No dobrze to jak zapytamy przypadkowych 20 osób jak spędzają święta i wyjdzie że z rodziną w domu, łamanie opłatkiem, prezenty itd. to oznacza że przecież większość tak nie spędza bo może ktoś siedzi w barze i pije piwo?
Jak 20 osób na ulicy chodzi ubrana to ktoś kto pójdzie nago 21 nie jest inny? dziwny?
Skoro 20 dziewczyn randomowych nie miało ochoty pomimo że w Internecie z zapałem się kontaktowały, umówić się drugi raz chociażby! to coś chyba w tym jest? skoro 20 osób nie chce, odtrąca, niezależnie od wieku -starsze/młodsze, prawniczki, nauczycielki ale i panie pracujące w Żabce, blondynki, brunetki, wysokie, niskie, szare myszki, przebojowe, otwarte, pewne siebie itd.
Przecież nie wiemy tego czy przy 5 spotkaniu byśmy sobie nie powiedzieli - do widzenia, nikt tu nie mówi o zamieszkaniu razem, o ślubie, wspólnym majątku małżeńskim itd.
Nie było w ogóle prób podchodzenia do tematu, bo na etapie 1 spotkania czyli tak na prawdę żadnego wszystko się kończyło.
jeżeli taka grupa kobiet dziękuje już na 1 spotkaniu to coś chyba w tym jest.
Załóżmy że przychodzi gość który napastuje kobiety - też podziękowanie po 1 spotkaniu, nie wiem jakiś Janek brudny, brzydko pachnący itd., ktoś przemądrzały itd
czyli jak widać same negatywne aspekty, takie właśnie spotkania kończą się na pierwszym
No to trudno żebym ja podnosił głowę, gdy mimo wkładanego wysiłku efektów nie ma.
Jak spotkam się ze 100 kobietami to co wtedy powiemy że przecież województwo całe liczy ich 2 mln? Że jeszcze mogę się spotykać a spotykać?
Trochę to jest bezsensu
Jakoś nie wierzę w to że 2001 dziewczyna stwierdzi że jest super i wyrazi ochotę na drugie spotkanie np.
Może głupie porównanie ale kiełbasa i pies, każdy sie będzie ślinił niezależnie czy to owczarek niemiecki, amstaff, kundelek przy budzie, york, czy pies u prezydenta Tumpa każdy!
Tak samo jest tutaj odbiór przez kobiety jest negatywny, nieważne jakiej, gdyby chociaż Kasia, Asia i Małgosia umówiły się drugi raz, albo trzeci ok...cos nie wyszło rozmycie w potrzebach, ale tutaj schemat jest ten sam.. internet ok, umawiamy się i bach porażka.