Komlepks blond mężczyzny - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Komlepks blond mężczyzny

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 100 z 100 ]

Odp: Komlepks blond mężczyzny
Istotka6 napisał/a:

Ech  czuje się trochę wywołana do tablicy.  Zatem Autorze,  zawsze myślałam że mój partner będzie miał czarne włosy a mam blondyna, który teraz stał się baaardzo  w moim typie.  Nie podobali mi się blondyni,  ale ten zyskał  przede wszystkim charakterem.  Tak oto dziś  nie wyobrażam sobie by miał mieć te wymarzone czarne włosy big_smile
Nie l włosy chodzi,  prosty przykład,  czy mężczyzna gustujacy w np długonogich blondynkach,  nie zwiaze się z niską  kobietą  o czarnych włosach? Ile znasz takich par,  ja multum.  Kręcilam z mężczyznami,  którzy mieli inny typ niż ja,  a i tak to ze  mną chcieli  być.  Także zrozum,  wygląd jest ważny,  ale to nie tak ze przekreśla,  miłość zdobywa się przede wszystkim  charakterem,  przelotna znajomość wyglądem.  A na moim przykładzie,  ktoś spoza typu,  może się cholernie podobać. 

Weź się ogarnij tak poza tym i nie szukaj problemu  na siłę smile

Ogólnie to trochę tak wygląda jak bym szukał problemu na siłę,  ale już jestem ogarnięty mnie dobiła pewna dziewczyna która mi powiedziała że się ze mną nie umówi bo jestem blondynem ale nie ważne,  ja już jestem wesoły jak dawaj i po prostu zbyt bardzo wziąłem do siebie jej opinie ja nie miałem nigdy dużej pewności siebie w sprawach damskomeskich bo jak byłem dzieckiem to byłem gruby i nie miałem powodzenia , to winna tylko i wyłącznie braku pewności siebie że tak na to zareagowałem ale na prawdę brzydki nie jestem z resztą nie ważne nikomu nie muszę nic udowodnić jestem młodym fajnym blondynem i opinia innych ludzi nie będzie już miała znaczenia w moim postrzeganiu świata i siebie samego , po prostu jestem zbyt uczuciowy i mnie bolały te słowa ale teraz już mi lepiej i już mi przeszło ogólnie trzeba iść do przodu z pozytywnym nastawieniem to wtedy będzie jakoś lżej.  Dzięki wielkie i wielu  uśmiechniętych dni smile

Zobacz podobne tematy :
Be. napisał/a:

Zwiaze się i będzie nieszczęśliwy. W ogole temat jest z dupy, przecież blondyni mają duże branie :d.

Ja jestem szczęśliwy uwierz mi po prostu przechodziłem załamanie i tyle,  nie chcę mi się kolejny raz pisać nie ważne z resztą ale nie oceniaj książki po okładce
Życzę Ci uśmiechu i radości w życiu smile

68

To było o gościu, który marzy o jednym a dostaje drugie. Nie, wcale nie będzie się męczył;). Sprawdzone...

69

Ale jedno by mnie w Tobie wkurwiało i wybacz że tak ostro to mowię smile
To że każdą wypowiedź kończysz papatkami i szczęśliwymi pozdrowieńkami i życzonkami uśmiechu.
Brrrr

70 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-04-14 12:57:47)

Wiadomo, najlepszy łobuz co na powitanie da z liścia;). Klasyka...

71 Ostatnio edytowany przez madoja (2022-04-14 13:06:26)

Be. napisał/a:

Jakim musisz być smutnym człowiekiem skoro widzisz tylko te dwie skrajności.

72 Ostatnio edytowany przez Istotka6 (2022-04-14 13:12:07)

Wybacz,  strasznie  się uzalasz  nad sobą w tym sensie,  że na siłę  podkreślasz że już jesteś szczęśliwy czy coś takiego.  Tak naprawdę czytając Cię,  nadal widzę tego kogoś,  kim byłeś  kiedyś,  widzę chłopca z masą  kompleksów  co na siłę  chce być miły i szuka  gdzieś dalej swojej wartości. Co innego piszesz,  co innego pokazujesz. Popracuj nad sobą. I wydaje mi się,  że to dlatego mogłeś  dostać kosza,  a nie z wyniku blond włosów.

73

madoja napisał/a:
Be. napisał/a:

Jakim musisz być smutnym człowiekiem skoro widzisz tylko te dwie skrajności.

Jaka ty musisz być słaba, że "wkurwia" cię bycie miłym. Tata w domu pewnie agresywny i upodobanie zostało

madoja napisał/a:

Ale jedno by mnie w Tobie wkurwiało i wybacz że tak ostro to mowię smile
To że każdą wypowiedź kończysz papatkami i szczęśliwymi pozdrowieńkami i życzonkami uśmiechu.
Brrrr

Ja jestem życzliwy i zawse bylem jak Ci się nie podoba to git nie życzę Ci uśmiechu i tyle spadaj i mnie nie denerwuj, jak chesz powiem Ci tak ja daje szacunek ale dopóki druga osoba robi to samo w stosunku do mnie  tyle w temacie

75 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-04-14 14:01:03)

To za słabo, ja bym dał sobie 7/10 a par od groma. Poszukaj fotografa w okolicy. Kumpel miał tak samo i miał się za brzydkiego. Dobra fotka zdziałała cuda i par było mnóstwo i kogoś tam poznał

Istotka6 napisał/a:

Wybacz,  strasznie  się uzalasz  nad sobą w tym sensie,  że na siłę  podkreślasz że już jesteś szczęśliwy czy coś takiego.  Tak naprawdę czytając Cię,  nadal widzę tego kogoś,  kim byłeś  kiedyś,  widzę chłopca z masą  kompleksów  co na siłę  chce być miły i szuka  gdzieś dalej swojej wartości. Co innego piszesz,  co innego pokazujesz. Popracuj nad sobą. I wydaje mi się,  że to dlatego mogłeś  dostać kosza,  a nie z wyniku blond włosów.

Nie oceniaj mnie proszę puki mnie nie poznasz , może tak to wygląda ale zauważyłem że ta dyskusja poszła w nie w ta stronę co trzeba,  wytłumaczę wszystko jestem gościem który kiedyś miał kompleksy, teraz  nie mam , ale czy jestem pewny siebie przy dziewczynie która mi sie podoba nie , ale z koleżankami mam fajny kontakt bo jestem ogólnie bardzo ekstrawertykiem i gaduła i miły i życzliwy jestem taki już jestem ale przez słabe doświadczenia z przeszłości bałem się zagadać do dziewczyn, a jak już się zdecydowałam według mnie zrobiłem wszystko jak należy ale nie o to chodzi , chodzi o to że jestem próby siebie i nie mam kompleksów ale przy kobiecie która mi sie podoba jestem mnej pewny siebie ale jak przekazałem te nieśmiałość to dostałem kosza , z jakąś głupią szpilka do moich włosów i mnie to bolało ale wywód jest taki że może jestem zbyt miły i życzliwy bo ludzie myślą że jak ktoś jest miły w tych czasach to coś z nim nie tak

A prywatnie być blondynem,
Mieć na głowie włosów las
I na łóżku z baldachimem
Robić coś niejeden raz
smile

78

madoja napisał/a:

Na Twoim miejscu zainwestowałabym w sport i budowę ciała, wtedy będziesz typem "amerykańskiego surfera" jak to ja mówię

albo enerdowskiej cioty (taki kompromis między wschodem a zachodem). Chodzi o to że łatwo stać się karykaturą myśląc zrobię się na:..

79

zwyczajny gość napisał/a:

I na łóżku z baldachimem
Robić coś niejeden raz
smile

Ta..... Kiedyś to był taki kawał:

-Dlaczego kobiety mają sine pępki ?
-Bo blondyni też kretyni wink

Tak, że tego... Dobrze, że wyłysiałem wink

80

A mi się tak blondyni podobają! Super, że jesteś blondynem to duży atut. smile

Misinx napisał/a:
zwyczajny gość napisał/a:

I na łóżku z baldachimem
Robić coś niejeden raz
smile

Ta..... Kiedyś to był taki kawał:

-Dlaczego kobiety mają sine pępki ?
-Bo blondyni też kretyni wink

Tak, że tego... Dobrze, że wyłysiałem wink

Jeden z moich ulubionych żartów smile

WiosnaLatoZima napisał/a:

A mi się tak blondyni podobają! Super, że jesteś blondynem to duży atut. smile

To super smile fajnie że są takie Panie, które lubią blondasów  smile

83 Ostatnio edytowany przez pawlo.waw (2022-05-14 20:34:23)

A co zrobić, gdy jest się łysym?

84

Nie wiem dlaczego, ale w poprzednim poście przesłało mi się tylko jedno zdanie, podczas gdy cały post był znacznie dłuższy? Ja jestem szatynem, ale mam takie zakola, że uznałem, że lepiej będzie się golić całkowicie. Wydaję mi się, że ten brak włosów odbiera mi sporo do prezencji. Chciałbym mieć włosy...

PS Sorry za takie duże zdjęcie, nie wiedziałem, że takie wielkie się wklei. Chciałem po prostu pokazać jak wyglądam, jako łysy.

https://live.staticflickr.com/65535/51876553540_d31068b116_c.jpg

85

pawlo.waw napisał/a:

Nie wiem dlaczego, ale w poprzednim poście przesłało mi się tylko jedno zdanie, podczas gdy cały post był znacznie dłuższy? Ja jestem szatynem, ale mam takie zakola, że uznałem, że lepiej będzie się golić całkowicie. Wydaję mi się, że ten brak włosów odbiera mi sporo do prezencji. Chciałbym mieć włosy...

PS Sorry za takie duże zdjęcie, nie wiedziałem, że takie wielkie się wklei. Chciałem po prostu pokazać jak wyglądam, jako łysy.

https://live.staticflickr.com/65535/51876553540_d31068b116_c.jpg

Uważam  wręcz przeciwnie

86 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-05-14 22:03:34)

Mała rada: ja bym tam zdjęć nie wrzucał na tym forum zbyt pochopnie, bo ktoś łatwo może Cię rozpoznać. Jeśli już chcesz coś wrzucać, to najlepiej skorzystać z hostingów, gdzie można ustawić czas, po którym obrazek sam się usunie. Może masz tam taką opcję, nie wiem. Ale jeśli nie masz, to możesz za jakiś czas żałować, że ktoś się dowiedział o czym piszesz tutaj.

87

pawlo.waw napisał/a:

Chyba nie znam nikogo, kto wolałby nie mieć włosów niż je mieć, bo nawet jeśli ktoś z określonego powodu je sobie goli, to jest to jego wybór, z kolei brak czupryny tego wyboru nas pozbawia. Niestety, no cóż, nader często jest tak, że najbardziej pragniemy tego, czego nie mamy, a Ty przecież mógłbyś mieć mnóstwo mankamentów twarzy, których nie masz, dlatego to włosy skupiają Twoją uwagę.

Szczerze? Ja widzę na zdjęciu całkiem atrakcyjnego mężczyznę, któremu łysina niczego nie ujmuje, a nawet czyni na swój sposób interesującym. Moim zdaniem o wiele gorzej wyglądają bardzo głębokie zakola, jeszcze gorzej usilne próby ich maskowania, zaś łysi faceci naprawdę mogą się podobać, zwłaszcza jeśli o siebie dbają, a i charakter mają niczego sobie.

Nawiasem mówiąc, mam co najmniej kilku znajomych w Twojej sytuacji i choć w momencie poznania brak włosów rzeczywiście zwracał uwagę (przecież nie da się nie zauważyć), to jednak bardziej w kategoriach cechy osobniczej niż wady.

88 Ostatnio edytowany przez Adrianozel (2022-05-15 11:55:04)

wssadda

89 Ostatnio edytowany przez Adrianozel (2022-05-15 07:53:22)

Proszę o opinię zwłaszcza panie.

90

Adrianozel napisał/a:

Proszę o opinię zwłaszcza panie.

Szkoda, że likwidując swój wątek i kopiując swój post usunąłeś niektóre opinie o sobie.
Chęć ograniczania dziewczynie kontaktu z innymi mężczyznami mówi wiele, chyba wbrew intencjom, o Tobie.
Warto pracować nad zwiększeniem/wzmocnieniem poczucia własnej wartości.
Związek oparty na braku zaufania nie ma sensu.

91 Ostatnio edytowany przez Adrianozel (2022-05-15 11:55:17)

wawd

92 Ostatnio edytowany przez Adrianozel (2022-05-15 11:54:45)

xza

93

Ze zrozumieniem przeczytałam Twe posty, na ich podstawie napisałam swoją opinię. Moje uwagi dotyczące Ciebie nie zmieniły się pod wpływem ostatniego posta.
Cierpliwość też nie jest Twą cnotą.

94 Ostatnio edytowany przez Adrianozel (2022-05-15 11:54:54)

ssa

95

Olinka napisał/a:
pawlo.waw napisał/a:

Chyba nie znam nikogo, kto wolałby nie mieć włosów niż je mieć, bo nawet jeśli ktoś z określonego powodu je sobie goli, to jest to jego wybór, z kolei brak czupryny tego wyboru nas pozbawia. Niestety, no cóż, nader często jest tak, że najbardziej pragniemy tego, czego nie mamy, a Ty przecież mógłbyś mieć mnóstwo mankamentów twarzy, których nie masz, dlatego to włosy skupiają Twoją uwagę.

Szczerze? Ja widzę na zdjęciu całkiem atrakcyjnego mężczyznę, któremu łysina niczego nie ujmuje, a nawet czyni na swój sposób interesującym. Moim zdaniem o wiele gorzej wyglądają bardzo głębokie zakola, jeszcze gorzej usilne próby ich maskowania, zaś łysi faceci naprawdę mogą się podobać, zwłaszcza jeśli o siebie dbają, a i charakter mają niczego sobie.

Nawiasem mówiąc, mam co najmniej kilku znajomych w Twojej sytuacji i choć w momencie poznania brak włosów rzeczywiście zwracał uwagę (przecież nie da się nie zauważyć), to jednak bardziej w kategoriach cechy osobniczej niż wady.

Dzięki za rzeczową opinię i miłe słowa. smile Przyznam się, że u mnie jest problem z niską samooceną. Stąd jestem krytyczny wobec swojego wyglądu i dlatego wrzuciłem swoje zdjęcie (nie dla poklasku, bo nie jestem łasy na komplementy). W jednym z wątków na tym forum wspominałem, że nigdy nie miałem dziewczyny, choć od wielu, wielu lat staram się ją znaleźć. I tu jest właśnie powód mojej niskiej samooceny. Wydaję mi się, że nie byłem i nie jestem atrakcyjny fizycznie dla kobiet. Dla kogoś kto nie jest w takiej sytuacji jak ja, to może być niezrozumiałe, ale gdy tyle lat bezskutecznie próbuje się znaleźć dziewczynę, to zaczyna się pojawiać wiele wątpliwości, co jest ze mną nie tak. Wydaje mi się, że charakter jest w porządku, więc stawiam na wygląd, może też na to, że nie jestem zbytnio majętny. Nie chcę rozwijać tego tematu, by nie wydłużać postu, niemniej mój wygląd jest moim powodem wielu kompleksów. Wydaję mi się, że nie podobam się kobietom i tak z ręką na sercu nie poznałem kobiety, która dałaby po sobie poznać, że jej się podobam. Sam też sobie się nie podobam. Właśnie wróciłem ze spaceru w parku, na którym celowo zrobiłem sobie zdjęcie. Powiem Wam, że już widać u mnie ten ząb czasu, który mnie nadgryzł. Nie mogę się z tym przemijaniem pogodzić, ze względu właśnie na tę samotną przeszłość i być może czekającą mnie samotność przyszłość. Zauważyłem, że wielu samotnych facetów niestety, ale nie może poradzić sobie z tym i wpada w kompleksy. Jestem jednym z nich. sad

https://live.staticflickr.com/65535/52074074872_ca2b351f83_c.jpg

96

Jeśli sam siebie nie akceptujesz, to jak chcesz przekonać inną osobę, że jesteś wart jej zainteresowania? Niska samoocena niestety niesamowicie blokuje w kontaktach z innymi ludźmi, zwłaszcza z płcią przeciwną, co z kolei może mieć przełożenie na Twoje niesatysfakcjonujące relacje z kobietami. Moim zdaniem tu chodzi o pewnego rodzaju aurę, jaką się wokół siebie roztacza, a której możesz nie być świadomy.

97

Myślę, że po tylu latach jestem świadomy tego, o czym wspominasz, a co określasz jako aurę, którą wokół siebie roztaczamy. Pesymistyczne i defetystyczne podejście, na pewno byłoby łatwo dostrzegalne. Dlatego wiem, że każdy drobny gest, albo choćby jedno zdanie, może coś zdradzić. Jednakże powiem szczerze, że o ile nie podobam się sobie wizualnie (to jest subiektywna ocena i ciężko przekonać się do jej zmiany, bo musiałbym tutaj zacząć oszukiwać sam siebie) to jednak gdy kogoś zapoznaje, nigdy nie prezentuję siebie w sposób, który mógłby daną dziewczynę do mnie zniechęcić. Nie mówię jej, że jestem brzydki. To jaki jestem dla niej, ona sama oceni, może dla niej taki wygląd będzie jakimś cudem akceptowalny. Poza tym staram się zaprezentować się najlepiej jak mogę - to jest logiczne, gdybym zaczął narzekać, albo wymieniać to, co się we mnie nie podoba, byłbym kompletnie spalony u kobiet. Więc tak nie robię. Mam po prostu nadzieję, że jednak komuś przypadnę do gustu i ta nadzieja jest moim motorem napędowym do wszelkich działań. Gdy jej zabraknie, to dopiero wtedy będzie kiepsko. smile

98

Wesoly i zabawny napisał/a:

Jestem młodym blondynem i nie lubię bardzo moich blond włosów one mi się bardzo rozjaśnia mi się od słońca, są złociste, wręcz szczero zlote chyba są ładne ale, wyglądają kobieco. Wyglądam przez to młodziej, mnej poważnie, miej stanowczo i mej atrakcyjnie od moich kolegów brunetów czy szatnów.  Nie to że szukam sobie problemu na siłę, bo nigdy mi się moj kolor włosów  nie podobał na mojej głowie smile ale czy to jest normalne ze ja się tym przejmuje, zawse mi się wydawało że jasny blondyn to trochę taki nie atrakcyjny jest według kobiet ale ja mam ciemne brwi i czarny zarost i nie wiem czy to coś zmienia.

to zapamiętaj sobie, że bląd i rude włosy mieli wszyscy bogowie rysowani w różniastych  materiałach sprzed tysięcy lat.
W ogole z dupy temat. jak mozna sie przejmować kolorem włosów?

apropo_defacto napisał/a:
Wesoly i zabawny napisał/a:

Jestem młodym blondynem i nie lubię bardzo moich blond włosów one mi się bardzo rozjaśnia mi się od słońca, są złociste, wręcz szczero zlote chyba są ładne ale, wyglądają kobieco. Wyglądam przez to młodziej, mnej poważnie, miej stanowczo i mej atrakcyjnie od moich kolegów brunetów czy szatnów.  Nie to że szukam sobie problemu na siłę, bo nigdy mi się moj kolor włosów  nie podobał na mojej głowie smile ale czy to jest normalne ze ja się tym przejmuje, zawse mi się wydawało że jasny blondyn to trochę taki nie atrakcyjny jest według kobiet ale ja mam ciemne brwi i czarny zarost i nie wiem czy to coś zmienia.

to zapamiętaj sobie, że bląd i rude włosy mieli wszyscy bogowie rysowani w różniastych  materiałach sprzed tysięcy lat.
W ogole z dupy temat. jak mozna sie przejmować kolorem włosów?

Blond a bląd pewnie wkradł Ci się mały błąd wink

100 Ostatnio edytowany przez Bun (2022-07-05 21:18:46)

paslawek napisał/a:
jjbp napisał/a:

To przefarbuj jak Ci się nie podoba. Co za problem?

Co za problem?

Problemem może być kolor na jaki się przefarbować
na bruneta to zdrada - blondynów ,problem odrosty
na szatyna mogą być podejrzenia że przefarbowany blondyn
na rudego - rudy to wredny powiadają
zawsze coś zawsze coś

lol

Posty [ 66 do 100 z 100 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Komlepks blond mężczyzny

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024