Karmaniewraca napisał/a:Ale czy ja się obruszam? Od razu mówię ile mam lat żeby była jasność i tyle. Od razu dorabiasz do tego teorie jakby było po co.
Jak mówisz, wiem ze faceci patrzą na wiek, dla nich to ma znaczenie a dla mnie ma znaczenie to, żeby typ nie wyobrażał sobie ze pisze do 20 latki bo mnie tacy nie kręcą, którzy lecą na młodość.
A Wy macie z tym ruchaniem jak nie wiem. Zwłaszcza Ty klipozor. Ruchanie dla kobiety jest tak dostępne jak kawa z żabki więc nie wszystko się u kobiet wokół tego kręci. Seks jest przereklamowany, wcale nie ma w tym nic fajnego i osobiście preferuje facetów którzy nie ładują się z łapami w jakieś objęcia na pierwszych spotkaniach, taki też jest do odstrzału. Po kilku m-cach może mnie ewentualnie pocałować w policzek. Więc każdy lubi co innego, inny wiek, inny dystans, inny stan portfela.
I w dodatku przede wszystkim, najważniejsze ja jestem świadoma, że w zestawieniu z inna, zdrowa 35 czy tam zaraz 36 letnia kobieta, jestem ta laska z jakimiś wg waszego słownika zjebaniem czy ze zrytym beretem. Ja to wiem, żadnego Jacka nie potrzebuje żeby mi to mówił. Jestem świadoma i nie trzeba mnie obrażać.
Wiesz kawa z żabki czy innych sieciówek jest tania i ogólnodostępna, ale jest kiepska ...
Bo to jest masówka i nikt nie przejmuje się jakością i się nie stara.
A kawy są 2 rodzaje. Od gatunku, miejsca zbiorów, sposoby palenia, grubości mielenia, odpowiedniej mieszkanki i jakości i sposobu parzenia zależy smak końcowy kawy ...
Więc tak można mieć tanią i szybką kawę, ale aby napić się dobrej jakości kawy odpowiednio zrobionej to już sztuka ...
Tak samo jak herbata. Odmian jest wiele. Możesz włożyć do kubka byle jaką hernatę i też napić się herbatę. Tyle że nawet znana herbata "dobrego producenta" nie zapewnia efektu końcowego. A możesz mieć odmianę którą długo i w specjalnym naczyniu długo się parzy i mieć naprawdę świetną w smaku herbatę ...
A Turcji czy Japonii hernata to rytuał. Parzy się nawet do kilkudziesięciu minut ..
Więc nie ilośc a ... jakość...
I tak samo jest z sexem. Jak umawiasz się z kimś tylko na sex to facet nie będzie się bawił w jakieś gry wstępne, nie będzie cię pieścił i całował. Wyjmie interes i zrobi co ma zrobić bo za godzinę czeka następna chętna ...
Szybko i tanio. Efekt taki sam jak z byle jaką kawą czy herbatą 
Ja wolę dobrą kawę czy herbatę nawet jak jest więcej z tym zachodu i pracy 
Co do wieku kobiet i różnicy wieku ...
To wszystko zależy od kobiety i mężczyzny. Znam takie kobiety które wolą starszych facetów bo uważają ich za sporo dojrzalszych i ogarniętych życiowo i wcale się nie dziwię bo znam wielu facetów młodszych którzy bardziej przypominają duże dziecko albo nastolatka który ciągle nie dojrzał do bycia mężczyzny i z takimi osobnikami nie ma żadnej szansy na normalny związek ...
Moja kobieta tez jest młodsza ode mnie ...
Co do sexu to nie narzekam i moja kobieta też nie. Sex naprawdę może być bardzo przyjemny dla ubu stron. Jak partnerzy się znają i wiedzą co im sprawia przyjemność i znają ciało drugiej strony.
PS. Idę wypić herbatę którą parzyłem 40minut