Ela210 napisał/a:Pure, pokochalaś slabego faceta i przypisalaś mu męskie cechy, które pragnęlaś, aby miał.
Ale On ich niestety nie mial
Zrobiło się poważnie i wylazła jego rozmemłana z lekka natura.
Pewnie byś to uratowała wskakując w męską rolę, tylko czy warto, czy chcesz.
Jest w tym dużo racji.
Nie da sie ukryć, że facet pokazał , że nie ma jaj gdy trzeba się zmierzyć z czymś, co sprawi, że może nie będzie odbierany pozytywnie, a większość facetów nie potrafi wziąć na klatę konsekwencji swojego zachowania. Albo odwracają wtedy kota ogonem albo chcą zniknąć bez żadnej rozmowy, licząc, że "ona sie domyśli".
Pure napisał/a:Nie kłócić się, tylko wysłuchać. Jak ostatnio. Mieć chociaż satysfakcje ze swojej postawy w przyszłości. Nie mam sobie nic do zarzucenia w tej relacji. Dzięki Bogu, że to nie ja....
O tak!!
Jeśli tak to rozegrasz to będziesz z siebie na pewno zadowolona w przyszłości jak spojrzysz wstecz. I o to chodzi! 
Żeby się nie płaszczyć przed kimś kto na to nie zasługuje.
Zastanawiam się, dlaczego tak mnie to strasznie boli. Dzisiaj z nerwow bolą mnie nogi, nie jem od powrotu z wyjazdu. Przepłacam zdrowiem. Czytałam dzisiaj wiele wątków na tym forum. Trochę żeby skupić myśli na czymś innym.
Normalne objawy gdy zależy, a ktoś nas podle potraktuje ni z gruszki.
I naprawdę - nie martw się czasami o niego i nie daj zwieść tym "smutnym buźkom" w wiadomościach. To typowe zagrywki manipulatorów, którzy zachowując się jak ten Twoj, jeszcze robią z siebie cierpiętnika.
Moja syt. to 'pestka' w przeciwieństwie do kobiet, od których odchodzi mąż i zostają z małymi dziećmi. Mam tego swiadomosc
Nie bagatelizuj swoich uczuć. Byłaś z nim w prawdziwej relacji, byliście w związku rok. To nie sa 2 miesiące, ale nie jest to też 10 lat. Tylko jaki sens porównywać staż? Liczy się co obiecywał, że pozwolił Ci zaufac, po czym bez sentymentów postanowił tym wszystkim pierdolnąć z dnia na dzień, bo się dziecku odwidziało. A Ty masz wykazać wielką wyrozumiałość, bo jak nie to jeszcze by to skomentował, nie martw sie
Większość facetów jest bezwględna i perfidna jak przestają coś czuć.