randkowanie/poznawanie przez internet - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » randkowanie/poznawanie przez internet

Strony Poprzednia 1 23 24 25 26 27 32 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,561 do 1,625 z 2,046 ]

1,561

Odp: randkowanie/poznawanie przez internet
Kasssja napisał/a:

O, widzę że inni przejęli terapię JC, podobnie jak ja bez powodzenia big_smile JC to przykład na to, że nie każdemu da się pomóc, mimo wielu dobrych chęci. Zdaje się, że jesteśmy tylko odbiorcami jego narzekań na współczesny świat i kobiety, mamy poświęcać swój czas na czytanie i tyle. Choć może jednak dobrze, żebyśmy pisali, bo on wtedy aktywuje się do dalszych narzekań, co ewidentnie daje mu jakiś rodzaj satysfakcji.
JC, jesteś w profesjonalnej terapii, nie wystarcza ci to? Czy terapeuta wie, że wszystko, co on próbuje z tobą osiągnąć, ty torpedujesz wpisami na forum?

No tak, bo podejście dziewczyn jest ok, a one są święte. To tylko ja jestem ten zły.

Zobacz podobne tematy :

1,562

jakis_czlowiek napisał/a:
Kasssja napisał/a:

O, widzę że inni przejęli terapię JC, podobnie jak ja bez powodzenia big_smile JC to przykład na to, że nie każdemu da się pomóc, mimo wielu dobrych chęci. Zdaje się, że jesteśmy tylko odbiorcami jego narzekań na współczesny świat i kobiety, mamy poświęcać swój czas na czytanie i tyle. Choć może jednak dobrze, żebyśmy pisali, bo on wtedy aktywuje się do dalszych narzekań, co ewidentnie daje mu jakiś rodzaj satysfakcji.
JC, jesteś w profesjonalnej terapii, nie wystarcza ci to? Czy terapeuta wie, że wszystko, co on próbuje z tobą osiągnąć, ty torpedujesz wpisami na forum?

No tak, bo podejście dziewczyn jest ok, a one są święte. To tylko ja jestem ten zły.

Prosiłam, żebyś odczekiwał 5min po przeczytaniu dłuższych postów, a nie odpisywał od czapy w kontrze do trzech pierwszych wyrazów. Jesteś nam winien chociaż trochę szacunku za to, że próbujemy ci pomóc i (ewidentnie) tracimy czas.

1,563 Ostatnio edytowany przez twojeslowo (2023-02-27 17:59:38)

Kasssja napisał/a:

Przecież on ma pierwszą wizytę na 30 marca na NFZ big_smile. Przestańmy się też wkręcać w to, co ten dzieciak tu opisuje, bo jest to nienaturalne postrzeganie rzeczywistości, przez osobę zaburzoną poznawczo, empatycznie i społecznie.

1,564

twojeslowo napisał/a:
Kasssja napisał/a:

Przecież on ma pierwszą wizytę na 30 marca na NFZ big_smile. Przestańmy się też wkręcać w to, co ten dzieciak tu opisuje, bo jest to nienaturalne postrzeganie rzeczywistości, przez osobę zaburzoną poznawczo, empatycznie i społecznie.

Pisał przecież, że chodzi do psychologa/psychiatry... A, kij mu oko, niech żyje jak chce, tylko mógłby przestać zawracać gitarę ciągle tym samym kontentem.

1,565

Święte może nie są, ale ich podejście jest ok. Osiągają swoje cele, są szczęśliwe. To Ty masz problem i tylko Ty możesz coś z tym zrobić.

1,566 Ostatnio edytowany przez twojeslowo (2023-02-27 19:19:10)

Kasssja napisał/a:

Pisał przecież, że chodzi do psychologa/psychiatry... A, kij mu oko, niech żyje jak chce, tylko mógłby przestać zawracać gitarę ciągle tym samym kontentem.

Ja Wam mówię, tutaj to jest gruby przypadek medyczny, nie na forumowe plotki. Ktoś, to obok ZA, mówi o sobie, że jest nikim, a jednocześnie NON STOP będzie się wrzucał ze swoim tematem, aby szukać atencji, ciągle JA, JA, JA i ten durny świat, który ma się natychmiast pode mnie zmienić, bo JA TAK CHCĘ - kolejny ukryty narcyz miś uszatek i założę się o 2 zł, że żaden niedoświadczony, po aplikacji terapeuta za 3500 brutto na NFZ, tego nie uciągnie.

1,567

Kasssja napisał/a:

JC nie dojrzał jeszcze do zmian. Najwyraźniej urządza się w swoim "grajdołku". Terapia mu pewnie też nic nie pomoże, skoro terapeutce też będzie tak uparcie pieprzył to co tutaj na forum.

1,568 Ostatnio edytowany przez twojeslowo (2023-02-27 20:24:48)

Misinx napisał/a:
Kasssja napisał/a:

JC nie dojrzał jeszcze do zmian. Najwyraźniej urządza się w swoim "grajdołku". Terapia mu pewnie też nic nie pomoże, skoro terapeutce też będzie tak uparcie pieprzył to co tutaj na forum.

@Misinx - nie zgodzę się. Tak można mówić o osobach zdrowych, które w trakcie swojego życia, prędzej czy później dojrzewają i stają się w pełni odpowiedzialne za swoje myśli i decyzje. Tutaj masz osobę zaburzoną, która i za 10 lat będzie pisała dokładnie to samo, bo nie potrafi inaczej. Niektórzy pomyślą, że to jakiś algorytm.

Jest tak jak pisała @Kasssja: ''I nie, osoby w spektrum nie muszą być same, ale muszą zmienić swoje sztywne schematy postępowania z drugim człowiekiem, nauczyć się choć minimalnie elastyczności i adaptowania się do nowych, niespodziewanych sytuacji''+ ja bym dodała, że przede wszystkim muszą się nauczyć budować relacje i bycia kontaktowym, bo relacje to życie i główne paliwo człowieka.

1,569

M!ri napisał/a:

Święte może nie są, ale ich podejście jest ok. Osiągają swoje cele, są szczęśliwe. To Ty masz problem i tylko Ty możesz coś z tym zrobić.

I odrzucanie facetów tylko dlatego, że nigdy nie mieli dziewczyn, też jest ok?

Mają prawo do tego, ale kurde, to jest trochę chore.

1,570 Ostatnio edytowany przez tinderka (2023-02-27 22:23:09)

Mają prawo do tego, ale kurde, to jest trochę chore.

No to albo mają prawo (do swoich kryteriów) albo nie (to chore, że cię odrzucają).

1,571

tinderka napisał/a:

No to albo mają prawo (do swoich kryteriów) albo nie (to chore, że cię odrzucają).

Mają prawo i ja to rozumiem. Ale się nie zgadzam tongue

Po prostu mam całą masę rzeczy, za które mnie każda dziewczyna odrzuci. W tym brak doświadczenia w relacjach. Czyli błędne koło -> nie mam doświadczenia, to dziewczyna mnie nie zechce. A doświadczenia nie mam jak nabrać, bo dziewczyny mnie nie chcą tongue

1,572

tinderka napisał/a:

Po prostu mam całą masę rzeczy, za które mnie każda dziewczyna odrzuci. W tym brak doświadczenia w relacjach. Czyli błędne koło -> nie mam doświadczenia, to dziewczyna mnie nie zechce. A doświadczenia nie mam jak nabrać, bo dziewczyny mnie nie chcą tongue

Dla mnie niedoświadczony seksualnie i związkowo facet jest podejrzany, bo może mieć kłopoty z tworzeniem więzi. Gdybym mogła wybrać, to chciałabym kogoś, kto był długo z jedną kobietą, rozstał się i potem przez jakiś czas był sam. Skrajności są złe, za dużo kobiet i brak kobiet może oznaczać kłopoty. Nie wiem czy miałeś związki bez seksu, ale po sam seks można iść do profesjonalistki kilka razy i już będzie łatwiej. Lepsze to niż bzykanie przypadkowych kobiet w klubowych wc.

1,573 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2023-02-27 23:21:37)

tinderka napisał/a:

Dla mnie niedoświadczony seksualnie i związkowo facet jest podejrzany, bo może mieć kłopoty z tworzeniem więzi.

No właśnie. I tak uważa zdecydowana większość dziewczyn. I co ja mam zrobić? Strzelić se w łeb?

No to może odpowiesz na to pytanie: Czy w takim razie jeśli spotykałabyś się z jakimś facetem, to chciałabyś wiedzieć, że jest prawiczkiem albo nie miał nigdy dziewczyny?

1,574 Ostatnio edytowany przez marcinex (2023-02-28 01:25:08)

tinderka napisał/a:

Dla mnie niedoświadczony seksualnie i związkowo facet jest podejrzany, bo może mieć kłopoty z tworzeniem więzi.

No właśnie. I tak uważa zdecydowana większość dziewczyn. I co ja mam zrobić? Strzelić se w łeb?

No to może odpowiesz na to pytanie: Czy w takim razie jeśli spotykałabyś się z jakimś facetem, to chciałabyś wiedzieć, że jest prawiczkiem albo nie miał nigdy dziewczyny?

Było Ci już chyba pisane nie raz: Jak się już umówisz z jakąś dziewczyną to nie mów jej że nie miałeś wcześniej związków/seksu, musisz jej naściemniać. Najwyższa się później z tego wyspowiadasz jak cię to tak bardzo uwiera.
A że twoje kłamstwa mogą wyjść na jaw? Że przez to nie uda Ci się stworzyć trwałego związku? Trudno. Przynajmniej może przez chwile będziesz w związku i sobie zaliczysz i wtedy już nie będziesz miał problemu, że jesteś prawiczkiem i nie byłeś w związkach. Dzięki temu kolejny związek będziesz mógł budować na prawdzie, tak jak chcesz. Jak raz się nie przełamiesz i nie na ściemniasz to może nigdy ci się przez to nie uda stworzyć związku. A nóż twoje kłamstwa nie wyjdą na jaw. Albo nie zniszczą związku? Co masz do stracenia. Życie to nie komedia romantyczna, romantyczna miłość to rzadkość, o ile wg. taka jest.

1,575

Misinx napisał/a:

Jasne... Normalnie to wiadomo zawsze czego się można po facecie spodziewać lol Wystarczy, że był w związku i już jest "gwarancja jakości"... big_smile Eeehhhh....

Mi tego nie mów. Ale dziewczyny tak uważają. Po prostu przy gościu z doświadczeniem czują się dużo bezpieczniej.

Farmazony sadzisz. W dupie mam w ilu związkach był mój potencjalny partner. Ważne jest jak JA się przy nim czuję.

1,576

tinderka napisał/a:
tinderka napisał/a:

Dla mnie niedoświadczony seksualnie i związkowo facet jest podejrzany, bo może mieć kłopoty z tworzeniem więzi. Gdybym mogła wybrać, to chciałabym kogoś, kto był długo z jedną kobietą, rozstał się i potem przez jakiś czas był sam. Skrajności są złe, za dużo kobiet i brak kobiet może oznaczać kłopoty. Nie wiem czy miałeś związki bez seksu, ale po sam seks można iść do profesjonalistki kilka razy i już będzie łatwiej. Lepsze to niż bzykanie przypadkowych kobiet w klubowych wc.

Dla mnie kobieta z tindera to jasny przekaz.

1,577 Ostatnio edytowany przez Herne (2023-02-28 10:45:37)

jakis_czlowiek podziwiam Cię big_smile. Serio.
Właśnie zawładnąłeś kolejny wątek swoimi wywodami i problemami, a masz już swój na więcej niż 100 stron. Jesteś tutaj już, jak widzę, kilka miesięcy i dalej to samo -  jak się czyta Twoje wypowiedzi z dowolnego okresu czasu to w zasadzie schemat się nie zmienia: pojawia się jakiś nowy użytkownik i stara się pomóc, Ty wykorzystujesz to do ściągnięcia uwagi na siebie, użytkownik w pewnym momencie odpuszcza, ale pojawia się kolejny. I tak w pętli.
Żebyś Ty chociaż część energii, jaką na to poświęcasz przekierował na znalezienie kogoś w swoim życiu.

Powinieneś odstawić to forum. To tylko substytut, który znalazłeś celem odsunięcia konieczności zmierzenia się z prawdziwymi problemami.
Zmierzenia się ze sobą samym.

1,578 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2023-02-28 10:50:20)

titty napisał/a:

Farmazony sadzisz. W dupie mam w ilu związkach był mój potencjalny partner. Ważne jest jak JA się przy nim czuję.

Ale to się nie gryzie z tym co napisałem. Przecież pisałem, że dziewczyny starsze ode mnie, np. > 37 lat, to mają normalne podejście. Ale te w interesującym mnie wieku, czyli ~ < 32 lata, to już niestety podchodzą inaczej.

A co do tego jak się dziewczyna przy takim kimś czuje - właśnie o to chodzi, że te dziewczyny nie czują się dobrze przy kimś takim.

1,579

To weź sobie dziewczyną > 37 lat na trochę, pobaw się i będziesz miał problem z głowy.

1,580

Ale to się nie gryzie z tym co napisałem. Przecież pisałem, że dziewczyny starsze ode mnie, np. > 37 lat, to mają normalne podejście. Ale te w interesującym mnie wieku, czyli ~ < 32 lata, to już niestety podchodzą inaczej.

A co do tego jak się dziewczyna przy takim kimś czuje - właśnie o to chodzi, że te dziewczyny nie czują się dobrze przy kimś takim.

Żartujesz sobie, prawda? Ja jestem >37 i prędzej bym zaakceptowała dziewictwo u mocno dorosłego chłopa jako młoda, niedoświadczona dziewczyna niż teraz gdy wiem, z jakich powodów mężczyźni nie potrafią tworzyć związków i co to mówi o ich osobowości.

1,581

blueangel napisał/a:

na podstawie mojego krotkiego eksperymentu+doswiadczen kremika wydaje mi sie, ze te cale fb randki, tindery nie maja glebszego sensu. chcialabym zweryfikowac waszymi doswiadczeniami.
czy ludzie tam rzeczywiscie chca kogos poznac czy tylko tak przebieraja (to chyba glownie kobiety) albo szukaja niezobowiazujacych znajomosci (to chyba glownie mezczyzni).no moze da sie znalezc kogos normalnego tak jednego na milion, ale ogolnie to strata czasu?

udalo wam sie stworzyc zwiazek (wam, a nie znajnomy brata kuzyna mojej przyjaciolki) zwiazek poznajac kogos przez tego typu aplikacje?
ile zab musieliscie pocalowac?

Jeśli próbowałaś tylko tindera czy fb, to nic niestety nie wiesz.
Nie ma tutaj pewnika co do tego, czy to tylko kobiety czy mężczyźni szukają tego czy tamtego - obydwie płcie i przebierają i szukają niezeobowiązujących relacji.
Dysonans staje się bardziej jasny, kiedy przyjrzymy się bliżej różnicy pomiędzy kobietami a mężczyznami.

Pominę aplikacje, bo te głównie służą tylko i wyłącznie do podnoszenia ego użytkowników (insta zdjęcia, bo przecież mamy erę małostkowości i próżności).

Kobiety na portalach szukają, głównie, facetów z perfekcyjnym bmi, mającymi od 180 do 200cm, wykształconymi, będącymi w stanie je sponsorować i najlepiej będącymi w kwiecie wieku bądź w tym przedziale 30-50 (ta średnia razi po oczach, ale parę miesięcy spędzonych na IC czyni ją faktem). Innymi słowy - szukają księcia z bajki z idealnymi genami, który z jakiegoś powodu zainteresuje się właśnie nimi tylko i wyłącznie dlatego, bo są młode i atrakcyjne.

Mężczyźni, na odwrót: ci najgorszego sortu, z brzucho-piwem, mordą typowego buraka, średnim IQ plasującym się gdzieś pomiędzy zardzewiałą łopatą a widłami do gnoju szukają kobiet młodych i atrakcyjnych lecz na tyle głupich, aby wpaść w ich ręce. Często także po prostu dają sobie siana i sprowadzają filipinki, tajki i ukrainki, bo im chodzi tylko i wyłącznie o żony z importu do celów kuchio-łóżkowych.

Taki świat, łopatologicznie wyjaśniając.

Nie znam ani jednej osoby, która znalazła konkretnego i oryginalnego partnera czy partnerkę.
Pracuję jednak z wieloma norwegami, którzy sprowadzili sobie filipinki i zrobili z nich żony - to jest bardziej spowodowane problematycznością społeczeństwa w Norwegii, które już dawno temu odrzuciło wartości małżeńskie na rzecz otwartych związków - takie błędne koło, gdzie norwedzy cały czas chleją bo ich żony z imigrantami zdradzają, a norweszki ich zdradzają, bo tamci piją. Logika 21. wieku ^.^

Niestety, z własnego doświadczenia i z perspektywy kogoś, kto przebiera pomiędzy desperatkami (czytaj: właśnie te "żony z importu"), małolatami, które albo mają rozdmuchaną samoocenę albo tak naprawdę nie wiedzą, czego chcą (albo chcą, ale FWB), żonami które chcą skoku w bok czy kobietami z pasjami typu instagram i facebook, znalezienie jakiejkolwiek autentycznej osoby jest bardzo rzadkie. Zdarza się, lecz nie jest codziennością.

I tak polecam, bo pamiętajmy: na Ziemi jest nas osiem miliardów, a odliczając płeć przeciwną, dzieci, starców i tych już w związkach, statystycznie, każdy z nas powinien znaleźć prędzej czy później kogoś dla siebie. Nie, że trzeba tylko uwierzyć, lecz konsekwentnie nad tym pracować.
To ostatnie jednak piszę chyba tylko i wyłącznie dla siebie, bo ile poczytałem sobie na forach dla samych kobiet (jak to) i tych polskich i tych zagranicznych to widzę, że w rzeczywistości zapewne powinienem wsiąść w samochód i objechać świat, zamiast próbować sił w Internecie.

Ciekaw jestem czy są tu kobiety, które jak ja nagminnie i z taką samą starannością próbowały swych sił na każdym możliwym forum czy portalu randkowym i jakie były ich analizy użytkowników. Czy w ogóle samej problematyczności tego zagadnienia.

1,582

Czy zdarzalo wam sie utrzymywac kontakt z kims, z kim nie pyklo?

1,583 Ostatnio edytowany przez Gary (2023-03-05 13:25:14)

blueangel napisał/a:

Relacje są wielowymiarowe. Romantyczne, przyjacielskie, erotyczne, miłosne.
Powiedziała, że nie będziemy mieli seksu, a potem mieliśmy kontakt przez jakiś czas...
Albo był seks, a potem nie było seksu i dalej mamy kontakt...

Ludzie utrzymują kontakt bo jest im dobrze, nawet jak tylko piszą ze sobą.
Nawet jak piszą rzadko, bardzo rzadko.
Może jak tylko czasem się spotkają.

Nie wyrzucamy na śmietnik dobrych relacji.

1,584

blueangel napisał/a:

Wiele razy. Strasznie to głupie było. Dzisiaj już bym się tak nie bawił.

1,585

blueangel napisał/a:

Nie. To mało komfortowa sytuacja.

1,586

Mnie się zdarzało, ale tylko przez upór facetów, żeby co jakiś czas napisać i zbadać sytuację. Wtedy przez dzień czy dwa jakoś tam rozmowa się toczyła i potem znów zdychała. Bez sensu to jest, bo jak nie pykło raz to i drugi nie pyknie, a przyjaźń na takim gruncie raczej nie wykiełkuje.

1,587

Kasssja napisał/a:

Mnie się zdarzało, ale tylko przez upór facetów, żeby co jakiś czas napisać i zbadać sytuację. Wtedy przez dzień czy dwa jakoś tam rozmowa się toczyła i potem znów zdychała. Bez sensu to jest, bo jak nie pykło raz to i drugi nie pyknie, a przyjaźń na takim gruncie raczej nie wykiełkuje.

A to ciekawe. A czy dawałaś dosłownie do zrozumienia, że już w ogóle nie pyknie?
Jeśli tak, po co w ogóle odpisywać?

A odpowiadając na to pytanie: ja również nie utrzymuję kontaktu tam, gdzie nie wypaliło.
Nie ma sensu jak powyżej, a po za tym - narzucać się i wysyłać coś, co może trafić do spamu nie ma sensu.

1,588

Fjord napisał/a:

A to ciekawe. A czy dawałaś dosłownie do zrozumienia, że już w ogóle nie pyknie?

Oczywiście, po pierwszej czy drugiej randce odmawiałam kolejnej i było wiadomo, że nic z tego nie będzie.

Jeśli tak, po co w ogóle odpisywać?

Bo nie jestem bucem i na "cześć, jak się masz? Kupiłaś w końcu do auto/mieszkanie/psa?" albo: "Zdałaś ten trudny egzamin? " odpisuję jak człowiek, a nie blokuję kontakt.

A odpowiadając na to pytanie: ja również nie utrzymuję kontaktu tam, gdzie nie wypaliło.
Nie ma sensu jak powyżej, a po za tym - narzucać się i wysyłać coś, co może trafić do spamu nie ma sensu.

1,589

No i skasowałem znowu Tindera... Szkoda nerwów... 1 para na 1-2 tygodnie co najwyżej...

1,590

ale wiesz, że na Tinderze świat się nie kończy?
czas wylogować się do życia.

1,591

No i skasowałem znowu Tindera... Szkoda nerwów... 1 para na 1-2 tygodnie co najwyżej...

A wystarczyło trochę cierpliwości, wrzucenia na luz, zaprzestanie parcia na natychmiastowy sukces. Tinder mógł wisieć, 1 para na 1 - 2 tygodnie mogłaby sie może w końcu okazać rokującym połączeniem. Ale nie, ma być już, teraz, zaraz, szybko, szybko, z sukcesem, ma być bęc - pierdylion par i od razu ma być ten złoty strzał.

1,592

KoralinaJones napisał/a:

A wystarczyło trochę cierpliwości, wrzucenia na luz, zaprzestanie parcia na natychmiastowy sukces. Tinder mógł wisieć, 1 para na 1 - 2 tygodnie mogłaby sie może w końcu okazać rokującym połączeniem. Ale nie, ma być już, teraz, zaraz, szybko, szybko, z sukcesem, ma być bęc - pierdylion par i od razu ma być ten złoty strzał.

Można i przez Tindera szczęścia próbować, a nuż się uda.

1,593 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-03-13 18:14:36)

pjack napisał/a:

Zaraz po raz setny usłyszymy ,że się nie da w życiu bez Tindera i dlaczego,opowieści o zerach,braku szans,możliwości,umiejętności, śmieciach etc
Tinder to jest taki dyżurny autosabotaż, żeby potem na jakiś czas uciec przed życiem, "odpocząć" od zadawania sobie z lubością pokrętnie ran i bólu,użalaniem się i pretensjami,frustracją do siebie i wszystkich w koło, u Włodka  jak widzę i nie tylko u niego.

1,594

paslawek napisał/a:
pjack napisał/a:

Zaraz po raz setny usłyszymy ,że się nie da w życiu bez Tindera i dlaczego,opowieści o zerach,braku szans,możliwości,umiejętności, śmieciach etc
Tinder to jest taki dyżurny autosabotaż, żeby potem na jakiś czas uciec przed życiem, "odpocząć" od zadawania sobie z lubością pokrętnie ran i bólu,użalaniem się i pretensjami,frustracją do siebie i wszystkich w koło, u Włodka  jak widzę i nie tylko u niego.

U Włodka, nie widzę tu żadnego Włodka cD

1,595

Włodek=jakiś_człowiek
to dłuższa historia jest big_smile z tym

1,596 Ostatnio edytowany przez blueangel (2023-04-04 12:44:55)

mam 3 luzniejsze tygodnie i z ciekawosci sciagnelam tindra. wszyscy o nim mowia, a ty nie masz zielonegopojecia o apce tak naprawde. Moze zbyt szybko wyrobilam sobie zdanie, ale juz pokilku minutach sie niezle uhahahalam, a potem przyszla refleksja, ze to jedynie mega szambo.

Trafilam tam na osoby, ktore znam. Gdybymich nie znala, pewnie uwierzylabym w opisy. Kolesie, ktorzy co trzeciej lasce w promieniu 50 km proponuja ONSi F+, maja na tinderku,  ze szukaja STALEGO xD ZWIAZKU, sa tacy porzadni, licza na zanlezienie milosci zycia i inne tego typu podobne brednie. Ja ich znam, ale teraz pomyslcie o tych wszystkich dziewczynach, ktore ich nie znaja i uwierza. masakra. dopiero co sicagnelam, a juz jestem prawie pewna, ze nie dotrzymam tych 3 tygodni i pozbede sie w ciagu kilku dni. Nie widze jakos sensu przesiadywania w takim brodziku klamstw i k..estwa.

bylam lekko uprzedzona, ale nie az tak. nadal przecieraz oczy ze zdumienia. Jak w takim razie komukolwiek w cos uwierzyc.

1,597

blueangel napisał/a:

Trafilam tam na osoby, ktore znam. Gdybymich nie znala, pewnie uwierzylabym w opisy. Kolesie, ktorzy co trzeciej lasce w promieniu 50 km proponuja ONSi F+, maja na tinderku,  ze szukaja STALEGO xD ZWIAZKU,

Co znaczy "F+"?

Kłamią, bo pewnie zwiększają szansę na seks.

Ja ich znam, ale teraz pomyslcie o tych wszystkich dziewczynach, ktore ich nie znaja i uwierza.

To że ich znasz, to na czym polega twoja przewaga nad tymi dziewczynami?

Bo te inne też widzą   "ONS" + "STAŁY ZWIĄZEK", tak?

1,598 Ostatnio edytowany przez blueangel (2023-04-04 14:05:04)

Chyba sie nie zrozumi3lismy. 5 najwi3lszych Meskich dziwek jakie znam, deklaruje, ze szuka stalego zwiazku. Stalego. Nie maja w profilu nic o ONS czy F+ a co jest ich prawdziwym celem. 100% nie szukaja zwiazku, a seksu. Szok. Ze mozna tak klarmac. Okej jak powiesz w prost i dziewczyna tez jest zainteresowana i oboje w to wchodzicie. Ale Tak oszukiwac? Jakas laska sie moze zaangazowac, uwierzyc w milosc, a tak naprawde zostanie zbajerowana i wykorzystana.

Nie widze sensu, po co w ogole tam siedziec, mi juz sie odechcialo.

1,599

F+ to FwB

1,600 Ostatnio edytowany przez blueangel (2023-04-04 14:09:03)

I jeszcze przyjdzie JC i ci powie, ze kobietom jest latwiej. Jprdl rece opadajoo

1,601

Z czystej ciekawości, wysypała mi się relacja - naczytałem się o tym tinderze na prawo i lewo i... też założyłem. Tak na miesiąc, zerknę i spróbuję "fenomen" tego poznać, a też i gadanie takich ludzi jak JC.
I szczerze... jedno wielkie szambo, serio. Część ludzi też znam, też kojarzę i faktycznie udają wręcz kogoś innego. Do tego nad wyrost traktowanie z góry też widoczne.
Jeżeli ktoś ma zamiar opierać się tylko na portalach, czy też apkach tego typu to powodzenia życzę.

1,602

blueangel napisał/a:

I jeszcze przyjdzie JC i ci powie, ze kobietom jest latwiej. Jprdl rece opadajoo

Fajnie, ja siedzę ponad rok i nic. Jakbyś posiedziała dłużej niż parę dni, to na 100% byś dała radę kogoś poznać.

pjack napisał/a:

Z czystej ciekawości, wysypała mi się relacja - naczytałem się o tym tinderze na prawo i lewo i... też założyłem. Tak na miesiąc, zerknę i spróbuję "fenomen" tego poznać, a też i gadanie takich ludzi jak JC.
I szczerze... jedno wielkie szambo, serio. Część ludzi też znam, też kojarzę i faktycznie udają wręcz kogoś innego. Do tego nad wyrost traktowanie z góry też widoczne.
Jeżeli ktoś ma zamiar opierać się tylko na portalach, czy też apkach tego typu to powodzenia życzę.

No ale ja zawsze mówiłem, ze Tinder to dno. Ale nie mam lepszych opcji niż portale randkowe.

1,603 Ostatnio edytowany przez blueangel (2023-04-04 14:54:58)

jasne, poznalabym, stracila w uj czasu, moze nawet zaangazowala, tylko po to, zeby sie dowiedziec, ze jemu chodzilo o jedno. sorry stary, ale chyba nie masz pojecia jak to  jest, gdy dziewczyna poznaje 5 kolesia z rzedu, ktory jest zainbteresowany tylko jej majtkami i co sie czuje po takim x rozczarowaniu.

juz pomijam laski, ktore rzeczywiscie do tego lozka poszly, bo sobie wyobrazaly milosc po grob i jak mu nie zalezy.

ale wy chyba nie jestescie w stanie tego pojac, bo dla was sam seks w sobie to wartosc dodatnia. kobieta liczy z powodow biologicznych na uczucie. zreszta z randomowego seksu goowno by miala, bo od samego wloz wyicganij nie dojdzie. po uj jej to?

wejdz w dzialsamotnosc, poczytaj jak iskierka czy inkwizytorka cierpi, jeszcze przed seksem, bo tez sobie wyobrazala cos tam, a koles gdy zobaczyl ze mu nie da, olal cieplym moczem. on ma wywalone,a  ta szlocha i nawet muzyczkis e nie moze puscic. jakos jest sama zreszta tak jak i rossanka. no ale gdyby posiedzialy kilka dni, przeciez by znalazly...... o ile sobie przypominam to zwlaszcza rossanka miala kilka takich probnych okresow i jak widac bez efektow

1,604

No ale ja zawsze mówiłem, ze Tinder to dno. Ale nie mam lepszych opcji niż portale randkowe.

Masz, wyjść na miasto, pojechać mieścinę dalej, wyjść do klubu itd.
Masz, tylko nie chcesz z nich skorzystać.
Fakt faktem kogoś tam poznałem i da się, nie powiem, ale... odczucie mam, że dużo przechodzi obok nosa, taka masówka.

1,605

ale klub to chyba tez nie za dobre miejsce?

1,606

W klubach też są normalni ludzie, nie wszyscy oczywiście i to zależy od klubów. Na przełamanie lodów jednak by się JC przydało.

1,607

blueangel napisał/a:

bylam lekko uprzedzona, ale nie az tak. nadal przecieraz oczy ze zdumienia. Jak w takim razie komukolwiek w cos uwierzyc.

od strony mężczyzny też bardzo ciekawie to wygląda

1,608

Farmer napisał/a:
blueangel napisał/a:

od strony mężczyzny też bardzo ciekawie to wygląda

to mnie oswiec, jakos sobie  nie wyobrazam, zeby kobiety cos podobnego odwalaly. zatem musi o cos innego cho. chyba juz nic  mnie nie zdziwi

1,609

blueangel napisał/a:

to mnie oswiec, jakos sobie  nie wyobrazam, zeby kobiety cos podobnego odwalaly. zatem musi o cos innego cho. chyba juz nic  mnie nie zdziwi

A co chcesz?
Zdjęcia w dziwnych pozach i miejscach, czy opisy, które niejednokrotnie odrzucają?
Kilkukrotnie spotkałem cenniki.

1,610

pozy i miejsca to jednak co innego. nie kazdy lubi lezec pod palmami, gdzie foty bylyby badz co badz fajne, a jesli opis ci nie pasuje, nie musisz przsuwac w prawo. widzisz to wszystko, jeszcze zanim wejdziesz w konwersacje z ta osoba. to, o czym ja mowie to zupelnie inny kaliber. ktos cie oszukuje z premedytacja dla najnizszych pobudek. zamieszcza  opis, ze szuka czegos powaznego, obiecuje milosc po grob, a chce tylko jednego. ostatnio bylam zjesc z kumpela. opowiadala o najnowszym typie, z ktorym miala do czynienia. jak on sie nie staral, jaki romantyk, jaka randka full wypas, jedyne czego zabraklo to tylko skrzypiec jeszcze. zaprosil gdzies tam jej mame. a lecial na iles tam frontow smile widzisz roznice?

1,611

Blue, ale u kobiet kłamanie też jest nagminne...

Jedna laska powiedziała mi, że ma 32 lata, miała 37 tongue Z dwiema innymi jak się spotkałem, to okazało się, że są o głowę niższe niż ja, a wg opisu były tego samego wzrostu (pewnie tyle dały bo chciały wyrwać faceta ze 180cm). Co do ich pobudek, to też cholera wie.

A laski to nie lecą na x frontów? Częściej niż faceci, bo portale im to ułatwiają.

1,612

Częściej niż faceci, bo portale im to ułatwiają.

Umawiałeś się z facetami, ze masz porównanie?

1,613 Ostatnio edytowany przez Farmer (2023-04-04 21:21:40)

blueangel napisał/a:

pozy i miejsca to jednak co innego.

Dzieciate, a o dzieciach dowiadujesz się na którejś z kolei randce, z długami, bezrobotne.
Z chorobami psychicznymi, o których dowiadujesz się po pół roku itp.
Z opinią puszczalskiej, bo wszyscy faceci w okolicy ją znają, a szuka tylko stałego związku.
Popijającą codziennie po butelce wina i weekendy przeznaczone na picie.
Umawiająca się z 5 naraz, by każdy weekend w miesiącu mieć zaplanowany na wyjazd.

O takim kalibrze piszesz?

1,614

blueangel napisał/a:

ale wy chyba nie jestescie w stanie tego pojac, bo dla was sam seks w sobie to wartosc dodatnia. kobieta liczy z powodow biologicznych na uczucie. zreszta z randomowego seksu goowno by miala, bo od samego wloz wyicganij nie dojdzie. po uj jej to?

Nie, dla mnie seks sam w sobie jest nic niewart. Szukam tylko uczucia i stałego związku. Portale to dno, ale w realu jest jeszcze gorzej pod tym względem.

1,615

Farmer napisał/a:

Dzieciate, a o dzieciach dowiadujesz się na którejś z kolei randce, z długami, bezrobotne.
Z opinią puszczalskiej, bo wszyscy faceci w okolicy ją znają, a szuka tylko stałego związku.
Umawiająca się z 5 naraz, by każdy weekend w miesiącu mieć zaplanowany na wyjazd.

Cholera, inne babki to się bawią, a ja tylko dom, praca, dziecko, pies yikes

1,616

Kasssja napisał/a:
Farmer napisał/a:

Cholera, inne babki to się bawią, a ja tylko dom, praca, dziecko, pies yikes

cos robimy nie tak wink

a tak serio to faceci tez potrafia przemilczec, ze maja dzieci, baa nawet zone. o baletach co weekend tez nie wspomne. wlasciwie to wszystko co tu przytoczyles, mozna i w druga strone.

1,617

blueangel napisał/a:

wlasciwie to wszystko co tu przytoczyles, mozna i w druga strone.

Wszyscy grają w gierki.
Chciałem pokazać, że kobiety też.

1,618

blueangel napisał/a:

mam 3 luzniejsze tygodnie i z ciekawosci sciagnelam tindra. wszyscy o nim mowia, a ty nie masz zielonegopojecia o apce tak naprawde. Moze zbyt szybko wyrobilam sobie zdanie, ale juz pokilku minutach sie niezle uhahahalam, a potem przyszla refleksja, ze to jedynie mega szambo.

Trafilam tam na osoby, ktore znam. Gdybymich nie znala, pewnie uwierzylabym w opisy. Kolesie, ktorzy co trzeciej lasce w promieniu 50 km proponuja ONSi F+, maja na tinderku,  ze szukaja STALEGO xD ZWIAZKU, sa tacy porzadni, licza na zanlezienie milosci zycia i inne tego typu podobne brednie. Ja ich znam, ale teraz pomyslcie o tych wszystkich dziewczynach, ktore ich nie znaja i uwierza. masakra. dopiero co sicagnelam, a juz jestem prawie pewna, ze nie dotrzymam tych 3 tygodni i pozbede sie w ciagu kilku dni. Nie widze jakos sensu przesiadywania w takim brodziku klamstw i k..estwa.

To oczywiste, że facet jeśli chce tylko seksu, to i tak będzie twierdził, że chce stałego związku - bo to jest to, czego jednak większy % kobiet oczekuje. Więc żeby nie zniechęcać na starcie mnóstwa kobiet, to będzie ściemniał.

blueangel napisał/a:

Frajerstwem jest wierzyć komukolwiek na słowo, które nic nie kosztuje. Jeśli kobieta chce stałego związku a nie tylko bycia zaliczoną, to niech nie pakuje się z ledwo poznanym typem do łóżka, tylko go zweryfikuje...

1,619

Nigdy nie byłam na portalu randkowym i prawdopodobnie nigdy nie będę, wiem jednak, że gdybym chciała wyłuskać kogoś do związku to na pewno nie nabrałbym się  na jakieś gierki.

Po pierwsze w opisie zaznaczam: jesteś w związku - nie pisz, bo partnerka o wszystkim się dowie.
To z pewnością odstraszy amatorów naiwnych kobietek.

Po drugie-  jeśli chcę wiedzieć czy partner ma dzieci to mówię czy sama mam i pytam o to samo.
W końcu jeśli ludzie mają 35+ to naiwnością jest liczyć, że są bezdzietni. Jak się trafi taka perełka to z pewnością zaraz o tym informuje. Ludzie 40+ bez wcześniejszych  związków i bez dzieci gorzej rokują, bo normalnie ogarnięty człowiek do tego czasu powinien to już osiągnąć.

Wolna osoba powinna w kilka tygodni poznać kilka osób w promieniu 50km od swojego zamieszkania, po tygodniu pisania spotkać się na żywo, a po 3-4 spotkaniach zdecydować której znajomości daje największe szanse i na tą postawić.

Zanim się na kogoś zdecyduję mówię wprost - chcę sprawdzić  podstawowe informacje o Tobie - praca, miejsce zamieszkania, rodzina, proszę o dowód osobisty. Jak gość leci w kulki to spadówa i po zabawie.

1,620

Agnes76 napisał/a:

chcę sprawdzić  podstawowe informacje o Tobie - praca, miejsce zamieszkania, rodzina, proszę o dowód osobisty.

jak na przesłuchaniu na Policji smile

1,621

Farmer napisał/a:
Agnes76 napisał/a:

chcę sprawdzić  podstawowe informacje o Tobie - praca, miejsce zamieszkania, rodzina, proszę o dowód osobisty.

jak na przesłuchaniu na Policji smile

Można to nazywać jak kto chce smile
Przynajmniej nie stracę kilku miesięcy na oszusta.

Jak się czyta o tych wszystkich oszustach to trzeba zadbać o swoje bezpieczeństwo.

Męża na drugim spotkaniu też poprosiłam o dowód big_smile

1,622

Agnes76 napisał/a:

Wolna osoba powinna w kilka tygodni poznać kilka osób w promieniu 50km od swojego zamieszkania, po tygodniu pisania spotkać się na żywo, a po 3-4 spotkaniach zdecydować której znajomości daje największe szanse i na tą postawić.

To chyba ja robiłem coś nie tak big_smile

1,623 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-04-05 18:22:32)

Agnes76 napisał/a:

Zanim się na kogoś zdecyduję mówię wprost - chcę sprawdzić  podstawowe informacje o Tobie - praca, miejsce zamieszkania, rodzina, proszę o dowód osobisty. Jak gość leci w kulki to spadówa i po zabawie.

Żartujesz chyba? tongue Ja bym się wystraszyła gdyby obcy facet chciał ode mnie dokumenty i informacje pozwalające mnie identyfikować. Praca? W życiu. Ostatnia rzecz którą bym ujawniła.

1,624 Ostatnio edytowany przez Agnes76 (2023-04-05 18:27:41)

KoralinaJones napisał/a:
Agnes76 napisał/a:

Żartujesz chyba? tongue Ja bym się wystraszyła gdyby obcy facet chciał ode mnie dokumenty i informacje pozwalające mnie identyfikować. Praca? W życiu. Ostatnia rzecz którą bym ujawniła.

Po 3-4 spotkaniach i decyzji, że wchodzimy w relację, trzeba o sobie wiedzieć podstawowe rzeczy.
I co by mi w tej pracy zrobił? Do mojej nawet by nie wszedł, bo jest tabliczka "obcym wstęp wzbroniony" i kod dostępu lol

1,625 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-04-05 18:31:46)

Agnes76 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Agnes76 napisał/a:

Po 3-4 spotkaniach i decyzji, że wchodzimy w relację, trzeba o sobie wiedzieć podstawowe rzeczy.
I co by mi w tej pracy zrobił? Do mojej nawet by nie wszedł, bo jest tabliczka "obcym wstęp wzbroniony" i kod dostępu lol

Nie żartuj, serio. Po 3 - 4 spotkaniach to ja mogę co najwyżej powiedzieć jakie mam wykształcenie, no może kim jestem z zawodu. Zresztą po tak krótkim czasie sama o więcej nie pytałabym.

Posty [ 1,561 do 1,625 z 2,046 ]

Strony Poprzednia 1 23 24 25 26 27 32 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » randkowanie/poznawanie przez internet

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024