Niezrozumiała sytuacja - pytanie do Użytkowniczek - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Niezrozumiała sytuacja - pytanie do Użytkowniczek

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 73 z 73 ]

66

Odp: Niezrozumiała sytuacja - pytanie do Użytkowniczek
AnnieF napisał/a:

Masz na myśli siebie? Ty chcesz dać jej wsparcie i miłość?
Ciekawe jaki jest tego powód? Masz potrzebę dawania wsparcia i miłości tej konkretnej kobiecie czy tak ogólnie, wcześniej też szukałeś kobiet, które według Ciebie właśnie tego potrzebowały najbardziej(mocniej niż inne)? Dlaczego tak bardzo chcesz się komuś podkładać? Poświęcać się? Nie znasz jej, a ona milczy.
Nie czekaj tych dwóch czy trzech dni. Ktoś wyżej fajnie napisał treść wiadomości jaką mógłbyś jej wysłać. Już dzisiaj. Na co czekasz?
Jutro jest wolne. Potem sobota, niedziela. 3 dni. Nie wierzę, że gdyby była zainteresowana nie znalazłaby odrobiny czasu dla Ciebie.

edit
chodzi mi o ten post z poprzedniej strony o jej depresji, wychodzeniu z otchłani itd

Hej, małe nieporozumienie, nie piszę teraz o konkretnej sytuacji - piszę zasadniczo o osobach, które zmagają się z depresją (taki off-topic). Nie chcę się nikomu podkładać. Na początku trzeba kogoś poznać (czyli ją), a pózniej jak zaiskrzy to taka potrzeba sama kiełkuje w sercu człowieka.

Tak też uczynię, odezwę sie do niej ! I to dziś.

Zobacz podobne tematy :

67

Szymon, mimo pozorów zrozumienia i wielu Twoich hipotez nie chcesz przyjąć na klatę przykrej prawdy, że ta kobieta Cię skreśliła. Gdyby tak nie było, zachowywałaby się zgoła inaczej. Napisz jej ostatnią krótką wiadomość, jak sugerowano wyżej i poczekaj na reakcję - ale bądź świadom, że możesz się jej wcale nie doczekać; z drugiej strony cisza też będzie wymowna. Jeśli się tak stanie, odetnij się emocjonalnie od niej i to zakończ.

68

szeptem napisał/a:

Szymon, mimo pozorów zrozumienia i wielu Twoich hipotez nie chcesz przyjąć na klatę przykrej prawdy, że ta kobieta Cię skreśliła. Gdyby tak nie było, zachowywałaby się zgoła inaczej. Napisz jej ostatnią krótką wiadomość, jak sugerowano wyżej i poczekaj na reakcję - ale bądź świadom, że możesz się jej wcale nie doczekać; z drugiej strony cisza też będzie wymowna. Jeśli się tak stanie, odetnij się emocjonalnie od niej i to zakończ.

Niestety nie będę miał wyjścia....wiesz nie chcę tego jeszcze przesądzać, ale jestem tego świadomy (już pomijając powody / hipotezy)

69

Autorze, bardzo dobrze. Jeśli jeszcze tego dzisiaj nie zrobiłeś, to zrób to koniecznie.
Nie ma na co czekać.
To świeżą znajomość i choćby nie wiem paliło się i waliło, to każdy człowiek, któremu zależy na utrzymaniu kontaktu robi to, a sposobów na to istnieje bardzo wiele.
Dla chcącego nic trudnego.
Matka dwu i półrocznego dziecka ma siłę na szukanie faceta dla siebie i nagle dostała depresji?
Długi weekend, a Ty masz siedzieć w domu i czekać na telefon?
Życzę pomyślnego wyjaśnienia tej sprawy i to jeszcze dzisiaj.

70 Ostatnio edytowany przez Szymon1984 (2022-11-10 16:12:33)

ulle napisał/a:

Autorze, bardzo dobrze. Jeśli jeszcze tego dzisiaj nie zrobiłeś, to zrób to koniecznie.
Nie ma na co czekać.
To świeżą znajomość i choćby nie wiem paliło się i waliło, to każdy człowiek, któremu zależy na utrzymaniu kontaktu robi to, a sposobów na to istnieje bardzo wiele.
Dla chcącego nic trudnego.
Matka dwu i półrocznego dziecka ma siłę na szukanie faceta dla siebie i nagle dostała depresji?
Długi weekend, a Ty masz siedzieć w domu i czekać na telefon?
Życzę pomyślnego wyjaśnienia tej sprawy i to jeszcze dzisiaj.

Spokojnie ten wątek składa się tylko i wyłącznie z hipotez i spekulacji jak ktoś slusznie zauwazyl. Napisalem przed chwila wiadomosc na wappie - zobaczymy jak to sie rozwinie, trzymajcie kciuki !

71

I co u Ciebie Autorze?

72

Pewnie nic dobrego, skoro nie pisze...

73

szeptem napisał/a:

Pewnie nic dobrego, skoro nie pisze...

Też tak myślę. My na 90% przewidywaliśmy odpowiedź, on pewnie na 80% też choć się łudził. Ale trzeba go też zrozumieć: inaczej do tego podchodzi ktoś, kto patrzy z boku obojętnym wzrokiem, a inaczej ktoś kto zainwestował w to czas i emocje i (często tak bywa) nie ma pod ręką kilku opcji awaryjnych. Trochę jak z pracą: pamiętam ile czekałem i z jaką nadzieją na odpowiedź od firmy do której startowałem nie mając de facto innych opcji i pamiętam jak widziałem to później gdy już byłem w innej sytuacji. My czujemy że autor będzie musiał ruszyć w dalsze poszukiwania; on niestety najpierw będzie to musiał przetrawić...

Posty [ 66 do 73 z 73 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Niezrozumiała sytuacja - pytanie do Użytkowniczek

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024