New Me napisał/a:Salomonka napisał/a:Dzississ.. Julka, ty chociaż zamilcz ze wstydu. Strolowałaś cały portal, wszędzie cię pelno, piszesz jakieś głupoty od których zęby bolą, i stworzyłaś sobie sektę ułomnych ludzi piszących, że jestes wyjątkowo inteligentna
![]()
D
Tym samym jesteś jeszcze jednym dowodem na to, że świat zwariował i każdy człowiek mocno ułomny może stać się guru dla istot jeszcze bardziej ułomnych.
Sorry, ale nie będzie zgody na Julkę
Tylko ze ja nie trolluje a nie bede powtarzac tysiac razy tego samego bo i tak nie zrozumiesz
Tylko ja nie będę powtarzać tysiąc razy że jesteś jednym wielkim trollem, bo i tak tego nie zrozumiesz. Może powinnaś skonsultować się z lekarzem, który uświadomi ci że masz co najmniej zaburzenia osobowości?
I nie żartuję.
Twoje "sama sobie idź do lekarza" też mnie nie zdziwi.
Twoja urojona ciąża to był szczyt twojego chamstwa i kłamstwa. Do dziś myślę, jak można być takim odczłowieczonym osobnikiem jak ty i pisać tutaj takie bzdety,. Jak widać można i wiele można się od ciebie nauczyć. Nie do wiary, naprawdę.
Wiesz co mialam tego nie pisac ale co tam. Wlasnie wyszla Twoja hipokryzja niestety, bo Ty oraz kilka innych osob uwazacie ze zadnej ciazy nie bylo a jedyny wasz argument to taki ze bylam w stanie na drugi dzien wejsc na forum i tu pisac. To teraz tak weszlam na Twoj profil i przeczytalam Twoj temat i jakos tez nie mialas problemow wejsc na to forum i poinformowac o smierci kogos z Twojej rodziny z Australii. Dlaczego bylas w stanie wejsc na to forum w ciagu kilku godzin bedac w zalobie?. No wlasnie ale tego nie widzisz. Plus dla Twojej wiadomosci osobiscie czytalam inne fora oraz grupy wsparcia gdzie kobiety nawet na drugi dzien lub kilka dni po wchodzily na forum czy grupe i pisaly co sie stalo. Jestes wyjatkowo wredna osoba jezeli sadzisz ze jestem na tyle popierdzielona zebym sobie przez kilka miesiecy pisala o ciazy ktorej wg Ciebie i innych nie bylo. I wogole skonczylam juz dyskusje z Toba.