Dwóch przygłupów, chociaż tego Tomka jeszcze toleruje - ale powiedział generalnie całą prawdę na temat relacji damsko - męskich i ujął to w jednym zdaniu. https://www.youtube.com/watch?v=xxnwaMp … osnekShoty
0:45 - 1:05 jak go słucham i jego "gadki" to mnie cringe łapie i muszę to rozchodzić, najgorsze w tym wszystkim jest to, że gość jest przystojny i może opowiadać głupoty a to nie wpłynie na to jak jest odbierany i jestem wstanie się założyć o wszystkie pieniądze świata, że wypuszczam tego gościa codziennie na miasto i gdyby tylko chciał, codziennie miałby inną dziewczynę. Gdyby takimi tekstami strzelał brzydki chłopak to skończyło by się albo na liściu w ryj i tekście "weź odejdz oblechu" albo na totalnym wyśmianiu gościa przez dziewczynę/dziewczyny - oczami wyobraźni widzę już ten wzrok dziewczyn skierowany do brzydkiego gościa który próbuje swoich sił w podrywie.
BEZ WYGLĄDU FIZYCZNEGO NIE DA SIĘ MIEĆ UDANEGO ŻYCIA - i to jeżeli chodzi o związek i o seks, to wpływa na wszystko. Ilu jest mężczyzn którzy nie mają w związku seksu? nie mam w tym temacie doświadczenia ale obserwując otoczenie, analizując zachowania kobiet jestem prawie w 100% przekonany że wieczorny kobiecy "ból głowy" nie jest spowodowany tym że mężczyzna się nie stara w ciągu dnia i nie robi "gruntu" do seksu - jest po prostu nieatrakcyjny fizycznie. Kobiety potrzebują seksu, myślą o nim i też się masturbują, ale po prostu nie odczuwają chęci seksu z nieatrakcyjnym mężczyzną - dlatego tak wielu tatusiów nie ma w domu seksu, a jeżeli go ma.. to raz na dwa tygodnie. I to nie jest tak że gdyby nie byli atrakcyjni dla tych kobiet to by się z nimi kobiety nie związały - kobiety wchodzą w związki z różnych powodów, np dla wygodnego życia, dla stabilizacji finansowej, ze strachu przed samotnością, albo dlatego że facet podoba im się z jakiegoś innego powodu - ale koniec końców kończy się to tak samo - jeżeli nie jesteś atrakcyjny fizycznie, to pozostanie Ci siedzenie z fujarką przed monitorem bez względu czy jesteś w związku czy też nie. Teksty o "staraniu się w ciągu dnia żeby kobieta chciała seksu w nocy" można sobie włożyć w buty, atrakcyjny, seksowny, przystojny mężczyzna ma seks ZAWSZE bo kobieta go pożąda i rozbiera go wzrokiem, jeżeli dodatkowo jest dobrym kochankiem to jedyny problem o jaki się musi martwić to ten czy mu penis nie odpadnie
.
Jak mężczyzna jest przystojny to jest lepiej odbierany wszędzie - w sklepie, w urzędzie, w sądzie. Wzbudza większe zaufanie, powoduje poczucie bezpieczeństwa. Jak chłopak jest brzydki to jest po prostu odpychający, powoduje niepokój. Widziałem na ten temat badania i to nie przeprowadzane przez pudelka tylko przez naukowców, pokazywano kobietom różnych mężczyzn o różnej skali atrakcyjności, stwierdzono że kobiety są wstanie odczuwać obrzydzenie/mdłości na sam fakt potencjalnej możliwości uprawiania seksu z nieatrakcyjnym mężczyzną. Tutaj jest to jasno opisane: https://www.researchgate.net/publication/317273311_Disgust_Trumps_Lust_Women's_Disgust_and_Attraction_Towards_Men_Is_Unaffected_by_Sexual_Arousal
Takich badań są SETKI. I na tych badaniach opiera się redpill czy blackpill - nie należy uznawać wszystkiego co jest tam napisane za mantre. Jednak większa część to prawda - czy to źle? nie. Zwierzęta też się dobierają pod kątem atrakcyjności, samica im piękniejsza i lepiej zbudowana tym więcej samców o nią rywalizują i nierzadko giną. Redpill czy blackpill potrafi zryć głowę tylko incelom i nierzadko doprowadzić do tragedii jednak gdy ktoś jest trochę bardziej świadomy to potrafi mu to wiele wyjaśnić i w ostateczności pogodzić się z tym co jest nieuniknione. Ja z tym walcze, chce poprawiać wygląd fizyczny, chce się zacząć podobać, jednak jestem świadomy tego że nigdy nie będę przystojny i nigdy kobiety nie będą wzdychać na mój widok mówiąc do siebie "patrz, jaki przystojniak" robiąc maślane oczy. Jestem dla nich niewidoczny i dlatego ich unikam żeby nie zostać "wyśmiany" przy pierwszej lepszej próbie podrywu co skutkowałoby kolejnym upadkiem psychicznym, nie potrzebuje tego - wiem jak zostałbym odebrany, wiem jakie mam minusy, wiem jak wyglądam i wiem że to nie przejdzie. Brzydki/mało atrakcyjny facet też musi się dużo bardziej postarać w trakcie randki żeby mieć choć odrobine szansy na seks z kobietą, przystojny mężczyzna nie musi tego robić, wystarczy że jest sobą, nie musi kombinować jak klaun w cyrku (i na ten temat też były badania).
Brzydki/mało atrakcyjny mężczyzna będzie miał w obecnych czasach bardzo trudno na rynku matrymonialnym, to jak wejść na mount everest. Tinder, instagram, facebook i reszta socjali randkowych, kobiety mają SETKI mężczyzn do wyboru każdego dnia, logują tindera i przesuwają palcem w lewo i w prawo. I teraz wyobraź sobie ty przeciętny mężczyzno który mieszkasz w bloku z wielkiej płyty, do pracy jeździsz rowerem zarabiasz 4000 złotych netto i zaczynają Ci się przerzedzać włosy, jakie masz szanse u kobiet? szanse zawsze są.. rozwódki z dziećmi koło 40 które szukają dodatkowego zabezpieczenia finansowego bo nie chcą być same, chociaż i one nie bardzo na Ciebie spojrzą bo jak mówiło kolejne badanie które również widziałem, kobieta woli być sama z kotem do końca życia, niż z nieatrakcyjnym mężczyzną - kobiety się po prostu takimi mężczyznami brzydzą i nie odczuwają do nich w ogóle podniecenia a wręcz odruch wymiotny, to wszystko.
Czy to złe? nie. Natomiast należy wyjść z bańki mydlanej pod tytułem "twoja miłość czeka za rogiem tylko daj jej szanse, nie szukaj ona sama cie znajdzie" .. czuje że zaczynają mi się przypiekać policzki z tego cringu po tym co napisałem. Redpill i blackpill otwiera oczy, problem w tym że kształtuje inceli którzy mogą być niebezpieczni z powodu żalu, wrogości do całego świata. Jeżeli jakimś cudem jako nieatrakcyjny mężczyzna znajdziesz kobietę.. to licz się z tym że 1) będziesz się musiał dużo bardziej starać niż atrakcyjny mężczyzna 2) szansa że zostaniesz zdradzony wzrośnie o kilkaset procent ponieważ jesteś poniżej przeciętnej więc większa część mężczyzn która będzie flirtować z twoją kobietą będzie od ciebie atrakcyjniejsza lub dużo atrakcyjniejsza 3) nie będziesz miał często seksu, bo nie jesteś atrakcyjny fizycznie, a to jest główny czynnik tego czy kobiecie się chce czy nie a nie to czy ty się w domu starasz czy nie.