Pytanie do kobiet - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 77 z 77 ]

66

Odp: Pytanie do kobiet
Lady Loka napisał/a:
Mariusz 1984 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Ale Autor nie napisał, że się zapuściła, tylko, że od początku nie miała tego, co on chciał tongue
Jak uwielbiam wyrzeźbioną klatę, to na pana z mięśniem piwnym nie zwrócę uwagi.

Mam rozumiec ze takze masz sylwetke wypracowana na silowni? smile

A co to pytanie wnosi do tematu?

big_smile:D

Zobacz podobne tematy :

67

Mariusz 1984 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
Mariusz 1984 napisał/a:

Mam rozumiec ze takze masz sylwetke wypracowana na silowni? smile

A co to pytanie wnosi do tematu?

big_smile:D

No poważnie pytam, bo to byl przykład i na dodatek na korzyść Autora.

68

Loka podała PRZYKŁAD, a Ty sie Mariusz spultałeś jakbyś ją na gorącym uczynku złapał big_smile

69

jjbp napisał/a:

Loka podała PRZYKŁAD, a Ty sie Mariusz spultałeś jakbyś ją na gorącym uczynku złapał big_smile

Skoro Mariusza pociągają kobiety w makijażu, to na pewno sam tez się codziennie starannie maluje wink

70

Kasssja napisał/a:
jjbp napisał/a:

Skoro Mariusza pociągają kobiety w makijażu, to na pewno sam tez się codziennie starannie maluje wink

Nie zapominajmy o depilacji, szpilkach i sukienkach smile

71

haha:) dziewczyny, spokojnie  big_smile

spultales ? big_smile co to za slowo?

Po prostu pytam, bo skoro Loka napisala ze lubi wyrzezbione klaty a na brzuszek piwny nawet nie zwroci uwagi ( i w sumie spoko, tez nie zwracam uwagi na grube baby ) to znaczy ze sama tez reprezentuje pewne standardy, prawda? smile

72

Mariusz 1984 napisał/a:

Po prostu pytam, bo skoro Loka napisala ze lubi wyrzezbione klaty a na brzuszek piwny nawet nie zwroci uwagi ( i w sumie spoko, tez nie zwracam uwagi na grube baby ) to znaczy ze sama tez reprezentuje pewne standardy, prawda? smile

To był PRZYKŁAD.

na zasadzie, że mogłabym napisać "jak lubię Maka to nie chodzę do KFC". I to też nie oznaczałoby, że się w Maku żywię.

Zrozumiałeś już? Czy trzeba rozrysować w tabelce?

Śmiesznie się pultasz, bo mój przykład był akurat całkowicie popierający to, żeby Autor nie brał jak leci tylko szukał po preferencjach xD

73

Lady Loka napisał/a:
Mariusz 1984 napisał/a:

To był PRZYKŁAD.

na zasadzie, że mogłabym napisać "jak lubię Maka to nie chodzę do KFC". I to też nie oznaczałoby, że się w Maku żywię.

Śmiesznie się pultasz, bo mój przykład był akurat całkowicie popierający to, żeby Autor nie brał jak leci tylko szukał po preferencjach xD

Beke mam straszna z Ciebie big_smile ok, to Ty rysuj tabelki a ja ide na trening smile milego dnia:)

74

Mariusz 1984 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
Mariusz 1984 napisał/a:

To był PRZYKŁAD.

Beke mam straszna z Ciebie big_smile ok, to Ty rysuj tabelki a ja ide na trening smile milego dnia:)

Zrób sobie trening dla mózgu, to może wreszcie zaczniesz rozumieć tekst pisany.

75

Lady Loka napisał/a:
Mariusz 1984 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

To był PRZYKŁAD.

oj..zabolało...  big_smile specjalnie w Twoim imieniu zrobie 5 kroków wiecej na biezni

ps : łatwo Cie wyprowadzić z rownowagi

Zrób sobie trening dla mózgu, to może wreszcie zaczniesz rozumieć tekst pisany.

76 Ostatnio edytowany przez Kasssja (2023-04-05 12:53:20)

Mariusz, ale to tak nie działa, że człowieka może pociągać u płci przeciwnej tylko to, co sam ma na pokładzie. To tak jak z tym makijażem - sam się nie malujesz, ale od kobiety oczekujesz. A kobieta może sama nie ćwiczyć, ale lubić kaloryfery u facetów. Wszystko można, czemu nie, a czy się znajdzie to inna sprawa. Powiedziałabym, że każdy paker spędzający pół życia na siłce nie zainteresuje się żadną leniwą bułą, zwłaszcza że w swoim środowisku ma setki wyćwiczonych kobiet. Ale wtedy wjeżdża cały na biało pan Łopucki, który od lat kocha i broni mooocno okrągłej Skrzyneckiej. I takich par jest dużo więcej, w obie strony.
PunBB bbcode test

77 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2023-04-05 12:49:30)

Zabolała tylko Twoja głupota smile

Posty [ 66 do 77 z 77 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024