Komlepks blond mężczyzny - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Komlepks blond mężczyzny

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 100 ]

1 Ostatnio edytowany przez Wesoly i zabawny (2022-04-11 23:09:18)

Temat: Komlepks blond mężczyzny

Jestem młodym blondynem i nie lubię bardzo moich blond włosów one mi się bardzo rozjaśnia mi się od słońca, są złociste, wręcz szczero zlote chyba są ładne ale, wyglądają kobieco. Wyglądam przez to młodziej, mnej poważnie, miej stanowczo i mej atrakcyjnie od moich kolegów brunetów czy szatnów.  Nie to że szukam sobie problemu na siłę, bo nigdy mi się moj kolor włosów  nie podobał na mojej głowie smile ale czy to jest normalne ze ja się tym przejmuje, zawse mi się wydawało że jasny blondyn to trochę taki nie atrakcyjny jest według kobiet ale ja mam ciemne brwi i czarny zarost i nie wiem czy to coś zmienia.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-04-11 22:32:59)

Odp: Komlepks blond mężczyzny

A możesz napisać to jeszcze raz, wolniej, po polsku, z przecinkami, itp.? ...

3

Wesoly i zabawny napisał/a:

Jestem młodym blondynem i nie lubię bardzo moich blond włosów one mi się bardzo rozjaśni od słońca są złociste są wręcz szczero zlote chyba są ładne ale wyglądają kobieco wyglądamy orez to młodziej mnej poważnie miej stanowczo i mej atrakcyjnie od moich kolegów brunetów czy szatnów.  Nie to ze szukam sobie problemu na sile bo nigdy mi się moj kolor włosów  nie podobał na mojej głowie smile ale czy to jest normalne ze ja się tym przejmuje, zawse mi się wydawało że jasny blondyn to trochę taki nie atrakcyjny jest według kobiet ale ja mam ciemne brwi i czarny zarost i nie wiem czy to coś zmienia.

O matko, a wzrostu ile masz smile pytanie z przymrużeniem oka. Facjatę masz znośną?

Faceci to sobie zawsze problem wymyślą. A to niski, a to brzydki, temu źle, bo łysy, tamtemu bo blondyn...

Wierz mi, że zlotowosly blondyn może się bardzo podobać. Taki trochę anioł!

jakis_czlowiek napisał/a:

A możesz napisać to jeszcze raz, wolniej, po polsku, z przecinkami, itp.? ...

Prosze bardzo mam nadzieję że jest lepej teraz

5

Oj tam. Mój brat jest blondynem i ma dziewczynę. Ja jestem szatynem i nie mam. Wniosek? Blondyn > szatyn tongue

6

W mojej wsi kilku nastolatków specjalnie sobie maluje włosy na jasny blond.

Blondyn > szatyn  to nie jest takie proste to ze twoim brat ma dziewczynę a Ty nie nie zależy od koloru włosów tylko od ogółu wyglądu charakteru towarzystwa w jakim się obracanie i jeszcze wielu innych ale i tak dzięki wielkie za pocieszenie mnie

8 Ostatnio edytowany przez Wesoly i zabawny (2022-04-12 06:11:42)

O matko, a wzrostu ile masz smile pytanie z przymrużeniem oka. Facjatę masz znośną?
No ja mam 1,84 cm wzrostu , ważę 79 kg i  mam niski poziom takni tłuszczowej, brzydki nie jestem bo nawet kilka razy słyszałem że jestem przystojny( nie od mojej mamy )  ale jak byłem chłopcem to byłem grubym dzieckiem i może z tego wynika brak pewności siebie w relacjach z kobietami,  a blond włosy to mi się nie podobają bo raz prez nie dostałem kosza i od tego czasu mam kompleks ale o nic innego w moim wyglądzie nie mogę mieć pretensji

9

Słowo daję: jestem facetem, ale nigdy nawet nie przyszło mi do głowy wywalać z siebie tyle żali, ile się tutaj naczytałem w ciągu ostatniego miesiąca..Zgadzam się z CatLady: każdy powód jest dobry, żęby zacząć się biczować i ubolewać nad tym, co istnieje jedynie we własnej głowie. W każdym wątku, w każdym poście, jak tylko jeden z drugim się odezwie, to zaczynają się gorzkie żale..
Co będzie następnym "problemem"? Nie ten kolor oczu, długość włosów albo BMI...

10

Ja pierdolllllę hmm

11

To przefarbuj jak Ci się nie podoba. Co za problem?

12

jjbp napisał/a:

To przefarbuj jak Ci się nie podoba. Co za problem?

Co za problem?

Problemem może być kolor na jaki się przefarbować
na bruneta to zdrada - blondynów ,problem odrosty
na szatyna mogą być podejrzenia że przefarbowany blondyn
na rudego - rudy to wredny powiadają
zawsze coś zawsze coś

13

Jedna lubi blondynów, druga brunetów. Ja np. wolałam zawsze blondynów niż taki typ urody "latino" i moje córki mają po tacie obłędne, długie blond włosy big_smile

Wrzuć sobie na luz, popracuj nad samooceną. Farbować nie radzę, bo odrosty są kłopotliwe i zniszczysz czuprynę.

14 Ostatnio edytowany przez blueangel (2022-04-12 14:25:53)

moja mama lubi blondynow, mnie zawsze ciagnelo do brunetow. odminilo mi sie po bylym, teraz wole blondynow, szatynow smile
aczkolwiek kolor wlosow i tak srednio gra jakas role, bo moga ci sie podobac blondyni, a zakochac sie mozesz i tak w brunecie/moze sposobac ci sie i brunet. mi tez sie zdarzalo.

szukasz problemow, gdzie ich nie ma.

15

Panowie, co się z Wami dzieje???
Niech to posłuży za cały mój komentarz.

16 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-04-12 14:34:18)

Olinka napisał/a:

No odbija nam z powodu braku kobiet w naszym życiu tongue Tak by chociaż miał kto trzepnąć w łeb, gdyby zaczynało się przeginać...

17

jakis_czlowiek napisał/a:

Tak by chociaż miał kto trzepnąć w łeb, gdyby zaczynało się przeginać...

Trzepnąć by się przydało ale takie czasy, że facet mógłby oddać a potem zgłosić na policję wink

18

To może rozwiązać to najprościej?
https://www.ros.net.pl/GalleryImages/product_photos/360_350/337750_316496_360_350.png
Farbą do włosów dla prawdziwego chada. cool

Albo nie baw się w udawanie prawdziwego koloru i rób fullyolo. jak te wszystkie alternatywki. Mamy XXI wiek w polsce, a nie taliban. lol
Fioletowy? Czerwony?
Dajesz......

Olinka napisał/a:

Nie,  to  nie wszyscy panowie tacy są ,  tylko ja jestem debilem wink

20

Olinka napisał/a:

Następny hmm Ała… to boli sad Panowie ogarnąć się natychmiast. To rozkaz!

DeepAndBlue napisał/a:

Ja pierdolllllę hmm

Wiem moja głupota jest porażająca sorry już nidy i tak nie napisze tu żadnego  pozdrawiam serdecznie i sorry za zabranie cennego czasu

22

Oczywiście, że nie wszyscy, ale wyraźnie coś się jednak dzieje i to nie dzieje się dobrze. Ja jestem nieco od Ciebie starsza i zupełnie nie przypominam sobie takich aktów rozpaczy, bo wzrost za niski, bo szczęka zbyt słabo zarysowana, bo kolor włosów nie taki, jak ma to miejsce obecnie. To jest kompletnie niemęskie, nieatrakcyjne, a równocześnie zupełnie niepotrzebnie zatruwa Wam życie.

23

DeepAndBlue napisał/a:

Ja pierdolllllę hmm

Wiem moja głupota jest porażająca sorry już nidy i tak nie napisze tu żadnego  pozdrawiam serdecznie i sorry za zabranie cennego czasu

Cenny czas… Eh… Akurat się nudzę przy herbacie, więc sobie nie schlebiaj hmm

24 Ostatnio edytowany przez Wesoly i zabawny (2022-04-12 15:08:38)

Olinka napisał/a:

Oczywiście, że nie wszyscy, ale wyraźnie coś się jednak dzieje i to nie dzieje się dobrze. Ja jestem nieco od Ciebie starsza i zupełnie nie przypominam sobie takich aktów rozpaczy, bo wzrost za niski, bo szczęka zbyt słabo zarysowana, bo kolor włosów nie taki, jak ma to miejsce obecnie. To jest kompletnie niemęskie, nieatrakcyjne, a równocześnie zupełnie niepotrzebnie zatruwa Wam życie.

Tu ma pani 100 proc racji ze to tylko niepotrzebne uzależnienie się nad sobą mi się wydaje że to nawet nie winna tych moich włosów mi chyba po prostu brakuje pewności siebie ale tylko w kwestii reakcji damski męskich naprawdę  takto jestem pozytywny i można powiedzieć normalny ale ja jestem uczuciowy i się załamałam jak dziewczyna powiedziała mi że z blondynem to ona nie chce się umówić w mojej opinii to było takie na siłę wbijanie szpilki a ja byłem miły kulturalny nie jąkalem się wydawało mi sie ze wszystko zrobiłem tak jak należy i jeszcze dostałem dziwna odpowiedź która mnie zabolała ale macie rację to moja wina i nie powinem się nad sobą użalać bo to nigdy na dobre nie wyszło ale uwierzcie nie jestem brzydki naprawdę a charakter mam fajny nie dało się tutaj poznać ale dopóki nie jestem załamany naprawdę jestem fajny pozytywny wesoly i zabawny biore sie w garść i zapominam o tym wszystkim co będzie to będzie trzeba żyć dalej

25 Ostatnio edytowany przez Wesoly i zabawny (2022-04-12 15:11:39)

DeepAndBlue napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Ja pierdolllllę hmm

Raczej Tobie schlebiam wink
Ale jak się nudzisz to chociaż miałaś się z czego pośmiać trzymaj się i powodzenia smile i ogarnąłem się już dzięki wielkie

26

DeepAndBlue napisał/a:

Raczej tobie schlebiam wink
Ale jak się nudzisz to chociaż miałaś się z czego pośmiać trzymaj się i powodzenia smile i ogarnąłem się już dzięki wielkie

No, ja mam nadzieję, że to nie coś w stylu „dobra, dzięki za pomoc, idę się teraz ciąć przez ciebie” wink

Mnie to nie śmieszy. To męczy! Skąd pomysł, że blond włosy są nieatrakcyjne? Kiedy jest wręcz na odwrót????

mallwusia napisał/a:

Jedna lubi blondynów, druga brunetów. Ja np. wolałam zawsze blondynów niż taki typ urody "latino" i moje córki mają po tacie obłędne, długie blond włosy big_smile

Wrzuć sobie na luz, popracuj nad samooceną. Farbować nie radzę, bo odrosty są kłopotliwe i zniszczysz czuprynę.

Dzięki wielkie za super radę i poważne podejście do tematu:)

28

Tu ma pani 100 proc racji ze to tylko niepotrzebne uzależnienie się nad sobą mi się wydaje że to nawet nie winna tych moich włosów mi chyba po prostu brakuje pewności siebie ale tylko w kwestii reakcji damski męskich naprawdę  takto jestem pozytywny i można powiedzieć normalny ale ja jestem uczuciowy i się załamałam jak dziewczyna powiedziała mi że z blondynem to ona nie chce się umówić w mojej opinii to było takie na siłę wbijanie szpilki a ja byłem miły kulturalny nie jąkalem się wydawało mi sie ze wszystko zrobiłem tak jak należy i jeszcze dostałem dziwna odpowiedź która mnie zabolała ale macie rację to moja wina i nie powinem się nad sobą użalać bo to nigdy na dobre nie wyszło ale uwierzcie nie jestem brzydki naprawdę a charakter mam fajny nie dało się tutaj poznać ale dopóki nie jestem załamany naprawdę jestem fajny pozytywny wesoly i zabawny biore sie w garść i zapominam o tym wszystkim co będzie to będzie trzeba żyć dalej

Nad poczuciem własnej wartości można popracować, to nie jest proste, ale naprawdę możliwe. Niemniej ono powinno być w Tobie, nigdy zaś uzależniane od opinii osób trzecich, zwłaszcza przypadkowych.

Można przypuszczać, że dziewczyna nie była zainteresowana dalszym rozwijaniem znajomości, powodów tego mogło być mnóstwo, ale potrzebowała jakiegoś pretekstu, Ty zaś zupełnie niepotrzebnie tę jedną odmowę tak bardzo wziąłeś do siebie.

Na marginesie dodam, że w otoczeniu mam sporo blondynów, którzy się podobają. Sam kolor włosów naprawdę nie ma tu większego znaczenia.

DeepAndBlue napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Raczej tobie schlebiam wink

No, ja mam nadzieję, że to nie coś w stylu „dobra, dzięki za pomoc, idę się teraz ciąć przez ciebie” wink

Mnie to nie śmieszy. To męczy! Skąd pomysł, że blond włosy są nieatrakcyjne? Kiedy jest wręcz na odwrót????

Mi się zawse wydawało że ideałem męskiego piekna jest brunet  moze to przypadek ale większość moich kolegów brunetów miało duże powodzenia za dzieciaka. ja nie miałem bo byłem gruby i do tego ostatnio próbowałem podrywać dziewczynę i powiedziała mi że nie chce się umówić z blondynem nawet nie powiedziała że nie jestem w jej guście czy coś takiego to było bardo nie miłe,  mnie to odbiło bo jestem uczuciowy. Ale wiem przecież że każdy jest inny i są normalne kobiety które będą umiały docenić mój charakter przecież są takie które lubią blondasów i ja myślałem i tym bardziej i może coś być na rzeczy potem sprawdziłem statystyki i zobaczyłem ze blondyn według statystyk ma małe powodzenie w Polsce ale przecież kazdy blondyn innemu blondynow nie jest równy a ja naprawdę nie jestem,  taki płaczek czy coś po prostu mysalem że to musi być  moja wina, że dostałem kosza, jednak doszło do mnie ze nie na wszystko mam wpływ i myślę sobie że bardzo dobrze ze pusta dziewczyna się mną nie interesuje.

Olinka napisał/a:

Nad poczuciem własnej wartości można popracować, to nie jest proste, ale naprawdę możliwe. Niemniej ono powinno być w Tobie, nigdy zaś uzależniane od opinii osób trzecich, zwłaszcza przypadkowych.

Można przypuszczać, że dziewczyna nie była zainteresowana dalszym rozwijaniem znajomości, powodów tego mogło być mnóstwo, ale potrzebowała jakiegoś pretekstu, Ty zaś zupełnie niepotrzebnie tę jedną odmowę tak bardzo wziąłeś do siebie.

Na marginesie dodam, że w otoczeniu mam sporo blondynów, którzy się podobają. Sam kolor włosów naprawdę nie ma tu większego znaczenia.

Ja taki już jestem zyje moimi sukcesami ale porażki przeżywam również bardzo, to dobrze i źle za razem

31

Olinka napisał/a:

Ja taki już jestem zyje moimi sukcesami ale porażki przeżywam również bardzo, to dobrze i źle za razem

Jeśli tak bardzo Cię boli Twój kolor włosów to się przefarbuj a ogólnie to polecam przenieść się na forum dla facetów, oni wytłumaczą Ci że to nie o kolor włosów chodzi.

Deuko napisał/a:
Olinka napisał/a:

Jeśli tak bardzo Cię boli Twój kolor włosów to się przefarbuj a ogólnie to polecam przenieść się na forum dla facetów, oni wytłumaczą Ci że to nie o kolor włosów chodzi.

Ja wszystko rozumiem nie ma problemu,  myślałem tak ale po prostu trafiłem na niewłaściwa osobę to tyle, to nawet nie moja wina, nawet nie tej dziewczyny tylko po prostu miałem pecha ale ze jakos logicznie chciałem to sobie wytłumaczyć to mysalem ze ona na pewno ma rację,  ale to nie jest prawda i to nie jest  tak ze mam brzydki kolor włosów mam po prostu nietypowy i anielski kolor włosów a jak ktoś mnie skreśla przez kolor włosów to jej strata i tyle. Nie mam żadnego problemu ale miałem doła i tyle  bo jestem wrażliwy niestety i nie mam dużej pewności siebie przy kobietach to tyle i aż tyle

33

Z tym wlanięciem w głowę(łeb) to nie jest głupi pomysł..Najlepiej samemu zasadzć sobie solidnego klepa w potylicę a  potem włożyć łeb pod kran..

34 Ostatnio edytowany przez Wesoly i zabawny (2022-04-12 22:09:41)

bagienni_k napisał/a:

Z tym wlanięciem w głowę(łeb) to nie jest głupi pomysł..Najlepiej samemu zasadzć sobie solidnego klepa w potylicę a  potem włożyć łeb pod kran..

I też tak zrobiłem w przenośni smile
Ale cytat z Bruce Lee super ogólnie jestem jego wielkim fanem

CatLady napisał/a:

Dziękuję bardzo serdecznie za miłe słowa smile aniołek już jest bardzo wesoły i nie będzie się przejmował opinią innych ludzi

Dzięki wielkie tym, ktorzy normalnie podeszli do tematu,  naprawdę serdecznie i trzymajcie się niech życie będzie dla was piękne każdego dnia i samego uśmiechu życzę i radości z życia smile

37

Trzeźwieje… ufff… jedna dusza ocalona tongue

DeepAndBlue napisał/a:

Trzeźwieje… ufff… jedna dusza ocalona tongue

Miedzy innymi dzięki Tobie wink
Więc może być dumna z siebie że pomogłaś odzyskać poczucie wartości młodemu fajnemu blondynowi smile

39

Deep - lekarz męskich dusz smile

Brzmi całkiem nieźle, może sobie nowy fach opatentujesz? smile

40

Więc może być dumna z siebie że pomogłaś odzyskać poczucie wartości młodemu fajnemu blondynowi smile

O widzisz, dokładnie tak masz o sobie myśleć: młody, fajny blondyn.

Opinia jednej osoby, a właściwie żadnej osoby, nie powinna mieć wpływu na Twoje myślenie na swój temat. Ono powinno być stabilne, ale oczywiście musi też mieścić się w granicach rozsądku, bo można mieć zdrowe, wysokie poczucie własnej wartości, ale można mieć też rozbuchane ego, co niestety nie ma z tym pierwszym wiele wspólnego. Niemniej to tylko luźna myśl, bo to Ci raczej nie grozi, przynajmniej na ten moment.

Swoją drogą zdradzisz nam ile masz lat? To też może okazać się istotne.

41 Ostatnio edytowany przez Wesoly i zabawny (2022-04-12 23:01:36)

Olinka napisał/a:

O widzisz, dokładnie tak masz o sobie myśleć: młody, fajny blondyn.

Opinia jednej osoby, a właściwie żadnej osoby, nie powinna mieć wpływu na Twoje myślenie na swój temat. Ono powinno być stabilne, ale oczywiście musi też mieścić się w granicach rozsądku, bo można mieć zdrowe, wysokie poczucie własnej wartości, ale można mieć też rozbuchane ego, co niestety nie ma z tym pierwszym wiele wspólnego. Niemniej to tylko luźna myśl, bo to Ci raczej nie grozi, przynajmniej na ten moment.

Akurat z zbyt dużym ego nigdy nie miałem problemów raczej to było na odwrót ale nie ważne,
Tobie też bardzo dziękuję za miłe słowa smile
I bardzo dobrze mówisz że  opinia ludzi nie powinna mieć wpływu na poczucie własnej wartości to sama prawda
A lat mam 22 ale jeśli chodzi o zbyt wysokie poczucie wartości bym się nie martwił w moim przypadku bo jestem z natury pokorny naprawdę fajnie żeby było adwentne do tego co sobą prezentuje bo może tu tego nie pokazałem ale naprawdę jestem wartościowym człowiekiem i żadna opinia nie powinna mieć wpływu na to co o sobie myślę:)

42

bagienni_k napisał/a:

Oj, titi wink

Zbój tongue

Dokucza mi! big_smile

DeepAndBlue napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Oj, titi wink

Zbój tongue

Dokucza mi! big_smile

On Cię lubi,  po prostu się droczy wink Kto się czubi ten się lubi smile

44

No co, dobrze Ci idzie, to się nie wykręcaj!:P Może jeszcze wiele dusz uleczysz? big_smile Jest potencjał smile

45

DeepAndBlue napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Oj, titi wink

Zbój tongue

Dokucza mi! big_smile

On Cię lubi,  po prostu się droczy wink Kto się czubi ten się lubi smile

Myślisz? smile A co jak zacznie mi żaby wrzucać za koszulkę? big_smile

Btw nosisz długie czy krótkie włosy? U blondynów często dodanie długości robi nieziemską robotę.

DeepAndBlue napisał/a:

Btw nosisz długie czy krótkie włosy? U blondynów często dodanie długości robi nieziemską robotę.

No  mam taka fryzurę że boki mam obcięte krótko ale górę mam  dłuższą, takiej średniej długości i zaczesana tak jak by na bok i trochę do tyłu ale średnio mi wyszedł opis tej fryzury to jest taki trochę dłuższy niż klasyczny Slick back cos w tym stylu

47

Wrzucanie żab za koszulkę - czego to ludzie nie wymyślą..to jakiś nowy fetysz? big_smile

Oślizgłe, wilgotne żabki- ciekawe.. smile Muszę na kimś spróbować..O dziwo na studiach bywały takie okazje, ale raczej już wtedy ludzie byli bardziej zainteresowani samymi żabami niż nietypowym użyciem smile

A może zamiast żabek jakiejś jaszczurki albo węże? big_smile

Najwazniejsze ze masz wlosy! Sa tacy so im brakuje ale pasuje.
Jak beda ci siwiec w pozniejszych latach to nie bedzie tak widac jak u tych co maja bardzo ciemne hary:) ... czyt. jestes zwyciezca smile

bagienni_k napisał/a:

Wrzucanie żab za koszulkę - czego to ludzie nie wymyślą..to jakiś nowy fetysz? big_smile

Oślizgłe, wilgotne żabki- ciekawe.. smile Muszę na kimś spróbować..O dziwo na studiach bywały takie okazje, ale raczej już wtedy ludzie byli bardziej zainteresowani samymi żabami niż nietypowym użyciem smile

Żaby są najfajniejsze z tych zwierząt co wymieniłeś,  one dużo kumają  wink a czasem warto być kumatym a życiu

edek z krainy kredek napisał/a:

Jak beda ci siwiec w pozniejszych latach to nie bedzie tak widac jak u tych co maja bardzo ciemne hary:) ... czyt. jestes zwyciezca smile

Coś w  tym musi być,  nawet moje imię pasuje pod twoją tezę  smile może za parę lat docenienie to że moje włosy mnie nie powtarzają bo będę wyglądał młodo mimo wieku wink

Pozyjesz dluzej to zobaczysz....najwazniejsze zeby sie lubiec i dbac o zdrowie, kondycje, samopoczucie bo to najwazniejsze ..bez tego dziadziejesz, plesniejesz, i zmieniasz sie w kogos na kogo nie warto zwracac uwage

52 Ostatnio edytowany przez Wesoly i zabawny (2022-04-13 12:11:27)

Pozyjesz dluzej to zobaczysz....najwazniejsze zeby sie lubiec i dbac o zdrowie, kondycje, samopoczucie bo to najwazniejsze ..bez tego dziadziejesz, plesniejesz, i zmieniasz sie w kogos na kogo nie warto zwracac uwage

Ja sport uwielbiam i o swoją kondycję dbam i zdrowo się odżywiam a zdrowie mam jak młody byk smile
BTW  Fajny nick

53

Coś w  tym musi być,  nawet moje imię pasuje pod twoją tezę  smile może za parę lat docenienie to że moje włosy mnie nie powtarzają bo będę wyglądał młodo mimo wieku wink

haha no widzisz, jak sie tu fajnie pozytywnie zrobiło big_smile
Powodzenia Wiktorze !

mallwusia napisał/a:

haha no widzisz, jak sie tu fajnie pozytywnie zrobiło big_smile
Powodzenia Wiktorze !

Dziękuję i wzajemnie !!!

55

bagienni_k napisał/a:

Oj… big_smile

Ratunku? tongue

Wesoły modna fryzurka smile Niewątpliwie posiadanie włosów w ogóle jest atutem. Przyjdzie lato i w słońcu blond włosy się pięknie mienią złotymi refleksami.

Ludzie często gadają głupoty. Potem powstają durne przekonania nie mające nic wspólnego z prawdą. Ot. Mity bez puenty.

Zresztą rude włosy były chyba najbardziej wyśmiewane, bo są najrzadziej spotykane (a to piękny kolor!), potem blond są rzadkością. Najczęstszy kolor to brąz i czarne stąd jako takie zwykle kolory nie robią furory ale i nie są obiektem zawiści i głupich komentarzy.

No ale żeś już oprzytomniał to następnym razem się zaśmiej na takie głupie komentarze, bo one świadczą tylko o osobie, która je powiedziała. Nie można brać tego typu rzeczy na serio, nie da się bez uszczerbku na szarej masie wink

DeepAndBlue napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Oj… big_smile

Ratunku? tongue

Wesoły modna fryzurka smile Niewątpliwie posiadanie włosów w ogóle jest atutem. Przyjdzie lato i w słońcu blond włosy się pięknie mienią złotymi refleksami.

Ludzie często gadają głupoty. Potem powstają durne przekonania nie mające nic wspólnego z prawdą. Ot. Mity bez puenty.

Zresztą rude włosy były chyba najbardziej wyśmiewane, bo są najrzadziej spotykane (a to piękny kolor!), potem blond są rzadkością. Najczęstszy kolor to brąz i czarne stąd jako takie zwykle kolory nie robią furory ale i nie są obiektem zawiści i głupich komentarzy.

No ale żeś już oprzytomniał to następnym razem się zaśmiej na takie głupie komentarze, bo one świadczą tylko o osobie, która je powiedziała. Nie można brać tego typu rzeczy na serio, nie da się bez uszczerbku na szarej masie wink

Dziękuję bardzo za  miłe słowa,  jak już wcześniej pisałam nie będę zawracał uwagi na opinie innych ludzi na mój temat  i mam nadzieję że po prostu następnym razem będę mial szczęście, bo w życiu to jest bardzo ważne. Myślę że teraz będzie tylko lepiej :*)
Zycze Ci uśmiechu i zadowolenia z każdego dnia  smile

57

No i tak trzymaj smile Wiosna już za pasem. Grunt to odpowiednie nastawienie. Dzięki i wzajemnie!

58

Za parę lat włosy zmienią odcień i śladu nie będzie po tym odcieniu blond. Fryzura modna  i to jest ważne. Są rozmaite specyfiki dla mężczyzn, z których możesz skorzystać, jednak naturalny wygląd włosów dodaje męskości i nie jest taki lalusiowaty.

59 Ostatnio edytowany przez madoja (2022-04-14 09:50:46)

Mam kilka swoich typów mężczyzny.

Np. 2-metrowy zwalisty drwal z zarośnięta klatą i brodą.
Elegancki yuppie bez zarostu na twarzy i ze świetną fryzurą.
Młody blondyn bez włosów na klacie, z pięknymi zębami.

Każdy z tych typów jest moim ideałem.

Na Twoim miejscu zainwestowałabym w sport i budowę ciała, wtedy będziesz typem "amerykańskiego surfera" jak to ja mówię. Młody, piękny blondyn.
Twoje włosy są Twoim atutem, bo są definicją młodości, witalności. A wiadomo że młodość kojarzona jest z płodnością i dobrą potencją.
(bez urazy dla brunetów)

Uwierz mi, wiele dziewczyn marzy o takim słodkim blondynku. cool

60

Na pewno go pocieszylas swoimi ideałami. :d

61

Ech  czuje się trochę wywołana do tablicy.  Zatem Autorze,  zawsze myślałam że mój partner będzie miał czarne włosy a mam blondyna, który teraz stał się baaardzo  w moim typie.  Nie podobali mi się blondyni,  ale ten zyskał  przede wszystkim charakterem.  Tak oto dziś  nie wyobrażam sobie by miał mieć te wymarzone czarne włosy big_smile
Nie l włosy chodzi,  prosty przykład,  czy mężczyzna gustujacy w np długonogich blondynkach,  nie zwiaze się z niską  kobietą  o czarnych włosach? Ile znasz takich par,  ja multum.  Kręcilam z mężczyznami,  którzy mieli inny typ niż ja,  a i tak to ze  mną chcieli  być.  Także zrozum,  wygląd jest ważny,  ale to nie tak ze przekreśla,  miłość zdobywa się przede wszystkim  charakterem,  przelotna znajomość wyglądem.  A na moim przykładzie,  ktoś spoza typu,  może się cholernie podobać. 

Weź się ogarnij tak poza tym i nie szukaj problemu  na siłę smile

62 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-04-14 10:19:20)

Zwiaze się i będzie nieszczęśliwy. W ogole temat jest z dupy, przecież blondyni mają duże branie :d.

63

Be. napisał/a:

Trzeci z wymienionych ideałów to właśnie on. Więc jestem pewna, że pocieszyłam.
Ogólnie ten temat mnie zdziwił. Bo co tu "pocieszać"? Blond włosy u faceta są piękne.

Tamiraa napisał/a:

Za parę lat włosy zmienią odcień i śladu nie będzie po tym odcieniu blond. Fryzura modna  i to jest ważne. Są rozmaite specyfiki dla mężczyzn, z których możesz skorzystać, jednak naturalny wygląd włosów dodaje męskości i nie jest taki lalusiowaty.

Spokojnie nie zamierzam się farbować to na pewno nie , miałem trochę załamanie ale szczerze mówiąc to mi już przeszło, przecież blondyn też może być przystojny a ja na pewno brzydki nie jestem. Za parę lat będę wyglądał wciąż młodo chyba że wyłysieje wink ale jeśli nie to na pewno wciąż będę młodo wyglądał  a i tak będę czuł się młody, miałem pecha po prostu i trafiłem na nieodponią dziewczynę która mi powiedziała że z blondynem się nie umówi i trochę mnie to bolało, ale już jest dobrze i nigdy się nie przefarbuje . Postaram się mieć wywalone na opinie innych ludzi i będzie dobrze.  Trzeba żyć dalej i być szczęśliwym  i wesołym wtedy świat będzie piękniejszy smile
Życzę uśmiechu i duzo radości w życiu

madoja napisał/a:
Be. napisał/a:

Trzeci z wymienionych ideałów to właśnie on. Więc jestem pewna, że pocieszyłam.
Ogólnie ten temat mnie zdziwił. Bo co tu "pocieszać"? Blond włosy u faceta są piękne.

Szczerze mówiąc to nie do końca bo ja bardej wyglądam jak nordycki blondyn ale z ciemnym zarostem, taka nietypowa uroda troszkę , ale nie ma co przeżywać. Byłem załamany nie ma co drążyć tematu nie zamierzam się farbować ani nic takiego będę pracował nad pewnością siebie i miło było usłyszeć że kobieta podobaja się blondyni dziękuję za miłe słowa i życzę samego uśmiechu każdego dnia smile

Posty [ 1 do 65 z 100 ]

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Komlepks blond mężczyzny

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024