randkowanie/poznawanie przez internet - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » randkowanie/poznawanie przez internet

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 32 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 195 z 2,046 ]

131

Odp: randkowanie/poznawanie przez internet
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:

Wymyślisz, to znaczy daj te fotki komuś do oceny i nie zdziw się, kiedy usłyszysz, że wcale, ale to wcale nie wybrałeś swoich najlepszych ujęć big_smile

Mam wszystko co się nadaje wrzucone. Ja nie mam praktycznie żadnych swoich fotek, bo żeby jakieś mieć, to musi być okazja. A jak się nie wychodzi nigdzie, bo nie ma z kim, to nie ma takich okazji tongue

Galerida cristata napisał/a:

To trzeba to napełnić tongue   Jakiego typu to są fotki?

2x samojebka, 1x podczas półmaratonu, 1x jak se gdzieś na zewnątrz stoję^^

Zobacz podobne tematy :

132

Człowieku, z tego co widzę, to dla ludzi każda okazja jest dobra do zrobienia sobie zdjęcia: picie kawy, wizyta w toalecie, mycie garów big_smile Więc bez wychodzenia z domu możesz mieć codziennie 1000 kolejnych zdjęć tongue

133

Człowieku, z tego co widzę, to dla ludzi każda okazja jest dobra do zrobienia sobie zdjęcia: picie kawy, wizyta w toalecie, mycie garów big_smile Więc bez wychodzenia z domu możesz mieć codziennie 1000 kolejnych zdjęć tongue

No bez przesady. Aż tak nisko nie upadnę, mam jakiś szacunek jeszcze do siebie tongue

Żeby zamknąć temat moich fotek, to jak chcesz i masz konto na portalu na S, to mogę Ci linka wysłać, to sama ocenisz^^ Może wtedy będę miał spokój tongue

134

To ja się tu staram, chcę pomóc, ale już daję spokój smile

135 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-02-05 16:58:12)

Ej, doceniam, serio. Z tym daniem spokój, to żartowałem^^ Po prostu na 99% w mojej sytuacji się nie da zrobić lepszych fotek niż mam. Zwykle wychodzę na nich jak jakaś żaba.

136

Bo może jesteś okropną żabą ! tongue

137

jakis_czlowiek w sprawie zdjęć doskonale Cię rozumiem big_smile u mnie dochodzi zawsze "no weź się uśmiechnij na tym zdjęciu", z tym że ja jestem uśmiechnięty, tylko u mnie to wygląda raczej na grymas jakiś

138

Wy po prostu oboje grymasicie ! tongue

139

Wy po prostu oboje grymasicie ! tongue

Po prostu mówię jak jest xd, nie mam o to żalu ani pretensji przecież big_smile

jakis_czlowiek napisał/a:

Ej, doceniam, serio. Z tym daniem spokój, to żartowałem^^ Po prostu na 99% w mojej sytuacji się nie da zrobić lepszych fotek niż mam. Zwykle wychodzę na nich jak jakaś żaba.

Da się, da tongue Profesjonalista umie zrobić odpowiednie ujęcie i dyskretny fotoshop tongue

141

No ale lepiej przecież narzekać ! tongue

142 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-02-05 17:53:03)

Ale jak dla mnie fotka ma wyglądać normalnie, a nie jakaś zrobiona przez profesjonalistę, co nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. Zresztą, profesjonalne fotki niech se dziewczyny robią, robienie takich fotek przez faceta to chyba lekka przesada.

Moje fotki są normalne, zgodne z rzeczywistością i tyle tongue

BTW, co myślicie o takiej rozmowie na Tinderze, wspólne hobby to czytanie, to też tak zagadałem (jak się skończyło to można zgadnąć^^)

- Cześć smile Co ciekawego czytasz?
- Cześć, obecnie czytam literaturę detektywistyczną. Kolejny tom z serii skandynawskiego autora tongue a Ty lubisz czytać? smile
---- tu nastaje nowy dzień
- Hej smile Czyżby jakieś Millenium? Czytam głównie fantasy, literaturę młodzieżową, jakiś King, mitologią też nie pogardzę, itp.
- Coś w tym stylu, ale autor nie jest tak znany jak Stieg Larsson. Chociaż Millennium się nie da przebić smile
- Ja tam chyba tylko 1 tom Milennium czytałem, a tak to filmy (te z Noomi lepsze). A tak poza tymi szwedzkimi, to co jeszcze masz na rozkładzie?
- Długo długo nic smile napiszę później bo idę do pracy smile
- Jasne smile

Co jest nie tak w takiej rozmowie? tongue

143 Ostatnio edytowany przez Galerida cristata (2022-02-05 17:57:18)

Wszystko ! tongue  Tak się z kobietami nie rozmawia ! big_smile

Ale jak dla mnie fotka ma wyglądać normalnie, a nie jakaś zrobiona przez profesjonalistę, co nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. Zresztą, profesjonalne fotki niech se dziewczyny robią, robienie takich fotek przez faceta to chyba lekka przesada.

Moje fotki są normalne, zgodne z rzeczywistością i tyle tongue

Po to idzie się do profesjonalisty, aby Twoja fotka wyglądała nie jak zrobiona profesjonalnie, ale jak naturalnie korzystna tongue

145

Człowieku! Ile ja mam do Ciebie cierpliwości ! tongue

146

No to już nie ma dla mnie ratunku xD

147 Ostatnio edytowany przez Galerida cristata (2022-02-05 18:01:22)

Teraz chociaż wiemy, dlaczego Cię kasują tongue

Dobra, zrobię Ci szkolenie tongue

148 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-02-05 18:15:35)

Idę popłakać w poduszkę xD

Idą popłakać w poduszkę xD

Nie no, kolejny big_smile

150

wtf co jest nie tak w tej rozmowie?

151 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-02-05 18:13:15)

Nie no, kolejny big_smile

Co kolejny? tongue

Mówiłem, że rozmowa z ludźmi, a szczególnie zaczynanie, to nie jest u mnie mocne. Nie dość, że na tych portalach zawsze facet musi sam zacząć, to jeszcze trzeba wiedzieć jak, żeby nie zanudzić biedaczki na śmierć. Dla mnie to chyba za wysokie progi^^

Serberys napisał/a:

wtf co jest nie tak w tej rozmowie?

Pewnie coś nie tak musi być, bo zawsze w ten sposób zaczynam na Tinderze. Raz pytam się o książki, innym razem o sport, czy filmy. Skutek jest opłakany i każda rozmowa kończy się po wymienieniu maks 10 wiadomości z mojej strony.

Zakładam, że dziewczyny chcą jednak usłyszeć coś mniej standardowego, może zalotnego. A to już nie leży w moim charakterze. No i skoro pewnie mają 20 nowych par dziennie, to na 100% znajdzie się jakaś bardziej interesująca rozmowa.

Zresztą, mnie nie wkurzają już te nieudane rozmowy, ale to, że se laski po prostu robią ze mnie jaja. Piszą, że odpiszą potem, no i tak się rozmowa kończy xD

152 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-02-05 18:10:50)

<dubel posta>

153

A ja lubię z Wami rozmawiać tongue

154 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-02-05 18:15:25)

Kurde, czemu nie da się kasować posta, jak przez przypadek zamiast edycję, to kliknę na cytowanie? ...

Raz pytam się o książki, innym razem o sport, czy filmy. Skutek jest opłakany i każda rozmowa kończy się po wymienieniu maks 10 wiadomości z mojej strony.

Zakładam, że dziewczyny chcą jednak usłyszeć coś mniej standardowego, może zalotnego.

Może nie tylko zalotnego, co właśnie mniej sztampowego. To są takie typowe, wręcz schematyczne pytania. I w danej chwili mogą być kłopotliwe. Zamiast zapytać "co czytasz?" (aktualnie może nic nie czytać, ale to tak nie wypada się przyznać, bo przecież w dobrym tonie jest coś właśnie czytać) można zapytać jaką lubisz literaturę (ale to już masakra jakoś tak poważnie brzmi na początek). Sport, też niby popularne, nie każdy uprawia, nie każdy ogląda. Podobnie filmy.
To już może lepiej pytać, jak lubisz spędzać wolny czas? Jakieś pytania otwarte pozwalające lepiej poznać dziewczynę.

156

Może nie tylko zalotnego, co właśnie mniej sztampowego. To są takie typowe, wręcz schematyczne pytania. I w danej chwili mogą być kłopotliwe. Zamiast zapytać "co czytasz?" (aktualnie może nic nie czytać, ale to tak nie wypada się przyznać, bo przecież w dobrym tonie jest coś właśnie czytać) można zapytać jaką lubisz literaturę (ale to już masakra jakoś tak poważnie brzmi na początek). Sport, też niby popularne, nie każdy uprawia, nie każdy ogląda. Podobnie filmy.
To już może lepiej pytać, jak lubisz spędzać wolny czas? Jakieś pytania otwarte pozwalające lepiej poznać dziewczynę.

No właśnie ja się pytam tylko wtedy, gdy ktoś ma to oznaczone w zainteresowaniach. Tak to się nie pytam o takie rzeczy, jeśli ktoś nie ma nic wpisane. Wtedy w ogóle nie wiem co napisać xD

No właśnie ja się pytam tylko wtedy, gdy ktoś ma to oznaczone w zainteresowaniach. Tak to się nie pytam o takie rzeczy, jeśli ktoś nie ma nic wpisane. Wtedy w ogóle nie wiem co napisać xD

A nie przyszło Ci do głowy, że te opisy robione są na wyrost, Ty się tym sugerujesz, zaczynasz rozmowę na ten temat, a potem okazuje się, że laska oprócz kilku jakiś tam może przygotowanych, typowych odpowiedzi nie ma o czym rozmawiać.

Nic wpisane, czyli co? Tylko fotka, i wiek?

158

Sporo dziewczyn właśnie tak ma.

Jasne, zdaję sobie sprawę, że niektóre hobby mogą być na wyrost. Ale skąd ja to mam wiedzieć, że tak w konkretnym przypadku jest? No i co to za problem zmienić temat w międzyczasie?

Nie ma sprawiedliwości na tym świecie tongue Facet musi się namęczyć, a dziewczyna na Tinderze czeka na gotowca xD

159

Pod wplywem zakładanych tutaj tematów, z ciekawości, zajrzałam na sympatię i powiem ze panowie mają najczęściej okropne fotki  dziwne ujęcia, na zdjęciach z bliska jak kartofel się w większości wygląda big_smile w przydziale wiekowym od 30 do 45 lat az jeden zwrócił moja uwage, a ja naprawdę nie jestem wybredna co do urody, ale te fotki zniechęcały. Moze to Ty byłeś jakiś człowieku? Hahaha szatyn w okularach, taki zwyczajny big_smile patrzyłam na Śląsk głównie. Także zdjecia wg mnie mają spore znaczenie. Skoro miałeś jednak pary na tym tinderku to musisz się podobać i tak źle z mordka nie jest tongue

160 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-05 18:54:42)

Sporo dziewczyn właśnie tak ma.

Jasne, zdaję sobie sprawę, że niektóre hobby mogą być na wyrost. Ale skąd ja to mam wiedzieć, że tak w konkretnym przypadku jest? No i co to za problem zmienić temat w międzyczasie?

Czy kiedykolwiek udało Ci się tam porozmawiać z jakąkolwiek dziewczyną, tak po prostu, o wszystkim i o niczym, czy to tylko były te rozpoznawcze, standardowe przepytywanki?

161 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-02-05 19:59:22)

lody miętowe napisał/a:

Pod wplywem zakładanych tutaj tematów, z ciekawości, zajrzałam na sympatię i powiem ze panowie mają najczęściej okropne fotki  dziwne ujęcia, na zdjęciach z bliska jak kartofel się w większości wygląda big_smile w przydziale wiekowym od 30 do 45 lat az jeden zwrócił moja uwage, a ja naprawdę nie jestem wybredna co do urody, ale te fotki zniechęcały. Moze to Ty byłeś jakiś człowieku? Hahaha szatyn w okularach, taki zwyczajny big_smile patrzyłam na Śląsk głównie. Także zdjecia wg mnie mają spore znaczenie. Skoro miałeś jednak pary na tym tinderku to musisz się podobać i tak źle z mordka nie jest tongue

Nie wiem, szansa jest, nick kończy się u mnie cyferkami.

162

Ooo właśnie, przepytywanki nie są za fajne

163 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-02-05 19:07:02)

Czy kiedykolwiek udało Ci się tam porozmawiać z jakąkolwiek dziewczyną, tak po prostu, o wszystkim i o niczym, czy to tylko były te rozpoznawcze, standardowe przepytywanki?

Najpierw trzeba wiedzieć o czym. Miałem chyba taką AŻ jedną rozmowę. Dziewczyna miała nick po angielsku, który mi się trochę wydał znajomy. To spytałem, czy jest fanką Pottera, sądząc po nicku. Ona coś mnie spytała, czy jestem fanem pewnej polskiej książki, której adaptacja miała premierę jakiś czas temu. No i tak sobie zaczęliśmy narzekać jak bardzo ta adaptacja była do dupy xD

Ale skończyło się tak jak zawsze - następnego dnia już cisza.

No i jakbym umiał rozmawiać z dziewczynami, to bym nie musiał siedzieć na Tinderze, czy innych, bo bym pewnie sobie w życiu jakoś poradził.

164

jakis_czlowiek najlepiej skupić się na sobie, swoich pasjach i hobby, a nie szukać kobiety na siłę tongue

165

Widziałam jakimi cyferkami przed edycja tongue spokojnie, nie bój się, nie będę Cię śledzić i wyszukiwać. Patrzyłam jakiś czas temu, nie pamiętam już jaki ten jedyny miał nick, konto skasowałam.
Jak się spotka właściwą osobę to się nagle okazuje, że się potrafi rozmawiać z płcią przeciwna, widocznie jakiś człowieku jeszcze nie spotkałeś smile jak nie idzie to nie to widocznie i nie ma co żałować

166

Serberys napisał/a:

jakis_czlowiek najlepiej skupić się na sobie, swoich pasjach i hobby, a nie szukać kobiety na siłę tongue

Jasne. Będę se tak co roku do usranej śmierci powtarzał xD

167 Ostatnio edytowany przez Serberys (2022-02-05 20:57:28)

Serberys napisał/a:

W związku byłem ostatnio jakieś 10 lat temu, na początku tego okresu bycia samemu szukałem kogoś na siłę i miało to złe skutki. Bardziej mi chodzi o to, żeby ze znalezienia partnerki nie robić sensu swojego żywota big_smile

168

Serberys napisał/a:

W związku byłem ostatnio jakieś 10 lat temu, na początku tego okresu bycia samemu szukałem kogoś na siłę i miało to złe skutki. Bardziej mi chodzi o to, żeby ze znalezienia partnerki nie robić sensu swojego żywota big_smile

No to chociaż byłeś w jakimś związku... Więc wiesz jak to jest, to masz inne podejście.

169 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-05 23:04:46)

Serberys napisał/a:

Paradoksalnie możesz do tej usranej śmierci szukać cały czas i też nie znaleźć odpowiedniej kobiety.  A gdybyś tak miał okazję porozmawiać z kobietami na żywo. Czułbyś się wtedy lepiej, niż przez Internet? Myślę teraz o speed dating.

170

lody miętowe napisał/a:

Widziałam jakimi cyferkami przed edycja tongue spokojnie, nie bój się, nie będę Cię śledzić i wyszukiwać. Patrzyłam jakiś czas temu, nie pamiętam już jaki ten jedyny miał nick, konto skasowałam.
Jak się spotka właściwą osobę to się nagle okazuje, że się potrafi rozmawiać z płcią przeciwna, widocznie jakiś człowieku jeszcze nie spotkałeś smile jak nie idzie to nie to widocznie i nie ma co żałować

Spoko. Mam w sumie wywalone kto mnie tam sprawdza. Póki se z tego jaj nie robi^^ Pewnie na Śląsku jest pierdyliard podobnych kont do mojego, więc jakby to akurat było moje, to by szansa była jak wygrana w totka tongue

A gdybyś tak miał okazję porozmawiać z kobietami na żywo. Czułbyś się wtedy lepiej, niż przez Internet? Myślę teraz o speed dating.

Bez szans. Pewnie bym w ogóle nie wiedział o czym gadać. Ja się rozkręcam z czasem, gdy już kogoś znam. A rozmawianie z totalnie losowymi osobami to u mnie porażka.

171

Wbrew pozorom świat nie jest taki wielki i nie ma pierdyliona takich kont big_smile przykladowo spotkalam kogoś znajomego jakieś 400 km od mojego domu, w tym samym miejscu, w tym samym czasie, no szok był lekki big_smile

172

lody miętowe napisał/a:

Wbrew pozorom świat nie jest taki wielki i nie ma pierdyliona takich kont big_smile przykladowo spotkalam kogoś znajomego jakieś 400 km od mojego domu, w tym samym miejscu, w tym samym czasie, no szok był lekki big_smile

No zdarza się czasem. Ostatnio dowiedziałem się, że w mojej nowej pracy pracuje (ale w innym zespole) kolega z podstawówki. Parę lat temu jeszcze studiowaliśmy na polibudzie razem, a potem się przeniósł gdzieś i słuch po nim zaginął^^

Aż sam w sumie sprawdziłem te fotki facetów w mojej okolicy. Nie wyglądają aż tak źle chyba tak na pierwszy rzut oka^^

173

Moje rozmowy zazwyczaj wyglądają podobnie, więc domyślam się, że skoro tu wszystko jest nie tak to i u mnie z tego samego powodu ciągle fiasko. Tylko pytanie tak na prosty chłopski rozum, co tu jest nie tak? Bo dla mnie to normalna rozmowa, jak inaczej można rozmawiać nie znając kogoś kompletnie?

174

Niktinny, to nie jest rozmowa, tylko przepytywanka smile

175

No to jak dziewczyny są takie mądre, to niech same zaczną rozmowę, a nie czekają zawsze aż ktoś to zrobi tongue Gdzie tu równouprawnienie?^^

No i ciężko prowadzić tak rozmowę, żeby uniknąć pytań. Przynajmniej na początku, gdy nic się nie wie.

176

Moja mądrość nie pozwala mi na czekanie tongue

No i ciężko prowadzić tak rozmowę, żeby uniknąć pytań. Przynajmniej na początku, gdy nic się nie wie.

Można, można, przy czym pytania to nie to samo co przepytywanie, i w tym rzecz.

178

Panno z Dworu, Oni tego nigdy nie zrozumieją ! tongue

179

Dzięki tongue

180

Proszę smile Tobie zawsze służę pomocą tongue

181

Och, bo kobiety - każda jedna bez wyjątku - to mistrzynie prowadzenia rozmów, szczególnie na portalach randkowych, proszę Was... Świetne jest takie generalizowanie.
Rozmowa albo się klei albo nie, obojętnie jakby się jej nie zaczęło.

182

jakis_człowiek - co do opisu, to gdybym sama była na tinderze to zwróciłabym uwagę i na pewno odpowiedziała bo lubię planszówka i uważam, ze Wiedźmin Netflixa jest porażką, a wieczne pochrumkiwanie Henrego Cavilla bardzo irytuje:) I nie skupiałabym się aż tak na tym opisie, jak dla mnie im więcej informacji, hasztagów, wymyślnych zajęć działa odwrotnie do zamierzonego.

Z tymi zdjęciami to tez bym nie szalała, ale owszem na Tinderze na tym to się opiera, szczególnie w pierwszym momencie, kiedy spojrzysz i robisz w lewo albo w prawo. I zgadzam się, że może gdyby ktoś obiektywnie rzucił okiem na zdjęcia to miałbyś lepszy osąd bo niestety często my widzimy siebie inaczej niż widzą nas inni.

Własnie niedawno czytałam reportaż o Tinderze i okazuje się, że na 1 kobietę przypada średnio 10 mężczyzn każdego dnia, oznacza to, że są one na tyle uprzywilejowane, że mogą urywać konwersację kiedy chcą, to średnio miłe, ale tak jest. No i jest jeszcze coś takiego jak przesyt i przyznaję, ze sama tego doświadczyłam. No i niestety nie tylko panie urywają konwersację, albo nie odpowiadają.  Panowie to samo, a już nagminne jest zadawanie przez nich kilku pytań i znikanie, a potem wracanie do rozmowy po kilku dniach jakby nigdy nic.

Chociaż tak teraz w ramach pocieszenia i dodania otuchy, mój dobry kolega od 10 lat był zalogowany na Badoo (został finansowo wykorzystany przez kobietę, którą tam poznał, a le konta nie zlikwidował) jakiś czas temu poznał tam dziewczynę i sa bardzo ze sobą szczęśliwi smile

Moim zdaniem ludzie teraz za dużo rozkminiają, silą się na super oryginalność, ale nie wiem czy to rzeczywiście działa...

183 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-02-07 00:14:20)

LenaLu napisał/a:

jakis_człowiek - co do opisu, to gdybym sama była na tinderze to zwróciłabym uwagę i na pewno odpowiedziała bo lubię planszówka i uważam, ze Wiedźmin Netflixa jest porażką, a wieczne pochrumkiwanie Henrego Cavilla bardzo irytuje:) I nie skupiałabym się aż tak na tym opisie, jak dla mnie im więcej informacji, hasztagów, wymyślnych zajęć działa odwrotnie do zamierzonego.

Akurat mimo wszystko Cavill obok Joeya Batey'a to chyba najjaśniejsze postacie tego serialu^^ No ja miałem wcześniej 2 zdania, emotek nie cierpię. Teraz wykorzystałem całe 500 znaków, zobaczymy jak to zadziała. Najbardziej irytują mnie profile dziewczyn, gdzie jest samo zdjęcie, bez opisu i żadnych informacji.

LenaLu napisał/a:

Z tymi zdjęciami to tez bym nie szalała, ale owszem na Tinderze na tym to się opiera, szczególnie w pierwszym momencie, kiedy spojrzysz i robisz w lewo albo w prawo. I zgadzam się, że może gdyby ktoś obiektywnie rzucił okiem na zdjęcia to miałbyś lepszy osąd bo niestety często my widzimy siebie inaczej niż widzą nas inni.

Ja ktoś jest chętny, to mogę wysłać linka na maila do profilu z Sympatii, czy wysłać zdjęcia i screen z opisem, to se ocenicie xD

LenaLu napisał/a:

Własnie niedawno czytałam reportaż o Tinderze i okazuje się, że na 1 kobietę przypada średnio 10 mężczyzn każdego dnia, oznacza to, że są one na tyle uprzywilejowane, że mogą urywać konwersację kiedy chcą, to średnio miłe, ale tak jest. No i jest jeszcze coś takiego jak przesyt i przyznaję, ze sama tego doświadczyłam. No i niestety nie tylko panie urywają konwersację, albo nie odpowiadają.  Panowie to samo, a już nagminne jest zadawanie przez nich kilku pytań i znikanie, a potem wracanie do rozmowy po kilku dniach jakby nigdy nic.

No ja sobie z tego zdaję sprawę, że dziewczyny mają przesyt, bo na każdym portalu jest kilkukrotnie więcej facetów. No i potem taka dziewczyna dostaje dziennie 20 par na tinderze i ma z czego wybierać, a ja się cieszę, gdy mam 1 parę na tydzień... Więc taka dziewczyna może sobie chwilę ze mną pogadać, a potem łatwo przenieść się do innej rozmowy. No i ja to rozumiem. Ale nie rozumiem, czemu kurde laska pisze, że odpisze za parę h, po czym słuch o niej ginie. Wiem, tak Tinder działa, można zapomnieć spokojnie o rozmówcy i nic się nie stanie. Ale i tak jest to słabe...

LenaLu napisał/a:

Chociaż tak teraz w ramach pocieszenia i dodania otuchy, mój dobry kolega od 10 lat był zalogowany na Badoo (został finansowo wykorzystany przez kobietę, którą tam poznał, a le konta nie zlikwidował) jakiś czas temu poznał tam dziewczynę i sa bardzo ze sobą szczęśliwi smile.

No ja sobie dałem spokój z Badoo jak po tygodniu używania i wysłania kilkuset lików dostałem całe 6 polubień i 0 par. Przy czym polubienia to od dziewczyn zupełnie mi się nie podobających.

184

W takim razie oficjalnie przyznaję, że nie umiem rozmawiać z kobietami. Także chyba trzeba było słuchać cioci jak mówiła, że mógłbym iść na księdza big_smile

185

niktinny napisał/a:

W takim razie oficjalnie przyznaję, że nie umiem rozmawiać z kobietami. Także chyba trzeba było słuchać cioci jak mówiła, że mógłbym iść na księdza big_smile

Po prostu nie ma dla nas facetów nadziei... Nic tylko znaleźć sznur i jakiś pieniek xD

186

Ojjj Panowie, nie dramatyzujcie. Jak chcesz jakis człowieku to mnie możesz coś przesłać, zobaczę coś tam wymodził big_smile

Ja ktoś jest chętny, to mogę wysłać linka na maila do profilu z Sympatii, czy wysłać zdjęcia i screen z opisem, to se ocenicie xD

Chętna nie jestem tongue Ale link możesz wysłać wink Zobaczymy jak Ci można pomóc.

188

Pewnie podrzuć linka, zobaczymy jak to wygląda, ale wydaje mi się, że pewnie nie jest najgorzej. Sama wiem, że często trudno napisać coś fajnego i teraz taki paradoks, ja bardzo lubię czytać, jeździć rowerem i kocham zwierzęta, ale jak widzę taki opis to mam wrażenie, że napewno ta osoba nie wiedziała co napisać i często niestety tak było, a rozmowa na te tematy sie nie kleiła.
A druga sprawa tak nie bardzo zgodzę się z tym, że zadawanie pytań to przepytywanka. Skoro coś umieszczamy w profilu no to wiadomo, że druga osoba na pewno o to zapyta. A jeśli nie mam nic w opisie to o coś zapytać musi smile
Jakoś trudno mi sobie wyobrazić, że znajomość zaczynamy od otwartej dyskusji na temat stanu polskiej literatury fantasy z przełomu lat 90 i 2000, na przykład, albo nagle znajdujemy tyle wspólnych cech... a jeszcze nie mamy podstawowych informacji o sobie. Mi osobiście nie przeszkadzają pytania o to czym się zajmuję, czy mam dzieci, czy sama mieszkam, oczywiście nie wchodzę w szczegóły, ale ogólnie wyznaję zasadę, że lepiej być szczerym bo później można się zaplątać w zeznaniach.

189

A macie, tylko się nie wystraszcie.

190

To ja też czekam big_smile

191

Możesz jakiś screen zrobić profilu, bo nie mam tam konta i się nie zaloguje. Widzę tylko fotkę profilowa

192

Kurde czemu to forum jest tak ograniczone, że nawet zdjęcia z kompa nie można dodać... Ehh...

193

Wysłałam Ci mój adres mailowy, będzie łatwiej  big_smile

194 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-02-07 18:38:05)

lody miętowe napisał/a:

Wysłałam Ci mój adres mailowy, będzie łatwiej  big_smile

Już poszedł screen na maila.

To ja też czekam big_smile

Tez poszło.

195 Ostatnio edytowany przez LenaLu (2022-02-07 18:39:54)

Ja uważam, że jest ok, naprawdę smile jeśli chodzi o fotkę, a jeżeli o opis to za wiele nie powiem bo nie widzę smile

Posty [ 131 do 195 z 2,046 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 32 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » randkowanie/poznawanie przez internet

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024