R_ita2 napisał/a:ps Bawicie mnie niezmiernie wszędzie mnie widząc. Czytając, że założyłam ten wątek aż się roześmiałam. Każdy wątek w którym się wypowiem albo ktoś mnie zacytuję jest mój. Niby ja choruje, a kto ma paranoje na moim punkcie od dwóch lat? MADZIA Z PTSD czy jak to się tam pisze? Dracsarys, która w Wordzie spisuje nicki które uważa, że są moje? Matko, jak wam musi być trudno żyć na tym forum, wszędzie RITA 
Co Ty masz z tym PTSD i mną? :-O
Nie tak wcale dawno temu mi napisałam z dużą pewnością siebie, że założysz nową postać i przez 2 lata nie zorientuję się, że to Ty.
Ale wiesz co? Musisz się bardziej postarać :-D Nie będę tu odkrywać kart, jakie masz cechy wyróżniające Cię w stylu pisania, ale uwierz mi, że jesteś dla mnie jak otwarta księga.
Kurczę, nawet przez chwilę po oglądnięciu „W tłumie” i uzmysłowieniu sobie, że za takimi zaburzeniami, jakie masz Ty, mogą stać poważne nadużycia w stosunku do Ciebie i nigdy nie wiemy, co przeżył ktoś w realu, to nawet żal mi się Ciebie zrobiło.
Ale minęło mi po tym, jak sama grasz tutaj na litości innych userów dla Ciebie, a jesteś bezlitosna dla innych. Właściwie w każdym Twoim poście jest jakaś podłość w stosunku do innych użytkowników forum. Od razu przypomniało mi się, jak byłaś bezlitosna też w stosunku do mnie. Ty masz po prostu podły charakter, dlatego w realu nikt Cię nie kocha i musisz tu wymyślać bajki o tureckim księciu, który się zajmie Tobą i będzie wydzielał Ci leki, żebyś nie wpadła w kolejną psychozę. A w międzyczasie będziesz dojrzałą, mieszkającą w Turcji żoną Turka z dzieckiem w wieku szkolnym, która afirmuje życie, albo młodą niezależną kobietą, która świetnie sobie radzi w zawodzie zdominowanym przez facetów i tylko jej własny facet ją porzuca, albo podstarzałym facetem sypiącym tu jak z rękawa poradami jak żyć młodym kobietom, albo ciężarną porzuconą przez ojca nienarodzonego jeszcze dziecka, która nie wie, jak żyć.
Ktoś tu napisał, że nie ma dowodów, że tworzysz multikonta. Może tak, a może nie. Ale jeszcze jak były tu moderatorkii wyśledziły wiele Twoich kont, to okazało się, że zaczynałaś tu jako zwykła spamiara, która zarabia na życie, zostawiając w różnych miejscach internetu reklamy. Po co tureckiej księżniczce praca spamiary?
Brzydzę się Tobą, kimkolwiek jesteś, wcale nie mam zamiaru tego ukrywać, nawet jak od czasu do czasu robi mi się Ciebie zwyczajnie żal, bo jesteś zwykłą kłamczuchą żerującą na innych. Twoje życie jest takie jakie jest nie dlatego, że jesteś chora, ale dlatego, że jesteś paskudnym człowiekiem. A ja jestem takim samym userem jak każdy i mam prawo napisać, co myślę, więc nie wysyłaj na mnie swoich kolejnych alter ego, żeby wzbudzali we mnie litość dla Ciebie, albo mnie pokracznie dyskredytować, bo na mnie to nie robi wrażnia.