Jaki smartfon dziś? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 70 z 70 ]

66

Odp: Jaki smartfon dziś?
Tamiraa napisał/a:

Dzięki za linka. Są jeszcze teleporady i można przedłużyć recepty.Nie ryzykowałabym jednak bez badania przyjmowania żadnych  preparatów.. Przypuśćmy, że zbadałeś sobie serce przy pomocy smartwacha i chciałbyś otrzymać pomoc medyczną.  To już wolałabym przychodnie dyżurującą na NFZ.

A nie no, to normalne. Tutaj smartwatch ma dać taką wskazówkę, że czas do lekarza. Nic więcej. To go nie zastąpi. Bądźmy poważni. smile

Zobacz podobne tematy :

67

Jack Sparrow napisał/a:
Agnes76 napisał/a:

Też mnie zastanowiło, jak smartfon może pomóc w wykryciu raka. Chętnie się dowiem smile

Zdjęcia porównawcze podejrzanych pieprzyków. Przecież to oczywiste. smile

No jasne, że oczywiste.
Tylko co ma do tego konieczność posiadania smartwatcha?
Bo w sumie o ten gadżet chodziło.
Każdym przeciętnym aparatem fotograficznym można zrobić zdjęcia do porównania. Po co następna "zabawka" do kolekcji?

68

Agnes76 napisał/a:

Każdym przeciętnym aparatem fotograficznym można zrobić zdjęcia do porównania. Po co następna "zabawka" do kolekcji?

Tak się zastanawiałam czy jest mi niezbędny. Dobrze jest z niego czasem odebrać połączenia, sprawdzić własną kondycję,nawigować czyli byłby przydatny,ale na razie mogę się obejść bez niego.

69

Agnes76 napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:
Agnes76 napisał/a:

Też mnie zastanowiło, jak smartfon może pomóc w wykryciu raka. Chętnie się dowiem smile

No jasne, że oczywiste.

Mnie np wkurwia, ze współczesne telefony są tak duże, ze ledwo mieszczą mi się w kieszeni. Mając smartzegarek mogę placka wrzucić do plecaka. Inaczej nawet nie słyszałem, ze ktoś się do mnie dobija, a muszę być stale pod reką.

To nie jest tak, ze to jest 'niezbędne'. To jest gadżet. Ale potraffi być czasem przydatny. Ot i wszystko.

70

Jack Sparrow napisał/a:
Agnes76 napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

No jasne, że oczywiste.

Mnie np wkurwia, ze współczesne telefony są tak duże, ze ledwo mieszczą mi się w kieszeni. Mając smartzegarek mogę placka wrzucić do plecaka. Inaczej nawet nie słyszałem, ze ktoś się do mnie dobija, a muszę być stale pod reką.

To nie jest tak, ze to jest 'niezbędne'. To jest gadżet. Ale potraffi być czasem przydatny. Ot i wszystko.

Tak, zgadzam się, wszystko zależy od czasu pracy trybu życia,zdrowia, itp

Posty [ 66 do 70 z 70 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024