Brzydcy mniej atrakcyjni są gorzej traktowani przez społeczeństwo - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Brzydcy mniej atrakcyjni są gorzej traktowani przez społeczeństwo

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 13 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 261 do 325 z 820 ]

261 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-09-08 13:04:50)

Odp: Brzydcy mniej atrakcyjni są gorzej traktowani przez społeczeństwo
rakastankielia napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Moja mama jest nadopiekuńcza i zdecydowanie jest to jeden z powodów moich niepowodzeń w nawiązywaniu kontaktów. Ale żadnym doskonałym księciem nie jestem i nie uważam się za nie wiadomo kogo (w odróżnieniu od niejednej kobiety, która nie mając nic do zaoferowania, uważa się za ósmy cud świata).

A to teraz przynajmniej jest jakiś trop. Mama, która wbiła do głowy że dziewczyna dla jej syna musi sobą coś reprezentować. No i mamy tę gadkę w kółko.

Nie, moja mama zawsze mówiła, że dziewczyna ma odpowiadać mi, a nie jej. Wręcz sama ostatnio pomyślała, że może mam zawyżone wymagania, skoro nie mogę nikogo znaleźć, ale wyjaśniłem jej, że mam bardzo niskie.

W którym miejscu mojej wypowiedzi napisałam, że to Twojej mamie ma się podobać Twoja dziewczyna? Napisałam, że mama wbiła Ci do głowy ze dziewczyna musi sobą coś reprezentować i że w konsekwencji powielasz to twierdzenie.

Ty zdaje się nie zdajesz sobie sprawy jak odpychająco brzmisz. I tak raka brzmisz w rzeczywistości. Żadna dziewczyna nie chce ani usłyszeć ani wiedzieć że interesujesz się nią bo obniżyłeś swoje wymagania. Ty jesteś jak stado słoni w składzie porcelany, nie jeden słoń, a całe stado.

Zobacz podobne tematy :

262

KoralinaJones napisał/a:

Napisałam, że mama wbiła Ci do głowy ze dziewczyna musi sobą coś reprezentować i że w konsekwencji powielasz to twierdzenie..

Bo jak powszechnie wiadomo, dziewczyna nie musi reprezentować niczego. Wystarczy, że się królewna pojawi i ma być zaakceptowana. Bo tak.

263

Jack Sparrow napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Napisałam, że mama wbiła Ci do głowy ze dziewczyna musi sobą coś reprezentować i że w konsekwencji powielasz to twierdzenie..

Bo jak powszechnie wiadomo, dziewczyna nie musi reprezentować niczego. Wystarczy, że się królewna pojawi i ma być zaakceptowana. Bo tak.

Wiemy że jesteś kryptopigularzem. Wydało się już jakiś czas temu.

264

Właśnie, @raka, absolutnie nie mówi kobiecie, że Ci się podoba, nie okazuj zainteresowania, nie bądź frajerem dla jakiejś tam atencjuszki. Poproś o swoją szansę i powiedz jej, że jest 4/10 i niech się cieszy, że spotkała Ciebie, przecież żadna z niej piękność, żadne cudo, niech Ci stopy myje za to że się nią zainteresowałeś. Na randce koniecznie zadbaj aby za zapłaciła za swoją kawę, w końcu bez jaj, żeby się nażarła za Twoją kasę. O czym jeszcze zapomniałam?

265

KoralinaJones napisał/a:

. O czym jeszcze zapomniałam?

O porannej porcji leków na Alzheimera babciu.

266

Jack Sparrow napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Co ja to Ci już kiedyś mówiłam? Aha, spierdalaj...

267

KoralinaJones napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Co ja to Ci już kiedyś mówiłam?

No pisałem - bierz leki regularnie - dziury w pamięci przestaną być tak dotkliwe smile

268

Jack Sparrow napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

Co ja to Ci już kiedyś mówiłam?

No pisałem - bierz leki regularnie - dziury w pamięci przestaną być tak dotkliwe smile

No pisałam - spierdalaj.

269 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-09-08 18:20:14)

vvvvvvvvvvv
------------
========
++++++++
big_smile

270 Ostatnio edytowany przez Jack Sparrow (2023-09-08 13:33:35)

.                                                                     P
                                                                     O
                                                                     W
                                                                     T
                                                                     A
                                                                     R
                                                                     Z
                                                                     A
                                                                     S
                                                                     Z

S
                                                                     I
                                                                     Ę

Ale spokojnie. Już zauważyłem, że po prostu kreujesz się na idealną partnerkę, która nie reprezentuje sobą niczego. Żeby to chociaż dno było. Wodorosty i muł. To zawsze jakiś knur by się znalazł do taplania w błotku. Ale NIE! Ale tu pustka jest. Totalne i absolutne....NIC. ZERO.

Ciao.

271 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-09-08 13:36:13)

Jack Sparrow napisał/a:

.                                                                     P
                                                                     O
                                                                     W
                                                                     T
                                                                     A
                                                                     R
                                                                     Z
                                                                     A
                                                                     S
                                                                     Z

S
                                                                     I
                                                                     Ę

Ale spokojnie. Już zauważyłem, że po prostu kreujesz się na idealną partnerkę, która nie reprezentuje sobą niczego. Żeby to chociaż dno było. Wodorosty i muł. To zawsze jakiś knur by się znalazł do taplania w błotku. Ale NIE! Ale tu pustka jest. Totalne i absolutne....NIC. ZERO.

Ciao.

Ojojojoj big_smile. Błoto jest z Morza Martwego. Dobrze wpływa  na zdrowie i urodę. Polecam się potaplać. Relaksuje.

272

KoralinaJones napisał/a:

Właśnie, @raka, absolutnie nie mówi kobiecie, że Ci się podoba, nie okazuj zainteresowania, nie bądź frajerem dla jakiejś tam atencjuszki. Poproś o swoją szansę i powiedz jej, że jest 4/10 i niech się cieszy, że spotkała Ciebie, przecież żadna z niej piękność, żadne cudo, niech Ci stopy myje za to że się nią zainteresowałeś. Na randce koniecznie zadbaj aby za zapłaciła za swoją kawę, w końcu bez jaj, żeby się nażarła za Twoją kasę. O czym jeszcze zapomniałam?

Jeżeli posiada nieruchomość to numer księgi wieczystej musi podać,będzie może wiadomo czy nie ma długów i listę niech dostarczy eksów z karuzeli
Zawierającą pełne doisire,zdjęcia eksów, życiorysy,historię szczegółową poprzednich związków
pozycje i ilość stosunków seksualnych.
Wszystko niech mama sprawdzi i zweryfikuje.
Podobnie z całą jej rodziną teczki,akta,życiorysy,historie chorób niech poda do wglądu może byc na drugą randke.

273

paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Jeżeli posiada nieruchomość to numer księgi wieczystej musi podać,będzie może wiadomo czy nie ma długów i listę niech dostarczy eksów z karuzeli
Zawierającą pełne doisire,zdjęcia eksów, życiorysy,historię szczegółową poprzednich związków
pozycje i ilość stosunków seksualnych.
Wszystko niech mama sprawdzi i zweryfikuje.
Podobnie z całą jej rodziną teczki,akta,życiorysy,historie chorób niech dostarczy do wglądu może byc na drugą randke

i niech poda długość pindoli jakie dosiadała i ile razy, wszak przebieg ważna rzecz, jak się bierze z drugiej ręki.... smile

274

KoralinaJones napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

A to teraz przynajmniej jest jakiś trop. Mama, która wbiła do głowy że dziewczyna dla jej syna musi sobą coś reprezentować. No i mamy tę gadkę w kółko.

Nie, moja mama zawsze mówiła, że dziewczyna ma odpowiadać mi, a nie jej. Wręcz sama ostatnio pomyślała, że może mam zawyżone wymagania, skoro nie mogę nikogo znaleźć, ale wyjaśniłem jej, że mam bardzo niskie.

W którym miejscu mojej wypowiedzi napisałam, że to Twojej mamie ma się podobać Twoja dziewczyna? Napisałam, że mama wbiła Ci do głowy ze dziewczyna musi sobą coś reprezentować i że w konsekwencji powielasz to twierdzenie.

Nadal nie, mama niczego takiego mi nie mówiła.

Ty zdaje się nie zdajesz sobie sprawy jak odpychająco brzmisz. I tak raka brzmisz w rzeczywistości. Żadna dziewczyna nie chce ani usłyszeć ani wiedzieć że interesujesz się nią bo obniżyłeś swoje wymagania. Ty jesteś jak stado słoni w składzie porcelany, nie jeden słoń, a całe stado.

To chyba oczywiste, że nie mówię dziewczynie o obniżeniu wymagań ani że "no w sumie to taka 4/10 jesteś, ale niech będzie".

275

KoralinaJones napisał/a:

Ale ja chętnie okażę zainteresowanie, tylko że to działa w dwie strony. A póki co to jest tak, że ja okazuję zainteresowanie, a ona mnie ignoruje i nawet koleżeńskiej relacji nie chce. Nie mam też problemu, by zapłacić za dziewczynę na spotkaniu.

276

To chyba oczywiste, że nie mówię dziewczynie o obniżeniu wymagań ani że "no w sumie to taka 4/10 jesteś, ale niech będzie".

A wiesz, Raka, że na miejscu takiej dziewczyny, co to ją chcesz po obniżeniu wymagań, uznałabym, że na kobiety projektujesz swoje własne obawy, że jak tylko znajdzie się lepsza to sobie ją wymienisz. Póki co nie było i wciąż nie ma żadnej, to masz problem, ale jak już nabierzesz jakiejś wprawy, nawet jeśli się nie zanosi, to kto wie, kto wie...

277

Husky napisał/a:
Priscilla napisał/a:

A to nie Ty przypadkiem podkreślałeś jaki to nie jesteś inteligentny, niemal ponadprzeciętnie, interesujący, ile to nie masz do zaoferowania? Mamusia Ci to wmówiła, a społeczeństwo nie potwierdza i nigdy nie potwierdzało, dlatego zderzenie z rzeczywistością jest dla Ciebie tak niezrozumiałe i trudne równocześnie.

Nie, mama niczego mi nie wmawiała, ja sam wiem, jaki jestem i na co mnie stać.

Wszystke Twoje odpowiedzi w punkt podsumowują to, o czym pisałam. Samoocena w kosmosie, samokrytyka w dupie.

Chyba nikt tu już nie ma wątpliwości, ale Raka wie lepiej.

278 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-09-08 16:00:00)

KoralinaJones napisał/a:

Ale taką prezentujesz postawę, i taka postawa przekłada się na Twoje zachowanie, sposób bycia. Szukać dziewczyny to nie to samo, co okazywać im zainteresowanie. Jak chłopak z taką postawą wobec kobiet moze być realnie pozytywnie nastawiony do kobiet? Nie ma takiej opcji. Nie musisz tego wprost artykułować, ta negatywna postawa jest w Twoim zachowaniu, może sobie nawet nie zdajesz z tego sprawy.  A na pretensjach i żalu jeszcze nikt niczego konstruktywnego nie zbudował.

Jeżeli jednak w jakiś magiczny sposób cała sytuacja nie ma miejsca za granicami kraju (bo jak piszesz tam nie miałeś problemu z nawiązywaniem relacji), to czemu nie nawiązujesz znajomości w obrębie obcokrajowców lub  po prostu nie wyjedziesz za granicę.

279

KoralinaJones napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Ale taką prezentujesz postawę, i taka postawa przekłada się na Twoje zachowanie, sposób bycia. Szukać dziewczyny to nie okazywać im zainteresowanie. Jak chłopak z taką postawą wobec kobiet moze być realnie pozytywnie nastawiony do kobiet? Nie ma takiej opcji. Nie musisz tego wprost artykułować, ta negatywna postawa jest w Twoim zachowaniu, może sobie nawet nie zdajesz z tego sprawy.  A na pretensjach i żalu jeszcze nikt niczego konstruktywnego nie zbudował.

Ja znam takiego, ktory jak.mu sie jakas kobieta podoba to on nie tylko nie okazuje jej zainteresowania,ale tez mowi cos takiego "bede udwal, ze jej nie chce" ha ha i osiol jest zawsze sam, bo zadna kobieta nie bedzie nad nim.skakac... ja osobiscie bym sie nigdy tak nie ponizyla ,zeby latac za jakimkolwiek facetem albo co gorsze zabijac sie o ktoregos. Jak dziewczyny niektore idiotki sie leja na ulicy, a facet po jakims czasie obie zostawi i znajdzie inna.

280

JuliaUK33 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Ale taką prezentujesz postawę, i taka postawa przekłada się na Twoje zachowanie, sposób bycia. Szukać dziewczyny to nie okazywać im zainteresowanie. Jak chłopak z taką postawą wobec kobiet moze być realnie pozytywnie nastawiony do kobiet? Nie ma takiej opcji. Nie musisz tego wprost artykułować, ta negatywna postawa jest w Twoim zachowaniu, może sobie nawet nie zdajesz z tego sprawy.  A na pretensjach i żalu jeszcze nikt niczego konstruktywnego nie zbudował.

Ja znam takiego, ktory jak.mu sie jakas kobieta podoba to on nie tylko nie okazuje jej zainteresowania,ale tez mowi cos takiego "bede udwal, ze jej nie chce" ha ha i osiol jest zawsze sam, bo zadna kobieta nie bedzie nad nim.skakac... ja osobiscie bym sie nigdy tak nie ponizyla ,zeby latac za jakimkolwiek facetem albo co gorsze zabijac sie o ktoregos. Jak dziewczyny niektore idiotki sie leja na ulicy, a facet po jakims czasie obie zostawi i znajdzie inna.

Julka, umówiłabyś się na spotkanie z facetem ktory tak pisze jak raka, tylko i wyłącznie po to aby dać mu szansę się wykazać?

281

KoralinaJones napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Julka, umówiłabyś się na spotkanie z facetem ktory tak pisze jak raka, tylko i wyłącznie po to aby dać mu szansę się wykazać?

Ja nie czytalam wszystkich jego wypowiedzi, ale jakby tak gadal jak pisze to niech lepiej milczy przy mnie,bo nerwicy bym dostala przy nim

282

JuliaUK33 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

Ja nie czytalam wszystkich jego wypowiedzi, ale jakby tak gadal jak pisze to niech lepiej milczy przy mnie,bo nerwicy bym dostala przy nim

Prawda, Julka? Szału można dostać!

283 Ostatnio edytowany przez Jack Sparrow (2023-09-08 16:40:47)

Ale wiecie jak komicznie to wygląda z perspektywy osoby trzeciej?

Dwa trolle:

1) podstarzała samotnica, siedząca całymi dniami na forum, która klepie setki postów każdego miesiąca i żyjąca w swoim wyimaginowanym świecie, bo nie ma większego kontaktu z realem

2) święta Julka Zasiłkobiorcza, siedząca w jukeju na socjalu, mieszkająca u koleżanki, bo muslim nad którym się rozpływała ożenił się z dupą na boku

I takie dwa trolle uczą trzeciego trolla o podrywaniu, zdobywaniu i budowaniu romantycznej relacji damsko-męskiej. Bareja by tego nie wymyślił lepiej. big_smile big_smile big_smile

284

Jack Sparrow napisał/a:

Dwa trolle:

1) podstarzała samotnica, siedząca całymi dniami na forum, która klepie setki postów każdego miesiąca i żyjąca w swoim wyimaginowanym świecie, bo nie ma większego kontaktu z realem

2) święta Julka Zasiłkobiorcza, siedząca w jukeju na socjalu, mieszkająca u koleżanki, bo muslim nad którym się rozpływała ożenił się z dupą na boku

I takie dwa trolle uczą trzeciego trolla o podrywaniu, zdobywaniu i budowaniu romantycznej relacji damsko-męskiej. Bareja by tego nie wymyślił lepiej. big_smile big_smile big_smile

Ależ ból dupy big_smile. Aż miło poczytać big_smile.

285

Ból dupy?

Oj babciu...ja srogą bekę cisnę. big_smile

286 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-09-08 17:08:36)

Jack Sparrow napisał/a:

Ból dupy?

Cieszę się, że mogłam sprawić Ci tyyyyyyyyyyle radości big_smile.

287 Ostatnio edytowany przez Shinigami (2023-09-08 17:13:21)

Jack, nie wiem czy powinieneś pisać komuś o siedzeniu na forum całymi dniami bo ty też tak siedzisz. Jesteś w każdym temacie jaki sprawdzam na tym forum.

Ze mną chyba na prawdę jest coś nie tak bo nie ogarniam czemu raka aż tak was wkurza. Faktycznie ciągle pisze to samo i robi się to co najwyżej nudne ale nie wkurzające. Gość tylko ciągle się powtarza, a wy już od tego nerwicy dostajecie. Gdyby był dziewczyną i to taką w moim typie to dałbym szansę nawet mimo tego wszystkiego co tu wypisuje, powiem więcej, starałabym się pomóc "takiej dziewczynie" wyjść z przegrywa. O ile w ogóle istnieje coś takiego jak dziewczyna w przegrywie.

288

Jack Sparrow napisał/a:

Dwa trolle:

a trzeci wkleja na pałę, od czapy, bez sensu, kompulsywnie na prawo i lewo jakieś dziwne linki do stron z porno big_smile

289

Shinigami napisał/a:

Jack, nie wiem czy powinieneś pisać komuś o siedzeniu na forum całymi dniami bo ty też tak siedzisz. Jesteś w każdym temacie jaki sprawdzam na tym forum.

A teraz popatrz na mój avatar i dane kiedy się zarejestrowałem i jaką mam ilość postów. Popatrz na Koralinę i jej inne konta - kiedy były rejestracje i jakie ilości postów naklepała.

I różnica jest jeszcze jedna - ja w tym czasie mogę popracować zdalnie, czy ogólnie - w świecie cyfrowym. Ona uporczywie neguje zdobycze internetu.

Ze mną chyba na prawdę jest coś nie tak bo nie ogarniam czemu raka aż tak was wkurza. Faktycznie ciągle pisze to samo i robi się to co najwyżej nudne ale nie wkurzające.

Dla ciebie to nudne, dla mnie też, a Koralina i spółka, które nie mają innego życia, to się wkurzają, że ciągle to samo. Bo widzisz - wy jesteście sfrustrowani, że nie macie dziewczyny. A one są na kolejnym etapie. Nie dość, że nie mają życia własnego, to u innych (i wciąż tych samych) ciągle to samo. Ileż można? To tak, jakbyś miał tylko jeden kanał w TV i jedyne co na nim leci, to wciąż te same powtórki. Ileż można? smile

290

Jack Sparrow napisał/a:

Ból dupy?

babciu????
Chciałbyś xD

Boli, oj boli big_smile

291

Agnes76 napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

Ból dupy?

babciu????
Chciałbyś xD

Boli, oj boli big_smile

No babciu. Bo Koralina stara jest. A przynajmniej na taką się kreuję. smile

Więc tak, ogólnie w większości tematów tego typu, jak widzę KTO się wypowiada, to mam bekę na maksa. Bo to jakby prowadził ślepy kulawego. big_smile

292

Jack Sparrow napisał/a:

Dwa trolle:

I czwarty troll z halucynacjami, ze ma zone ktora sie z nas smieje jak nas czyta, i ktory byl w wojsku i na wszystkim sie zna i do wszystkiego wkleja linki, bo sam nic nie wie, wiec musi sprawdzac w google

293

Jack Sparrow napisał/a:
Agnes76 napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

Ból dupy?

babciu????
Chciałbyś xD

Boli, oj boli big_smile

Więc tak, ogólnie w większości tematów tego typu, jak widzę KTO się wypowiada, to mam bekę na maksa. Bo to jakby prowadził ślepy kulawego. big_smile

No ja tez jestem stara

294 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-09-08 17:35:13)

Jack Sparrow napisał/a:
Shinigami napisał/a:

A teraz popatrz na mój avatar i dane kiedy się zarejestrowałem i jaką mam ilość postów. Popatrz na Koralinę i jej inne konta - kiedy były rejestracje i jakie ilości postów naklepała.

I różnica jest jeszcze jedna - ja w tym czasie mogę popracować zdalnie, czy ogólnie - w świecie cyfrowym.

Jesteśmy pod silnym wrażeniem big_smile.

Jack Sparrow napisał/a:
Agnes76 napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

Ból dupy?

babciu????
Chciałbyś xD

Boli, oj boli big_smile

Więc tak, ogólnie w większości tematów tego typu, jak widzę KTO się wypowiada,

A tutaj nas wręcz poraziło big_smile. Cóż za przenikliwy wzrok i umysł big_smile.

295

Shiginami napisał/a:

Ze mną chyba na prawdę jest coś nie tak bo nie ogarniam czemu raka aż tak was wkurza. Faktycznie ciągle pisze to samo i robi się to co najwyżej nudne ale nie wkurzające.

Ja też nie. Może to dlatego że nieco znamy jego ból. Sam wielokrotnie doświadczyłem odrzuceń z góry i nigdy nie jest to przyjemne. Ja mu się nie dziwię, ale i przyznam, że trochę się na tym zafiksował.

296

paslawek napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

Dwa trolle:

a trzeci wkleja na pałę, od czapy, bez sensu, kompulsywnie na prawo i lewo jakieś dziwne linki do stron z porno big_smile

No popatrz. Uderzyłem w stół i jak się wszystkie odezwały. Jak na zawołanie.

tresura idzie w dobrym kierunku big_smile

297

Jack Sparrow napisał/a:
paslawek napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

Dwa trolle:

No popatrz. Uderzyłem w stół i jak się wszystkie odezwały. Jak na zawołanie.

No my ciebie tresujemy,bo co o tobie ktos napisze to zaraz przylatujesz jak na komende i zawolanie

298 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-09-08 18:01:21)

Jack Sparrow napisał/a:

Żebyś się nie zdziwił przypadkiem big_smile tongue

299 Ostatnio edytowany przez Jack Sparrow (2023-09-08 18:17:52)

paslawek napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

Psy szczekają, a ja jadę sobie dalej big_smile

Julcia - daj głos!

300

Jack Sparrow napisał/a:
paslawek napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

Wlasnie widzimy jak daleko sobie pojechales

301

Jack Sparrow napisał/a:

Julcia - daj głos!

JuliaUK33 napisał/a:

Grzeczna dziewczynka! Jakiś muslim może ci rzuci trochę okruszków z pańskiego stołu.

big_smile

302

Jack Sparrow napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

Julcia - daj głos!

JuliaUK33 napisał/a:

Grzeczna dziewczynka! Jakiś muslim może ci rzuci trochę okruszków z pańskiego stołu.

big_smile

Ja nie bede juz miala Muslima chlopaka a tak wogole to sam dajesz glos co chwile

303

ktoś musi wydawać komendy, bo jak bez tego byś sobie w życiu poradziła? big_smile

304

Jack Sparrow napisał/a:

ktoś musi wydawać komendy, bo jak bez tego byś sobie w życiu poradziła? big_smile

Nikt mi nie musi wydawac komendow, bo ja sobie swietnie w zyciu radze bez glupich komend

305 Ostatnio edytowany przez Jack Sparrow (2023-09-08 18:35:56)

JuliaUK33 napisał/a:

Nikt mi nie musi wydawac komendow, bo ja sobie swietnie w zyciu radze bez glupich komend

wszak szczytem marzeń w wieku 30+ lat jest być samotnym rodzicem i pomieszkiwać u znajomych nie mając żadnego źródła dochodów big_smile

A teraz Koralinka. No dawaj, nie wstydź się.

DAJ GŁOS!

306

Coś faktycznie wolno przejeżdża ta karawana big_smile.

307

Jack Sparrow napisał/a:

DAJ GŁOS!

KoralinaJones napisał/a:

Coś faktycznie wolno przejeżdża ta karawana big_smile.

Grzeczna. big_smile

308

po trzydziestce życie dopiero co się zaczyna big_smile
co to jest ?

karawana czy karawan ? 

znowu mu nerwy puszczają 
ehh te nawyki trepa

309

paslawek napisał/a:

co to jest ?

karawana czy karawan ? 

znowu mu nerwy puszczają 
ehh te nawyki trepa

Bekę cisnę big_smile

https://youtu.be/j9V78UbdzWI

310 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-09-08 18:43:22)

paslawek napisał/a:

co to jest ?

karawana czy karawan ? 

znowu mu nerwy puszczają 
ehh te nawyki trepa

Może by na popych poszło? big_smile

311

KoralinaJones napisał/a:

Brzmisz na wielce doświadczoną w temacie 'poszło na popych'. Chętnie dowiem się czegoś więcej. Opowiadaj.

312 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-09-08 18:46:40)

Jack Sparrow napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Brzmisz na wielce doświadczoną w temacie 'poszło na popych'. Chętnie dowiem się czegoś więcej. Opowiadaj.

Na to trzeba sobie zasłużyć. Ale popchnąć Twój wóz drabiniasty mogę, żebyś się rozpędził big_smile.

313

KoralinaJones napisał/a:

Na to trzeba sobie zasłużyć.

zasłużyłaś

Proszę.

Pucharek specjalnie dla ciebie.

https://onlinepartysupplies.com.au/cdn/shop/products/bachelor-hen-stag-party-favour-novelty-funny-dick-willy-penis-trophy-golden-champion-award-prop-adult-party-gag-gift_7_1200x.jpg?v=1588492786

PS. jakie zasługi - taki puchar

314 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-09-08 18:55:06)

Wchodzisz na poziom Tadzia albo schodzisz  ?

315

Karawana jedzie dalej, żegnamy! big_smile

316

Jack Sparrow napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

wszak szczytem marzeń w wieku 30+ lat jest być samotnym rodzicem i pomieszkiwać u znajomych nie mając żadnego źródła dochodów big_smile

DAJ GŁOS!

A teraz Jack daj glos

317

Priscilla napisał/a:

A wiesz, Raka, że na miejscu takiej dziewczyny, co to ją chcesz po obniżeniu wymagań, uznałabym, że na kobiety projektujesz swoje własne obawy, że jak tylko znajdzie się lepsza to sobie ją wymienisz. Póki co nie było i wciąż nie ma żadnej, to masz problem, ale jak już nabierzesz jakiejś wprawy, nawet jeśli się nie zanosi, to kto wie, kto wie...

Nie wymieniłbym, bo dla mnie wygląd nie jest najważniejszy. Jeśli miałbym fajną dziewczynę, która by mnie szczerze kochała i świetnie by nam się spędzało czas, to po co miałbym ją zostawiać? Wy po prostu myślicie inaczej. Kobieta nie miałaby skrupułów, dlatego uważacie, że my też. To wy przerzucacie swoje projekcje i oceniacie nas przez swój pryzmat.

318

KoralinaJones napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Ale taką prezentujesz postawę, i taka postawa przekłada się na Twoje zachowanie, sposób bycia. Szukać dziewczyny to nie to samo, co okazywać im zainteresowanie. Jak chłopak z taką postawą wobec kobiet moze być realnie pozytywnie nastawiony do kobiet? Nie ma takiej opcji. Nie musisz tego wprost artykułować, ta negatywna postawa jest w Twoim zachowaniu, może sobie nawet nie zdajesz z tego sprawy.  A na pretensjach i żalu jeszcze nikt niczego konstruktywnego nie zbudował.

Jeżeli jednak w jakiś magiczny sposób cała sytuacja nie ma miejsca za granicami kraju (bo jak piszesz tam nie miałeś problemu z nawiązywaniem relacji), to czemu nie nawiązujesz znajomości w obrębie obcokrajowców lub  po prostu nie wyjedziesz za granicę.

Nie jestem negatywnie nastawiony do każdej kobiety. Jeżeli poznaję kogoś nowego, ta osoba ma u mnie czystą kartę.

W Polsce nie znam żadnych obcokrajowców, a wyjazd za granicę rozważam, jednak wcale nie pomogłoby mi to w znalezieniu dziewczyny. Bo dla dziewczyn z Zachodu byłbym tylko przeciętniakiem z biedniejszego kraju.

319

JuliaUK33 napisał/a:

A to też jest postawa, której mężczyźni nauczyli się od kobiet. Bardzo często zdarza się, że kobieta mówi, że nie jest zainteresowana, mimo że jest, ale chce zobaczyć, czy facet się postara i czy mu "zależy", dlatego i niektórzy mężczyźni teraz tak robią. Play stupid games, win stupid prizes.

320 Ostatnio edytowany przez rakastankielia (2023-09-09 07:34:05)

Shinigami napisał/a:

Ze mną chyba na prawdę jest coś nie tak bo nie ogarniam czemu raka aż tak was wkurza. Faktycznie ciągle pisze to samo i robi się to co najwyżej nudne ale nie wkurzające. Gość tylko ciągle się powtarza, a wy już od tego nerwicy dostajecie. Gdyby był dziewczyną i to taką w moim typie to dałbym szansę nawet mimo tego wszystkiego co tu wypisuje, powiem więcej, starałabym się pomóc "takiej dziewczynie" wyjść z przegrywa. O ile w ogóle istnieje coś takiego jak dziewczyna w przegrywie.

Bo to jest właśnie ta różnica między mężczyznami a kobietami. Mężczyzna nie odrzuca z byle powodu i chętnie udzieli wsparcia jakiejś dziewczynie, by poradziła sobie z problemem. Kobieta zaś odrzuca z byle powodu, szuka ideału, a jako te ponoć bardziej empatyczne istoty, nie wspierają w problemach i przychodzą na gotowe, gdy facet już sobie poradzi sam. Mężczyzna doceniłby taką kobietę, natomiast kobieta nie miałaby skrupułów, by go zostawić. Dlatego one same wypisują, że faceci by tak zrobili.

321

Bo to jest właśnie ta różnica między mężczyznami a kobietami. Mężczyzna nie odrzuca z byle powodu i chętnie udzieli wsparcia jakiejś dziewczynie, by poradziła sobie z problemem. Kobieta zaś odrzuca z byle powodu, szuka ideału, a jako te ponoć bardziej empatyczne istoty, nie wspierają w problemach i przychodzą na gotowe, gdy facet już sobie poradzi sam. Mężczyzna doceniłby taką kobietę, natomiast kobieta nie miałaby skrupułów, by go zostawić. Dlatego one same wypisują, że faceci by tak zrobili.

Oczywiście, że faceci też odrzucają z byle powodu (najczęściej - proszę o werble - za zbyt wysoki wzrost). Już nie udawajmy, że tak nie jest. Ale tak - reszta się zgadza.

Była o tym gadka jakiś czas temu, wrzucałem linki do ciekawego eksperymentu społecznego z wysoką modelką. Nagrywali reakcje kolesi, z którymi umówiła się na randkę przez neta. To jak paskudnie ją wystawiali to poezja po prostu. "Chcesz kawy? Poczekaj, pójdę zamówię". I inne takie. Naprawdę ładna, ale bardzo wysoka (coś koło 190-200cm). Jak sama przyznała - jej życie romantyczne w zasadzie nie istnieje. Więc też nie dorabiajmy ideologii. Każdy, kto nie wpisuje się w kanon ma ciężko.

322 Ostatnio edytowany przez rakastankielia (2023-09-09 09:43:12)

Jack Sparrow napisał/a:

Oczywiście, że faceci też odrzucają z byle powodu (najczęściej - proszę o werble - za zbyt wysoki wzrost). Już nie udawajmy, że tak nie jest. Ale tak - reszta się zgadza.

Była o tym gadka jakiś czas temu, wrzucałem linki do ciekawego eksperymentu społecznego z wysoką modelką. Nagrywali reakcje kolesi, z którymi umówiła się na randkę przez neta. To jak paskudnie ją wystawiali to poezja po prostu. "Chcesz kawy? Poczekaj, pójdę zamówię". I inne takie. Naprawdę ładna, ale bardzo wysoka (coś koło 190-200cm). Jak sama przyznała - jej życie romantyczne w zasadzie nie istnieje. Więc też nie dorabiajmy ideologii. Każdy, kto nie wpisuje się w kanon ma ciężko.

No dobra, ale takich kobiet jest garstka, a facetów "za niskich" sporo. Zresztą koszykarki czy inne wysokie kobiety mimo wszystko też znajdują partnerów, więc nie przesadzajmy. Wielu mężczyzn nie odrzuciłoby takiej kobiety tylko ze względu na wzrost.

323

Jack Sparrow napisał/a:

No dobra, ale takich kobiet jest garstka, a facetów "za niskich" sporo. Zresztą koszykarki czy inne wysokie kobiety mimo wszystko też znajdują partnerów, więc nie przesadzajmy. Wielu mężczyzn nie odrzuciłoby takiej kobiety tylko ze względu na wzrost.

Ja bym chciala miec 175 cm wzrostu a niestety nie mam

324 Ostatnio edytowany przez Jack Sparrow (2023-09-09 09:58:06)

Akurat pracowałem z dość wysokimi siatkarkami - mają ogromne problemy ze znalezieniem kogoś na stałe. Na niezobowiązujący seks? Pewnie. Ale nie do stałego związku. Mam też znajome o wadze 100+ - to samo. Prędzej 120kg facet kogoś znajdzie niż one. Są przez większość ludzi traktowane jak powietrze.

Idąc twoim tokiem myślenia - niepełnosprawni też znajdują partnerów i partnerki. Tylko są otwarci na nowych ludzi. Na nowe doświadczenia i na ponoszenie porażek. I ciągle próbują. Ciągle na nowe sposoby. Ty się okopałeś na swoim stanowisku i w nim trwasz. To twoja twierdza. Chujowa, ale bezpieczna i dająca poczucie stabilności. Więc nie zmieniasz nic. I dlatego uprawiasz radosne trollolo wciąż o tym samym. To nie jest rolą innych ludzi wyciągnięcie cię z tego dołka. Sam się musisz z niego wydostać. Najlepiej - jakaś dobrą terapią. Bo nie ma słabości w szukaniu rozwiązań swoich problemów.

325

Jack Sparrow napisał/a:

Akurat pracowałem z dość wysokimi siatkarkami - .

Plątałeś się im pomiędzy nogami? big_smile

Posty [ 261 do 325 z 820 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 13 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Brzydcy mniej atrakcyjni są gorzej traktowani przez społeczeństwo

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024