Ech czuje się trochę wywołana do tablicy. Zatem Autorze, zawsze myślałam że mój partner będzie miał czarne włosy a mam blondyna, który teraz stał się baaardzo w moim typie. Nie podobali mi się blondyni, ale ten zyskał przede wszystkim charakterem. Tak oto dziś nie wyobrażam sobie by miał mieć te wymarzone czarne włosy
![]()
Nie l włosy chodzi, prosty przykład, czy mężczyzna gustujacy w np długonogich blondynkach, nie zwiaze się z niską kobietą o czarnych włosach? Ile znasz takich par, ja multum. Kręcilam z mężczyznami, którzy mieli inny typ niż ja, a i tak to ze mną chcieli być. Także zrozum, wygląd jest ważny, ale to nie tak ze przekreśla, miłość zdobywa się przede wszystkim charakterem, przelotna znajomość wyglądem. A na moim przykładzie, ktoś spoza typu, może się cholernie podobać.Weź się ogarnij tak poza tym i nie szukaj problemu na siłę
Ogólnie to trochę tak wygląda jak bym szukał problemu na siłę, ale już jestem ogarnięty mnie dobiła pewna dziewczyna która mi powiedziała że się ze mną nie umówi bo jestem blondynem ale nie ważne, ja już jestem wesoły jak dawaj i po prostu zbyt bardzo wziąłem do siebie jej opinie ja nie miałem nigdy dużej pewności siebie w sprawach damskomeskich bo jak byłem dzieckiem to byłem gruby i nie miałem powodzenia , to winna tylko i wyłącznie braku pewności siebie że tak na to zareagowałem ale na prawdę brzydki nie jestem z resztą nie ważne nikomu nie muszę nic udowodnić jestem młodym fajnym blondynem i opinia innych ludzi nie będzie już miała znaczenia w moim postrzeganiu świata i siebie samego , po prostu jestem zbyt uczuciowy i mnie bolały te słowa ale teraz już mi lepiej i już mi przeszło ogólnie trzeba iść do przodu z pozytywnym nastawieniem to wtedy będzie jakoś lżej. Dzięki wielkie i wielu uśmiechniętych dni