Ja pierniczę ...
Ludzie ale macie problemy
To trochę wygląda jak problem z aborcją
Najwięcej krzyczą i mają do powiedzenia osoby ... których temat zupełnie nie dotyczy albo nigdy nie dotyczył ...
W Turcji NIGDY nie było rozmowy o aborcji. Tam wychodzi się z założenia że jest to sprawa tylko zainteresowanej tym kobiety i to ona decyduje i inni nie mają się prawa mieszać w prywatne sprawy.
Tam wygląda tak że każda kobieta ma prawo do aborcji, jedynie jak jest mężatką to wymagana jest zgoda męża. I mimo tego jakich masowych aborcji nie ma ...
I tak samo z różnicą wieku ...
Jeśli starszy facet ma młodszą kobietę i obu stronom to pasuje i odpowiada to w czym problem ?
Tak samo jak starsza kobieta ma sporo młodszego faceta ...
To ich prywatna sprawa i widać im różnica wieku w niczym nie przeszkadza i dziwię że że innych to interesuje i męczy ...
Moja mama była 12lat młodsza od mojego taty. Byli małżeństwem kilkadziesiąt lat.
Moja partnerka ma 8 lat mniej ode mnie.
Myślę że różnica w wieku nie ma żadnego znaczenia. Młodość i uroda u każdego przemija. Każdy sie starzeje i to normalne.
Myślę że są sporo ważniejsze rzeczy dzięki którym ludzie się łączą i są ze sobą ...
Mnie nie dziwią różnice w wieku. Znam wiele takich par i małżeństw ..
W krajach azjatyckich czy arabskich różnica wieku nie szokuje a raczej młode kobiety szukają starszych facetów bo młodzi są mało dojrzali i dziecinni i nie nadają się do związku.
Więc jak obie strony są zadowolone i im to pasuje to chyba to najważniejsze ???