Niski facet 177 cm problem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Niski facet 177 cm problem

Strony Poprzednia 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 130 z 142 ]

66

Odp: Niski facet 177 cm problem
Be. napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Prezydent Zelenski ma 170 i jakoś mu to nie przeszkadza w niczym smile
Nie szukaj kobietek 150 bo zawsze będą chciały jak najwyższego, taki kompleks i chęć wyrównania genów.
Pozostają Ci te 170 co na obsasie będą z Tobą równe.

Dobrze, że każdy jest prezydentem. Tylko w czym mu to nie przeszkadza? W byciu prezydentem? Kobiety go podziwiają, bo kochają pozory. Tymczasem gość przymusza siła 18 letnie dzieci by ginęły w politycznej wojnie. No faktycznie Ela to jest wzór mmm no tylko wiadomo, dla Ciebie czy innych kobiet to że jakiś tam facet ginie znaczy tyle co... nic.

Przepraszam, dla mnie, jak kobieta zachwyca się Zelenskim to tak, jakby facet zachwycał się Kają Godek. (chociaż chyba nawet ona nie chce zakazać aborcji w przypadku zagrożenia życia) Z całym szacunkiem dla bohaterstwa i waleczności Ukrainek i Ukraińców ale zmuszanie do bycia mięsem armatnim, to bestialstwo.

Zobacz podobne tematy :

67 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-07-07 10:19:49)

paslawek napisał/a:

Nie denerwujcie mi znowu Burzowego smile

A czego się po nich spodziewać? Jak tak bardzo chcą to zacznę trollowac z alt-kont. Tylko wtedy nie ma szans by takie przeciętniary się polapaly ;p.

68 Ostatnio edytowany przez Brainless (2022-07-07 10:51:01)

Olinka napisał/a:

Bingo!
Za nickami PatiTruee, Forseco i Johnny89 kryje się ta sama osoba.

No naprawdę nietrudno się było domyślić wink Chociaż trochę mnie jednak dziwi, że założył aż trzy wink

... to wnioski nasuwają się same. Dla mnie jest to wyjątkowo żenująca postawa i to z co najmniej kilku powodów.

No udawanie przez faceta babki i gadanie samemu (samej?) ze sobą na kobiecym forum i to w sposób kłujący w oczy to już wyżyny żenady big_smile

69

Wkurzajace są takie typki, bo potem nie idzie babom wygarnąć faktycznych przewinień. Giną w gąszczu takich głupot...

70 Ostatnio edytowany przez Roxann (2022-07-07 17:00:37)

Be. napisał/a:

Wkurzajace są takie typki, bo potem nie idzie babom wygarnąć faktycznych przewinień. Giną w gąszczu takich głupot...

Be, nieśmiało zauważę, że niewiele różnisz się od tych typków, jeśli chodzi o trollowanie/zaśmiecanie forum odjechanymi teroriami. wink

71 Ostatnio edytowany przez Roxann (2022-07-07 17:59:29)

Olinka napisał/a:
Brainless napisał/a:

Raczej multikonto :=) ktoś się tu całkiem nieźle bawi widzę.

Bingo!
Za nickami PatiTruee, Forseco i Johnny89 kryje się ta sama osoba. Jeśli więc wziąć pod lupę posty w typie:

Johnny89 napisał/a:
PatiTruee napisał/a:

Karzełkom poniżej 180cm mowie stanowcze nie, zero męskości .

Przynajmniej jedna szczera.

lub:

Forseco napisał/a:
PatiTruee napisał/a:

Karzełkom poniżej 180cm mowie stanowcze nie, zero męskości .

Wow mocny pocisk, ale prawda karzełki nie ruchaja, a tak na serio to trochę przykre
mieć ponad 25 lat i nie bzykać.

... to wnioski nasuwają się same. Dla mnie jest to wyjątkowo żenująca postawa i to z co najmniej kilku powodów.

Potwierdziłaś tylko to, co wiele osób podejrzewało. Odkąd nie ma moderacji, można mieć wrażenie, że forum opanowała plaga inceli czy im podobnych, a się okazuje, że to jedna lub pojedyńcze osoby zakładają kolejne wątki, wypowaiadają pod róznymi nicami często dyskutując sami ze sobą. To jest nie tylko żenujące, co chore.
PS. Szkoda, że już nie ma moderacji, która by mogła ukrócać takie praktyki bo to forum naprawdę było na wysokim poziomie i wiele osób tu dostawało wsparcie i chętnie udzielało.

72

A co się stało z moderacją? Rzucili wszystko i wyjechali w Bieszczady?
Nawet na raporty o dublach brak jest reakcji...

73 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-07-07 20:46:20)

Brainless napisał/a:

A co się stało z moderacją? Rzucili wszystko i wyjechali w Bieszczady?
Nawet na raporty o dublach brak jest reakcji...

Tak, dali se spokój z tym forum już dawno temu.

Brainless napisał/a:
Olinka napisał/a:

Bingo!
Za nickami PatiTruee, Forseco i Johnny89 kryje się ta sama osoba.

No naprawdę nietrudno się było domyślić wink Chociaż trochę mnie jednak dziwi, że założył aż trzy wink

A może więcej, tylko o 3 wiemy?

74

jakis_czlowiek napisał/a:

Tak, dali se spokój z tym forum już dawno temu.

Trochę słabo. Wystarczyło wyznaczyć następców i dopiero wtedy się zmyć. Przecież popyt nadal jest.

A może więcej, tylko o 3 wiemy?

Niewykluczone, ale śledzenie multikont trolli/inceli to właśnie zadanie dla moderacji smile

75 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-07-08 09:34:46)

W sumie dziś na Onecie zobaczyłem taki artykuł:

https://www.ofeminin.pl/swiat-kobiet/to … em/mbm4zkw

W badaniach przeprowadzonych w 2018 r. w Nowym Jorku 98 proc. kobiet przyznało, że nie poszłoby na randkę z mężczyzną, który ma mniej niż 175 cm wzrostu

Nie widzę źródła, więc cholera ich wie.

76

No cóż, warto właśnie wyławiać takie perełki, jak ta ostatnia kobieta, odrzucając plewy(żeby nie użyć gorszego słowa) jak te dwie poprzednie.. smile A wszystko w kontekście gwałtownego i momentalnego odrzucenia i zmiany zdania w reakcji na JEDEN jedyny argument.

77

bagienni_k napisał/a:

No cóż, warto właśnie wyławiać takie perełki, jak ta ostatnia kobieta, odrzucając plewy(żeby nie użyć gorszego słowa) jak te dwie poprzednie.. smile A wszystko w kontekście gwałtownego i momentalnego odrzucenia i zmiany zdania w reakcji na JEDEN jedyny argument.

Yep.

Ale ciekawi mnie to co wrzuciłem w cytat z tymi 98% xD

78 Ostatnio edytowany przez Brainless (2022-07-08 11:00:35)

W sumie dziś na Onecie zobaczyłem taki artykuł:

https://www.ofeminin.pl/swiat-kobiet/to … em/mbm4zkw

W badaniach przeprowadzonych w 2018 r. w Nowym Jorku 98 proc. kobiet przyznało, że nie poszłoby na randkę z mężczyzną, który ma mniej niż 175 cm wzrostu

Nie widzę źródła, więc cholera ich wie.

Hehe, a byłyby w stanie ocenić wzrokowo, czy partner ma 174 czy 176 cm? big_smile
Zawsze mnie śmieszą takie "badania".

No chyba, że chodzi tu wyłącznie o dane z portali randkowych. No ale wtedy facet 174 cm może założyć buty na odpowiedniej podeszwie i wpisać te 2 cm więcej big_smile

79 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-07-08 11:08:05)

A kto to wie, wśród jakiej grupy ankietowanych bylo to robione? Serio, jakby miał wierzyć w takie bzdety, zę to raczej zdecydowana większość, to bym NIE WIDZIAŁ na ulicy w ogóle par, gdzie facet nie jest aż tak wysoki a kobieta prawie równa. Wszystkie czy większość par tworzyliby ludzie, gdzie kobieta jest niższa od faceta niemal o głowę. A tak nie jest!

Bardziej w takich przypadkach ciekawi mnie to, jak odbierane jest w otoczeniu to kategoryzowanie i ocena ludzi pod kątem rozmaitych cech wyglądu zewnętrznego. Skoro ktoś tam ma swoje preferencje, niech je ma, tylko strasznie takie osoby lubią chyba się naśmiewać czy pokpiwać z tych, które nie spęłniają ich wymagań. I to mnei razi. Mówienie o facetach poniżej 1,8 m że nie są prawdziwymi mężczyznami jest dokladnie takie samo jakbyśmy powiedzieli o kobiecie, która ma biust mniejszy niż, dajmy na to, "C" lub też waży więcej niż iles tam kg. Natomiast warto sobie porónać, jaką burzę wywołałyby słowa kobiet o facetach a jakie facetów o kobietach.

edit:

Otóż to! Badania wydają się o tyle dziwne, bo sugerują, że kobieta chodzi na radnki z miarką stolarską albo krawiecką. Kurde, te 2-3 cm różnicy ma aż tak wielkie znaczenie..?

80

Dla mnie osobiście sprawa jest prosta. Jeśli facet w butach takich, w jakich lubi chodzić jest co najmniej równy kobiecie w butach, takich, w jakich lubi na co dzień wychodzić, to taka para nie wydaje mi się "dziwna".
Natomiast doświadczenie pokazuje, że zdarzają się pary, gdzie kobieta góruje nad partnerem. Nawet wśród słynnych par aktorskich zdarzają się takie przypadki:)
Generalnie więc wszystko zależy od preferencji i żadne arbitralne ustawianie granicy "prawdziwości faceta" na jakimś wzroście nie będzie w stanie tego zmienić. Co najwyżej będzie definiować współczesne stereotypy i wymagania przeciętnej kobiety z tłuszczy.

81

Brainless napisał/a:

Hehe, a byłyby w stanie ocenić wzrokowo, czy partner ma 174 czy 176 cm? big_smile
Zawsze mnie śmieszą takie "badania".

No chyba, że chodzi tu wyłącznie o dane z portali randkowych. No ale wtedy facet 174 cm może założyć buty na odpowiedniej podeszwie i wpisać te 2 cm więcej big_smile

Badania to badania. A rzeczywistość może wyjść inna. Ja mogę w badaniu powiedzieć, że wolę brunetki (bo tak mi się wydaje). A potem mi się spodoba blondynka.

Ale tak czy siak te 98% to jakieś przegięcie, ale nie umiem tego znaleźć w necie, by potwierdzić.

82

Jeżeli nie podaje się źródła do badania, to takie badanie jest tym bardziej nic nie warte. Ale na wykopie (i nie tylko tam) krążyła swego czasu incelowska biblia kilkudziesięciu badań, które w ich mniemaniu potwierdzały tę straszną prawdę: że kobiety wybierają facetów, którzy im się podobają.

83

Brainless napisał/a:

potwierdzały tę straszną prawdę: że kobiety wybierają facetów, którzy im się podobają.

xDDDDDDDD

84

Spoko, niech sobie każdy wybiera, co/kto mu się podoba smile

Tylko wkur**ce sa takie tendencyjne oceny czy generalizowanie a wiadomo też, żę "opinie" znajomych są przecież ważne, więć nawet jak jakaś dziewczyna sobie znajdzie niemal idealnego, ale równego wzrostem, to zaraz siąda na nią "psiapsiółeczki" i się zacznie kazanie..

85

bagienni_k napisał/a:

Spoko, niech sobie każdy wybiera, co/kto mu się podoba smile

Tylko wkur**ce sa takie tendencyjne oceny czy generalizowanie a wiadomo też, żę "opinie" znajomych są przecież ważne, więć nawet jak jakaś dziewczyna sobie znajdzie niemal idealnego, ale równego wzrostem, to zaraz siąda na nią "psiapsiółeczki" i się zacznie kazanie..

Ty to masz najwięcej psiapsiółeczek i dokładnie wiesz, co takie powiedzą, no nie? big_smile
A opieranie się na portalu ofeminin też jest bardzo ambitne, nie powiem xD
wiecie, że oni większość tego co piszą kopiują z plotkarskich portali zagranicznych? Kiedyś się spotkałam z gościem, który dla Onetu pisał, a to to samo. Otwierają rano jakąś zagraniczną bazę tekstów, przerabiają pod siebie i puszczają. Tak wygląda ich praca.
A potem na forum ktoś to cytuje xD

86

Lady Loka napisał/a:

A opieranie się na portalu ofeminin też jest bardzo ambitne, nie powiem xD
wiecie, że oni większość tego co piszą kopiują z plotkarskich portali zagranicznych? Kiedyś się spotkałam z gościem, który dla Onetu pisał, a to to samo. Otwierają rano jakąś zagraniczną bazę tekstów, przerabiają pod siebie i puszczają. Tak wygląda ich praca.
A potem na forum ktoś to cytuje xD

Ej, ale przecież napisałem, że nie ma nawet źródła podanego. Więc no.

Po prostu mnie zaciekawiło, ale nigdzie nie znajduję potwierdzenia dla tego artykułu.

87

Jeśli choć jeden taki przypadek spotykam( w sieci czy w realu) to wolę być ostrożny, bo to o jeden przypadek za dużo..Kierowanie się czyimś zdaniem w wyborze partnera..

88 Ostatnio edytowany przez Brainless (2022-07-08 13:05:39)

Lady dziś w bojowym nastroju po prostu wink

A co do onetu, to aktualnie jest to i tak wyższy poziom niż takie wp czy o2, tam to chyba wyłącznie studenciny na stażach piszą te rzeczy, albo boty zaprogramowane przez studentów informatyki, którzy nie mają czego wrzucić do portfolio wink

89

Dlatego takie badania są o kant du... potłuc.. tongue

90

Brainless napisał/a:

Lady dziś w bojowym nastroju po prostu wink

A co do onetu, to aktualnie jest to i tak wyższy poziom niż takie wp czy o2, tam to chyba wyłącznie studenciny na stażach piszą te rzeczy, albo boty zaprogramowane przez studentów informatyki, którzy nie mają czego wrzucić do portfolio wink

Może troszkę tongue strasznie mnie irytują takie uogólnienia i opinie budowane na bazie artykułów, które mają za zadanie przyciągnąć ludzi i spowodować gównoburzę.
Ciągle mnie szokuje to, że ludzie faktycznie się na to nabierają i wierzą, że coś takiego występuje.
I na podstawie takiego artykułu budują sobie opinię o całym społeczeństwie.

Nie wiem, może dlatego, że ja nigdy to takich opinii nie przystawałam tongue mnie się wydaje, że czyimiś opiniami to dziewczyny się kierują, owszem, ale w liceum. Wtedy faktycznie liczy się to, żeby facet był ładny, wysoki i koleżankom się podobał.
A to, że jakaś dziewczyna ma lat 30, a mentalnie dalej liceum, to inna sprawa. Pytanie tylko po co się takimi przejmować? Po co roztrząsać, że gdzieś na pudelku czy innym ofemininie kobiety opowiadają jak to chcą faceta minimum 180cm albo 190, nie wiem jakie są teraz normy. W sensie czy Wy naprawdę przejmujecie się opinią kobiet, które takie tezy stawiają? Serio chcielibyście mieć partnerkę, dla której najważniejsze jest to, co o Was myślą jej koleżanki?
No a jak nie chcecie, to czemu tak bardzo do siebie bierzecie ich opinie?

Ja bym nie chciała mieć faceta, dla którego jestem trofeum do pochwalenia się przed kumplami. Tak samo rąbie mnie to, że gdzieś tam w internecie są pewnie faceci, którzy piszą, że kobieta powinna mieć określoną długość włosów (spotykałam się kiedyś z takim, który twierdził, że jak zetnę wyżej niż łopatki, to przestanę być w jego oczach kobieca xD), albo że kobieta to musi mieć konkretne wymiary.
Bo po co ja się mam tym przejmować? I co z tego, że takie przypadki są w sieci? No są. Czy to jakoś zmienia moje życie? Nie. Znalazłam sobie takiego faceta, który ma to głęboko w nosie, a ja mogę być spokojna, że jak po ciąży mi się ciało zmieni, to on mnie nie rzuci, bo mi się wymiary zmieniły, albo musiałam ściąć włosy, bo cos tam.

Chcecie mieć normalne i dojrzałe partnerki, to się na takich skupcie, a nie na pustych internetowych frazesach, gdzie nie wiecie, czy stoi za nimi prawdziwa osoba, bot, czy gimnazjalista.

91

Lady Loka napisał/a:

Może troszkę tongue

A może nawet bardzo wink Bo większość twojego wywodu to jednak bicie chochoła, jedna osoba rzuciła hasło z psiapsiółeczkami, druga wrzuciła artykuł jako ciekawostkę zaznaczając, że jest mało wiarygodny, bo bez źródła, a ty już cała odezwa do ludu.
Tak, zgadzam się. Kobiety spotykane na co dzień nie zachowują się w ten sposób. Co najwyżej słyszałem teksty w stylu "ja nie wiem, skąd u niego takie powodzenie, nie wygląda na przystojniaka".

92

Mam koleżankę, wzrostu 187, już długo jest w związku z facetem, który nie wiem, czy ma 170. Mi osobiście trudno byłoby zaakceptować kobietę wyższą od siebie, chociaż lubię jak w szpilkach byłby mi równa.

93

Brainless napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Może troszkę tongue

A może nawet bardzo wink Bo większość twojego wywodu to jednak bicie chochoła, jedna osoba rzuciła hasło z psiapsiółeczkami, druga wrzuciła artykuł jako ciekawostkę zaznaczając, że jest mało wiarygodny, bo bez źródła, a ty już cała odezwa do ludu.
Tak, zgadzam się. Kobiety spotykane na co dzień nie zachowują się w ten sposób. Co najwyżej słyszałem teksty w stylu "ja nie wiem, skąd u niego takie powodzenie, nie wygląda na przystojniaka".

Bo to nie jest pierwszy temat, w którym wyciąga się ogólniki na podstawie wypowiedzi nie wiadomo skąd.

94 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-07-08 14:44:06)

Pewnie i tak tego typu artykuły bazują na wąskiej grupie odbiorców, ale jeśli miałbym z kolei bazować tylko na Twojej opinii Loka, to też nie byłoby wiarygodne, bo jesteś po prostu zbyt....wartościowa, big_smile  żeby akurat kierować się takimi "argumentami", jak w tym badaniu tongue

Wybacz tongue Nie bierz tego do siebie wink

95

Lady Loka napisał/a:
Brainless napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Może troszkę tongue

Bo to nie jest pierwszy temat, w którym wyciąga się ogólniki na podstawie wypowiedzi nie wiadomo skąd.

No to na przyszłość kieruj swoje słowa do osób, które faktycznie to robią, zamiast używać liczby mnogiej, bo można pomyśleć, że też wrzucasz facetów do jednego wora.

96

To akurat było do mnie tongue

Pozowliłem sobie na ten fragment o opinii psiapsiółek, po przeczytaniu jednego wątku tutaj, ale ok.. smile Nigdy nie wiadomo, ską takie "badania" się biorą i czy w ogóle należy je traktować poważnie tongue

97

Naprawdę myślałem ,że dostanę wsparcie ale tutaj można tylko zostać zatakowany wyśmiany gnębiony .Trzeba być naprawdę totalnym debilem ,żeby mnie jako niska osobę porównać mnie do Putina lub do Hitlera do osób którzy przyczynili się do ludobójstwa.
Naprawdę razi mnie to w oczy jak można być chamski i gnoic człowieka za wady na które nie ma wpływu .

98

Zastanawiam się czasami czy na internecie są normalni ludzie bo raczej widzę ,że tutaj wrednie hieny .

99

177 cm i niski? Weź się chłopie ogarnij. roll To średnia krajowa dla młodziaków.

100

30 lat temu jak wyrabialem pierwszy dowód osobisty, to że wzrostem 177 cm wpisano mi w dowód wzrost wysoki.

101

Snake napisał/a:

30 lat temu jak wyrabialem pierwszy dowód osobisty, to że wzrostem 177 cm wpisano mi w dowód wzrost wysoki.

Ten temat dla mnie jest zakończony jestem karłem i tyle .

102

Ja już przegrałem życie nie ma szans na stronie przebywać .

103

Snake napisał/a:

Mój mąż ma 176 cm i w jego dowodzie też wpisano wysoki, średni kończył się bodajże na 175 cm.

niski1996 napisał/a:

Masz rację, jesteś karłem, ale urojonym, dlatego nie oczekuj, że będziemy się rozczulać nad Twoim "drastycznie niskim" wzrostem.
Jest jeszcze opcja, że zwyczajnie prowokujesz, bo potrzebujesz naszej uwagi - wtedy wprost o tym napisz.

----------

Przy okazji zwrócę uwagę, że w podlinkowanym wyżej przez jakiegos_czlowieka tekście, znajduje się również taka wypowiedź:

"Uwielbiam, kiedy facet jest ode mnie niższy"
Są jednak też takie kobiety, które lubią, kiedy ich partner jest od nich niższy.

"Zawsze lubiłam niższych facetów! Dzięki tej różnicy wzrostu czuję się bardziej seksowna, trochę jak modelka, która spaceruje obok swojego partnera. Jestem dość wysoka, więc trudno byłoby mi znaleźć wyższego partnera, plus o związkach wiem już jedno — ostatecznie liczy się to, co mamy w środku. Dla mnie to miłość do mojego męża sprawia, że uważam go za najprzystojniejszego na świecie, a nie jego wzrost"

– mówi nam 36-letnia Anna, której mąż jest niższy od niej o 15 cm.

I to by było na tyle, jeśli chodzi o jedyny słuszny wzrost cool. Zawsze jednak można się uprzeć i samego siebie uporczywie sabotować.

104

bagienni_k napisał/a:

Dlaczego wielu facetó( w tym ja) niby poniżęj tej "cudownej granicy 180- ja mam 173- ma kompletnie wyj*** na opinie czy złośliwe komentarze, w pełni siebie akcpetuje i nie ma pierdo*ca na punkcie tej czy innej cechy..

Może dlatego, że są akceptowani przez innych i nikt nie obniża im samooceny?

105

Przede wszystkim liczy się charakter!

w tym nadgnilym swiecie "Przede wszystkim liczy się charakter! " - ale pisma.
Ocenianie ludzi wybija poza skale wiec - trzeba sie umiec sprzedac - takie czasy

107

Nie wydaje mi się żebyś był niski smile Mój mąż ma 178 cm wzrostu i mi się podoba, jak jesteśmy na mieście to widzę, że inne kobiety też są nim zainteresowane smile

108

deniscooper napisał/a:

Nie wydaje mi się żebyś był niski smile Mój mąż ma 178 cm wzrostu i mi się podoba, jak jesteśmy na mieście to widzę, że inne kobiety też są nim zainteresowane smile

A ile masz wzrostu?

109

deniscooper napisał/a:
Nie wydaje mi się żebyś był niski  Mój mąż ma 178 cm wzrostu i mi się podoba, jak jesteśmy na mieście to widzę, że inne kobiety też są nim zainteresowane

Niski1996
A  ile masz wzrostu?

Autorze jeżeli zadajesz takie pytanie to może problemem jest  nie Twój wzrost, ale to co że szukasz wśród wysokich kobiet?
Tak jak ktoś wcześniej napisał liczy się osobowość, sposób bycia , może schludność, pogodne usposobienie, zdrowy uśmiech, umiejętność konwersacji
Zwróć uwagę ile wzrostu mają partnerki Jacka Braciaka, jak duża to jest różnica.

110

wrzosiec napisał/a:

deniscooper napisał/a:
Nie wydaje mi się żebyś był niski  Mój mąż ma 178 cm wzrostu i mi się podoba, jak jesteśmy na mieście to widzę, że inne kobiety też są nim zainteresowane

Niski1996
A  ile masz wzrostu?

Autorze jeżeli zadajesz takie pytanie to może problemem jest  nie Twój wzrost, ale to co że szukasz wśród wysokich kobiet?
Tak jak ktoś wcześniej napisał liczy się osobowość, sposób bycia , może schludność, pogodne usposobienie, zdrowy uśmiech, umiejętność konwersacji
Zwróć uwagę ile wzrostu mają partnerki Jacka Braciaka, jak duża to jest różnica.

Nie szukałem wysokich kobiet dla kobiet które mają 160-165 cm jestem niski.

111

Szukałem nie wysokiej lub niskiej dziewczyny .Nie chcę gadać już o tym wzroście męczy mnie ten temat .Strasznie się czuje przygnębiony jak zajmuje się tym problemem nie chce naprawdę o tym rozmawiać .To jest chory temat .Jakby człowiek był oceniany poprzez wzrost .To jest zło .Nie chcę wzracac do przyszłości i do tego.

112

niski1996 napisał/a:

Szukałem nie wysokiej lub niskiej dziewczyny .Nie chcę gadać już o tym wzroście męczy mnie ten temat .Strasznie się czuje przygnębiony jak zajmuje się tym problemem nie chce naprawdę o tym rozmawiać .To jest chory temat .Jakby człowiek był oceniany poprzez wzrost .To jest zło .Nie chcę wzracac do przyszłości i do tego.

Ale Ty jesteś mentalnym wrakiem. Psychicznie jesteś na poziomie dziecka.

Gdyby było tak jak mówisz to żaden facet mniejszy od 178cm nie miałby kobiety.

Jaka jest rzeczywistość? Średni wzrost Polaka to właśnie uwaga 178cm.
Gdyby było jak mówisz to polska by umarła xD

Wzrost tutaj nie ma prawie żadnego znaczenia. Znaczenie ma Twój mental na poziomie dziecka.

113

niski1996 napisał/a:

Jestem od Ciebie znacznie niższy i naprawdę żal zbiera jak się Ciebie czyta. Twoim problemem nie jest wzrost, tylko Twój stan psychiczny. Ty naprawdę widzisz wokół tylko pary w których są tylko wysocy faceci ? Jeśli tak, to jeszcze dochodzą problemy ze wzrokiem.

114

niski1996 napisał/a:
Snake napisał/a:

Jeżeli sam o sobie tak myślisz, to tak jest.
Natomiast kompleksy są właśnie w głowie, dopóki tego nie wyprowadzisz to zawsze będziesz czuł, że zostałeś "skreślony" przez wzrost.

115 Ostatnio edytowany przez Goldi01 (2022-08-23 11:01:09)

Misinx napisał/a:
niski1996 napisał/a:

Jestem od Ciebie znacznie niższy i naprawdę żal zbiera jak się Ciebie czyta. Twoim problemem nie jest wzrost, tylko Twój stan psychiczny. Ty naprawdę widzisz wokół tylko pary w których są tylko wysocy faceci ? Jeśli tak, to jeszcze dochodzą problemy ze wzrokiem.

To jest masakra jaki on jest odklejony.

Szacunkowa średnia europejska wzrostu facetów to 179cm.
Ale odejmując kraje skandynawskie (genetycznie są po prosty wyżsi) wychodzi w Europie średnia 177cm.

Ba, myślę, że średnia całego świata to nawet mniej niż 177cm, bo Azjaci są genetycznie mniejsi od reszty ras.

To takie same pier^dolenie co z penisem. Niby każdy facet w Internecie ma 16-20cm, a rzeczywistość jest taka, że średnia europejska to 12-13cm.
A potem taki młodziak czyta te wpisy jak to każdy ma 16-20cm i to może rodzić poważne kompleksy czy strach przed seksem.
Najlepsze w tym jest to, że rozmiar zdrowego penisa nie ma żadnego znaczenia dla jakości seksu. Ale to doskonałe narzędzie do karmienia ego i dopieprzania dla facetów przez toksyczne i głupie jak but kobiety.

116

Drodzy,

Autor w jednym z postów napisał, że choruje na zdiagnozowany autyzm. Ta choroba charakteryzuje się nieco utrudnionym postrzeganiem rzeczywistości. Okażcie proszę trochę sympatii i zrozumienia - i tak chłopak dzielnie sobie radzi.

117

Foxterier napisał/a:

Drodzy,

Autor w jednym z postów napisał, że choruje na zdiagnozowany autyzm. Ta choroba charakteryzuje się nieco utrudnionym postrzeganiem rzeczywistości. Okażcie proszę trochę sympatii i zrozumienia - i tak chłopak dzielnie sobie radzi.

No skoro tak.
Z tematem wzrostu raczej sobie dzielnie nie radzi.

118

Goldi01 napisał/a:
Misinx napisał/a:
niski1996 napisał/a:

Ale odejmując kraje skandynawskie (genetycznie są po prosty wyżsi) wychodzi w Europie średnia 177cm.

Ba, myślę, że średnia całego świata to nawet mniej niż 177cm, bo Azjaci są genetycznie mniejsi od reszty ras.

To takie same pier^dolenie co z penisem. Niby każdy facet w Internecie ma 16-20cm, a rzeczywistość jest taka, że średnia europejska to 12-13cm.
A potem taki młodziak czyta te wpisy jak to każdy ma 16-20cm i to może rodzić poważne kompleksy czy strach przed seksem.
Najlepsze w tym jest to, że rozmiar zdrowego penisa nie ma żadnego znaczenia dla jakości seksu. Ale to doskonałe narzędzie do karmienia ego i dopieprzania dla facetów przez toksyczne i głupie jak but kobiety.

Jasne że niszy facet straci na atrakcyjności, ale powodów jest masa...

- instynkt zwierzęcy, nie oszukujmy się, u niektórych osób jest nadal silniejszy (m i k)
- wychowanie i wzór ojca
- co ludzie powiedzą, rodzina, jak będziemy wspólnie wyglądać (najgorszy typ człowieka, owca stadna) nigdy takiego związku czy to jako kobieta czy mężczyzna żyje dla innych, liczy się z innymi, zawsze znajdzie się powód do nie zadowolenia. Wygląd, kasa, zdrowie, itp., od takich ludzi z nawet jako znajomi z daleka. Wolę ludzi silniejszych, indywidualnych idących swoją drogą.

i co nawet mając nadal 170 cm można spotkać ciekawe kobiety, z wglądu, charakteru (oczywiście nie dla mnie, bo każda chciała bąbelka)... co do penisa, faceci lubią się przechwalać i chyba każdy mierzył w dorosłym zyciu go chociaż raz smile. Sam mam eee 15/4.5 cm jakoś dawało to radę, ogólnie tylko raz dla jednej, to za mało było (marzyło się jej 2 murzynów, po bliższym poznani wyszło też jakie ziółko), innej na jeźdźca czuła dyskomfort. Przykro mi na świecie mamy różne osoby, należy brać żcie na klatę i iść dalej z podniesioną głową i jebać było które ma coś do ciebie smile

119

dfx755 napisał/a:
Goldi01 napisał/a:
Misinx napisał/a:

Jasne że niszy facet straci na atrakcyjności, ale powodów jest masa...

- instynkt zwierzęcy, nie oszukujmy się, u niektórych osób jest nadal silniejszy (m i k)
- wychowanie i wzór ojca
- co ludzie powiedzą, rodzina, jak będziemy wspólnie wyglądać (najgorszy typ człowieka, owca stadna) nigdy takiego związku czy to jako kobieta czy mężczyzna żyje dla innych, liczy się z innymi, zawsze znajdzie się powód do nie zadowolenia. Wygląd, kasa, zdrowie, itp., od takich ludzi z nawet jako znajomi z daleka. Wolę ludzi silniejszych, indywidualnych idących swoją drogą.

i co nawet mając nadal 170 cm można spotkać ciekawe kobiety, z wglądu, charakteru (oczywiście nie dla mnie, bo każda chciała bąbelka)... co do penisa, faceci lubią się przechwalać i chyba każdy mierzył w dorosłym zyciu go chociaż raz smile. Sam mam eee 15/4.5 cm jakoś dawało to radę, ogólnie tylko raz dla jednej, to za mało było (marzyło się jej 2 murzynów, po bliższym poznani wyszło też jakie ziółko), innej na jeźdźca czuła dyskomfort. Przykro mi na świecie mamy różne osoby, należy brać żcie na klatę i iść dalej z podniesioną głową i jebać było które ma coś do ciebie smile

Niestety też jest wzrost problem i nie tylko moja niepełnosprawnosc tak samo jest poważnym problemem .Ja już nie chce pisać wcale na tym forum .Pogodziłem się ,że jestem niska osoba i nie będę już mieć kobiety bo jestem już za stary i zbyt ciężko chory .

120

mikolajka napisał/a:

Liczy się to co w majtkach smile
Jak tam jest maluszek, to już koniec.

121

Farmer napisał/a:
mikolajka napisał/a:

Nieprawda. Ostatnie doniesienia forumowe mówią, że gruby portfel rekompensuje wszystko.

122

KoralinaJones napisał/a:
Farmer napisał/a:
mikolajka napisał/a:

Nieprawda. Ostatnie doniesienia forumowe mówią, że gruby portfel rekompensuje wszystko.

https://trendy.allani.pl/wp-content/uploads/2017/09/Kiedy-widzisz-51.jpg

I ten jeszcze... no... status. [cool]

123

Farmer napisał/a:
mikolajka napisał/a:

xD

Czyli niski gość i mała pała = koniec życia i skazanie na masturbację w samotności do końca tego przegranego życia big_smile

124

Arukado napisał/a:

Czyli niski gość i mała pała = koniec życia i skazanie na masturbację w samotności do końca tego przegranego życia big_smile

Jeszcze jak jest biedny.
Jak jest bogaty, to "kupi" sobie jakąś golddigerkę.

125

Farmer napisał/a:
Arukado napisał/a:

Jeszcze jak jest biedny.
Jak jest bogaty, to "kupi" sobie jakąś golddigerkę.

Panowie zapisywać!
Masz poniżej 185cm wzrostu i fallusa 10cm - idź od razu w "mocny" zawód, albo rozkręcaj w wieku 18 lat jakiegoś intratnego startupa!
Bo nie chcemy kolejnych tematów "Mam XX lat i jestem prawiczkiem" big_smile

126

mikolajka napisał/a:

Takie bajki to możecie dzieciom w przedszkolu opowiadać.

127 Ostatnio edytowany przez niski1996 (2022-10-02 11:59:37)

Nie interesuje się już kobietami wątpię ,żeby jakaś kobieta chciała jakąś pomoc jaką kolwiek ode mnie.
Bo od dziś żadna kobieta nigdy żadna kobieta nie chciała pomocy ode mnie .Zresztą dla mnie plus bo kobiety są w tych czasach bardzo wredne.

128

niski1996 napisał/a:

Nie interesuje się już kobietami wątpię ,żeby jakaś kobieta chciała jakąś pomoc jaką kolwiek ode mnie.
Bo od dziś żadna kobieta nigdy żadna kobieta nie chciała pomocy ode mnie .Zresztą dla mnie plus bo kobiety są w tych czasach bardzo wredne.

Oj tak, te okropne kobiety, które uważają, że nie wzrost jest tu problemem, tylko podejście. Jak one mogą!

129

Lady Loka napisał/a:
niski1996 napisał/a:

Oj tak, te okropne kobiety, które uważają, że nie wzrost jest tu problemem, tylko podejście. Jak one mogą!

Wzrost też jest problemem i właśnie niski wzrost utrudnia sprawę .
Nie raz usłyszałem ,że jestem niski z pufy sobie to kurwa mać nie wyciągnęłem.

130

niski1996 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
niski1996 napisał/a:

Wzrost też jest problemem i właśnie niski wzrost utrudnia sprawę .
Nie raz usłyszałem ,że jestem niski z pufy sobie to kurwa mać nie wyciągnęłem.

Nie klnij do mnie, bo ja w Twoim kierunku wulgazyzmów nie używam.
Wkręciłeś sobie, że problem jest ze wzrostem, a wielokrotnie tu na forum ludzie Ci mówili, że wcale nie. Widzieliśmy inne Twoje tematy, wzrost jest naprawdę najmniejszym problemem.

A żeby Ci to uzmysłowić to ja mam 172cm, a mój mąż nie ma więcej niż 180, bo jak ubiorę lekki obcas to jesteśmy na równi. A że obcasów 8cm nie noszę, to podejrzewam, że możecie być podobnego wzrostu. I w życiu nie powiedziałabym mu, że jest niski.

Posty [ 66 do 130 z 142 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Niski facet 177 cm problem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024