(niestosowny?) tekst faceta do koleżanki z pracy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » (niestosowny?) tekst faceta do koleżanki z pracy

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 138 z 138 ]

131

Odp: (niestosowny?) tekst faceta do koleżanki z pracy
New Me napisał/a:
Gosiawie napisał/a:
New Me napisał/a:

He he no faktycznie straszny tekst. Po tytule tematu myslalam, ze ja od jakis dziffek zwyzywal. A tu "ze nogami do podlogi nie dosiega" to ile ona ma wzrostu 20 cm? Jejku co za ludzie

Julkaaaa big_smile az musialam wlasnie sprawdzic big_smile

Przy biurku nie siegam pietami, ale mam podstawke pod stopy, zeby bylo wygodnie, wszystko ustawione do wysokosci biurka. Ja mam 159 cm wzrostu, wiec ona ponizej 150 pewnie big_smile

big_smile a masz zwykle krzeslo czy to regulowane? Nooo pewnie tak skoro do podlogi nie dosiega.  Ja tam wszedzie dosiegne bo lubie buty na obcasie wiec mi dodaje wzrostu big_smile

krzeslo dopasowne do biurka, zeby ramiona byly odpowiednio oparte, czyli ani za wysoko, ani za nisko, dlatego pod nogami mam podstawke, zeby podczas siedzenia nogi w kolanach byly zgiete w 90 stopniach, tak samo monitor mam ustawiony na odpowiedniej wysokosci do moich oczu, tak ze ustawia sie wszystko wg dolnej i gornej czesci ciala wink

Zobacz podobne tematy :

132

Gosiawie napisał/a:
New Me napisał/a:
Gosiawie napisał/a:

Julkaaaa big_smile az musialam wlasnie sprawdzic big_smile

Przy biurku nie siegam pietami, ale mam podstawke pod stopy, zeby bylo wygodnie, wszystko ustawione do wysokosci biurka. Ja mam 159 cm wzrostu, wiec ona ponizej 150 pewnie big_smile

big_smile a masz zwykle krzeslo czy to regulowane? Nooo pewnie tak skoro do podlogi nie dosiega.  Ja tam wszedzie dosiegne bo lubie buty na obcasie wiec mi dodaje wzrostu big_smile

krzeslo dopasowne do biurka, zeby ramiona byly odpowiednio oparte, czyli ani za wysoko, ani za nisko, dlatego pod nogami mam podstawke, zeby podczas siedzenia nogi w kolanach byly zgiete w 90 stopniach, tak samo monitor mam ustawiony na odpowiedniej wysokosci do moich oczu, tak ze ustawia sie wszystko wg dolnej i gornej czesci ciala wink

To dobrze, ze masz dopasowane, bo pozniej kregoslup by Cie bolal jakby nie bylo dopasowane

133 Ostatnio edytowany przez JohnyBravo777 (2025-01-31 13:18:54)

athariel napisał/a:

bo to jedyna opcja aby ludzie w pracy poczuli jakąkolwiek więź miedzy sobą a to w pracy zespołowej jest ważne.

Zgadzam sie, ze “wiez” jest przydatna w pracy zespolowej.
Natomiast aktywnosci, ktore buduja “wiez” miedzy kobieta a mezczyzna w pracy musza byc odpowiednio dobrane aby ta “wiez” nie stala sie mocniejsza niz minimalnie konieczna do osiagniecia celu (pracy zespolowej) o co latwo i co czesto wymyka sie spod kontroli niszczac zwiazek (stad obawy).

Uzywam slowa “wiez” w cudzyslowiu, bo uwazam, ze jest ono beznadziejnie generyczne aby bylo pomocne.
To co w rzeczywistosci jest pomocne w pracy zespolowej to zaufanie.
A aby zbudowac zaufanie wystarczy dotrzymywac obietnic, rzetelnie wykonywac swoja prace i - na poczatku wspolpracy - precyzyjnie, proaktywnie wyrazac swoje intencje (aby - nie majac jeszcze zbudowanego zaufania na bazie wspolnych doswiadczen z pracy - nie zostawiac drugiej osobie furtki do dopowiadania sobie naszych intencji przez jej obawy i wczesniejsze interakcje z mniej odpowiedzialnymi osobami).

Nie trzeba z osobami plci przeciwnej rozmawiac o swoich cechach fizycznych.
No chyba, ze chce sie zbudowac inna “wiez”.

Ale moze sie zdarzyc.
Gorzej jesli to zdarza sie czesto lub nasz partner zamyka rozmowe tlumaczac sie zamiast chciec zrozumiec nasz punkt widzenia.
Bo to oznacza, ze nie ma w sobie empatii - a bez niej nie da sie zbudowac stabilnej, intymnej relacji.

134

nommade napisał/a:

aaa, no i koleżanka nazywa się Jennifer, a mówi do niej Jennie, ale tutaj to nie wiem czy się doszukiwać. Dziękuję wam za odpowiedzi...
Wieka, na początku napisałaś "Nie rób wideł z igły, po prostu sobie żartowali, więc nie ośmieszaj się i nie wyskakuj z pretensjami." - myślisz jednak, że coś jest tu nie tak?

Wyluzuj, przecież facet nie jest Twoją własnością. Masz ewidentnie obawy że nie jesteś dla niego wystarczająca i stajesz się z tego powodu zazdrosna o jakieś pierdoły z koleżanką z pracy, która jest mniej "sztywna" niż Ty. Jeżli zależy Ci na nim, to zrób z nim rozmowę jak Ty to odbierasz gdy on z nią tak rozmawia, powiedz że jesteś zazdrosna i czujesz się niepewnie w związku.... bo tak jest. A jeżeli mu to przeszkadza że jesteś zbyt zazdrosna i go chcesz ograniczać to może po prostu nie pasujecie do siebie i czas to zakończyć. Szkoda coś ciągnąć tylko z przyzwyczajenia, bo życie jest zbyt krótkie.

135

To jest flircik z jego strony. Nie daj sobie wmówić, że nie. Czy cos z tego będzie groźnego? To zależy od jego charakteru. Są tacy faceci gawędziarze, co cale życie gadają, a nic nie robią. A są tacy, co nic nie mówią, ale za to robią.

136

biankax99 napisał/a:

To jest flircik z jego strony. Nie daj sobie wmówić, że nie. Czy cos z tego będzie groźnego? To zależy od jego charakteru. Są tacy faceci gawędziarze, co cale życie gadają, a nic nie robią. A są tacy, co nic nie mówią, ale za to robią.

To nie jest flircik. Nie daj sobie wmówić

137

.

138

Współczuję mocno facetowi, aż strach się do ludzi z pracy odzywać przy kimś takim.

Posty [ 131 do 138 z 138 ]

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » (niestosowny?) tekst faceta do koleżanki z pracy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024