randkowanie/poznawanie przez internet - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » randkowanie/poznawanie przez internet

Strony Poprzednia 1 24 25 26 27 28 32 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,626 do 1,690 z 2,046 ]

1,626

Odp: randkowanie/poznawanie przez internet
KoralinaJones napisał/a:

Nie żartuj, serio. Po 3 - 4 spotkaniach to ja mogę co najwyżej powiedzieć jakie mam wykształcenie, no może kim jestem z zawodu. Zresztą po tak krótkim czasie sama o więcej nie pytałabym.

Nie żartuję smile
Przez pierwszy tydzień pisania z kimś można go nieco poznać. Potem przejść do konkretów, bo chodzi o wiarygodność poznanej osoby.
W kocu znamy tysiące ludzi, którzy wiedz gdzie pracujemy i nic złego się nie dzieje. Ja nie mam problemu z moja pracą, nie muszę się jej wstydzić ( to nie jest aluzja do Ciebie wink ) i chcę wiedzieć z kim mam do czynienia. Snobką nie jestem i żadna praca nikogo nie przekreśla, o ile ktoś nadaje się do życia.

Zobacz podobne tematy :

1,627

Serberys napisał/a:
Agnes76 napisał/a:

Wolna osoba powinna w kilka tygodni poznać kilka osób w promieniu 50km od swojego zamieszkania, po tygodniu pisania spotkać się na żywo, a po 3-4 spotkaniach zdecydować której znajomości daje największe szanse i na tą postawić.

To chyba ja robiłem coś nie tak big_smile

Możliwe smile
Nie poznałeś kilku osób na portalu w takim promieniu czy nigdy się nie spotkałeś?

1,628 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-04-05 18:53:06)

Agnes76 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Nie żartuj, serio. Po 3 - 4 spotkaniach to ja mogę co najwyżej powiedzieć jakie mam wykształcenie, no może kim jestem z zawodu. Zresztą po tak krótkim czasie sama o więcej nie pytałabym.

Nie żartuję smile
Przez pierwszy tydzień pisania z kimś można go nieco poznać. Potem przejść do konkretów, bo chodzi o wiarygodność poznanej osoby.
W kocu znamy tysiące ludzi, którzy wiedz gdzie pracujemy i nic złego się nie dzieje. Ja nie mam problemu z moja pracą, nie muszę się jej wstydzić ( to nie jest aluzja do Ciebie wink ) i chcę wiedzieć z kim mam do czynienia. Snobką nie jestem i żadna praca nikogo nie przekreśla, o ile ktoś nadaje się do życia.

W takim razie osobiście mam inne procedury ostrożnościowe. Tysiące ludzi na pewno nie wiedzą gdzie pracuje, poza tym, tydzień to za mało aby stwierdzić czy ktoś mi się podoba, czy chcę się z kimś spotykać i zacieśniać znajomość, nie mam też pewności czy nie mam do czynienia np. z niezrównoważonym stalkerem który potem będzie przychodził i nękał mnie w miejscu pracy lub po prostu będzie wiedział gdzie mnie nachodzić. Zresztą o ile sobie przypominam to bardziej podaję miejsce pracy w sensie charakteru pracy niż jako konkretną firmę z nazwy i adresu. Po tygodniu to na pewno nie takie informacje.

1,629

@Agnes76
ustawiłem promień 100 km wokół Wrocławia, poznałem jedną osobę, z którą się spotkałem, ale nie spodobaliśmy się sobie jakoś super na żywo big_smile i to by było na tyle.
Z innymi nawet rozmawiać się nie dało, ale też nie żebym miał jakoś dużo par wink

1,630

A gdzie tak szukasz?

1,631

KoralinaJones napisał/a:

A gdzie tak szukasz?

Kto i czego? tongue

1,632

Serberys napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

A gdzie tak szukasz?

Kto i czego? tongue

Ty. Mówisz o Tinderze?

1,633

O sympatii i badoo

1,634

KoralinaJones napisał/a:
Agnes76 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Nie żartuję smile

W takim razie osobiście mam inne procedury ostrożnościowe. Tysiące ludzi na pewno nie wiedzą gdzie pracuje, poza tym, tydzień to za mało aby stwierdzić czy ktoś mi się podoba, czy chcę się z kimś spotykać i zacieśniać znajomość, nie mam też pewności czy nie mam do czynienia np. z niezrównoważonym stalkerem który potem będzie przychodził i nękał mnie w miejscu pracy lub po prostu będzie wiedział gdzie mnie nachodzić.

Zawsze jest coś z coś.
Ja się stalkerów jakoś nie boję. Jak by przychodził do mojej pracy, to tak by go pogonili, że szybko by zapomniał gdzie chodził big_smile
Po drugie, w miejscu gdzie są świadkowie jego zachowań, stalker nie będzie ryzykował;) Nie są aż tacy odważni.
Lepiej grać w otwarte karty niż być przez długi czas oszukiwaną.

Po tygodniu to wszystko jest dopiero w fazie rozwoju, na pewno nie ma jeszcze żadnych  dalekosiężnych deklaracji, poza chęcią spotykani się i poważnego traktowania drugiej osoby.

1,635

Serberys napisał/a:

@Agnes76
ustawiłem promień 100 km wokół Wrocławia, poznałem jedną osobę, z którą się spotkałem, ale nie spodobaliśmy się sobie jakoś super na żywo big_smile i to by było na tyle.
Z innymi nawet rozmawiać się nie dało, ale też nie żebym miał jakoś dużo par wink

To trzeba coś zmienić. Prawdopodobnie opis.
W opisie nie chodzi tylko o pokazanie siebie, ale też o wzbudzenie zainteresowania swoja osobą.
Po drugie sam możesz napisać do dziewczyny i w ciekawy sposób przekazać coś od siebie.

1,636

@Agnes76
1. Nie potrafię opisywać samego siebie i to jeszcze z jajem, żeby było ciekawe ^^
2. Pisałem pierwszy, bo inaczej to śmierci się prędzej można doczekać, ale widocznie za mało ciekawie tongue

Poza tym skasowałem już dawno swoje konta tam.

1,637

Serberys napisał/a:

@Agnes76
1. Nie potrafię opisywać samego siebie i to jeszcze z jajem, żeby było ciekawe ^^
2. Pisałem pierwszy, bo inaczej to śmierci się prędzej można doczekać, ale widocznie za mało ciekawie tongue

Poza tym skasowałem już dawno swoje konta tam.

Może po prostu w tym czasie nie było osoby, która by Ci odpowiadała, a Ty jej. Tak też bywa. Nieraz trzeba trochę poczekać i porozglądać się.

Na pewno nie każda znajomość kończy się happy endem, ale żeby wygrać trzeba grać wink

1,638

Agnes76 napisał/a:

Wolna osoba powinna w kilka tygodni poznać kilka osób w promieniu 50km od swojego zamieszkania, po tygodniu pisania spotkać się na żywo, a po 3-4 spotkaniach zdecydować której znajomości daje największe szanse i na tą postawić.

Tylko skąd wziąć te kilka potencjalnie zainteresowanych osób w ciągu kilku tygodni? wink

1,639

Agnes76 napisał/a:

Na pewno nie każda znajomość kończy się happy endem, ale żeby wygrać trzeba grać wink

Uważam, że nawet tutaj szybciej idzie poznać kogoś niż na portalach tongue a to, że nie każda znajomość się kończy tak jakbyśmy chcieli to wiadomo wink

1,640 Ostatnio edytowany przez Agnes76 (2023-04-05 20:02:39)

rakastankielia napisał/a:
Agnes76 napisał/a:

Tylko skąd wziąć te kilka potencjalnie zainteresowanych osób w ciągu kilku tygodni? wink

Z tego co tu czytałam na forum, to ludzie mieli po kilkadziesiąt par w roku, a najwięcej na samym początku.
Dlatego wywnioskowałam, że to realne.

Serberys napisał/a:
Agnes76 napisał/a:

Uważam, że nawet tutaj szybciej idzie poznać kogoś niż na portalach tongue a to, że nie każda znajomość się kończy tak jakbyśmy chcieli to wiadomo wink

No to życzę Ci, żebyś tutaj poznał fajną dziewczynę, bo zasługujesz smile

1,641

@Agnes76
dzięki big_smile tylko czy potencjalna dziewczyna zasługuje na takiego domatora ^^, dla niektórych to byłaby kara big_smile

1,642

Serberys napisał/a:

@Agnes76
dzięki big_smile tylko czy potencjalna dziewczyna zasługuje na takiego domatora ^^, dla niektórych to byłaby kara big_smile

Domatora też można z domu wyciągnąć od czasu do czasu. W końcu nikt nie żyje samymi wycieczkami i imprezami. Znaleźć jakąś wspólną aktywność i potem ją razem uprawiać. Poza tym nie wszędzie trzeba chodzić razem, tylko ważne jest, żeby domator nie więził w domu swojej partnerki. Dziewczyna też musi mieć odwagę iść sama lub z koleżankami, gdy ma na to ochotę, a jej chłopak woli siedzieć na kanapie.
Trzeba się dogadywać, motywować i pozwalać każdemu żyć jak chce.

1,643

@Agnes76
+1 smile

1,644 Ostatnio edytowany przez blueangel (2023-04-05 22:50:13)

ale ja nie chodze z kims nowopoznanym do lozka. i nie zaluje, bo sobie oszczedzilamnieciekawych przygod, ale zdarzaja sie wyjatki,ze beda cie mamic przez dluzszy czas. znam nawet kolesia,ktory wszedl w zwiazek tylko dla seksu. na czasokreslony. i co? jak zweryfikujeesz.

zanim trafilam tez na tych znajomych na tinderze i mi sie doechcialo to popisalam z 2 typami. nie spotkalam sie,tobyljeden wirczor  pisaniny. jeszcze mam konto, ale narazie nie wchodze. musialam ochlonac. nwm czy wroce czy skasuje. ale skoro juz opisuje to moze sie podzieele przypadkiem

ziomek, 28, od 6 lat sam. podobno nie spotkal tej wymarzonej smile (szczerze? jakby chcial to by znalazl jak sie popatrzyc na profil, ale to byl pierwzsy mecz, pierwsza wiadomosc to gadalam z nudow).
oczywiscie randkowal sobie przez ten czas. ma w zwyczaju randkowac 3 miesiace, zeby sie poznac i zobaczyc, czy sie do siebie pasuje. nie wchodzi w nic, co by nie mialoperspektyw. no, ja niby tez, ale i tak jakis mi niesmak po rozmowie z nim pozostal. moze dlatego, ze dodal, ze nawet jak nie wypali to i tak pozostaje milo spedzony czas. nie pamietam juz dokladnie jak to ujal, ale kojarzylo sie z milym czasem w lozku.

moze jestem juz przewrazliwiona.przyznaje, ze po mojej wizycie na tej apce obecnie wszyscy faceci wydaja mi sie beznadziejni i prymitywni. jak dla mnie to gosciu pobuja sie tu z jedna, sie znudzi to tu z druga i tak caly czas. gdyby chcial zwiazku to przeciez w ciagu tych szesciu lat musialby trafic na kogos, z kim by wystarczajaco zaskoczylo. (noja jestem jeszcze dluzej singielka, ale na poczatku mialam uraz, a teraz u mnie slabo z czasem, wiec mam  powody i to co innego tongue )

tam chyba z kazdym  cos nie tak? wydaje mi sie?

1,645 Ostatnio edytowany przez blueangel (2023-04-05 23:11:00)

Serberys ale sa i dziewczyny domatorki.nie wszystkie smigaja po imprezach i wolasiedziec w domu.

1,646 Ostatnio edytowany przez Serberys (2023-04-05 23:04:09)

@blue
Nie mam nic przeciwko chodzeniu na imprezy, mam znajomych i fajnie jest wspólnie na miasto skoczyć (oczywiście zależy też gdzie tongue)
Bardziej mnie nie ciągnie żeby gdzieś pojechać, coś zwiedzić, mam minimalne potrzeby w tym zakresie akurat + wg siebie jestem dość nudnym, spokojnym gościem big_smile A już zdążyłem się naczytać co o takich sądzą dziewczyny na forum ^^

Jak mogłaś tak mój nick przekręcić big_smile

1,647

sorry, juz poprawilam smile nieprawda, znam wiele dziewczyn, ktore cenia sobie,  ze chlopak jest spokojny. tak samo, jak inna czesc lubi wlasnie ekstrawertykow. poprostu kazdy jest inny i coinnego mu sie podoba.

1,648

blueangel napisał/a:

sorry, juz poprawilam smile

Spoko, śmieszkuję sobie tylko big_smile

I nie każdy facet jest beznadziejny i prymitywny wink

1,649

blueangel napisał/a:

ziomek, 28, od 6 lat sam. podobno nie spotkal tej wymarzonej smile (szczerze? jakby chcial to by znalazl jak sie popatrzyc na profil, ale to byl pierwzsy mecz, pierwsza wiadomosc to gadalam z nudow)

Heh, nie jest tak łatwo kogoś poznać na apkach tongue Może Tobie się wydaje inaczej, ale tak nie jest.

1,650 Ostatnio edytowany przez blueangel (2023-04-06 00:30:26)

gdybys wygladal jak on, byloby ci latwo smile no i ma dobre foty. ma tez pewne rzeczy, nad ktorymi ty nie chcesz pracowac, bo nie i ci dobrze tongue

dawalam ci naprawde szczere rady.

zreszta on poznawal. i iles tego typu znajomosci ma za soba. ciagnal te "poznawania" po 3 miesiace.  jesli kobieta inwestowala tyle czasu, lacznie z seksem, to musiala sie wkrecic, byc juz nawet gotowa na zwiazek, a urwanie relacji wg mnie musialo wychodzic od faceta czyli od niego. kolejny zly i niedobry kto? facet.

1,651

Serberys napisał/a:
blueangel napisał/a:

sorry, juz poprawilam smile

Spoko, śmieszkuję sobie tylko big_smile

I nie każdy facet jest beznadziejny i prymitywny wink

narazie jest trudnomi wrocic do obiektywnego myslenia na wasz temat.

1,652

Generalizując, przybliżasz się do naszych forumowych (anty)bohaterów big_smile

1,653

Agnes76 napisał/a:
Agnes76 napisał/a:

Z tego co tu czytałam na forum, to ludzie mieli po kilkadziesiąt par w roku, a najwięcej na samym początku.
Dlatego wywnioskowałam, że to realne.

Prawda, na początku jest najwięcej, ale nadal nie są to jakieś oszałamiające liczby.

1,654 Ostatnio edytowany przez blueangel (2023-04-06 00:36:23)

moga byc wiarygodne. dzis weszam na sekunde, sprawdzic, i gdybym zlajkowala co trzeciego, mialabym 1000 par. mam tylko dwie foty, w tym jedna, co prawie ze nic nie widac, wrzucilam od niechcenia, bo nie mialam zamairu brac tego jakos na powaznie.

malo z kim pisalam, a juz dostalam 2 zaproszenia na spotkanie

1,655

tylko co z tego, jak wszyscy beznadziejni i prymitywni sad

1,656

blueangel napisał/a:

moga byc wiarygodne. dzis weszam na sekunde, sprawdzic, i gdybym zlajkowala co trzeciego, mialabym 1000 par. mam tylko dwie foty, w tym jedna, co prawie ze nic nie widac, wrzucilam od niechcenia, bo nie mialam zamairu brac tego jakos na powaznie.

Bo na tinderze jest wielu desperatów, którzy lajkują każdą. Dla kobiety mieć wiele par to żadne osiągnięcie, natomiast w przypadku mężczyzn to nie jest proste.

1,657

blueangel napisał/a:

Wcale nie smile na portalach ogólnie trudno jest znaleźć kogoś sensownego, niezależnie od płci, ale to nie znaczy, że każdy facet jest beznadziejny, tak samo jak nie każda kobieta.

1,658 Ostatnio edytowany przez blueangel (2023-04-06 00:58:44)

blueangel napisał/a:

Wcale nie smile na portalach ogólnie trudno jest znaleźć kogoś sensownego, niezależnie od płci, ale to nie znaczy, że każdy facet jest beznadziejny, tak samo jak nie każda kobieta.

raka, a  doczytales o tych kolesiach, ktorzy szukaja "przygod" a deklaruja zwiazek? albo o tym kolesiu, ktory co 3 miesiace wymienia obiekt zainteresowania? przeciez one juz pewnie sie zdazyly zaangazowac, a w tym momencie on znikal.

mialam zamiar zalozyc tu temat i poopisywac te znajomosci wraz ze spotkaniami, jak to wyglada beznadziejnie ze strony kobiety, ale nie spodziewalam sie, ze to bedzie az tak beznadziejnie,ze az nie bedzie mi sie chcialo z nikimu mowic

dlatego zadnego tematobloga nie bedzie.

1,659

blueangel napisał/a:
blueangel napisał/a:

raka, a  doczytales o tych kolesiach, ktorzy szukaja "przygod" a deklaruja zwiazek? albo o tym kolesiu, ktory co 3 miesiace wymienia obiekt zainteresowania? przeciez one juz pewnie sie zdazyly zaangazowac, a w tym momencie on znikal.

mialam zamiar zalozyc tu temat i poopisywac te znajomosci wraz ze spotkaniami, jak to wyglada beznadziejnie ze strony kobiety, ale nie spodziewalam sie, ze to bedzie az tak beznadziejnie,ze az nie bedzie mi sie chcialo z nikimu mowic

dlatego zadnego tematobloga nie bedzie.

Doczytałem. Tacy też się zdarzają, ale myślisz, że wśród kobiet nie ma takich przypadków? To naprawdę nie jest tak, że na portalach są same super kobiety i beznadziejni faceci smile

1,660

zle kobiety, ktore bajeruja facetow tylko po to, zeby sie dobrac do ich majtek, zeby ich potem biednych icierpiacych porzucic.

jaja se robisz?

1,661

blueangel napisał/a:

ale ja nie chodze z kims nowopoznanym do lozka. i nie zaluje, bo sobie oszczedzilamnieciekawych przygod, ale zdarzaja sie wyjatki,ze beda cie mamic przez dluzszy czas. znam nawet kolesia,ktory wszedl w zwiazek tylko dla seksu. na czasokreslony. i co? jak zweryfikujeesz.

zanim trafilam tez na tych znajomych na tinderze i mi sie doechcialo to popisalam z 2 typami. nie spotkalam sie,tobyljeden wirczor  pisaniny. jeszcze mam konto, ale narazie nie wchodze. musialam ochlonac. nwm czy wroce czy skasuje. ale skoro juz opisuje to moze sie podzieele przypadkiem

ziomek, 28, od 6 lat sam. podobno nie spotkal tej wymarzonej smile (szczerze? jakby chcial to by znalazl jak sie popatrzyc na profil, ale to byl pierwzsy mecz, pierwsza wiadomosc to gadalam z nudow).
oczywiscie randkowal sobie przez ten czas. ma w zwyczaju randkowac 3 miesiace, zeby sie poznac i zobaczyc, czy sie do siebie pasuje. nie wchodzi w nic, co by nie mialoperspektyw. no, ja niby tez, ale i tak jakis mi niesmak po rozmowie z nim pozostal. moze dlatego, ze dodal, ze nawet jak nie wypali to i tak pozostaje milo spedzony czas. nie pamietam juz dokladnie jak to ujal, ale kojarzylo sie z milym czasem w lozku.

moze jestem juz przewrazliwiona.przyznaje, ze po mojej wizycie na tej apce obecnie wszyscy faceci wydaja mi sie beznadziejni i prymitywni. jak dla mnie to gosciu pobuja sie tu z jedna, sie znudzi to tu z druga i tak caly czas. gdyby chcial zwiazku to przeciez w ciagu tych szesciu lat musialby trafic na kogos, z kim by wystarczajaco zaskoczylo. (noja jestem jeszcze dluzej singielka, ale na poczatku mialam uraz, a teraz u mnie slabo z czasem, wiec mam  powody i to co innego tongue )

tam chyba z kazdym  cos nie tak? wydaje mi sie?

Ciebie to też trzeba postawić do pionu wink

Zanim tam weszłaś to nie wiedziałaś, że ludzie oszukują i zdradzają? Tam Cię olśniło?
Tak było, jest i będzie. Nie ma co obrażać się na świat tylko robić swoje.

Chłopak popisał z Tobą, konkretnie podał Twoje zasady i wiesz, że nie będziesz się z nim bujać w nieskończoność. Bardzo dobre podejście ma, rzeczowe.
Podoba Ci się ze zdjęcia to kombinujesz, że pewnie mógłby mieć każdą, a jak nie ma to coś z nim nie tak. A jakby Ci się nie podobał, to by było lepiej? Chętniej byś pisała? To w końcu zdecyduj czego chcesz.
Zasugerował, że będzie miło w łóżku. No i co? Zdziwiona, że chłopak chce seksu?
Ty też masz paluszki do pisania, masz czas na swoje sugestie. Możesz napisać, że nie ma co liczyć na szybki, niezobowiązujący seks, jeśli nie masz na to ochoty. Sie zobaczy co będzie.

Jak nie chcesz to żaden chłopak do niczego Cię nie zmusi przy zachowaniu podstawowych zasad bezpieczeństwo.
Ja miałam zasadę, że płacę sama za siebie, to żadnemu nic nie jestem winna. Bo nie ma co się łudzić, że chłopak tak z dobroci serca chce każdej lasce płacić za przyjemności. Na drapane nie licz,  jak liczysz to potem się nie obrażaj, że chce rekompensaty. Chyba każdą stać na 50 zł za kawę i jakąś przekąskę, a nie to szarp się potem i pretensje do siebie.

Może przez te 6 lat ne trafił n żadną konkretną dziewczynę. Jak trafiał na dziewczyny "sama nie wiem co ja tutaj robię" to mógł się bujać i bujać jak nasz Włodziu. A tak na marginesie - ja się dziwię, że żadna go jeszcze nie wzięła w obroty.

1,662 Ostatnio edytowany przez blueangel (2023-04-06 21:40:33)

przyznalam, ze moze niesprawiedliwie go oceniam, bo jestem poki co uprzedzona. Jednak jestem prawie pewna, ze to on sie nie zachowywal wporzatku. Kobiety potrafia sie juz przez taki czas zaangazowac. A tu dostal swoje i pa.

Ktory Wlodziu sie buja przez zniecydowane dziewczyny? ja juz chyba nie na biezaco smile

Rozmawialam z dwiema kolezankami, ktore bardziej siedza w randkach przez neta ode mnie. Jedna przecietna, druga laska 10/10. Obie od dluzszego czasu bez szczescia. Zanim jeszcze opowiedzialam te historyjke, jedna z nich stwierdzila, ze zawsze znikaja po 3 miesiacach. Przypadek? Nie siedze. Moze to jakas moda/taktyka.

1,663 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-04-06 21:43:55)

blueangel napisał/a:

przyznalam, ze moze niesprawiedliwie go oceniam, bo jestem poki co uprzedzona. Jednak jestem prawie pewna, ze to on sie nie zachowywal wporzatku. Kobiety potrafia sie juz przez taki czas zaangazowac. A tu dostal swoje i pa.

Ktory Wlodziu sie buja przez zniecydowane dziewczyny? ja juz chyba nie na biezaco smile

Włodziu, to jakis_czlowiek, "pieszczotliwe" zdrobnienie od jego pierwszego nicka big_smile.

1,664 Ostatnio edytowany przez blueangel (2023-04-06 21:58:48)

tak pomyslalam,ale potem stwierdzilam, ze nie moze byc. oile kojarze, to on nie ma par, zadna nie chce sie umowic, odpisac, a jak juz to odwoluje, a nie ze zniecydowane i nie wiedzo czego chco

to mnie zmylilo smile

1,665

blueangel napisał/a:

Rozmawialam z dwiema kolezankami, ktore bardziej siedza w randkach przez neta ode mnie. Jedna przecietna, druga laska 10/10. Obie od dluzszego czasu bez szczescia. Zanim jeszcze opowiedzialam te historyjke, jedna z nich stwierdzila, ze zawsze znikaja po 3 miesiacach. Przypadek? Nie siedze. Moze to jakas moda/taktyka.

Po 3 miesiącach widać, czy kobieta to materiał na dłuższą relację, czy nie.

1,666

Agnes76 napisał/a:

Może przez te 6 lat ne trafił n żadną konkretną dziewczynę. Jak trafiał na dziewczyny "sama nie wiem co ja tutaj robię" to mógł się bujać i bujać jak nasz Włodziu. A tak na marginesie - ja się dziwię, że żadna go jeszcze nie wzięła w obroty.

Sam pisze że słabo wygląda, to dlatego go żadna nie wzięła. Proste jak budowa cepa.

1,667

ChuopskiChłop napisał/a:
Agnes76 napisał/a:

Sam pisze że słabo wygląda, to dlatego go żadna nie wzięła. Proste jak budowa cepa.

No widzisz, jak Ty mało wiesz lol
To że tak pisze wcale nie znaczy, że tak jest.

A ponadto nie załapałeś kontekstu tej wypowiedzi.

1,668 Ostatnio edytowany przez Kaszpir007 (2023-04-07 23:55:20)

Serberys napisał/a:

@blue
Nie mam nic przeciwko chodzeniu na imprezy, mam znajomych i fajnie jest wspólnie na miasto skoczyć (oczywiście zależy też gdzie tongue)
Bardziej mnie nie ciągnie żeby gdzieś pojechać, coś zwiedzić, mam minimalne potrzeby w tym zakresie akurat + wg siebie jestem dość nudnym, spokojnym gościem big_smile A już zdążyłem się naczytać co o takich sądzą dziewczyny na forum ^^

Jak mogłaś tak mój nick przekręcić big_smile

To szukaj takie kobiety aby pasowała do Ciebie smile
Są też kobiety domatorki i uwierz sporo ich jest smile

Czym większe dopasowanie tym większa szansa na sukces ...

Na portale się nie zrażaj. Osobiście jak dla mnie godne polecenia to tylko Tinder i Sympatia.  Tinder ma ten plus że dużo jest tam osób, ale minus że olbrzymia część nie szuka tak niczego poważnego. Więc mimo że na Sympatii jest dużo mniej ludzi, a do tego pełno lipnych profili albo z kontami bezpłatnymi (z limitem 1 wiadomosci dziennie) to chyba mimo to Sympatia najlepsza dla kogoś kto szuka czegoś na poważnie ..

Uwierz dużo kobiet właśnie takich facetów szuka. Spokojnych, nudnych, przewidywalnych i ... nadających się do związku i do trwałego związku ..

1,669

Taki portal jest dobry tylko w jednym celu- porobić sobie jaja ze zdesperowanych kolesi big_smile

1,670 Ostatnio edytowany przez blueangel (2023-04-11 11:07:52)

wczoraj weszlam na chwilke i serio mozna sie posmiac. niektorzy maja foty jakby z psychiatryka uciekli, sa tez z tatuazami typu 666 jakis krzyz z siekiera i to perfidnie na twarzy, wiec im nawet najlepsze foty nie pomoga,  inni opisy typu siadam na klozecie smile nic dziwnego, ze sa sami hahhaahahaha

znalezlismy sie tam z kolega z klasy i chwile popisalismy. fajnie bylo sie wymienic, co u niego, co u mnie, ale chyba na tym koniec, bo chce uniknac nieporozumien. to jednak apka randkowa

1,671

A mnie tak bierze czysta ciekawość, ile osób proponujących seks/ruchanie w góra trzech wiadomościach początkowych robi tak w realu. No idę o zakład, że dosłownie 0. lol
Mi się samemu śmiać chce, kobiety mocno zmanierowane (czego się nie dziwię, @blueangel potwierdza to zasadniczo jak to wygląda) i traktują z góry od wysypu idiotycznych wiadomości. Co real, to jednak real, też zaraz usunę to badziewie. A współczuję tum, co się opierają tylko na apkach randkowych.

1,672

co jak piszecie a on nie proponuję spotkania? pierwszy raz się z tym spotykam. okej miał ciężki tydzień w pracy ale teraz jest weekend. pytał co będę robić ja specjalnie że nie mam planów. Podałam nawet aluzje co chcialabym bo jest fajna knajpka z waflami i NIC. nie podchwycił tematu. Piszemy 2 tygodnie.

1,673

Inkwizytorka napisał/a:

co jak piszecie a on nie proponuję spotkania? pierwszy raz się z tym spotykam. okej miał ciężki tydzień w pracy ale teraz jest weekend. pytał co będę robić ja specjalnie że nie mam planów. Podałam nawet aluzje co chcialabym bo jest fajna knajpka z waflami i NIC. nie podchwycił tematu. Piszemy 2 tygodnie.

to sama zaproponuj (facepalm)

1,674

Inkwizytorka napisał/a:

pokrótce,z obserwacji,,on bedzie przychodził na spotkania ale jesli TY bedziesz proponować, strata zdrowia,sszkoda fatygi ,jak chcesz to Go ostatecznie zaproś,no.. może cos  z tego bedzie ;pp

1,675

jakiś debil.

zaproponowałam spontaniczne przy okazji innej wiadomości. ten temat olał. opowiadał o jakiś inszych rzeczach, nieważne. dziewczyny nie słuchajcie facetów o pierwszych krokach, pisaniu pierwszej czy pierwszej pytającej o spotkanie. jakby chcieli sami by z tym wyszli. a to że chcą żeby dziewczyna czasem to bajeczki i na dobre i tak nie wychodzi. na nich działa najlepiej olewanie. to zawsze się sprawdza.

1,676

Agnes76 napisał/a:

Nigdy nie byłam na portalu randkowym i prawdopodobnie nigdy nie będę, wiem jednak, że gdybym chciała wyłuskać kogoś do związku to na pewno nie nabrałbym się  na jakieś gierki.

Po pierwsze w opisie zaznaczam: jesteś w związku - nie pisz, bo partnerka o wszystkim się dowie.
To z pewnością odstraszy amatorów naiwnych kobietek.

Po drugie-  jeśli chcę wiedzieć czy partner ma dzieci to mówię czy sama mam i pytam o to samo.
W końcu jeśli ludzie mają 35+ to naiwnością jest liczyć, że są bezdzietni. Jak się trafi taka perełka to z pewnością zaraz o tym informuje. Ludzie 40+ bez wcześniejszych  związków i bez dzieci gorzej rokują, bo normalnie ogarnięty człowiek do tego czasu powinien to już osiągnąć.
.

bEZ SENSU, Tak jakby wszyscy ludzie z dziećmi nagle okazało się, ze sa tacy ogarnięci i poukładani.

1,677 Ostatnio edytowany przez blueangel (2023-05-27 15:08:26)

rossanka napisał/a:
Agnes76 napisał/a:

Nigdy nie byłam na portalu randkowym i prawdopodobnie nigdy nie będę, wiem jednak, że gdybym chciała wyłuskać kogoś do związku to na pewno nie nabrałbym się  na jakieś gierki.

Po pierwsze w opisie zaznaczam: jesteś w związku - nie pisz, bo partnerka o wszystkim się dowie.
To z pewnością odstraszy amatorów naiwnych kobietek.

Po drugie-  jeśli chcę wiedzieć czy partner ma dzieci to mówię czy sama mam i pytam o to samo.
W końcu jeśli ludzie mają 35+ to naiwnością jest liczyć, że są bezdzietni. Jak się trafi taka perełka to z pewnością zaraz o tym informuje. Ludzie 40+ bez wcześniejszych  związków i bez dzieci gorzej rokują, bo normalnie ogarnięty człowiek do tego czasu powinien to już osiągnąć.
.

bEZ SENSU, Tak jakby wszyscy ludzie z dziećmi nagle okazało się, ze sa tacy ogarnięci i poukładani.

Nie o to chodzi tylko ze cos z nimi nie tak. Z jakiegos powodu nie mieli. Przynajmniej jezeli chodzi o facetow, na podstawie wlasnych doswiadczen potwierdzam.

1,678 Ostatnio edytowany przez blueangel (2023-05-27 15:14:29)

K

Inkwizytorka napisał/a:

jakiś debil.

zaproponowałam spontaniczne przy okazji innej wiadomości. ten temat olał. opowiadał o jakiś inszych rzeczach, nieważne. dziewczyny nie słuchajcie facetów o pierwszych krokach, pisaniu pierwszej czy pierwszej pytającej o spotkanie. jakby chcieli sami by z tym wyszli. a to że chcą żeby dziewczyna czasem to bajeczki i na dobre i tak nie wychodzi. na nich działa najlepiej olewanie. to zawsze się sprawdza.

To z okewani3m tez potwierdzam. Jak ty zaczynasz tez pisac pierwsza czy cos to traca zainteresowanie. Tylko faceci twierdza zeby nie byc "ksiezniczkami" Nie sluchac facetow na forum, bo to goowno prawda.

To tak jak kazda by chciala spokojnego i dobrego a wiadomo jacy przyciagaja i czemu.

1,679

Inkwizytorka napisał/a:

jakiś debil.

introwertyk?

1,680 Ostatnio edytowany przez rakastankielia (2023-05-28 16:37:41)

Inkwizytorka napisał/a:

Bzdura totalna. Jak mnie dziewczyna olewa, to odpuszczam, bo skoro nie jest zainteresowana, to nie ma sensu się starać.

1,681

Bzdura totalna. Jak mnie dziewczyna olewa, to odpuszczam, bo skoro nie jest zainteresowana, to nie ma sensu się starać.

Potwierdzam.

1,682

Teraz sprecyzujcie, co znaczy "olewa".

1,683 Ostatnio edytowany przez Jack Sparrow (2023-05-31 15:42:15)

Nie odpowiada na zaczepki lub robi to zdawkowo i po czasie.

np:

- ładną mamy pogodę, a słyszałem, że w parku XYZ ma być festyn z foodtrackami w następny weekend, masz ochotę wybrać się tam razem ze mną?

(3 dni później)
- yhy

Albo coś takiego:

- czytałem na twoim profilu, że lubisz muzykę rockową. Oglądałaś może film "Metal: A Headbanger's Journey" ? Bardzo ciekawy dokument o historii metalu i kulturze rockowej. Zaskoczyło mnie, że wokaliści rockowo-metalowi mają tak wiele wspólnego z operą. Jak myślisz?

(tydzień później)

- nie wiem

To tak jakby pasjonatkę psychologii zapytać o ostatnie, przełomowe badania nad psychodelikami, która odpowiada na zasadzie "no spoko". A to są sprawy, które wywracają naszą pojęcie na ten temat do góry nogami.

1,684

Jack Sparrow napisał/a:

Nie odpowiada na zaczepki lub robi to zdawkowo i po czasie.

np:

- ładną mamy pogodę, a słyszałem, że w parku XYZ ma być festyn z foodtrackami w następny weekend, masz ochotę wybrać się tam razem ze mną?

(3 dni później)
- yhy

Albo coś takiego:

- czytałem na twoim profilu, że lubisz muzykę rockową. Oglądałaś może film "Metal: A Headbanger's Journey" ? Bardzo ciekawy dokument o historii metalu i kulturze rockowej. Zaskoczyło mnie, że wokaliści rockowo-metalowi mają tak wiele wspólnego z operą. Jak myślisz?

(tydzień później)

- nie wiem

To tak jakby pasjonatkę psychologii zapytać o ostatnie, przełomowe badania nad psychodelikami, która odpowiada na zasadzie "no spoko". A to są sprawy, które wywracają naszą pojęcie na ten temat do góry nogami.

Tak, to akurat jasna sytuacja. To olewanie, a raczej brak zainteresowania. Przecież może być ktoś po prostu nie zainteresowany a nie znaczy, że olewa.
To nie są synonimy.

1,685

W tym wypadku jednak są, bo efekt jest ten sam. Jak czuję się zbywany, to nie będę tracił czas. Jak miałem 20 lat mniej, to mogłem sobie przysłowiowo biegać za dupami, bo to dostarczało dodatkowej ekscytacji kiedy dziewczyna zgrywała trochę niedostępną. Ale na pewnym etapie życia człowiek jednak bardziej ceni sobie dojrzałość, wzajemność i jakieś wspólne zainteresowania, o których można porozmawiać lub uczestniczyć wspólnie. Bo inaczej to tylko tracenie czas obu stron.

Mając lat naście, masz inne priorytety jak masz lat 20+, a te dalej zmieniają się jak masz 35+

1,686

Jack Sparrow napisał/a:

W tym wypadku jednak są, bo efekt jest ten sam. Jak czuję się zbywany, to nie będę tracił czas. Jak miałem 20 lat mniej, to mogłem sobie przysłowiowo biegać za dupami, bo to dostarczało dodatkowej ekscytacji kiedy dziewczyna zgrywała trochę niedostępną. Ale na pewnym etapie życia człowiek jednak bardziej ceni sobie dojrzałość, wzajemność i jakieś wspólne zainteresowania, o których można porozmawiać lub uczestniczyć wspólnie. Bo inaczej to tylko tracenie czas obu stron.

Mając lat naście, masz inne priorytety jak masz lat 20+, a te dalej zmieniają się jak masz 35+

Piszemy o braku zainteresowanie, a to nie jest to samo co olewanie.

1,687

A jaka jest według ciebie różnica, skoro dla mnie skutkuje tym samym?

1,688

Jack Sparrow napisał/a:

A jaka jest według ciebie różnica, skoro dla mnie skutkuje tym samym?

Bo olewanie to taka pretensja: on, ona mnie olewa, niegrzecznie.

A brak zainteresowania ma znaczenie neutralne. Po prostu ktoś nie jest zainteresowany.

1,689

A co sądzicie o takich sytuacjach: facet na tinderze pierwszy pisze, jakieś cześć czy hej, odpisuję mu tym samym i zapada cisza. Mam co prawda bardzo dużo par, ale wiele konwersacji wygląda własnie tak, po co oni w ogóle zaczynają rozmowę? Albo czego się spodziewają na swoje cześć?

1,690

Grubszy_patyk napisał/a:

A co sądzicie o takich sytuacjach: facet na tinderze pierwszy pisze, jakieś cześć czy hej, odpisuję mu tym samym i zapada cisza. Mam co prawda bardzo dużo par, ale wiele konwersacji wygląda własnie tak, po co oni w ogóle zaczynają rozmowę? Albo czego się spodziewają na swoje cześć?

I to jest bardzo ciekawa zagadka, której rozwiązanie chciałbym poznać.

Ktoś jest w internecie na portalu randkowym, albo erotycznym w celu poznania drugiej osoby. Potem gdy ma szansę, to jej nie wykorzystuje. Dlaczego?

Posty [ 1,626 do 1,690 z 2,046 ]

Strony Poprzednia 1 24 25 26 27 28 32 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » randkowanie/poznawanie przez internet

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024