paslawek napisał/a:UserNew napisał/a:Klaskanie wargami sromowymi, hmmm
ciekawe, ciekawe
Wysublimowane
I to jak
ja bym to chętnie zobaczył, a Ty?
co wy znowu wymyslacie znowu trollujecie pod tematami swoje fantazje
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zakochani są wśród nas.... Czyli Julia nie idzie do zakonu !
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ciekawe, ciekawe
Wysublimowane
I to jak
ciekawe, ciekawe
Wysublimowane
I to jak
Na żywo pewnie tak,byle nie w formalinie
Cieszy mnie, że tak panom podniosło ciśnienie to plastyczne odniesienie
UserNew napisał/a:paslawek napisał/a:Wysublimowane
I to jak
![]()
O pardon ja tu jestem służbowo poluje i łowie trolle
Wiesz co Julka ty to chyba czasem sobie jaja robisz raz muzułmana pózniej chsześcijanka potem zakon potem już nie zastanwiam sie co będzie za jakiś czas buddyzm judaizm
Cieszy mnie, że tak panom podniosło ciśnienie to plastyczne odniesienie
aż tak to nie ot pocieszne takie
Wiesz co Julka ty to chyba czasem sobie jaja robisz raz muzułmana pózniej chsześcijanka potem zakon potem już nie zastanwiam sie co będzie za jakiś czas buddyzm judaizm
To nie sa jaja-to wszystko prawda
Miklosza napisał/a:Wiesz co Julka ty to chyba czasem sobie jaja robisz raz muzułmana pózniej chsześcijanka potem zakon potem już nie zastanwiam sie co będzie za jakiś czas buddyzm judaizm
Oni mają problem wszyscy ze zrozumieniem, że dwoje ludzi może się kochać.
Robicie to przed kamerką Julcia
Nie robimy. Ja ją szanuję, a ona mnie. Zresztą ona Ci więcej napisze nawet, jak będzie mieć chęci ;p
Robicie to przed kamerką Julcia
My z tymi sprawami czekamy do ślubu goffniarzu jeden
Miklosza napisał/a:Robicie to przed kamerką Julcia
tak, to prawda, potwierdzam. Julka jest porządną kobietką.
A ja jestem marokańską księżniczką i to też jest najprawdziwsza prawda.
Julia life in UK napisał/a:Miklosza napisał/a:Robicie to przed kamerką Julcia
Bez urazu julcia ele hahahaha
Miklosza napisał/a:Robicie to przed kamerką Julcia
UserNew napisał/a:paslawek napisał/a:Wysublimowane
I to jak
Na żywo pewnie tak,byle nie w formalinie
Julia life in UK napisał/a:Miklosza napisał/a:Robicie to przed kamerką Julcia
Proszę się nie śmiać
ślad_po_bliźnie napisał/a:Julia life in UK napisał/a:My z tymi sprawami czekamy do ślubu goffniarzu jeden
![]()
Julka, ale o co im chodzi? Że co "hahaha" ?
ślad_po_bliźnie napisał/a:Julia life in UK napisał/a:My z tymi sprawami czekamy do ślubu goffniarzu jeden
![]()
To prawda goffniarzu jeden
Julia life in UK napisał/a:Solaris napisał/a:To, że nie pojdzie to każdy wiedział, ktory zakon by to wytrzymał
![]()
Gratki. Kiedy ślub?
Jeszcze nie mamy ustalonej daty
No nie ma się co aż tak śpieszyć, nie? To się zaplanuje jutro, albo pojutrze
Ale zaproszenia chyba wyślecie? Przynajmniej na wesele, coby sobie pojeść i popić
ślad_po_bliźnie napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Jeszcze nie mamy ustalonej daty
Ale zaproszenia chyba wyślecie? Przynajmniej na wesele, coby sobie pojeść i popić
I potańczyć !
No fakt, tańce, hulanki, swawola!
Miklosza napisał/a:ślad_po_bliźnie napisał/a:tak, to prawda, potwierdzam. Julka jest porządną kobietką.
![]()
Julka z tych co to tylko po ślubie.
Może.
Jak Ciebie polubię!
Śladzie_po_bliźnie, poczucie humoru to jeden z warunków, aby Julia w ogóle wzięła mężczyznę pod uwagę do łóżka. Do tego koniecznie należy dodać intelekt, dystans do siebie i do świata. Posypane obficie Miłością to przepis na nieziemski/niebiański seks.
Pamiętaj, że na początku trzeba się siebie nauczyć.
Krok po kroku.
Ty możesz mieć swoje problemy, ona zahamowania na początku. Wszak jest po przejściach i wiodła zakonny tryb życia.
Ale skoro jesteście pełnoletni, dojrzali, kochacie się i zależy Wam na sobie, to ... jest to przepis na "Nienasycenie sobą". Nie będziecie chcieli z łóżka wychodzić. ❤️
Chyba, że po kawę.
Na zmianę.
Pozdrawiam ciepło i wszystkiego dobrego!
ślad_po_bliźnie napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Jeszcze nie mamy ustalonej daty
No, dla Ciebie, jako jednej z niewielu osób które nas nie jechały, zaproszenie na pewno się znajdzie
A dla reszty zrobimy sobie fotę z Julka z zakrytymi twarzami trzymając w ręce napis - I CO TROLE ?!:) Tak planujemy, ale C iii )
Julia life in UK napisał/a:Miklosza napisał/a:Bez urazu julcia ele hahahaha
![]()
Może.
Jak Ciebie polubię!Śladzie_po_bliźnie, poczucie humoru to jeden z warunków, aby Julia w ogóle wzięła mężczyznę pod uwagę do łóżka. Do tego koniecznie należy dodać intelekt, dystans do siebie i do świata. Posypane obficie Miłością to przepis na nieziemski/niebiański seks.
Krok po kroku.
Ty możesz mieć swoje problemy, ona zahamowania na początku. Wszak jest po przejściach i wiodła zakonny tryb życia.Ale skoro jesteście pełnoletni, dojrzali, kochacie się i zależy Wam na sobie, to ... jest to przepis na "Nienasycenie sobą". Nie będziecie chcieli z łóżka wychodzić. ❤️
Chyba, że po kawę.
Na zmianę.Pozdrawiam ciepło i wszystkiego dobrego!
Jednak i tu potrafi być trochę miłych ludzi !
Dzięki !;) My się siebie uczymy dzień w dzień, dyskutując ze sobą z wielką pasją Julka już się robi zombie powoli, za późno chodzi spać, ja jestem zombie od dawna ;>
Za kawą Julka nie przepada, a mi każe ograniczyć do dwóch
Po ślubie, to na pewno, nie żadne może. Ona też ma w sobie krew. Dużo krwi :-)
Julka lubi moje poczucie humoru, dlatego jak będę ją niósł do łózka, zrobię jej dowcip... i się przewrócę. Na pewno mocniej mnie za to pokocha !
Solaris napisał/a:ślad_po_bliźnie napisał/a:No nie ma się co aż tak śpieszyć, nie? To się zaplanuje jutro, albo pojutrze
I potańczyć !
Ty też pewnie dostaniesz zaproszenie, Julka Ci wyśle, bo ja to pamiętam jeszcze "innego konia"
KoralinaJones napisał/a:Solaris napisał/a:Ale zaproszenia chyba wyślecie? Przynajmniej na wesele, coby sobie pojeść i popić
I potańczyć !
Ty też pewnie dostaniesz zaproszenie, Julka Ci wyśle, bo ja to pamiętam jeszcze "innego konia"
Tak wysle zaproszenie Koralinie i Solaris napewno plus jeszcze kilku innym osobom tutaj
Caffissimo1 napisał/a:Julia life in UK napisał/a:To prawda goffniarzu jeden
Może.
Jak Ciebie polubię!Śladzie_po_bliźnie, poczucie humoru to jeden z warunków, aby Julia w ogóle wzięła mężczyznę pod uwagę do łóżka. Do tego koniecznie należy dodać intelekt, dystans do siebie i do świata. Posypane obficie Miłością to przepis na nieziemski/niebiański seks.
Krok po kroku.
Ty możesz mieć swoje problemy, ona zahamowania na początku. Wszak jest po przejściach i wiodła zakonny tryb życia.Ale skoro jesteście pełnoletni, dojrzali, kochacie się i zależy Wam na sobie, to ... jest to przepis na "Nienasycenie sobą". Nie będziecie chcieli z łóżka wychodzić. ❤️
Chyba, że po kawę.
Na zmianę.Pozdrawiam ciepło i wszystkiego dobrego!
Jednak i tu potrafi być trochę miłych ludzi !
Dzięki !;) My się siebie uczymy dzień w dzień, dyskutując ze sobą z wielką pasją
Julka już się robi zombie powoli, za późno chodzi spać, ja jestem zombie od dawna ;>
Za kawą Julka nie przepada, a mi każe ograniczyć do dwóch
Po ślubie, to na pewno, nie żadne może. Ona też ma w sobie krew. Dużo krwi :-)
Julka lubi moje poczucie humoru, dlatego jak będę ją niósł do łózka, zrobię jej dowcip... i się przewrócę. Na pewno mocniej mnie za to pokocha !
Normalnieś wymyślił.
P r a w d z i w y z Ciebie Romantyk Lekkich Obyczajów.
Mam maleńką podpowiedź- to musi być upadek k o n t r o l o w a n y. Pamiętaj jaki masz cel - łóżko, mój drogi, Ł Ó Ż K O.
Przynajmniej na ten pierwszy, zapoznawczy raz, to jest wskazane. ,) Potem to już co Wam wyobraźnia podpowie. Nie znam rozkładu pomieszczeń w Twoim domu, to tak bez sensu mi konkretnie doradzać.
ślad_po_bliźnie napisał/a:Julka lubi moje poczucie humoru, dlatego jak będę ją niósł do łózka, zrobię jej dowcip... i się przewrócę. Na pewno mocniej mnie za to pokocha !
Normalnieś wymyślił.
P r a w d z i w y z Ciebie Romantyk Lekkich Obyczajów.Mam maleńką podpowiedź- to musi być upadek k o n t r o l o w a n y. Pamiętaj jaki masz cel - łóżko, mój drogi, Ł Ó Ż K O.
Przynajmniej na ten pierwszy, zapoznawczy raz, to jest wskazane. ,) Potem to już co Wam wyobraźnia podpowie. Nie znam rozkładu pomieszczeń w Twoim domu, to tak bez sensu mi konkretnie doradzać.
Kiepska z Ciebie wrozka łóżko bedzie dopiero po slubie
Caffissimo1 napisał/a:ślad_po_bliźnie napisał/a:Julka lubi moje poczucie humoru, dlatego jak będę ją niósł do łózka, zrobię jej dowcip... i się przewrócę. Na pewno mocniej mnie za to pokocha !
Normalnieś wymyślił.
P r a w d z i w y z Ciebie Romantyk Lekkich Obyczajów.Mam maleńką podpowiedź- to musi być upadek k o n t r o l o w a n y. Pamiętaj jaki masz cel - łóżko, mój drogi, Ł Ó Ż K O.
Kiepska z Ciebie wrozka
łóżko bedzie dopiero po slubie
Właśnie. A przed ślubem tak w ogóle to śpimy na dywanie
ślad_po_bliźnie napisał/a:Julka lubi moje poczucie humoru, dlatego jak będę ją niósł do łózka, zrobię jej dowcip... i się przewrócę. Na pewno mocniej mnie za to pokocha !
Normalnieś wymyślił.
To będzie jej dom :-) Znaczy się, ten zapoznawczy raz po ślubie, to mamy na myśli
Caffissimo1 napisał/a:ślad_po_bliźnie napisał/a:Julka lubi moje poczucie humoru, dlatego jak będę ją niósł do łózka, zrobię jej dowcip... i się przewrócę. Na pewno mocniej mnie za to pokocha !
Normalnieś wymyślił.
To będzie jej dom :-) Znaczy się, ten zapoznawczy raz po ślubie, to mamy na myśli
Ale przeciez ja juz mam dom
ślad_po_bliźnie napisał/a:Caffissimo1 napisał/a:Normalnieś wymyślił.
Tzn, że w twoim domu właśnie miałem na myśli
Julia life in UK napisał/a:ślad_po_bliźnie napisał/a:To będzie jej dom :-) Znaczy się, ten zapoznawczy raz po ślubie, to mamy na myśli
Tzn, że w twoim domu właśnie miałem na myśli
No ok rozumiem
A jednak ZNÓW temat dnia.
A nie przewidywałam?
A jednak ZNÓW temat dnia.
A nie przewidywałam?
Julia sama w sobie to jedyny temat, jaki mi się przewija w głowie przez 3/4 czasu, od tego należy zacząć
Moja postać się troszkę za bardzo wplątała w piękną opowieść o miłości.
W myślach słyszę taką piosenkę na ich ślubie:
Eric Clapton - wonderful tonight
https://www.youtube.com/watch?v=d4_QuMkOdCI
dyskretnie opuszczając salę weselną zostawiając Państwa Młodych samym sobie ...
Nastąpił wyczekiwany przez wszystkich happy end.
Pozdrawiam!
Moja postać się troszkę za bardzo wplątała w piękną opowieść o miłości.
W myślach słyszę taką piosenkę na ich ślubie:Eric Clapton - wonderful tonight
https://www.youtube.com/watch?v=d4_QuMkOdCI
dyskretnie opuszczając salę weselną zostawiając Państwa Młodych samym sobie ...
Nastąpił wyczekiwany przez wszystkich happy end.
Pozdrawiam!
Zostań z nami na forum :-) Tak, poważnie się w niej bujnąłem, a ona we mnie, czyli mamy happy end :-) Piosenkę z chęcią sobie przesłucham jak będę mógł - mam nadzieję, że jest w innym to nie niż poprzednia ;P
Zostań z nami na forum :-) Tak, poważnie się w niej bujnąłem, a ona we mnie, czyli mamy happy end :-) Piosenkę z chęcią sobie przesłucham jak będę mógł - mam nadzieję, że jest w innym to nie niż poprzednia ;P
Proponujesz mi związek ?!
Ty tak serio?! Tu na forum? Tak publicznie?! Po tym wszystkim co tu naodstawiałeś?!
Mnie interesują wyłącznie związki na poziomie.
Duchowym.
Intelektualnym.
Od dawna bowiem uważam, że najseksowniejszą częścią ciała u mężczyzny jest jego mózg.
A podobne (chyba ?) przyciąga podobne.
Zatem moja odpowiedź na Twoje oświadczyny brzmi
TAK.
Była juz urojona ciąża Julki z kolejnym ciapatym.
A teraz urojony ślub że swoim drugim nickiem.
Julka idź do lekarza, musi ci zwiększyć dawkę tabletek.
Można się w tych kolejnych nickach pogubić.
ślad_po_bliźnie napisał/a:Zostań z nami na forum :-) Tak, poważnie się w niej bujnąłem, a ona we mnie, czyli mamy happy end :-) Piosenkę z chęcią sobie przesłucham jak będę mógł - mam nadzieję, że jest w innym to nie niż poprzednia ;P
Ty tak serio?! Tu na forum? Tak publicznie?! Po tym wszystkim co tu naodstawiałeś?!Mnie interesują wyłącznie związki na poziomie.
Duchowym.
Intelektualnym.Od dawna bowiem uważam, że najseksowniejszą częścią ciała u mężczyzny jest jego mózg.
TAK.
Wiesz, to forum ma to do siebie, że zawsze wywołuje we mnie potężną dawkę uśmiechu. Teraz śmieję się podwójnie, bo tu co druga osoba myśli że ty- i ja - jesteśmy tylko imaginacją biednej Julki - która w tym czasie zresztą, co mi wiadomo, śpi jeszcze niczego nie świadoma Zaraz wstanie, to się pośmieje z nami
"...her long blonde hair"
@Caffi, jesteś po prostu niebezpieczna. Czuję się zastrzelony, wybacz, serio Znowu się śmieję panicznie. Histerycznie rzekłbym. Mogła byś być maszyną, gdybyś nie była cielesna. Jesteś niebezpieczna po prostu, jak już rzekłem.
Julka tego nie czyta :*
"...her long blonde hair"
@Caffi, jesteś po prostu niebezpieczna. Czuję się zastrzelony, wybacz, serio
Znowu się śmieję panicznie. Histerycznie rzekłbym. Mogła byś być maszyną, gdybyś nie była cielesna. Jesteś niebezpieczna po prostu, jak już rzekłem.
Julka tego nie czyta :*
Czego nie czytam
ślad_po_bliźnie napisał/a:Zostań z nami na forum :-) Tak, poważnie się w niej bujnąłem, a ona we mnie, czyli mamy happy end :-) Piosenkę z chęcią sobie przesłucham jak będę mógł - mam nadzieję, że jest w innym to nie niż poprzednia ;P
Ty tak serio?! Tu na forum? Tak publicznie?! Po tym wszystkim co tu naodstawiałeś?!Mnie interesują wyłącznie związki na poziomie.
Duchowym.
Intelektualnym.Od dawna bowiem uważam, że najseksowniejszą częścią ciała u mężczyzny jest jego mózg.
TAK.
Śladzie - celowo nie piszę Romeo, widzę potencjał w tej forumowej/nieforumowej znajomości. Serio.
Ze mnie też chyba nie taka TYPOWA BLONDYNKA, co to ledwo 2+2 potrafi dodać. Nie chcę powiedzieć, że w 5 dni rozpracowałam MÓZG tej operacji (gra słów zamierzona), ale … No dobra. Gryzę się w język. Od czasu do czasu każda kobieta powinna. I to też piszę serio.
Nie bez powodu napisałam, że na miejscu Romeo na serio szukałabym swojej Julii w miejscu takim jak to - osobiście nigdzie nie znalazłam nigdy innego, w którym ludzie byliby tak szczerzy, bo anonimowi i tak bardzo odsłanialiby swoje serca i dusze. Dla niektórych to kryterium podstawowe w poszukiwaniu swojej DRUGIEJ POŁOWY. Bo w świecie rzeczywistym podstawowym kryterium doboru jest maska, powierzchowność, ciało, za którą może kryć się po prostu brzydkie wnętrze.
Co kto lubi lub czego potrzebuje.
To znajdzie.
Albo to znajdzie go/ją.
Dla mnie forum spełniło swoją rolę - znalazłam wsparcie, którego tak bardzo i tym razem potrzebowałam w kolejnej trudnej chwili. Uchylę rąbka tajemnicy - na jesieni miałam wypadek. Niegroźny, ale unieruchomił mnie na kilka miesięcy w domu. Na tyle skutecznie, że … święta Bożego Narodzenia spędzałam sama. Kto choć raz doświadczył unieruchomienia w domu, zrozumie klimat. Dobrze, że chociaż w urodziny przyszli Przyjaciele. Nowy Rok udało się już spędzić z najbliższymi.
Jak tak człowiek jest zamknięty w czterech ścianach, to z kim najczęściej gada? No z kim?... Ja na szczęście miałam “Forumowe Przyjaciółki” - naprawdę ktoś wymyślił piękne nazwy na każdy z kolejnych poziomów, jaki towarzyszy rozwojowi forumowej postaci.
Świat cyfrowy ma swoje ogromne wady, ale i plusy niewątpliwie. Może kogoś zniszczyć lub uratować. Pytanie CO ma w swoim sercu człowiek, który wysyła przez szybkę w świat swoje wibracje? Myślę, że moje już znasz.:) Ja Twoje też, chociaż zostałeś okrzyknięty forumowym Szwarccharakterem.
Nauczycielskie i wychowawcze wnioski:
Zachęcajcie swoje dzieci, aby częściej sięgały po książkę niż telefon. Na innym wątku wspominam książkę “Detektyw Pozytywka”, która uczy najmłodszych czytania ze zrozumieniem i logicznego myślenia jednocześnie. Kluczowych umiejętności dzisiejszym świecie fejków i innych dezinformacji. Telefon jest też jest ok, jego przeznaczeniem od zawsze było POŁĄCZENIE i KOMUNIKACJA. I niech tak zostanie. Kluczem do wszelkich szczęśliwych relacji jest ROZMOWA.
Jako że jesteście już z Julką po ślubie zaczęła się część II tej bajki zakończonej słowami “I żyli długo i szczęśliwie”.
JULIA udzieliła mi pełnomocnictwa, aby przekazać Ci taką wiadomość:
Nas też czeka, Romeo.
W NASZYM DOMU.
Rzeczywistość po ślubie.
Chciałeś poznać prawdziwą kobietę/netkobietę? Na pewno Ci się to ma forum udało.
Kobieta to nie tylko cud, miód i malina, orzeszki czy inne miodzio.
Kobieta to przede wszystkim TAJEMNICA.
I nie próbuj odpowiedzieć na pytanie “O co jej, q***a, teraz chodzi? Przecież wieczorem było wszystko spoko.
No nie byłabym taka optymistyczna, mój drogi, nie, nie ...
Przygotuj domowe SPA - wiesz - jacuzzi, bąbelki, pianę.
Takie lubię najbardziej.
W kwestii kwiatów zajrzyj do zaprzyjaźnionej kafejki, gdzie zapalone ogrodniczki codziennie rozmawiają o kwiatach. Niech Ci coś doradzą w tej sytuacji.
Pamiętaj, że ja nie lubię banałów i oklepanych schematów.
Kwiatów może być kilka.
Wszystkie powinny dobrze oddawać mój CHARAKTER.
Weź ich więcej na wszelki wypadek, bo jak nie trafisz, to dostaniesz bukietem w łeb.
A wtedy nici z seksu.
Ale to już wiesz.
Zawsze możesz winę zrzucić na florystki z kwiaciarni jednakże.
Tak więc niechcący “sprzedałam” poradę nr #2 z serii Droga do Nieba, Klucz do udanego związku, czy jak to tam dalej leci.
Ja w tym czasie się zastanowię.
Myślę obrazami i dzwiękami jak wiesz.
Zastanowię się co włożyć na siebie wieczorem.
Flanelową pidźamę i włochate ciepłe skarpety z alpaki?
A może dla zabawy … otworzę Ci drzwi ubrana li tylko w Twoją koszulę?
Jeden utwór Dżemu “Czerwony jak cegła” czy może długa playlista?
Mhm…
Mamy czas do wieczora.
Ty na wykonanie swojego zadania.
Ja na przemyślenia …
Potem siądziemy do stołu.
Zjemy kolację.
POROZMAWIAMY.
Szczerze.
I pójdziemy do łóżka.
Możemy zasnąć odwróceni do siebie plecami lub … (tu zarumienię się i zamknę oczy.)
W tym miejscu dziękuję za uwagę!
…………………………………………………………………………..
Wjeżdżam do “stolycy”. Po południu pochodzę po lesie, bo od spraw służbowych mam przysłowiowy “łeb jak sklep”, a internetu i własnych myśli na serio rozbolała mnie głowa! Też SERIO!
Jak się w tym lesie nie zgubię, to przed północą będę w DOMU.
Cześć!
Śladzie - celowo nie piszę Romeo, widzę potencjał w tej forumowej/nieforumowej znajomości. Serio.
Ze mnie też chyba nie taka TYPOWA BLONDYNKA, co to ledwo 2+2 potrafi dodać. Nie chcę powiedzieć, że w 5 dni rozpracowałam MÓZG tej operacji (gra słów zamierzona), ale … No dobra. Gryzę się w język.
Od czasu do czasu każda kobieta powinna. I to też piszę serio.
Nie bez powodu napisałam, że na miejscu Romeo na serio szukałabym swojej Julii w miejscu takim jak to - osobiście nigdzie nie znalazłam nigdy innego, w którym ludzie byliby tak szczerzy, bo anonimowi i tak bardzo odsłanialiby swoje serca i dusze. Dla niektórych to kryterium podstawowe w poszukiwaniu swojej DRUGIEJ POŁOWY. Bo w świecie rzeczywistym podstawowym kryterium doboru jest maska, powierzchowność, ciało, za którą może kryć się po prostu brzydkie wnętrze.
To znajdzie.
Albo to znajdzie go/ją.Dla mnie forum spełniło swoją rolę - znalazłam wsparcie, którego tak bardzo i tym razem potrzebowałam w kolejnej trudnej chwili. Uchylę rąbka tajemnicy - na jesieni miałam wypadek. Niegroźny, ale unieruchomił mnie na kilka miesięcy w domu. Na tyle skutecznie, że … święta Bożego Narodzenia spędzałam sama. Kto choć raz doświadczył unieruchomienia w domu, zrozumie klimat. Dobrze, że chociaż w urodziny przyszli Przyjaciele. Nowy Rok udało się już spędzić z najbliższymi.
Jak tak człowiek jest zamknięty w czterech ścianach, to z kim najczęściej gada? No z kim?... Ja na szczęście miałam “Forumowe Przyjaciółki” - naprawdę ktoś wymyślił piękne nazwy na każdy z kolejnych poziomów, jaki towarzyszy rozwojowi forumowej postaci.
Świat cyfrowy ma swoje ogromne wady, ale i plusy niewątpliwie. Może kogoś zniszczyć lub uratować. Pytanie CO ma w swoim sercu człowiek, który wysyła przez szybkę w świat swoje wibracje? Myślę, że moje już znasz.:) Ja Twoje też, chociaż zostałeś okrzyknięty forumowym Szwarccharakterem.
Zachęcajcie swoje dzieci, aby częściej sięgały po książkę niż telefon. Na innym wątku wspominam książkę “Detektyw Pozytywka”, która uczy najmłodszych czytania ze zrozumieniem i logicznego myślenia jednocześnie. Kluczowych umiejętności dzisiejszym świecie fejków i innych dezinformacji. Telefon jest też jest ok, jego przeznaczeniem od zawsze było POŁĄCZENIE i KOMUNIKACJA. I niech tak zostanie. Kluczem do wszelkich szczęśliwych relacji jest ROZMOWA.
Jako że jesteście już z Julką po ślubie zaczęła się część II tej bajki zakończonej słowami “I żyli długo i szczęśliwie”.
Nas też czeka, Romeo.
W NASZYM DOMU.Rzeczywistość po ślubie.
Chciałeś poznać prawdziwą kobietę/netkobietę? Na pewno Ci się to ma forum udało.
Kobieta to przede wszystkim TAJEMNICA.I nie próbuj odpowiedzieć na pytanie “O co jej, q***a, teraz chodzi? Przecież wieczorem było wszystko spoko.
Takie lubię najbardziej.W kwestii kwiatów zajrzyj do zaprzyjaźnionej kafejki, gdzie zapalone ogrodniczki codziennie rozmawiają o kwiatach. Niech Ci coś doradzą w tej sytuacji.
Kwiatów może być kilka.
Wszystkie powinny dobrze oddawać mój CHARAKTER.Weź ich więcej na wszelki wypadek, bo jak nie trafisz, to dostaniesz bukietem w łeb.
A wtedy nici z seksu.
Ale to już wiesz.
Zawsze możesz winę zrzucić na florystki z kwiaciarni jednakże.Tak więc niechcący “sprzedałam” poradę nr #2 z serii Droga do Nieba, Klucz do udanego związku, czy jak to tam dalej leci.
Myślę obrazami i dzwiękami jak wiesz.Zastanowię się co włożyć na siebie wieczorem.
A może dla zabawy … otworzę Ci drzwi ubrana li tylko w Twoją koszulę?Jeden utwór Dżemu “Czerwony jak cegła” czy może długa playlista?
Mhm…
Mamy czas do wieczora.
Ja na przemyślenia …Potem siądziemy do stołu.
Zjemy kolację.
POROZMAWIAMY.
Szczerze.
I pójdziemy do łóżka.Możemy zasnąć odwróceni do siebie plecami lub … (tu zarumienię się i zamknę oczy.)
Wjeżdżam do “stolycy”. Po południu pochodzę po lesie, bo od spraw służbowych mam przysłowiowy “łeb jak sklep”, a internetu i własnych myśli na serio rozbolała mnie głowa! Też SERIO!![]()
Cześć!
Ale jakie pełnomocnictwo ja tu udzielałam?
I jakie,że my już po ślubie jestesmy?
I że co ?
I że co ?
Pstro.
Ha!
Że ta historia pójdzie w stronę trójkąta, nie podejrzewałem
Ha!
nie będzie żadnego trójkąta
Ze mnie też chyba nie taka TYPOWA BLONDYNKA, co to ledwo 2+2 potrafi dodać. Nie chcę powiedzieć, że w 5 dni rozpracowałam MÓZG tej operacji (gra słów zamierzona), ale … No dobra. Gryzę się w język.
Od czasu do czasu każda kobieta powinna. I to też piszę serio.
To znajdzie.
Albo to znajdzie go/ją.Dla mnie forum spełniło swoją rolę - znalazłam wsparcie, którego tak bardzo i tym razem potrzebowałam w kolejnej trudnej chwili. Uchylę rąbka tajemnicy - na jesieni miałam wypadek. Niegroźny, ale unieruchomił mnie na kilka miesięcy w domu. Na tyle skutecznie, że … święta Bożego Narodzenia spędzałam sama. Kto choć raz doświadczył unieruchomienia w domu, zrozumie klimat. Dobrze, że chociaż w urodziny przyszli Przyjaciele. Nowy Rok udało się już spędzić z najbliższymi.
Nas też czeka, Romeo.
W NASZYM DOMU.Rzeczywistość po ślubie.
Kobieta to przede wszystkim TAJEMNICA.I nie próbuj odpowiedzieć na pytanie “O co jej, q***a, teraz chodzi? Przecież wieczorem było wszystko spoko.
Takie lubię najbardziej.W kwestii kwiatów zajrzyj do zaprzyjaźnionej kafejki, gdzie zapalone ogrodniczki codziennie rozmawiają o kwiatach. Niech Ci coś doradzą w tej sytuacji.
Kwiatów może być kilka.
Wszystkie powinny dobrze oddawać mój CHARAKTER.Weź ich więcej na wszelki wypadek, bo jak nie trafisz, to dostaniesz bukietem w łeb.
A wtedy nici z seksu.
Ale to już wiesz.
Zawsze możesz winę zrzucić na florystki z kwiaciarni jednakże.Tak więc niechcący “sprzedałam” poradę nr #2 z serii Droga do Nieba, Klucz do udanego związku, czy jak to tam dalej leci.
Myślę obrazami i dzwiękami jak wiesz.Zastanowię się co włożyć na siebie wieczorem.
A może dla zabawy … otworzę Ci drzwi ubrana li tylko w Twoją koszulę?Jeden utwór Dżemu “Czerwony jak cegła” czy może długa playlista?
Mhm…
Mamy czas do wieczora.
Ja na przemyślenia …Potem siądziemy do stołu.
Zjemy kolację.
POROZMAWIAMY.
Szczerze.
I pójdziemy do łóżka.Możemy zasnąć odwróceni do siebie plecami lub … (tu zarumienię się i zamknę oczy.)
Wjeżdżam do “stolycy”. Po południu pochodzę po lesie, bo od spraw służbowych mam przysłowiowy “łeb jak sklep”, a internetu i własnych myśli na serio rozbolała mnie głowa! Też SERIO!![]()
Cześć!
Pogubiłem się troszkę, nieźle zamieszałaś Przeceniasz chyba moje możliwości..;)
RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:Ha!
nie będzie żadnego trójkąta
Only U&Me
Pokémony (jap. ポケットモンスター Poketto Monsutā) – stworzenia występujące w mediach, związanych z franczyzą Pokémon. Mają różne kształty i rozmiary. Istnieje ponad 800 gatunków. Żyją w dziczy oraz pośród ludzi. Każdy gatunek posiada unikatowe moce, które może wykorzystać w walce. Doświadczone Pokémony mogą przeobrazić się w potężniejsze i inaczej wyglądające formy. Dzikie pokémony są łapane przez ludzkich trenerów do Poké Balli i trenowane do walki przeciwko innym Pokémonom.
Szanowne Pokemony Netkobiet
Czy jesteście pewne, że chcecie poznać w tym wątku wszystkie 800 pokemonów?
Omg robi się ciekawie
Omg robi się ciekawie
Nooo normalnie trzeba po popcorna leciec tu się będzie działo lepiej niż na filmie
Ze specjalna dedykacją dla julki wiec:
Zubat
Klasyfikacja:
Pokémon Nietoperz
Jest Pokémonem dwu-typu Trującego/Latającego, wprowadzonym w Generacji I. .
Ewoluuje w Golbata począwszy od poziomu 22, po czym ewoluuje w Crobata poprzez poziom w górę.
Biologia
Zubat jest niebieskim Pokémonem przypominającym nietoperza. Chociaż nie ma oczu, ma spiczaste uszy z fioletowymi wnętrzami i usta z dwoma ostrymi zębami na każdej szczęce. Samiec ma większe kły niż samica. Ma fioletowe błony skrzydłowe wsparte na dwóch wydłużonych palcach i dwa długie, cienkie ogony.
Zubat żyje w grupach w jaskiniach. Ewoluował, nie mając ani oczu, ani nozdrzy, zamiast tego porusza się po ciemnym otoczeniu przy pomocy echolokacji. Jak pokazano w anime, opuści swoją siedzibę w nocy z masą innych Zubatów, aby szukać zdobyczy. W ciągu dnia Zubat śpi zwisając do góry nogami w jaskiniach, lasach lub pod okapem starych budynków, unikając światła słonecznego za wszelką cenę. Światło dzienne powoduje, że Zubat staje się chory, a długotrwałe narażenie może nawet poparzyć jego skórę. Jednak schwytany i wytrenowany Zubat został zauważony jako znacznie bardziej wytrwały w ciągu dnia, nawet gdy jest bezpośrednio wystawiony na promienie słoneczne. W chłodniejszych warunkach Zubat gromadzi się z innymi w celu uzyskania ciepła.
Solaris napisał/a:Omg robi się ciekawie
Nooo normalnie trzeba po popcorna leciec tu się będzie działo lepiej niż na filmie
Idę się uczesać, bo zaraz występuję na forum ! I to w jednej z głównych ról !
Ewoluuje w:
Golbat
Klasyfikacja:
Pokémon Nietoperz
Jest Pokémonem dwu-typu Trującego/Latającego, wprowadzonym w Generacji 1
.
Ewoluuje z Zubata począwszy od poziomu 22 i ewoluuje w Crobata poprzez poziom w górę.
Biologia
Golbat jest dużym niebieskim Pokémonem przypominającym nietoperza z fioletowymi skrzydłami. Ma małe oczy o wąskich źrenicach, małe trójkątne uszy z fioletowymi wnętrzami i masywne usta z dwoma zębami w każdej szczęce. Kły są mniejsze u samic Golbatów. Podczas gdy jego usta wydają się być inaczej puste, Golbat czasami pokazuje długi, fioletowy język. Ma krótkie nogi z długimi stopami.
Kły Golbata mają wydrążone rurki (podobne do słomek) wyspecjalizowane do wysysania krwi. Chociaż są wystarczająco silne, aby przebić grubą skórę, są również nieoczekiwanie kruche. Jest kilka Golbatów, którym brakuje kłów w wyniku ich napędzanej głodem próby wypicia krwi Pokémonów typu Stalowego.
Golbat żywi się krwią zarówno Pokémonów, jak i ludzi i jest w stanie wypić ponad 10 uncji (300 mililitrów) krwi za jednym razem. Jest żarłoczny i pije tyle krwi, że po karmieniu jego grupa krwi zmienia się na grupę krwi ofiary. Od czasu do czasu pije do tego stopnia, że staje się zbyt ciężki, by latać, przez co staje się bezbronny. Jednak jest również chętny do dzielenia się zebraną krwią z innymi członkami swojego gatunku, którzy są głodni. Jeden konkretny Golbat może wykorzystać ultradźwięki do wytworzenia magicznego lustra w swoich ustach do wróżenia, aby zobaczyć rzeczy z daleka, nawet jeśli na drodze znajdują się ściany lub ziemia.
Golbat prowadzi nocny tryb życia i dość łatwo można go znaleźć w jaskiniach.
Julia life in UK napisał/a:Solaris napisał/a:Omg robi się ciekawie
Idę się uczesać, bo zaraz występuję na forum ! I to w jednej z głównych ról !
Ja też, a widze, że palec występuje w roli trolla pod tym tematem
Ja nie troluje.
Ja nie troluje.
A ja czasem tak
Różnie mówią ale ja nie troluje
Różnie mówią ale ja nie troluje
Taaaa Ty tu akurat codziennie
Palec Boga napisał/a:Ja nie troluje.
A ja czasem tak
![]()
A ja cały czas I co mi zrobisz?
Miklosza napisał/a:Różnie mówią ale ja nie troluje
Taaaa Ty tu akurat codziennie
Cicho bądz
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zakochani są wśród nas.... Czyli Julia nie idzie do zakonu !
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024