Brainless napisał/a:jakis_czlowiek napisał/a:Ej, ale przecież napisałem, że nie ma nawet źródła podanego. Więc no.
Lady dziś w bojowym nastroju po prostu 
A co do onetu, to aktualnie jest to i tak wyższy poziom niż takie wp czy o2, tam to chyba wyłącznie studenciny na stażach piszą te rzeczy, albo boty zaprogramowane przez studentów informatyki, którzy nie mają czego wrzucić do portfolio 
Może troszkę
strasznie mnie irytują takie uogólnienia i opinie budowane na bazie artykułów, które mają za zadanie przyciągnąć ludzi i spowodować gównoburzę.
Ciągle mnie szokuje to, że ludzie faktycznie się na to nabierają i wierzą, że coś takiego występuje.
I na podstawie takiego artykułu budują sobie opinię o całym społeczeństwie.
Nie wiem, może dlatego, że ja nigdy to takich opinii nie przystawałam
mnie się wydaje, że czyimiś opiniami to dziewczyny się kierują, owszem, ale w liceum. Wtedy faktycznie liczy się to, żeby facet był ładny, wysoki i koleżankom się podobał.
A to, że jakaś dziewczyna ma lat 30, a mentalnie dalej liceum, to inna sprawa. Pytanie tylko po co się takimi przejmować? Po co roztrząsać, że gdzieś na pudelku czy innym ofemininie kobiety opowiadają jak to chcą faceta minimum 180cm albo 190, nie wiem jakie są teraz normy. W sensie czy Wy naprawdę przejmujecie się opinią kobiet, które takie tezy stawiają? Serio chcielibyście mieć partnerkę, dla której najważniejsze jest to, co o Was myślą jej koleżanki?
No a jak nie chcecie, to czemu tak bardzo do siebie bierzecie ich opinie?
Ja bym nie chciała mieć faceta, dla którego jestem trofeum do pochwalenia się przed kumplami. Tak samo rąbie mnie to, że gdzieś tam w internecie są pewnie faceci, którzy piszą, że kobieta powinna mieć określoną długość włosów (spotykałam się kiedyś z takim, który twierdził, że jak zetnę wyżej niż łopatki, to przestanę być w jego oczach kobieca xD), albo że kobieta to musi mieć konkretne wymiary.
Bo po co ja się mam tym przejmować? I co z tego, że takie przypadki są w sieci? No są. Czy to jakoś zmienia moje życie? Nie. Znalazłam sobie takiego faceta, który ma to głęboko w nosie, a ja mogę być spokojna, że jak po ciąży mi się ciało zmieni, to on mnie nie rzuci, bo mi się wymiary zmieniły, albo musiałam ściąć włosy, bo cos tam.
Chcecie mieć normalne i dojrzałe partnerki, to się na takich skupcie, a nie na pustych internetowych frazesach, gdzie nie wiecie, czy stoi za nimi prawdziwa osoba, bot, czy gimnazjalista.