Dziewczyny mnie skreślą za to, że nie mam doświadczenia w związkach/seksie.
Nigdy się do tego nie przyznawaj! Przypiekany żywcem nad ogniskiem krzycz, że byłeś w jednym długim związku i bardzo tę osobę kochałeś i od tamtego czasu nie czułeś potrzeby iść z kimś do łóżka bez miłości.
Skreślą mnie za to, że wynajmuję małą kawalerkę.
Nie mów na etapie pisania, że to mała kawalerka i tym bardziej, że wynajmujesz. Gdy pytają gdzie mieszkasz mów, że gromadzisz gotówkę, żeby kupić coś bez kredytu (bo pewnie tak jest, wiem czym się zajmujesz zawodowo) a na razie, póki jesteś singlem, mieszkasz w małym mieszkaniu. Ale że jak się z kimś zwiążesz to przyjdzie pora na zmiany
Za to, że nie mam samochodu,
Absolutnie potrzebujesz samochodu, facet bez samochodu od razu traci -100 punktów i takie są fakty. Zrób prawko i kup samochód, choćby za 10k. Mój brat programista zarabia w miesiąc tyle co ja przez 3, a jeździ autem starszym i brzydszym od mojego - ma wyjebongo co myślą inni, lubi je i tyle. Ale ważne, że ma czym dziewczynę podwieźć czy wziąć na weekend.
czy że nie umiem gotować.
Kogo to obchodzi? Zresztą teraz każdy umie, są jutuby, blogi online, orangutan i to mało inteligennty zrobi średnio trude dania, więc ty też. Ćwicz.
Skreślą mnie nawet za to, że jestem spokojny i nie chodzę na imprezy.
Więc mów, że już się wyimprezowałeś i teraz potrzebujesz spokojnych wieczorków, najlepiej we dwoje.
Albo że nie jeżdżę na wakacje.
Nie mów im, że nie jeździsz, mów: z wakacjami czekam na drugą połówkę. Mam mnóstwo planów, co chciałbym zobaczyć z moją dziewczyną.
Nawet minusem jest to, że nie mam nałogów, czy że mam dobrą pracę i dobre zarobki.
Bzdura
Nie mówiąc już o tym, że leczę się u psychologa/psychiatry, przecież przyznanie się do tego, to jest skreślenie od razu.
O tym możesz powiedzieć najwcześniej na 10 randce i ani się waż wspominać o tym na czatach z obcymi.
Więc kim jestem, jak nie zwykłym zerem, skoro dla dziewczyn nic nie jestem wart?
Jesteś tyle wart, ile uważasz że jesteś. Inni to widzą i za tym podążają. Ludzie tu na forum też. Moim zdaniem jestes w spektrum lub masz inne zaburzenia i powinieneś być w terapii. Ale nie ma to nic wspólnego z twoją wartością.