Przespałam się z kolegą z pracy. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Przespałam się z kolegą z pracy.

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 261 do 275 z 275 ]

261

Odp: Przespałam się z kolegą z pracy.
Paliwoda napisał/a:

maku2 = troll

A świstak zawija sreberka.
Przecież Ty nigdy z kobietą nie byłeś.

Zobacz podobne tematy :

262 Ostatnio edytowany przez Paliwoda (2023-03-31 21:41:28)

maku2 = troll co tak naprawdę szuka fiuta do własnej dupy. Mojego nie dostaniesz!

263

Paliwoda napisał/a:

maku2 = troll co tak naprawdę szuka fiuta do własnej dupy. Mojego nie dostaniesz!

Aaa czyli jesteś kryptogejem...śmiało, nie musisz się ukrywać.

264

maku2 nie trzeba być kryptogejem żeby rozumieć do czego zmierza taki skrzywieniec zza monitorka jak ty. Poza tym będę tym mądrzejszym i kończę dyskusję z tym trollem.

265 Ostatnio edytowany przez maku2 (2023-04-01 10:04:27)

Paliwoda napisał/a:

maku2 nie trzeba być kryptogejem żeby rozumieć do czego zmierza taki skrzywieniec zza monitorka jak ty. Poza tym będę tym mądrzejszym i kończę dyskusję z tym trollem.

Jeśli myślisz( big_smile ...uśmiałem się) że jesteś normalny czyli prosty to żyjesz w ułudzie taki kryptogej jak Ty nie ma pojęcia o czym pisze a swoją chorą wizję opiera na nienawiści do kobiet. Wsadź swoje mądrości, wiesz gdzie, będzie Ci przyjemnie a i nam się przysłużysz.

266 Ostatnio edytowany przez Paliwoda (2023-04-01 12:22:40)

maku2 napisał/a:
Paliwoda napisał/a:

Jeśli myślisz( big_smile ...uśmiałem się) że jesteś normalny czyli prosty to żyjesz w ułudzie taki kryptogej jak Ty nie ma pojęcia o czym pisze a swoją chorą wizję opiera na nienawiści do kobiet. Wsadź swoje mądrości, wiesz gdzie, będzie Ci przyjemnie a i nam się przysłużysz.

Odezwał się jakiś maku2, czubek, co nie pasuje mu obrażanie boga, jednocześnie chroni kobiety lekkich obyczajów, nie pozwalając na próby ich zmiany na bardziej pobożny tor. Co za debil. No debil no po prostu debil.

267 Ostatnio edytowany przez Legat (2023-04-01 12:14:29)

Paliwoda napisał/a:

Odezwał się jakiś maku2, czubek, co nie pasuje mu obrażanie boga, jednocześnie chroni kobiety lekkich obyczajów, nie pozwalając na próby ich zmiany na bardziej pobożny tor.

Panie faryzeusz, Jezus też stanął w obronie takowej kobiety. smile Ty jednak rzuciłbyś kamieniem. smile Oczywiście dla jej dobra. smile

268

No ale on przecież potem powiedział do niej coś w rodzaju "tylko mi się tu już więcej nie puszczaj"

269

Paliwoda napisał/a:
maku2 napisał/a:
Paliwoda napisał/a:

Odezwał się jakiś maku2, czubek, co nie pasuje mu obrażanie boga, jednocześnie chroni kobiety lekkich obyczajów, nie pozwalając na próby ich zmiany na bardziej pobożny tor. Co za debil. No debil no po prostu debil.

Miał się pustostan nie odzywać a odzywa, kolokwialnie zapytam po co pyskujesz?
Znalazł się kaznodzieja co chce nawracać...strzel se baranka o ścianę może ci pomoże.

270

Paliwoda napisał/a:

No ale on przecież potem powiedział do niej coś w rodzaju "tylko mi się tu już więcej nie puszczaj"

Dzyn dzyn gdzieś dzwoni ale gdzie?
Gamotku powiedział nie grzesz, puszczać to możesz kaczki na wodzie.

271 Ostatnio edytowany przez Paliwoda (2023-04-01 15:15:12)

Czyli miał na myśli dokładnie to samo co ja. I nie będzie mnie tu uczyć słów jakaś gorsza mózgowo małpa szukająca atencji.

272

Paliwoda - Jezus2 nieźle big_smile
dobrze że dziś prima aprilis big_smile
a może nie ?

273

Paliwoda napisał/a:

Czyli miał na myśli dokładnie to samo co ja. I nie będzie mnie tu uczyć słów jakaś gorsza mózgowo małpa szukająca atencji.

Pewnie masz na myśli - uczył znaczenia słów, bo z tym masz problem.

274

Paliwoda napisał/a:

Dla ciebie ważne powinno być to, że jej nie osądzał. A ty mając na ustach prawdy chrześcijańskie, robisz coś zupełnie odwrotnego.

275

Legat napisał/a:
Paliwoda napisał/a:

Dla ciebie ważne powinno być to, że jej nie osądzał. A ty mając na ustach prawdy chrześcijańskie, robisz coś zupełnie odwrotnego.

A ty zarzucasz mi chęć popełnienia przestępstwa, że jakoby ja bym chciał w kogoś ciskać kamieniami, podczas gdy jedynie czego chcę, to wyśmiewać te żałosne świnie. Tak samo jak buddyści wyśmiewali demony.

Posty [ 261 do 275 z 275 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Przespałam się z kolegą z pracy.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024