Polak szuka Ukrainki na żonę - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Polak szuka Ukrainki na żonę

Strony Poprzednia 1 9 10 11 12 13 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 651 do 715 z 784 ]

651 Ostatnio edytowany przez edek z krainy kredek (2022-06-26 20:49:02)

Odp: Polak szuka Ukrainki na żonę

wtf gosty nie bede ci robil dobrze!!!..kufa nie wiem jaka chemie musialbym przytulic.

A no i ja nie mam kutaska tylko toporek .

Zobacz podobne tematy :

652 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-26 20:43:22)

GOSTY napisał/a:

Sorry big_smile Obraź mnie, zwyzywaj, na to czekam big_smile

smile
Ty cfaniak nudzi się ? smile
Cytując "klasyka" : "To tak nie działa"

edek z krainy kredek napisał/a:

nie wiem jaka chemie musialbym przytulic.

Nie potrzeba żadnej chemii Edku smile

653 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-26 21:20:39)

wtf gosty nie bede ci robil dobrze!!!..kufa nie wiem jaka chemie musialbym przytulic.

To idź na wojnę i umieraj. Za feministki.

paslawek napisał/a:

Ty cfaniak nudzi się ? smile
Cytując "klasyka" : "To tak nie działa"

A jak to działa?

Noo? Jak oceniasz, to chociaż wytłumacz.

Jesteś mi to dłużny. Jestem grubą, brzytką babą. Wyobraź to sobie. Najgorszą i ... bezdomną.

Szczera prawda, obrażaj mnie, poniewieraj, co tylko chcesz. Paslawek... pozwalam Ci... beż żadnych konsekwencji.

Wyładuj się na mnie!

654

Merkury28 napisał/a:
rossanka napisał/a:

Ciekawe ilu mężczyzn z tego forum chciałoby walczyć w Donbasie? Jakiś chętny?

Ciekawe czemu feministki nie walczą o równy dostęp do układania kostki brukowej albo o pracę na budowie ;-)  ale to tak btw.

Bubcia85 napisał/a:

Merkury28 naiwny jesteś. Kobieta szukająca faceta o wyższym statusie nie kieruję się miłością. Prawda jest taka, że dzisiaj młode dziewczyny myślą, że jak są trochę ładniejsze to zawojują świat, a po 30 następuje rozczarowanie. Ukrainki po prostu są lepszymi aktorkami od polek. Mówię tu oczywiście o grupie kobiet, która szuka w życiu ustawienia się.

to nie dotyczy wyższego statusu tylko kobiet na każdym szczeblu. problem wtym że brak "normalnych" które jednak szukają miłości bo jak mają choć trochę oleju w głowie to wiedzą że za 5-10 lat będzie rozód jeśli tylko wyhaczyły dobrą partię.

Czyli potwierdzasz, że polki chcą się tylko ustawić, tylko im to granie nie wychodzi? smile Łał : ) brawo, czyżby koniec z hipokryzją? smile

Dlaczego generalizujesz?
Sam znam bardzo dobrze  4 kobiety które nie leciały na hajs a chciały rodzinne, dzieci, dom.
Z 3 moich przyjaciół związały się kobiety w rożnym wieku, wszystkie starsze od nich, jedna o 9 lat mimo ze on byl jeszcze w czasie robienia studiów.
Razem z mężami zapracowali sobie na domy,samochody doczekali się dzieci.
4 kobieta jest moja zona która spotkałem na wystawie malarskiej w plenerze, na którą przyjechałem rowerem.
Na Nasze następne spotkania tez które odbywały na rożnego rodzaju festynach w naszej okolicy tez przyjeżdżałem rowerem.
I to nie wystrojony w marynarkę przecież.
Sama była potem zdziwiona gdy okazało się ze mam spory hajs, bo jak sama przyznała myślała ze jestem na podobnym jej poziomie materialnym.
ale pokochała mnie za to jaki jestem i chaila zemną budować przyszłość a nie czekać na gotowe.
Wiele jest takich kobiet,widać po tobie frustracje,tym ze nie możesz nikogo znalesc.
Moze daj szanse tym kobietą którym do tej pory jej nie dawałeś.

655

Merkury28 napisał/a:
rossanka napisał/a:

Ciekawe czemu feministki nie walczą o równy dostęp do układania kostki brukowej albo o pracę na budowie ;-)  ale to tak btw.

Może dlatego, że nikt nie broni kobietom układać kostkę czy pracować na budowie?

656 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-26 21:03:15)

Snake napisał/a:
Merkury28 napisał/a:
rossanka napisał/a:

Może dlatego, że nikt nie broni kobietom układać kostkę czy pracować na budowie?

Ale obiektywnie rzecz biorąc kobietom nieźle wychodzi kładzenie gładzi gipsowych i różnych tynków,malowanie zawodowo etc .
Wiem bo widziałem i widuje nie jest to co prawda masowe zjawisko,ale jest.

Chociaz moi synowie nie sa jeszcze na etapie bycia z kims. To z zona juz nielubimy przyszlych wybranek:)

Niestety wiekrzosc mlodego pokolenia wywodzi sie od rodzicow ktorzy gonili i wyszarpywal normalnosc / status jakis tam majatkowy. Wiec chcac niechcac te mlode kobietki beda szukac partnerow raczej rokujacych niz golodupcow.

658 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-26 21:18:20)

Snake, sponiewieraj mnie drugi raz. Chcę tego drugi raz.

Zwyzywaj mnie jeszcze raz. Obrażaj mnie.

"Otoczyło mnie stado wściekłych psów
Coraz trudniej wstrzymać się od łez
Między nami strach, między nami brud
Nie do wiary, jak łatwo zgubić sens"

659

Rumunski_Zolnierz napisał/a:
rossanka napisał/a:

Latanie z karabinem zależy od chęci nie od płci. Jesteś młody, silny, czemu sam nie pojedziesz?

No nie do końca tak jest.
Na Ukrainie kobiety z dziećmi mogą opuścić terytorium kraju, zaś mężczyźni w wieku 18-60 mają zakaz wyjazdu bo muszą się tłuc z orkami.

W Polsce też przeszła ustawa o Obronie Ojczyzny, gdzie pobór w razie co obejmuje mężczyzn - i podczas głosowania nad nią, panie feministki z KO i Lewicy zapomniały o swojej niechęci wobec obecnej władzy.

660

Grasse napisał/a:
rossanka napisał/a:

Latanie z karabinem zależy od chęci nie od płci. Jesteś młody, silny, czemu sam nie pojedziesz?

Na Ukrainie kobiety z dziećmi mogą opuścić terytorium kraju, zaś mężczyźni w wieku 18-60 mają zakaz wyjazdu bo muszą się tłuc z orkami.

W Polsce też przeszła ustawa o Obronie Ojczyzny, gdzie pobór w razie co obejmuje mężczyzn - i podczas głosowania nad nią, panie feministki z KO i Lewicy zapomniały o swojej niechęci wobec obecnej władzy.

Rzeczona ustawa mówi jasno, że "Obowiązkowi pełnienia służby wojskowej, w zakresie określonym w niniejszej ustawie, podlegają obywatele
polscy, począwszy od dnia, w którym kończą 18 lat życia, do końca roku kalendarzowego, w którym kończą 60 lat życia,
a posiadający stopień podoficerski lub oficerski – 63 lat życia". Kobiety jak mniemam co by o nich nie mówić również są obywatelami polskimi.

661

Snake napisał/a:
Grasse napisał/a:

Rzeczona ustawa mówi jasno, że "Obowiązkowi pełnienia służby wojskowej, w zakresie określonym w niniejszej ustawie, podlegają obywatele
polscy, począwszy od dnia, w którym kończą 18 lat życia, do końca roku kalendarzowego, w którym kończą 60 lat życia,
a posiadający stopień podoficerski lub oficerski – 63 lat życia". Kobiety jak mniemam co by o nich nie mówić również są obywatelami polskimi.

Art. 59 - kwalifikacji wojskowej podlegają mężczyźni, którzy w danym roku kończą 19 lat oraz kobiety posiadające przydatne kwalifikacje, jakoś tak. To znaczy, że mężczyźni podlegają jej ze względu na płeć, kobiety ze względu na wcześniejszy wybór (np. wykształcenie psychologiczne)

Mamy więc sytuację, gdzie KO i Lewica, krzyczące, że PiS łamie Konstytucję, że jest seksistowskie, nagle bez zająknięcia pozwala PiS-owi na ustawowe wymuszanie cnót kawalerskich.

662 Ostatnio edytowany przez Grasse (2022-06-27 06:39:31)

dubel

663

Grasse napisał/a:

Art. 59 - kwalifikacji wojskowej podlegają mężczyźni, którzy w danym roku kończą 19 lat oraz kobiety posiadające przydatne kwalifikacje, jakoś tak. To znaczy, że mężczyźni podlegają jej ze względu na płeć, kobiety ze względu na wcześniejszy wybór (np. wykształcenie psychologiczne)

Mamy więc sytuację, gdzie KO i Lewica, krzyczące, że PiS łamie Konstytucję, że jest seksistowskie, nagle bez zająknięcia pozwala PiS-owi na ustawowe wymuszanie cnót kawalerskich.

Kwalifikacja jest jedynie administracyjną czynnością rejestracji obywatela w ewidencji wojskowej oraz określenia jego kategorii zdrowia. W praktyce nie oznacza obecnie nic. To znaczy osoba, która przeszła kwalifikację, ma kategorię A, uregulowany stosunek do służby wojskowej bez jej odbycia w praktyce nigdy nie zostanie powołana do wojska jeśli nie wybuchnie wojna. Zasadnicza służba wojskowa jest bowiem zawieszona, a nie powołuje się np. na ćwiczenia takich osób, które nie odbyły po kwalifikacji żadnej służby przygotowawczej.
Natomiast wracając do tego co napisałem wcześniej, to obowiązek służby wojskowej ciąży na wszystkich obywatelach Polski bez rozróżnienia płci. Jeśli wojsko będzie potrzebowało więcej kobiet, to będzie je sobie wcielać powołując się na jakieś kwalifikacje.
Oczywiście jest to tylko nasze teoretycznie pierdzielenie o niczym, ponieważ kobiety nie mają żadnego problemu ze służbą wojskową i jest bardzo dużo chętnych kobiet do takiej służby. I to nie jako sanitariuszki, tylko chcą być w oddziałach bojowych z bronią w ręku i dokładnie do takiej służby trafiają. Zarówno w wojskach operacyjnych jak i obrony terytorialnej. Myślę, że wielu panów byłoby zaskoczonych jakie laski wstępują do wojska i chodzą po lasach obładowane szpejem i bronią.
Wojsko też nie ma z tym żadnego problemu i poza rozdzieleniem miejsc noclegowo-higienicznych nie dzieli żołnierzy ze względu na płeć. Kobiety i mężczyźni służą w tych samych oddziałach.

664

Nie wydaje mi się, że ktokolwiek poważył by się na zmuszanie kobiet do walki w boju. Kobiety mogą służyć w wojsku ochotniczo, mężczyźni mogą zostać zmuszeni - a różnica między robieniem czegoś dobrowolnie a pod przymusem jest taka sama jak pomiędzy cudownym doznaniem seksualnym a traumą zbrodni zgwałcenia.

Zresztą PiS prawdopodobnie przywróci pobór do wojska - przypominam, że od wyroku TK w sprawie aborcji nie mają młodego elektoratu i tym samym nic do stracenia. A Rosji najbardziej boi się ściana wschodnia, gdzie obecna władza ma poparcie - zachodu już nie odzyskają, bo nawet jak tutaj ludzie od lat są wkurzeni na PO, to wolą zagłosować na pseudobezpartyjnych, czego doskonałym przykładem jest moja mała Ojczyzna.

665 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-27 20:53:36)

Panie Edktu, nie boję się Twojego toporka. Wsadź go sobie w dupę big_smile

Przypomniał mi się taki tekst.

Oto PEJA, SPAWACZ i KOLEJARZ, witamy w Poznaniu!

https://www.youtube.com/watch?v=v3zt7RmKv7s

"kosą nas straszysz, tylko co chu*u zrobisz, jak pistolet zobaczysz...".

Reszty, po raz pierwszy nie wkleję, z oczywistych powodów.

666 Ostatnio edytowany przez edek z krainy kredek (2022-06-27 21:06:09)

GOSTY napisał/a:

Panie Edktu, nie boję się Twojego toporka. Wsadź go sobie w dupę big_smile.

Dzieki probowalem poł dnia ale jak miekki to nie chce sie wcisnac w anusa jak twardy to nie da sie wygiac w dol a w bok brakuje kilkanascie cm:)

Jakies fachowe porady Gosty ? Widze po wypocinach ze zaprawiony w boju jestes z tym wsadzaniem komus w dupe:)

667

Grasse napisał/a:

Nie wydaje mi się, że ktokolwiek poważył by się na zmuszanie kobiet do walki w boju.

Ty to zaraz o boju myślisz. 2/3 wojska nawet nie zobaczy boju, bo ktoś musi obierać ziemniaki, wydawać żarcie, wozić zaopatrzenie, robić za magazynierów, itd., itp.

W sumie nikt jeszcze nie próbował wysłać na front feninistek-amazonek z cycem na wierzchu...moze nakrzyczały by na ruskich tak ze bali by sie ich bardziej nis swoich podwładnych i dali nogę. Warto spróbować ale wystawic  tylko te brzydkie i grube:)

669

Warto spróbować ale wystawic  tylko te brzydkie i grube:)

W wojsku nie ma brzydkich kobiet.

670 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-27 22:49:22)

Snake napisał/a:

Warto spróbować ale wystawic  tylko te brzydkie i grube:)

W wojsku nie ma brzydkich kobiet.

A gdzie są? Na mordzie kutasa?

Jakies fachowe porady Gosty ? Widze po wypocinach ze zaprawiony w boju jestes z tym wsadzaniem komus w dupe:)

Dostałeś wiadomość? To nie denerwuj mnie. "Toporku"

Tak, do boju, do boju. To psychorap.

https://www.youtube.com/watch?v=RU9Ha8nypnI

Zakon Marii!!! Do boju, do boju, do boju, do boju! Zakon Marii!!!

Oto psychodela!

Czy chcesz stanąć ze mną w szranki?
Dobądź miecza i do walki!
Niech zakon osądzi, kto najlepszy jest!
Ten, kto pozna moc mej magii
I psycho styl - on dodaje mi odwagi i władzy!
Bo gdy nadchodzi MM
Jesteś tutaj nikim, nikim, jesteś tutaj
Błe-o-błe-o-błędem!
Niech powącha mój miecz MC i poczuje ciężar
Który jest na dnie!
Dnie, dnie, gdzie? Gdzie? Gdzie to jest?
Gdzie to? To, ta... Aaaaa! Psychodela nie ma dna!

Kaliber 44, Daab, Magik, jak mnie to rajcuje.

https://www.youtube.com/watch?v=-t6w6oteGAY

OG.

Ja B.U.C. też jestem szalony
Całuje dłoń mej Pani, całuje dłoń mej żony
Psychodela - tak brzmi jej imię

Tylko ona mnie podnieca, tylko dla niej żyje!
A czas tik, tiki, tik, tik, tiki, tak!
Nasza grupa jest coraz bardziej zgrana!
Przykuta do muru, w mroku zaczajona
Ten czas, on płynie szybko!
Pękną łańcuchy, zdobędziemy to wszystko
Co od dawna w mózgach mamy urojone!
Psychodelicznym stylem rozbijemy waszą zbroję!

To moja pani stworzyła wiatr
Który pcha mnie do przodu na głębie oceanu!
Ja wierzę mojej pani, przestałem wierzyć panu
Ona dla mnie zatrzymała czas
Nie dostrzegłem tych lat, gdy stworzyła
Hardcore-psycho rap
Słona fala tekstu zalewa ci mordę
W słońcu błyszczy miecz, ostatni wróg padł
Miecz i Magia, nie potrzebna mi jest tarcza
Mój styl - on nie zna obrony
Liczy się atak, ostatni wróg padł
Narodził się nowy! Ja go odnajdę! e!
Zakon Marii wchodzi w tłum!
I sztrumf, sztrumf, misia bela
Misia, Kasia, komfacela
Misia a, misia be, misia Kasia kom-fa-ce...
Wypadło na ciebie!

Magik:

Witaj skurwielu, człowieku, ty stoisz nagi
Nagi twój umysł wśród pierwszej bramy do świata magii!
Dzień dobry stary, hokus - pokus, czary - mary
Nasz styl sprawia dziś, że już jesteś zaczarowany
Punkty magii, poziom mocy, sprawdzam czar i rzucam!
Błyskawicznie setki iskier wypuszcza ma
Różdżka na ciebie
Ubiwszy-biwszy, czyżby?
Dźwięk jak każdy inny - niby
Jednak jesteś jakiś dziwny!
Przybliżyć? Jasne! To jest twój pierwszy krok!
Otworzyłeś dziś stronice Księgi Tajemniczej
To był szok!

Moje myśli, słowa są szalone
Me marzenia w kaftanie uwięzione
O kurwa mać, czy będą silne by się z niego wyrwać? O tak!
Psychodelik, psychodeliczny styl
On zaczyna być mną, ja zaczynam być nim!
O Jezus Maria, jak mnie to rajcuje
Pojebią słowem myśli uwolnione!
Hej, człowieku, przemyśl to
Nasz szpital jest wolny, choć panuje tam tłok!
Jestem Matho - złodziej czasu
W mroku nocy, psychicznej niemocy
A czas tik, tik, tiki, tiki, tik, tak...
Tik, tik, tiki, tik, tiki, tik, tak!

Nie wiem jaka wiadomosc nie czytam/przegladam wszystkich skrzynek ...maila jakiegos z dupy podalem przy logowaniu bo nie podejrzewalem ze bede tyle czasu marnowal na tym forum;)

Gosty moze jestem teoche boomer i nie trafia do mnie twoj przekaz.
Ciezko ogarnoc mi slowa autora piosenek ktory lubil chemie i po zjazdach pisal swoje utwory
Mozesz jasniej wklepac twoja płętę prosze;)

672 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-27 22:50:56)

Nie wiem jaka wiadomosc nie czytam/przegladam wszystkich skrzynek ...maila jakiegos z dupy podalem przy logowaniu bo nie podejrzewalem ze bede tyle czasu marnowal na tym forum;)

Gosty moze jestem teoche boomer i nie trafia do mnie twoj przekaz.
Ciezko ogarnoc mi slowa autora piosenek ktory lubil chemie i po zjazdach pisal swoje utwory
Mozesz jasniej wklepac twoja płętę prosze;)

Trudno. Chemia czy nie, mamy pieniądze i dziewczyny, w przeciwieństiwe do Ciebie.

A te teksty nie są aż takie głupie. Inaczej bym ich tu nie wklejał.

Muzyka też nie najgorsza. Wręcz przeciwnie.

Akurat forsy mam w sam raz, wyzsza klasa srednia na zachodzie europy ...drzwi do swiata bogactwa stoja otworem ale ludzie za tymi drzwiami nie sa fajni wiec zostaje tu gdzie stoje i popatrze sobie jeszcze troche.
Dziewczyn tez w moim wieku nie potrzebuje ...mam juz zajebista zone, ma wszystko co potrzebuje do szczescia facet taki jak ja , wiec mam w dupie inne....no moze czasem zerkne gdzie indziej zeby sie upewnic ze moja luba jest najzajebistrza z zajebistych i tyle;)

Takze jak widac 2x pudło.

Odpow nie padla...trudno.

674 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-27 22:53:55)

Akurat forsy mam w sam raz, wyzsza klasa srednia na zachodzie europy ...drzwi do swiata bogactwa stoja otworem ale ludzie za tymi drzwiami nie sa fajni wiec zostaje tu gdzie stoje i popatrze sobie jeszcze troche.
Dziewczyn tez w moim wieku nie potrzebuje ...mam juz zajebista zone, ma wszystko co potrzebuje do szczescia facet taki jak ja , wiec mam w dupie inne....no moze czasem zerkne gdzie indziej zeby sie upewnic ze moja luba jest najzajebistrza z zajebistych i tyle;)

Takze jak widac 2x pudło.

Odpow nie padla...trudno.

To mnie nie strasz, bo się zesrasz. Toporku.

Wysłuchałeś Poznań do końca?

yhy ten tekst nie odkleja, bunt dziecka z trudnym dziecinstwem, chemia raz mu oczy otwiera raz zamyka...taki buntownik .
Tylko kiepski strateg. Duzo gada malo robi...typowe.

Fani sie identyfikuja z przekazem piesni ludowych...rozumiem ze klepiesz podobny los co Kaliber..mtylko taki w powijakach bez forsy i dziewczyn ktore mi sugerujesz:)

No a Poznan calkiem ladny rynek piekne stare miasto tylko pierdziszewo w glowach i te ciagle liczenie groszy dolujace na dluzsze lata;)

676 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-27 23:11:22)

yhy ten tekst nie odkleja, bunt dziecka z trudnym dziecinstwem, chemia raz mu oczy otwiera raz zamyka...taki buntownik .

Fani sie identyfikuja z przekazem piesni ludowych...rozumiem ze klepiesz podobny los co Kaliber..mtylko taki w powijakach bez forsy i dziewczyn ktore mi sugerujesz:)

No a Poznan calkiem ladny rynek piekne stare miasto tylko pierdziszewo w glowach i te ciagle liczenie groszy dolujace na dluzsze lata;)

Sprzedaje tysiące płyt, a Ty?

Ty wyzywasz brzydkie i grube kobiety. Jesteś jeszcze głupszy niż oni. Wcale nie lepszy. I to wszystko bez chemii.

Przerażające.

Myślisz, że to przypadek? Komuś innemu nie wkleił bym tych teksów. Te teksty to o Tobie.

677 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-27 23:15:39)

GOSTY napisał/a:

Sprzedaje tysiące płyt, a Ty?

Ty wyzywasz brzydkie i grube kobiety. Jesteś jeszcze głupszy niż oni. Wcale nie lepszy. I to wszystko bez chemii.

Przerażające.

Myślisz, że to przypadek? Komuś innemu nie wkleił bym tych teksów. Te teksty to o Tobie.

https://www.youtube.com/watch?v=kgJXm0Wdh3I

"Ja żyję tak jak chcę, więc wypierdalaj"

"Widocznie nadajemy na zupełnie innych falach"

678 Ostatnio edytowany przez edek z krainy kredek (2022-06-27 23:18:43)

Nie jestem fanem feministek uwazam ze robia i zrobily wiecej zlego kobiem niz dobrego...sarkastycznie zalecalem isc na front w obronie ukrainskich kobiet zabijanych przez armie rosyjska i tyle. A te piekne niech zostana w kraju przyciagac turystow swoim pieknem:)

Taki ma busisess musi sprzedac tysiace lub setki tysiecy zeby cos miec. Innym wystarczy sprzedac jedna rzecz za 10tki czy setki  tysi czasem miliony by miec cos w ten desen:)

679 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-27 23:25:46)

Nie jestem fanem feministek uwazam ze robia i zrobily wiecej zlego kobiem niz dobrego...sarkastycznie zalecalem isc na front w obronie ukrainskich kobiet zabijanych przez armie rosyjska i tyle. A te piekne niech zostana w kraju przyciagac turystow swoim pieknem:)

Taki ma busisess musi sprzedac tysiace lub setki tysiecy zeby cos miec. Innym wystarczy sprzedac jedna rzecz za 10tki czy setki  tysi czasem miliony by miec cos w ten desen:)

Kurdę, nie iwele z tego rozumiem smile

Skoro w zyciu kierujesz sie niszowymi haselkami dla przedzialu wiekowego 13-23l....to faktycznie powinies sie szybciutko oddalic w nieokreslonym kierunku, radosnie podsakujac w plasy swojego guru muzycznego.

681 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-27 23:29:07)

Skoro w zyciu kierujesz sie niszowymi haselkami dla przedzialu wiekowego 13-23l....to faktycznie powinies sie szybciutko oddalic w nieokreslonym kierunku, radosnie podsakujac w plasy swojego guru muzycznego.

Kurdę, naucz się pisać przynajmniej po polsku.

Aż tak dużo nie wymagam.

Czyli co, uczucia czy emocje, to tylko dla nastolatków?

A dorośli? Jak tam... dobrze?

682 Ostatnio edytowany przez edek z krainy kredek (2022-06-27 23:29:49)

Artysta muzyk od dziesiecioleci sprzedaje swoja dusze artystyczna za mozliwosc zaistnienia...to zaistnienie daje mu mozliwosi jakiestam wyborow.

Inny artysta np robi cos dla milionera za 800k euro raz 2x do roku.
inny artysta sprzedaje jeden dom _jacht/ lukratywna ziemie raz na 2-3lata i zyje z prowizji rok

683 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-27 23:31:08)

Artysta muzyk od dziesiecioleci sprzedaje swoja dusze artystyczna za mozliwosc zaistnienia...to zaistnienie daje mu mozliwosi jakiestam wyborow.

Inny artysta np robi cos dla milionera za 800k euro raz 2x do roku.
inny artysta sprzedaje jeden dom _jacht/ lukratywna ziemie raz na 2-3lata i zyje z prowizji rok

Ale w czym problem? Co cię boli?

Gosty ...nie pogadamy

Zakoncze to jako 2gi bo ty bedzies chcial byc ten 1szy:). Pozdro

685 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-27 23:35:59)

Gosty ...nie pogadamy

Zakoncze to jako 2gi bo ty bedzies chcial byc ten 1szy:). Pozdro

Mi to wisi. Pisz po polsku. A nie po chińsku. Bo nic z tego nie rozumiem.

Odpowiedziałem na Twój toporek i muskułki. Chemia czy nie, masz odpowiedź.

686

W sumie nikt jeszcze nie próbował wysłać na front feninistek-amazonek z cycem na wierzchu...moze nakrzyczały by na ruskich tak ze bali by sie ich bardziej nis swoich podwładnych i dali nogę. Warto spróbować ale wystawic  tylko te brzydkie i grube:)

No właśnie. Jakoś wśród pań spod hasła "to jest wojna" nie widzę chętnych do obrony ukraińskich kobiet przed rosyjskimi gwałcicielami ...

687

Grasse napisał/a:

No właśnie. Jakoś wśród pań spod hasła "to jest wojna" nie widzę chętnych do obrony ukraińskich kobiet przed rosyjskimi gwałcicielami ...

Od obrony ukraińskich kobiet są ukraińscy mężczyźni jak też chętne, ukraińskie kobiety.
Nikt, nikogo nie będzie wysyłał na front z cycem na wierzchu, nawet mężczyzn w typie Arnolda. A dlaczego, to polecam sprawdzić czołgając się 50 metrów na pierwszej, lepszej łączce z gołą klatą albo przejść kilka kilometrów z plecakiem na gołe ciało.
Goły cyc ma swoje właściwe przeznaczenie podstawowe i parę pobocznych i tam się sprawdza lepiej lub gorzej.

688

Obyśmy nigdy nie musieli się przekonać ...

Wracając do tematu. To nie jest tak, że polscy chłopscy szowiniści szukają kur domowych wśród Ukrainek, bo boją się "silnych, wyemancypowanych Polek". Ukrainki z jednej strony mają w sobie dużo subtelności, a zarazem potrafią pokazać pazur i to wielu facetów po prostu zniewala. Polki próbują pozować na zachód, jednak mentalność słowiańska bierze górę, zwłaszcza biorąc pod uwagę status kobiety wynikający z tak silnego kultu maryjnego (bo nawet jak ktoś jest niewierzący, to katolickie modele myślowe w społeczeństwie polskim się ostały)

Nie jest zresztą przesadą stwierdzenie, że Polki mają zarówno równouprawnienie, jak i tradycyjne przywileje kobiece - w krajach postewangelickich jest albo 3k-szowinizm, albo zdewikingizowane mięczactwo.

689

Coś w tym temacie jest a wszystko to wina tej demokracji. Kiedyś babie można było strzelić i chodziła jak w zegarku a teraz zadzwoni po policję i tyle . Dlatego zachowują się jak księżniczki a by dostały za małego wpier**l w domu od ojca, następnie na ulicy od milicji i by musiały stać 10 czy 15h za jedzeniem to by od razu pokory nabrały.

690

zomo napisał/a:

Coś w tym temacie jest a wszystko to wina tej demokracji. Kiedyś babie można było strzelić i chodziła jak w zegarku a teraz zadzwoni po policję i tyle . Dlatego zachowują się jak księżniczki a by dostały za małego wpier**l w domu od ojca, następnie na ulicy od milicji i by musiały stać 10 czy 15h za jedzeniem to by od razu pokory nabrały.

Takiego posta to chyba i na Braciach Samcach nie widziałem lol

691

Nowe_otwarcie napisał/a:
zomo napisał/a:

Utozsamiasz sie z nim?

692

JohnyBravo777 napisał/a:
Nowe_otwarcie napisał/a:
zomo napisał/a:

Utozsamiasz sie z nim?

Nie. Nie mam też takiej schizofrenii jak ty żeby najpierw nazywać babkę prostytutką (i to z uszkodzeniami od anala), a potem merdać radośnie ogonem do jej postów. Zresztą już w jednym miejscu widziałem gościa o dokładnie takiej samej tematyce odchyłów i (co ciekawe) jego ulubionym bohaterem też zdaje się być Johnny Bravo...

693 Ostatnio edytowany przez JohnyBravo777 (2023-02-12 23:55:12)

Nowe_otwarcie napisał/a:
JohnyBravo777 napisał/a:
Nowe_otwarcie napisał/a:

Utozsamiasz sie z nim?

Nie. Nie mam też takiej schizofrenii jak ty żeby najpierw nazywać babkę prostytutką (i to z uszkodzeniami od anala), a potem merdać radośnie ogonem do jej postów. Zresztą już w jednym miejscu widziałem gościa o dokładnie takiej samej tematyce odchyłów i (co ciekawe) jego ulubionym bohaterem też zdaje się być Johnny Bravo...

JohnyBravo wzial sie z tego ze tak dziewczyny na mnie mowily bo na silowni zapominalem o nogach wink
Miales jakies przykre wspomnienia z prostytutka, ze twoim zdaniem nic madrego nie moga powiedziec? tongue

694

JohnyBravo777 napisał/a:

JohnyBravo wzial sie z tego ze tak dziewczyny na mnie mowily bo na silowni zapominalem o nogach wink

Mhm. Tak sobie tłumacz. cool

JohnyBravo777 napisał/a:

Miales jakies przykre wspomnienia z prostytutka, ze twoim zdaniem nic madrego nie moga powiedziec?

Hmmm... nie za bardzo obchodzą mnie w tej chwili przemyślenia prostytutek, natomiast wyzywanie kogoś od prostytutek, a następnie włażenie jej w dupę jest dość słabe wink

695

Temat w sumie bardzo ciekawy i na czasie, więc się wypowiem. Od roku jestem w związku z Ukrainką, zatem moje spostrzeżenia nie będą pustymi wymysłami tylko syntezą moich doświadczeń. Od razu prostując ewentualne komentarze na temat życiowych przegrywów wiążących się z Ukrainkami przytoczę kilka faktów. Jestem wykształcony (studia prawnicze) i jeszcze ponad to. Posiadam własne mieszkanie w dużym mieście, nie mam problemu z poznawaniem kobiet, więc jak sugeruje tutaj część pań nie jestem mężczyzną "skazanym na Ukrainki". Tyle tytułem wstępu a teraz do rzeczy.
Ukrainki są różne, począwszy od miejsca pochodzenia (te z zachodnich rejonów Ukrainy są bardziej tradycyjne), poprzez wykształcenie oraz indywidualne cechy osobowości. Prawdą jest, że relacje na Ukrainie są bardziej patriarchalne co Ukrainki w przeciwieństwie do Polek traktują jako zaletę. Z jednej strony Ukrainka dba o mężczyznę (na przykład emocjonalnie aby się dobrze czuł i daje się to mocno odczuć), z drugiej strony jeśli gdzieś wychodzicie na przykład do kawiarni to zawsze powinien płacić facet nawet w długoletnim związku. Na Ukrainie kobiety pracują też zawodowo ale większe zarobki mają mężczyźni co przekłada się na wkład finansowy w utrzymanie rodziny. Ukrainka bardziej zajmuje się dbaniem o dom i o dobre samopoczucie swojego mężczyzny. Dla Ukrainki ważne są relacje w związku i ona o nie bardzo dba. Ukrainki bardzo dbają o wygląd. W zasadzie zawsze są kobieco ubrane i mają dużo kobiecej energii. Nawet gdy wychodzimy do lasu na spacer ona jest zawsze bardzo kobieca (strój taki, że spokojnie moglibyśmy wejść do kawiarni w centrum miasta). W łóżku na początku wchodzi w taką relację powoli ale jak jej zależy na mężczyźnie to jest ogień. Często mają też swoje hobby np. granie na instrumencie czy malowanie. Wielu Polkom tego brakuje. Na randce można porozmawiać na wiele ciekawych tematów przy czym ona jest w stanie bez problemu je również inicjować. Są bardzo kontaktowe. Lubią jak mężczyzna zainteresuje je czymś ciekawym.
Żeby nie było, że Ukrainki są takie idealne. To teraz trochę z drugiej strony. Są zazdrosne o faceta jeśli rzeczywiście im na nim zależy. Z opowiadania mojej partnerki wiem, że są również na Ukrainie dziewczyny, które oczekuję od faceta drogich prezentów i są nastawione na to. Zatem musisz uważnie poznać swoją ewentualną miłość. Z racji natury relacji w Ukrainie odnoszę wrażenie, że są trochę mniej samodzielne i lubią jak mężczyzna wykaże się pomocą. Za to potrafią bardzo to docenić.
Ze strony Polek często czytam w Internecie przykre słowa na temat Ukrainek oraz facetów nimi zainteresowanych jakoby to mieliby być życiowi nieudacznicy. Nie bardzo wiem skąd to przekonanie. Choćby mój przykład pokazuje, że tak nie jest. Kiedyś pokazałem mojej partnerce artykuł w internecie, że polscy mężczyźni coraz częściej wybierają Ukrainki i polskie kobiety nie są z tego zadowolone. Powiedziała coś dla mnie bardzo mądrego....polskie kobiety powinny sprawić aby mężczyźni je wybierali a nie wkurzać się na Ukrainki.
Posłużę się tutaj pewną generalizacją ale za sprawą prasy kobiecej i feministycznej narracji polskie kobiety mocno odleciały. Często kobieta przeciętna, że średnią osobowością i beż hobby oczekuje księcia z bajki. Dlaczego taki facet miałby taką wybrać? Oczywiście wśród Was jest wiele fajnych kobiet z którymi warto się wiązać. Jednak jako ogół pokazuje pewne tendencje. Podsumowując Polki i Ukrainki nie są ani lepsze ani gorsze. Po prostu są różne. Kwestia jakiej kobiety szuka dany facet.

696

Dlatego np największą grupą wśród niechętnych pomocy ukraińskim uchodźcą są właśnie młode Polki.

Co zabawne ta sama grupa wiedzie prym jeżeli chodzi o pomoc uchodźcą z bliskiego wschodu.

Paradne

697

Szeptuch napisał/a:

Dlatego np największą grupą wśród niechętnych pomocy ukraińskim uchodźcą są właśnie młode Polki.

Co zabawne ta sama grupa wiedzie prym jeżeli chodzi o pomoc uchodźcą z bliskiego wschodu.

Paradne

Tak. Było takie badanie prowadzone. Dla mnie nie ma w tym nic dziwnego. Nikt nie lubi konkurencji.

698

=Szeptuch uchodźcą

uchodźcom

699

Dlatego rząd powinien sprowadzić jak najwięcej Ukrainek i kobiet ze wschodu tak aby rynek matrymonialny się unormował.
Wówczas Polki nie będą mogły tak zadzierać nosa i będą musiały też dać coś od siebie.

700

GrammarNazi napisał/a:

=Szeptuch uchodźcą

uchodźcom

Dobrze napisał - imigrantom. Dodałbym nielegalnym imigrantom.
Uchodźca a imigrant nie są sobie =

701

Wypowiedział się specjalista od Ukrainek, bo od roku jest w związku z jedną Ukrainką i to w Polsce XD

Znam/znałam mnóstwo kobiet z Ukrainy i Białorusi i każda z nich jest inna i nie zauważyłam, by wyróżniały się czymś szczególnie ze względu na swoją narodowość.

Dwa najbardziej skrajne przypadki:
- (współlokatorka z moich czasów studenckich) ok. 25 latka, zarabiająca minimalną. Na obiad jadła biały ryż z marchewką i groszkiem, na śniadanie suchy chleb tostowy z jedną parówką. Generalnie odżywiała się fatalnie. Za to kupowała kosmetyki po 200 zł z Sephory i drogie ciuchy. Bez makijażu nie pokazywała się nikomu, pamiętam jak kiedyś pół godziny malowała się w łazience, po czym poszła wynieść śmieci, wróciła za 3 minuty i zmyła makijaż lol U facetów szukała przede wszystkim kasy, wypowiadała się z pogardą o kolesiach z tindera, którzy przyjechali 10+ letnim samochodem na randkę.
- (dziewczyna poznana w pracy) również ok. 25 latka, przebojowa, inteligentna, wykształcona, mająca własne zdanie na każdy temat, kopalnia świetnych pomysłów biznesowych. Ubierająca się na sportowo, zero sukienek, kręcenia włosów, malowania paznokci, makijażu. W stałym związku z Ukraińcem.

Obie Ukrainki, i jakoś nie widzę u nich zbyt wielu cech wspólnych. Każda z nich mogłaby właściwie być Polką, bo i czemu nie?

702

jeneste92 napisał/a:

Wypowiedział się specjalista od Ukrainek, bo od roku jest w związku z jedną Ukrainką i to w Polsce XD

Znam/znałam mnóstwo kobiet z Ukrainy i Białorusi i każda z nich jest inna i nie zauważyłam, by wyróżniały się czymś szczególnie ze względu na swoją narodowość.

- (współlokatorka z moich czasów studenckich) ok. 25 latka, zarabiająca minimalną. Na obiad jadła biały ryż z marchewką i groszkiem, na śniadanie suchy chleb tostowy z jedną parówką. Generalnie odżywiała się fatalnie. Za to kupowała kosmetyki po 200 zł z Sephory i drogie ciuchy. Bez makijażu nie pokazywała się nikomu, pamiętam jak kiedyś pół godziny malowała się w łazience, po czym poszła wynieść śmieci, wróciła za 3 minuty i zmyła makijaż lol U facetów szukała przede wszystkim kasy, wypowiadała się z pogardą o kolesiach z tindera, którzy przyjechali 10+ letnim samochodem na randkę.
- (dziewczyna poznana w pracy) również ok. 25 latka, przebojowa, inteligentna, wykształcona, mająca własne zdanie na każdy temat, kopalnia świetnych pomysłów biznesowych. Ubierająca się na sportowo, zero sukienek, kręcenia włosów, malowania paznokci, makijażu. W stałym związku z Ukraińcem.

Obie Ukrainki, i jakoś nie widzę u nich zbyt wielu cech wspólnych. Każda z nich mogłaby właściwie być Polką, bo i czemu nie?

A gdzie mam się wiązać na Ukrainie? Skoro jest to temat dla Polaków wiążących się z Ukrainkami? Gdybyś uważnie przeczytał mój post na wstępie wiedziałbyś, że Ukrainki są różne. Pisząc o swoich doświadczeniach nie piszę o każdej Ukraince co zrozumiałe jest niemożliwe ale wyciągam pewną średnią. Rok czasu to dużo aby kogoś poznać to po pierwsze a po drugie poznałem też jej koleżanki a także często rozmawiam a nią na tematy damsko-męskie. A jakie Ty masz doświadczenie z Ukrainkami? Rozmowa z koleżanką z pracy? Wybacz ale zawodowo ludzie są zupełnie inni niż w związkach.
Jak wolisz czytać wyimaginowane teorie na temat Ukrainek w necie to Twoja sprawa. Ja mam doświadczenia więc się nimi dzielę.

703

Robsonpl napisał/a:
jeneste92 napisał/a:

A gdzie mam się wiązać na Ukrainie? Skoro jest to temat dla Polaków wiążących się z Ukrainkami? Gdybyś uważnie przeczytał mój post na wstępie wiedziałbyś, że Ukrainki są różne. Pisząc o swoich doświadczeniach nie piszę o każdej Ukraince co zrozumiałe jest niemożliwe ale wyciągam pewną średnią. Rok czasu to dużo aby kogoś poznać to po pierwsze a po drugie poznałem też jej koleżanki a także często rozmawiam a nią na tematy damsko-męskie. A jakie Ty masz doświadczenie z Ukrainkami? Rozmowa z koleżanką z pracy? Wybacz ale zawodowo ludzie są zupełnie inni niż w związkach.
Jak wolisz czytać wyimaginowane teorie na temat Ukrainek w necie to Twoja sprawa. Ja mam doświadczenia więc się nimi dzielę.

Koleżanko, ty masz doświadczenia z twoją dziewczyną, a nie "średnią Ukrainką", bo takie coś nie istnieje XD Tak w ogóle to po co przyszłaś na to forum?

704

Robsonpl napisał/a:

Nawet gdy wychodzimy do lasu na spacer ona jest zawsze bardzo kobieca (strój taki, że spokojnie moglibyśmy wejść do kawiarni w centrum miasta).

Nieumiejętność ubrania się stosownie do okazji jest raczej żałosna niż jest powodem do dumy.

705

I co znalazles te zone Ukrainke po stu latach szukania, czy jeszcze nie?

706

M!ri napisał/a:
Robsonpl napisał/a:

Nawet gdy wychodzimy do lasu na spacer ona jest zawsze bardzo kobieca (strój taki, że spokojnie moglibyśmy wejść do kawiarni w centrum miasta).

Nieumiejętność ubrania się stosownie do okazji jest raczej żałosna niż jest powodem do dumy.

Raczej jest dbaniem o swoją kobiecość w każdej sytuacji. To się facetom podoba

707

Robsonpl napisał/a:
M!ri napisał/a:
Robsonpl napisał/a:

Dlatego każda prawdziwa kobieta ma najlepsze, najwygodniejsze szpilki wysokogórskie tongue

708

Nie zawsze do kawiarni chodzisz w szpilkach

709

Robsonpl napisał/a:
M!ri napisał/a:
Robsonpl napisał/a:

Ha ha ha turlam sie po dywanie ze smiechu juz to sobie wyobrazam z lasu do kawiarni i na spacer

710 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2023-07-20 15:00:18)

Robsonpl napisał/a:

Do kawiarni to tam ok,ale do lasu ha ha nie wyobrazam sobie

711

JuliaUK33 napisał/a:
Robsonpl napisał/a:
M!ri napisał/a:

Ha ha ha turlam sie po dywanie ze smiechu juz to sobie wyobrazam z lasu do kawiarni i na spacer

Widzisz bo u mnie jest taki las, że alejka ma szerokość kilku samochodów

712

JuliaUK33 napisał/a:
Robsonpl napisał/a:
M!ri napisał/a:

713

JuliaUK33 napisał/a:
Robsonpl napisał/a:

714

715

Robsonpl napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:
Robsonpl napisał/a:

I ty myslisz, ze tak bedzie sobie w szpilkach wszedzie chodzila. Tez mam szpilki,ale po 3 godzinach stania i chodzenia w nich nogi mi odpadaja. Nie wyobrazam sobie popierdzielac w szpilkach po lesie.

Posty [ 651 do 715 z 784 ]

Strony Poprzednia 1 9 10 11 12 13 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Polak szuka Ukrainki na żonę

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024