Jak wychodzę z domu do sklepu czy na miasto to widuję te pary jedne ładne drugie trochę mniej chodzą sobie i różne rzeczy robią uśmiechają się i inne rzeczy a ja sam brzydki chodzę sam po tej ulicy i co i nic
Zrób sobie zęby i też się uśmiechaj.
Żeby zrobić zeby trza mieć kasę a nie jakąś szuflade
Miklosza to chad - trolluch. Przychodzi tu dla zabawy, wystarczy prześledzić jak ewoluowały jego posty.
5 2023-08-27 21:58:10 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-08-27 21:58:30)
Zaczynamy od wizyty na NFZ. Lepszy cement jak palące korzenie, a przód na materiał też robią
Miklosza to chad - trolluch. Przychodzi tu dla zabawy, wystarczy prześledzić jak ewoluowały jego posty.
Nie przychodzę tu dla zgrywy nie bawi mnie to
Zaczynamy od wizyty na NFZ.
Lepszy cement jak palące korzenie, a przód na materiał też robią
![]()
Ale na NFZ zrobią wyjmowaną protezę jak jakiś staruch
8 2023-08-28 06:09:48 Ostatnio edytowany przez Tamiraa (2023-08-28 06:10:12)
2odiak napisał/a:Zaczynamy od wizyty na NFZ.
![]()
Wszędzie problemy, a bez zębów lepiej?
2odiak napisał/a:Zaczynamy od wizyty na NFZ.
![]()
Masz 40 lat. Nie zarobisz na tyle, zeby sobie dopłacić do logicznych implantów?
Miklosza napisał/a:2odiak napisał/a:Zaczynamy od wizyty na NFZ.
![]()
Wygląda na to że czeka mnie proteza
Lady Loka napisał/a:Miklosza napisał/a:Ale na NFZ zrobią wyjmowaną protezę jak jakiś staruch
Jeśli to prawda i brakuje Ci większej gotówki, bo np. nie masz oszczędności, to nie rozważałeś wzięcia niewysokiej pożyczki, którą potem mógłbyś w ratach spłacać?
Miklosza napisał/a:Lady Loka napisał/a:Masz 40 lat. Nie zarobisz na tyle, zeby sobie dopłacić do logicznych implantów?
Jeśli to prawda i brakuje Ci większej gotówki, bo np. nie masz oszczędności, to nie rozważałeś wzięcia niewysokiej pożyczki, którą potem mógłbyś w ratach spłacać?
Takie zeby to nie są małe pieniądze wręcz nie osiągalne dla niektórych dla mnie też
Takie zeby to nie są małe pieniądze wręcz nie osiągalne dla niektórych dla mnie też
Podsumowując- darmowa pomoc jest poniżej Twoich standardów, na które Cię nie stać.
W normalnym przypadku, rozwiązania są dwa- zdecydować się na opcję pierwszą lub zarobić na drugą.
Ty wybierzesz trzecie rozwiązanie- zostawisz jak jest, narzekając na sytuację, której nie chcesz zmienić.
Na bycie perfekcjonistą, drogi paniczu, trzeba mieć zasobny portfel. Inaczej, tylko kupka frustracji z takiej postawy, plus coraz głębsze bagienko bezczynności.
Panna de Jones napisał/a:Miklosza napisał/a:Wygląda na to że czeka mnie proteza
Zlituj się. Nie masz na utrzymaniu rodziny z dziećmi. Jestes sam, cała kasa jest Twoja. Jeżeli masz jakąkolwiek pracę zarobkową to jestes w stanie odlozyc na implanty. Zajmie to trochę, ale jak najbardziej jest osiągalne.
..... a ja sam brzydki chodzę sam po tej ulicy i co i nic
Chodź dalej, może gdzieś zajdziesz. I ciesz się życiem.
Związki są przereklamowane )
Miklosza napisał/a:..... a ja sam brzydki chodzę sam po tej ulicy i co i nic
Związki są przereklamowane)
Dla kogo sa przereklamowane dla tego sa. Ja rozumiem byc single tymczasowo, ale na stale bym nie mogla byc singielka. Nie wyobrazam sobie calego zycia bez zwiazku
Miklosza napisał/a:2odiak napisał/a:Zaczynamy od wizyty na NFZ.
![]()
Wszędzie problemy, a bez zębów lepiej?
Co jest złego w protezie na NFZ? Mógłbyś się uśmiechać, nikt by nie wiedział, że zęby nie są Twoje. Byłbyś tylko ty i proteza wyjmowana wieczorem.
Implanty to horrendalny wydatek, więc rozumiem że Cię nie stać. Wydaje mi się, że to koszt 30-40 tys. zł. A proteza na NFZ to szansa na lepsze życie.
Miklosza napisał/a:..... a ja sam brzydki chodzę sam po tej ulicy i co i nic
Związki są przereklamowane)
Może i są przereklamowane ale nie dla mnie