jakis_czlowiek napisał/a:Co do wzrostu jeszcze. Właśnie mi na Tinderze pojawił się profil z takim opisem:
Czyli wzrost dziewczyny + szpilki. Ponad 185cm facet to już może być dość mocno zawężona pula.
Ale to nie są jakieś często spotykane przypadki, powiedziałbym że raczej parę % całości profili. Więc nie jest tak, że każda dziewczyna tak podchodzi. No chyba, że nie wspominają o tym.
Ja miałem jeszcze gorzej, niż Ty, bo jestem od Ciebie niższy. Mam 164 cm i jakoś dało się znaleźć. Żonę miałem nawet wyższą od siebie. Nie wmawiaj sobie, że 175 cm to jest za mało. Jeśli trafiasz na ogłoszenie z takim opisem, to ok, olej je i leć dalej. Są kobiety, które nie mają takich wymagań. Poobserwuj pary, które widzisz wokół. Czy naprawdę widzisz samych wysokich przystojniaków z atrakcyjnymi niższymi kobietami ? Nie. Kombinacje są naprawdę przeróżne. Nawet przykłady idą już w popkulturze
W ostatnich filmach o Spider-manie jego ukochana jest wyraźnie od niego wyższa. I co ? Dramat ?
164 hahahahahh o ja pierdole co za liliput , no właśnie żonę miałeś, bo nie mogła już patrzeć na takiego przegrywa, żeby zrobić ci loda musiała się czołgać hahahahahhahaha