maku2 = troll
A świstak zawija sreberka.
Przecież Ty nigdy z kobietą nie byłeś.
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Przespałam się z kolegą z pracy.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
maku2 = troll
A świstak zawija sreberka.
Przecież Ty nigdy z kobietą nie byłeś.
maku2 = troll co tak naprawdę szuka fiuta do własnej dupy. Mojego nie dostaniesz!
maku2 = troll co tak naprawdę szuka fiuta do własnej dupy. Mojego nie dostaniesz!
Aaa czyli jesteś kryptogejem...śmiało, nie musisz się ukrywać.
maku2 nie trzeba być kryptogejem żeby rozumieć do czego zmierza taki skrzywieniec zza monitorka jak ty. Poza tym będę tym mądrzejszym i kończę dyskusję z tym trollem.
maku2 nie trzeba być kryptogejem żeby rozumieć do czego zmierza taki skrzywieniec zza monitorka jak ty. Poza tym będę tym mądrzejszym i kończę dyskusję z tym trollem.
Jeśli myślisz( ...uśmiałem się) że jesteś normalny czyli prosty to żyjesz w ułudzie taki kryptogej jak Ty nie ma pojęcia o czym pisze a swoją chorą wizję opiera na nienawiści do kobiet. Wsadź swoje mądrości, wiesz gdzie, będzie Ci przyjemnie a i nam się przysłużysz.
Paliwoda napisał/a:maku2 nie trzeba być kryptogejem żeby rozumieć do czego zmierza taki skrzywieniec zza monitorka jak ty. Poza tym będę tym mądrzejszym i kończę dyskusję z tym trollem.
Jeśli myślisz(
...uśmiałem się) że jesteś normalny czyli prosty to żyjesz w ułudzie taki kryptogej jak Ty nie ma pojęcia o czym pisze a swoją chorą wizję opiera na nienawiści do kobiet. Wsadź swoje mądrości, wiesz gdzie, będzie Ci przyjemnie a i nam się przysłużysz.
Odezwał się jakiś maku2, czubek, co nie pasuje mu obrażanie boga, jednocześnie chroni kobiety lekkich obyczajów, nie pozwalając na próby ich zmiany na bardziej pobożny tor. Co za debil. No debil no po prostu debil.
Odezwał się jakiś maku2, czubek, co nie pasuje mu obrażanie boga, jednocześnie chroni kobiety lekkich obyczajów, nie pozwalając na próby ich zmiany na bardziej pobożny tor.
Panie faryzeusz, Jezus też stanął w obronie takowej kobiety. Ty jednak rzuciłbyś kamieniem.
Oczywiście dla jej dobra.
No ale on przecież potem powiedział do niej coś w rodzaju "tylko mi się tu już więcej nie puszczaj"
maku2 napisał/a:Paliwoda napisał/a:maku2 nie trzeba być kryptogejem żeby rozumieć do czego zmierza taki skrzywieniec zza monitorka jak ty. Poza tym będę tym mądrzejszym i kończę dyskusję z tym trollem.
Jeśli myślisz(
...uśmiałem się) że jesteś normalny czyli prosty to żyjesz w ułudzie taki kryptogej jak Ty nie ma pojęcia o czym pisze a swoją chorą wizję opiera na nienawiści do kobiet. Wsadź swoje mądrości, wiesz gdzie, będzie Ci przyjemnie a i nam się przysłużysz.
Odezwał się jakiś maku2, czubek, co nie pasuje mu obrażanie boga, jednocześnie chroni kobiety lekkich obyczajów, nie pozwalając na próby ich zmiany na bardziej pobożny tor. Co za debil. No debil no po prostu debil.
Miał się pustostan nie odzywać a odzywa, kolokwialnie zapytam po co pyskujesz?
Znalazł się kaznodzieja co chce nawracać...strzel se baranka o ścianę może ci pomoże.
No ale on przecież potem powiedział do niej coś w rodzaju "tylko mi się tu już więcej nie puszczaj"
Dzyn dzyn gdzieś dzwoni ale gdzie?
Gamotku powiedział nie grzesz, puszczać to możesz kaczki na wodzie.
Czyli miał na myśli dokładnie to samo co ja. I nie będzie mnie tu uczyć słów jakaś gorsza mózgowo małpa szukająca atencji.
Paliwoda - Jezus2 nieźle
dobrze że dziś prima aprilis
a może nie ?
Czyli miał na myśli dokładnie to samo co ja. I nie będzie mnie tu uczyć słów jakaś gorsza mózgowo małpa szukająca atencji.
Pewnie masz na myśli - uczył znaczenia słów, bo z tym masz problem.
Dla ciebie ważne powinno być to, że jej nie osądzał. A ty mając na ustach prawdy chrześcijańskie, robisz coś zupełnie odwrotnego.
Paliwoda napisał/a:No ale on przecież potem powiedział do niej coś w rodzaju "tylko mi się tu już więcej nie puszczaj"
Dla ciebie ważne powinno być to, że jej nie osądzał. A ty mając na ustach prawdy chrześcijańskie, robisz coś zupełnie odwrotnego.
A ty zarzucasz mi chęć popełnienia przestępstwa, że jakoby ja bym chciał w kogoś ciskać kamieniami, podczas gdy jedynie czego chcę, to wyśmiewać te żałosne świnie. Tak samo jak buddyści wyśmiewali demony.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Przespałam się z kolegą z pracy.
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024