randkowanie/poznawanie przez internet - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » randkowanie/poznawanie przez internet

Strony Poprzednia 1 9 10 11 12 13 32 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 651 do 715 z 2,046 ]

651

Odp: randkowanie/poznawanie przez internet
Serberys napisał/a:

@rossanka byłem na badoo i na sympatii, ale konta skasowane już dawno tongue

To samo, Jeszcze Tinder był kilka razy  big_smile

Zobacz podobne tematy :

652

@rossanka nie ciągnie mnie już na tindera ani na nic tongue

653

rossanka napisał/a:

Nie uwierze, ze zagadywaleś przez 10 lat i zadna nie odpowiedziała nigdy.

Przecież napisałem, że nie jestem w stanie podejść i zagadać. To jakim cudem dziewczyna miałaby odpowiedzieć? xD

654

jakis_czlowiek napisał/a:
rossanka napisał/a:

Przecież napisałem, że nie jestem w stanie podejść i zagadać. To jakim cudem dziewczyna miałaby odpowiedzieć? xD

To jak chcesz kogoś poznać nie zagadując?

655

Serberys napisał/a:

@rossanka nie ciągnie mnie już na tindera ani na nic tongue

Tylko na Natkobiety big_smile

656

@rossanka tutaj można pogadać z ludźmi, tam niezbyt tongue

657

Serberys napisał/a:

@rossanka tutaj można pogadać z ludźmi, tam niezbyt tongue

I dlatego tamte portale mnie stresują. Ti można porozmawiać bez podtekstów. A tam to wiadomo, że ktoś kogoś szuka, i nie można poznawać się na luzie tylko jest presja .

658

rossanka napisał/a:

Moim zdaniem to Tobie bardzo by się przydała terapia. Ale w trybie behawioralno-poznawczym, nie psychodynamiczna. Jesteś wypełniony lękami i blokadami. Nad tym trzeba pracować.

659

rossanka napisał/a:

No tak jak w galerii do każdej podchodzę i pytam czy nie szukają męża/partnera i czy mają już męza/partnera ...

Boję się że szybko bym znalazł sie na komisariacie (molestowanie) albo mąż/partner danej kobiety pomógł by mi zmienić wygląd mojej twarzy ...

Zagadywanie obcych kobiet to desperacja i nic więcej ...

Po to są portale aby zagadywać do osób które są zainteresowane poznaniem kogoś ...

660 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-11-24 10:41:13)

Kaszpir007 napisał/a:

No tak jak w galerii do każdej podchodzę i pytam czy nie szukają męża/partnera i czy mają już męza/partnera ...

Boję się że szybko bym znalazł sie na komisariacie (molestowanie) albo mąż/partner danej kobiety pomógł by mi zmienić wygląd mojej twarzy ...

Po to są portale aby zagadywać do osób które są zainteresowane poznaniem kogoś ...

Kurde czytam to i nie wiem... Raz to wygląda na sarkazm, a raz nie xD

Dalsze posty kierowane do mnie proszę pisać w moim temacie.

661

przez ostatnie tygodnie/miesiace wciaz przewijaja sie posty o niepowodzeniu w poznawaniu plci przeciwnej w necie/szybkich randkach itd itp.
a nie myslicie, ze to przez wyglad/bycie nieatrakcyjnym?

w jakich sytuacjachkonczyliscie znajomosc po pierwszej/drugiej randce?tzn z jakich powodow? moze dojdziemy do tego, gdzie jest pies pogrzebany
moja teza to wlasnie przez niespodobanie sie z wygladu.

662

blueangel napisał/a:

przez ostatnie tygodnie/miesiace wciaz przewijaja sie posty o niepowodzeniu w poznawaniu plci przeciwnej w necie/szybkich randkach itd itp.

w jakich sytuacjachkonczyliscie znajomosc po pierwszej/drugiej randce?tzn z jakich powodow? moze dojdziemy do tego, gdzie jest pies pogrzebany

Ja się z Tobą zgadzam co do tezy o wyglądzie.

663

Kaszpir007 napisał/a:
rossanka napisał/a:

A to zagadywanue jest tylko pytaniem o stan cywilny? Nie można już zapytać w sklepie o kobieca poradę dotyczącą perfum na prezent, albo o to, czy jak dojść pod taki I taki adres, albo banalnie i godzinę?

Jak rozumieć, że jak się zagaduje obcą kobietę, to pyta się ją jedynie o to czy jest wolna, to pomysł szaleńca.

664 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-12-18 14:08:32)

blueangel napisał/a:

No jeśli facet wygląda jak model, to dostanie masę par. To chyba jest oczywiste. A gość zwykły z wyglądu praktycznie nie ma szans na żadne pary, bo dziewczyny wybiorą tego, co wygląda lepiej.

blueangel napisał/a:

Haha. U mnie nigdy nie było 2 randki. Chociaż nie wiem, czy cokolwiek mogę nawet randką nazwać. Raczej "spotkaniami". Wszystkie sytuacje z tego roku, gdzie doszło do jakiegoś spotkania:

1) Pół spotkania w ciszy, 0 wspólnych tematów. Próbowałem ciągnąć rozmowę, dopytywać się, nic to nie dawało. Zgodziliśmy się, że nie ma sensu tego ciągnąć.
2) Spotkanie poszło fajnie, szybko czas zleciał. Ale i tak koleżanka mnie zghostowała, mimo że pisałem do niej potem. Po jakimś czasie na Tinderze znowu jej profil zobaczyłem po jakimś czasie i się okazało, że miała 4-5 lat więcej niż mówiła xD
3) To było 2 spotkanie. Myślałem, że to randka, ale koleżanka powiedziała, że chce tylko pogadać.
4) Znowu 0 wspólnych zainteresować, jednostronna rozmowa, ja rzucałem jakiś temat, koleżanka coś odpowiadała, cały czas rozmowa o niej. Koleżanka mnie potem sama uprzedziła i napisała coś w stylu "czyli nie jestem w Twoim typie?".
5) Spotkanie na kawę, ale była szansa, że coś może z tego wyjść, bo fajnie się rozmawiało. A okazało się, że mnie koleżanka wystawiła. Podała mi miejsce spotkania, a jak przyszedłem, to był tam remont. No i nie pojawiła się.

Więc tu akurat ciężko powiedzieć, że to przez mój wygląd...

Jeśli już to wygląd może być powodem tego, że nie mam par. Ale potem jak już dojdzie do potkania to raczej widzę inne problemy, niekoniecznie związane ze mną.

665 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-12-27 17:00:49)

Kurna 2.5 miesiąca od ostatniego założenia konta na Tinderze, a wynik następujący: jakieś 10 par, 2 dziewczyny zdecydowały się odpowiedzieć 1 zdaniem i potem zamilkły, pozostałe dziewczyny w ogóle nie odpisały... Co za pierdolone gówno...

666

Co za pierdolone gówno...

Wstaw lepsze zdjęcia.
Bo na starych pokazujesz "nieodpowiedni" charakter smile

667

Farmer napisał/a:

Wstaw lepsze zdjęcia.
Bo na starych pokazujesz "nieodpowiedni" charakter smile

Mam wstawione najlepsze jakie posiadam.

668

Goła klata, zdjęcia z wakacji i pozowanie przy najnowszym mercu też jest?

669

Kurna 2.5 miesiąca od ostatniego założenia konta na Tinderze, a wynik następujący: jakieś 10 par, 2 dziewczyny zdecydowały się odpowiedzieć 1 zdaniem i potem zamilkły, pozostałe dziewczyny w ogóle nie odpisały... Co za pierdolone gówno...

Załóż garnitur. Zrób zdjęcie przy Ferrari i powiedz ile par Sue pojawi. Oczywiście od dziś na tinder jesteś dyrektorem banku

670

Mi portale randkowe nie służą. Faceci mają duży wybór i b. łatwo kogoś skreślić i zająć się nowym matchem. Może ja poprostu nie mam dystansu.. Mówi się, że jak coś zaiskrzy to początki są najfajniejsze. Dla mnie nie, bo przeważnie kont nie kasuje się od razu i zostaje lęk, że trafi się tej drugiej stronie ktoś "lepszy"... Facet mojej znajomej po kilku miesiącach nie był jeszcze jej "pewien" i zalozyl sobie nowe konto ma miesiąc. Potem skasował, no, ale..

671

Miszelle42 napisał/a:

Mi portale randkowe nie służą. Faceci mają duży wybór i b. łatwo kogoś skreślić i zająć się nowym matchem. Może ja poprostu nie mam dystansu.. Mówi się, że jak coś zaiskrzy to początki są najfajniejsze. Dla mnie nie, bo przeważnie kont nie kasuje się od razu i zostaje lęk, że trafi się tej drugiej stronie ktoś "lepszy"... Facet mojej znajomej po kilku miesiącach nie był jeszcze jej "pewien" i zalozyl sobie nowe konto ma miesiąc. Potem skasował, no, ale..

W tym problem, że faceci nie mają żadnego wyboru prawie xD Więc nie wiem o jakich portalach Ty piszesz.

672

Akurat miałam na myśli słynny Tinder. I nawet niektórzy są tacy cwaniacy, że po jakimś czasie mają nowe konto na którym młodnieją wink żeby załapać jeszcze cos z młodszej kategorii wiekowej wink

673

Miszelle42 napisał/a:

Akurat miałam na myśli słynny Tinder. I nawet niektórzy są tacy cwaniacy, że po jakimś czasie mają nowe konto na którym młodnieją wink żeby załapać jeszcze cos z młodszej kategorii wiekowej wink

Standard. Robią tak i dziewczyny i faceci.

Np. czytałem, że często jak ktoś ma 31 lat, to ustawia, że ma 30. Dlaczego? Bo najczęściej ludzie ustawiają okrągły zakres, czyli np. 20-30 xD I taki z 31 lat się już nie załapie.

674

Tak i właśnie znałam gościa, który najpierw mial 43 a potem 39. Ciekawe jak potem taki ktoś tłumaczy się z tego..

675 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2023-01-31 12:36:20)

W sumie poruszę taką rzecz jeszcze, którą zauważyłem. Dziewczyny często zwiększają swój prawdziwy wzrost. Np. 2 ostatnie miały wypisane, że mają ~175cm, a miały dobre 10cm mniej. Nie wiem czemu to ma służyć, ale chyba temu, żeby odrzucić niższych facetów?

Ja np. jak widzę, że dziewczyna jest ode mnie wyższa, chociażby minimalnie, to do niej nie piszę/nie daję like, bo to nie ma sensu, bo i tak nie odpisze. Więc może to takie odstraszanie ludzi, którzy mają zbyt niski wzrost xD

676

Miszelle42 napisał/a:

Szczerze nie zaobserwowałem wink

Raczej na portalach randkowych faceci mają raczej "iluzję" olbrzymiej dostępności kobiet , iluzję bo mimo wysłanych wielu wiadomości do tych kobiet nie otrzymują żadnych odpowiedzi , albo jakieś symboliczne ilości i to się okazuje od "dziwnych" kobiet i te "znajomości" same z siebie szybko się kończą ..

Ja jestem ponad rok. Fakt kilka kobiet spotkałem , tyle że co z tego , jak się później okazało że jedyną osobą "zaangażowaną" byłem je ...

Ja raczej wątpie abym kogoś normalnego znalazł na portalu i raczej powoli oswajam się że nikogo już nie znajdę ..

677

W sumie poruszę taką rzecz jeszcze, którą zauważyłem. Dziewczyny często zwiększają swój prawdziwy wzrost. Np. 2 ostatnie miały wypisane, że mają ~175cm, a miały dobre 10cm mniej. Nie wiem czemu to ma służyć, ale chyba temu, żeby odrzucić niższych facetów?

Ja np. jak widzę, że dziewczyna jest ode mnie wyższa, chociażby minimalnie, to do niej nie piszę/nie daję like, bo to nie ma sensu, bo i tak nie odpisze. Więc może to takie odstraszanie ludzi, którzy mają zbyt niski wzrost xD

Dodają sobie szpilki big_smile

678 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2023-01-31 15:45:35)

Misinx napisał/a:

Dodają sobie szpilki big_smile

No ja inaczej to liczę. Ja zakładam, że laska ma jednak te 175cm i dopiero do tego dodaję te 10cm na szpilki. Więc przy moich 174cm jak wychodzi, że laska ma >180cm ze szpilkami, to wiem, że nie mam co nawet pisać do niej.

679

No ja inaczej to liczę. Ja zakładam, że laska ma jednak te 175cm i dopiero do tego dodaję te 10cm na szpilki. Więc przy moich 174cm jak wychodzi, że laska ma >180cm ze szpilkami, to wiem, że nie mam co nawet pisać do niej.

a jeszczenie dodałes jeszcze ze odrzucasz  ludzi poza tinderem bez  zadnego  jasniejszego  powodu ..

680 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-01-31 17:45:00)

netowa1 napisał/a:

a jeszczenie dodałes jeszcze ze odrzucasz  ludzi poza tinderem bez  zadnego  jasniejszego  powodu ..

Co Ty się tak czaisz netowa1? Kto to jest Jarek ? I czemu to jakieś ma potencjalne znaczenie dwa razy wymienienie tego imienia publicznie?
To takie stopniowanie napięcia czy co ?
O co tu chodzi?
Bo nie o ten tramwaj co nie chodzi. big_smile
Spisek, intryga,zemsta? Sporo pytań.
Dowiemy się nie?

681 Ostatnio edytowany przez netowa1 (2023-01-31 18:04:24)

oj , żaden tam spisek ;d  noi zamilkł  heh ; p

682 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-01-31 18:38:03)

netowa1 napisał/a:

oj , żaden tam spisek ;d  noi zamilkł  heh ; p

Kto zamilkł? Włodek czy Jarek?
Dostałaś kosza od tego całego Jarka? Ghosting czy co tam znowu,czy chodzi o to, że ktoś Ci nie odpisał tu czy gdzieś tam w eterze ?
ale z was dzieciaki
cokolwiek wyciągac to trza siłą,
tak się nie da wam pomóc, jeżeli to potrzebne i jeżeli to nie jest spisek.
Śmiało pisz co Ciebie boli.

683

Jeśli jesteście ciekawi, jak wygląda Tinder z babskiej strony, to poniżej jest ss z mojego konta po około 10 dniach od instalacji. Mam konto premium, to środkowe,  zaoferowano mi je za pół ceny na miesiąc, więc widzę lajki i ich autorów. Z tylu polubień mogłabym mieć tyle samo par, ale oczywiście nie mam ani czasu, ani siły przerobowej na przejrzenie ponad 3 tys profili. Zresztą nie każdy facet z pary się odzywa, a niektórzy są zupełnie od czapy, bo z drugiego końca świata (choć mam suwaczek na 20 km od mojego miasta).
Bierzcie też pod uwagę, że dziewczyny dużo młodsze niż ja (ja jestem około 40-tki) będą mieć tych lajków pewnie jeszcze dużo, dużo więcej. Ja mogę też zniechęcać tym, że piszę w profilu, że mile widziani tylko ateiści (choć pewnie z 80% w ogóle nie patrzy w opis).

https://i.postimg.cc/3WfkC4Xz/Screenshot-20230131-202615-Tinder.jpg

684

Koleżanka pokazywała mi swojego Tindera. Średnio miesięcznie ma 3-4tyś. lików. Dla tych zdziwionych czemu nie mają "powodzenia" to jest odpowiedź tongue Nawet jak facet ma 1 na tydzień to i tak jest w tej elitarnej grupie smile

685 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2023-02-01 00:04:29)

Hopefull napisał/a:

Koleżanka pokazywała mi swojego Tindera. Średnio miesięcznie ma 3-4tyś. lików. Dla tych zdziwionych czemu nie mają "powodzenia" to jest odpowiedź tongue Nawet jak facet ma 1 na tydzień to i tak jest w tej elitarnej grupie smile

No ja w rok miałem jakieś 100 polubień może... I jak tu kogoś poznać? tongue

686 Ostatnio edytowany przez Kasssja (2023-02-01 00:08:11)

Hopefull napisał/a:

Bez przesady z tą elitarnością. Mój młodszy brat też ma apkę, tzn aktualnie od prawie roku już się z kimś spotyka, ale wcześniej miał kilkadziesiąt par tygodniowo. Nie jest bardzo przystojny, raczej też niski (174), ale miał ciekawe zdjęcia z podróży i fajny, lekki opis. Widziałam, więc żadna ściema. A, no i zawzięty był i trzaskał randkę za randką. Jego celem jest założenie rodziny, teraz jest na dobrej drodze z tą aktualną.

687 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2023-02-01 00:09:46)

Kasssja napisał/a:

Bez przesady z tą elitarnością. Mój młodszy brat też ma apkę, tzn aktualnie od prawie roku już się z kimś spotyka, ale wcześniej miał kilkadziesiąt par tygodniowo. Nie jest bardzo przystojny, raczej też niski (174), ale miał ciekawe zdjęcia z podróży i fajny, lekki opis. Widziałam, więc żadna ściema.

Kilkadziesiąt par tygodniowo? To ja w rok miałem 50... Z czego 2 spotkania tylko. Nie uwierzę w to co piszesz. Albo gość serio mega atrakcyjny.

688 Ostatnio edytowany przez Kasssja (2023-02-01 00:14:28)

Kasssja napisał/a:

Bez przesady z tą elitarnością. Mój młodszy brat też ma apkę, tzn aktualnie od prawie roku już się z kimś spotyka, ale wcześniej miał kilkadziesiąt par tygodniowo. Nie jest bardzo przystojny, raczej też niski (174), ale miał ciekawe zdjęcia z podróży i fajny, lekki opis. Widziałam, więc żadna ściema.

Kilkadziesiąt par tygodniowo? To ja w rok miałem 50... Z czego 2 spotkania tylko. Nie uwierzę w to co piszesz. Albo gość serio mega atrakcyjny.

Nie jest, wierz mi. Żadne ciacho absolutnie, powiedziałabym, że typowy Polak, czyli jasny, różowawy na buzi nawet wink blondyn, średnio wysportowany. Jest programistą, ale zabroniłam mu się tym chwalić na tinderze i podobno mówi dopiero po kilku randkach. Na zdjęciach co prawda wygląda lepiej niż na żywo, ale też bez szału. No miły jest na buzi, ale nie jest to typ, za którym laski się oglądają na ulicy.

689 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2023-02-01 00:22:17)

Kasssja napisał/a:

Nie jest, wierz mi. Żadne ciacho absolutnie, powiedziałabym, że typowy Polak, czyli jasny, różowawy na buzi nawet wink blondyn, średnio wysportowany. Jest programistą, ale zabroniłam mu się tym chwalić na tinderze i podobno mówi dopiero po kilku randkach. Na zdjęciach co prawda wygląda lepiej niż na żywo, ale też bez szału. No miły jest na buzi, ale nie jest to typ, za którym laski się oglądają na ulicy.

Nadal ciężko mi w to uwierzyć... Ja korzystam z Tindera, Sympatii, nic to nie daje tongue

Na zdjęciach każdy wygląda lepiej niż na żywo.

690 Ostatnio edytowany przez Kaszpir007 (2023-02-01 09:10:28)

Kasssja napisał/a:

Jeśli jesteście ciekawi, jak wygląda Tinder z babskiej strony, to poniżej jest ss z mojego konta po około 10 dniach od instalacji. Mam konto premium, to środkowe,  zaoferowano mi je za pół ceny na miesiąc, więc widzę lajki i ich autorów. Z tylu polubień mogłabym mieć tyle samo par, ale oczywiście nie mam ani czasu, ani siły przerobowej na przejrzenie ponad 3 tys profili. Zresztą nie każdy facet z pary się odzywa, a niektórzy są zupełnie od czapy, bo z drugiego końca świata (choć mam suwaczek na 20 km od mojego miasta).
Bierzcie też pod uwagę, że dziewczyny dużo młodsze niż ja (ja jestem około 40-tki) będą mieć tych lajków pewnie jeszcze dużo, dużo więcej. Ja mogę też zniechęcać tym, że piszę w profilu, że mile widziani tylko ateiści (choć pewnie z 80% w ogóle nie patrzy w opis).

https://i.postimg.cc/3WfkC4Xz/Screenshot-20230131-202615-Tinder.jpg

Jeśli Ty jesteś koło 40-stki i nie masz urody super modelki i miałaś 3000 lików w ciągi kilku dni , to pomyśl że inne kobiety mają poodbnie a może i dużo więcej ...

Więc jaką szansę ma zwykły facet jak zwykła przeciętna kobieta dostaje po kilkaset lajków dziennie ?

Raczej zbliżoną do .... zera ..

No chyba że faktycznie jest na tyle cudowny z wyglądu lub ma inne "cechy" że kobieta sama na niego kliknie i ich sparuje , bo wtedy sądzę że tych "sparowanych" jest jednak mniej niż "lajków" i wtedy jest szansa że uda się jej go "zobaczyć".

PS.

Ja wczoraj zainstalowałem Tindera. Nie ma premium i nie kupuje bo płacenie 100zł za miesiac bez sensu. Mam 3 lajki  , tyle że co z tego ? Jakbym kliknął na kobietę jaka mi się podoba i ona tak samo to miałbym parę , a same lajki są dla mnie bez sensu bo zapewne od kobiet oddalonych daleko ode mnie (a takie znajomości mnie nie interesują) albo nie w tym wieku co mnie interesuje ...

Ja kiedyś miałem Tindera i .... miałem 1 parę smile
I z tą kobietą spotkałem się 2 razy i mi na niej zależało , a ona ... zakończyła tą znajomość bez podania przyczyny. Po prostu przestała odpowiadać ...

Ja mam Sympatię , Badooo , i FB i szczerze mówiąc na samym początku (w ubiegłym roku) udało mi się z kilkoma kobietami spotkać , porozmawiać , czasami nawet kilka razy i tyle ..
Nic z tego nie wyszło , bo bardzo szybko kobiety traciły zainteresowanie , a dwie same nie wiedziały co tak naprawdę chcą .

Zapewne za jakiś czas zostawię sobie Tindera i FB a resztę wykasuje , bo chyba wolę dawać lajki i miec najdzieję że jakaś też mi da wink niż wysyłać wiadomości do kobiet (Badoo / Sympatiia) i nie mieć żadnej odpowiedzi mimo że widzę że zostały przeczytane moje wiadomości i jedynie się wkurzać że mam olbrzymią listę wysłanych wiadomości ... bez odpowiedzi ..

Jak to mówią czego oczy nie widzą , temu sercu nie żal (czy jakoś tak ) wink

Ale raczej powoli się oswajam że nikogo już nie znajdę. Kota tydzień temu dostałem w fundacji i teraz już kogoś mam lol

691 Ostatnio edytowany przez netowa1 (2023-02-01 10:13:35)

Kaszpir  nie poddawaj się  może ..mimo wszystko,, bardziej na Fb cos pójdzie do przodu ??

Albo  fb randki ?
czasem jeżeli z kobitka będziecie miec wspólnych  znajomych,wysweitli się  TWoich propozycjach  i wyslesz do niej zaproszenie pierwszy na

fb ??(wiadomo ze troche bardziej kontrowersyjnie , i wysyła sie zapro do obcej osoby ,coz  paru znajomych tak poznało swoje polówki, z którymi są do dziś ..każdy orze jak może ))
oczywiście na zwykłym messengerze  .

z tym kotem to całkiem spoko ; pp

692

Kaszpir, lajk lajkowi nierówny. Na Tinderze miałam ich dużo, ale były to czesto konta ' widma', bo jak nawet pierwsza zagadałam, to nie doczekałam się odpowiedzi.. Też byłam około roku. Też spotkałam się z kilkoma, ale szukali raczej terapeutki a nie kobiety..No i była jedna bliższa znajomość która była błędem. Póki co odinstalowałam..

693

netowa1 napisał/a:

Kaszpir  nie poddawaj się  może ..mimo wszystko,, bardziej na Fb cos pójdzie do przodu ??

Albo  fb randki ?
czasem jeżeli z kobitka będziecie miec wspólnych  znajomych,wysweitli się  TWoich propozycjach  i wyslesz do niej zaproszenie pierwszy na

fb ??(wiadomo ze troche bardziej kontrowersyjnie , i wysyła sie zapro do obcej osoby ,coz  paru znajomych tak poznało swoje polówki, z którymi są do dziś ..każdy orze jak może ))
oczywiście na zwykłym messengerze  .

z tym kotem to całkiem spoko ; pp

Chodziło mi od FB Randki. Miałem ostatnio 3 pary , tyle że to martwe pary , bo nie otrzymałem żadnej odpowiedzi na moje wiadomości i po pewnym czasie wywaliłem te "pary".

Wiesz inna rzecz że nie szukam zbyt daleko (do około 30km) max , bo jak ktoś myśli nad czymś poważnym i trwałym to odległość ma ... duże znaczenie ...
A jak kobieta ma dziecko to tym bardziej.
Nie te lata i człowiek patrzy bardziej "rozsądnie" i coś co nie rokuje i nie ma szansy na związek to tego nie ciągnie , bo szkoda mi czasu na znajomości które nie rokują ..
A problem jest taki że duża część kobiet mimo że teoretycznie poszukuje kogoś do poważnego związku to tak naprawdę ... tego nie szukaja wink

Trochę inne podejście jak się ma ponad 20lat a inne jak ponad 40 lat wink

Co do Tindera to mam dziś 1 parę , ale na razie nie ma odpowiedzi i sądzę że następna "martwa para" będzie ..

Wczoraj sobie wykupiłem wycieczkę objazdową do Turcji i za kilka miesięcy sobie pozwiedzam wink

Szukać dalej będę szukał bo mi zależy na związku , ale czy coś z tego będzie ? Raczej wątpie.
Z moich obserwacji wynika że zalezienie normalnej kobiety której zależy na związku jest raczej baaaaardzo trudne , bo to co mają napisane a czego faktycznie szukają i chcą to zupelnie inne kwestie ...

694 Ostatnio edytowany przez Kasssja (2023-02-01 12:15:11)

Kaszpir007 napisał/a:

Jeśli Ty jesteś koło 40-stki i nie masz urody super modelki i miałaś 3000 lików w ciągi kilku dni , to pomyśl że inne kobiety mają poodbnie a może i dużo więcej ...

Więc jaką szansę ma zwykły facet jak zwykła przeciętna kobieta dostaje po kilkaset lajków dziennie ?

Raczej zbliżoną do .... zera ..

Kaszpir, jesli ty tym kobietom odpisujesz tak, jak mnie tutaj, czyli totalnie nie rozumiejąc tego, co przeczytałeś, to nic dziwnego, że znikają bez słowa. Po to wam właśnie pokazałam swój profil, żeby wytłumaczyć, że kobiety mają masę lajków, a młodsze z pewnością jeszcze więcej, więc nie ma się co dziwić, że nie odpisują/nie lajkują/znikają w trakcie rozmowy. A ty mi nagle zaczynasz to wyjaśniać  lol Zastanów się nie tylko nad swoimi kryteriami (co to znaczy, że nie w takim wieku, jak sobie życzysz, 60-latki do ciebie raczej nie piszą, a jeśli zbywasz rówieśniczki to pora zakumać, że dla trzydziestek po prostu nie jesteś atrakcyjny i nikogo takiego nie znajdziesz), ale też nad tym, jak prowadzisz rozmowę, czy w ogóle rozumiesz, co czytasz i odpisujesz responsywnie, czy walisz jakieś losowe smęty jak nam tutaj.
I jeśli naprawdę zależy ci na znalezieniu kogoś, to trzeba w to zainwestować. Mnie miesiąc kosztował zaledwie 47 zł, bo była jakaś promka i moim zdaniem warto. Przecież to jeden obiad na mieście.

edit: jeszcze co do waszych podejrzeń, że faceci mają po jedną parę tygodniowo. Gdyby tak było, to każdy albo prawie każdy, z kim mnie sparowało, napisałby do mnie, a przecież wielu nie pisze. Skoro zalajkowali, to znaczy, ze są aktywni, a skoro nie napisali, to znaczy, że mają inne pary i z nimi rozmawiają, a mój profil albo dodali do kolekcji, albo trzymają na później, jeśli aktualne rozmowy nie wypalą, albo nawet nie zauważyli pary, bo mają ich tak dużo. A zdarza się, że nie napisze nawet taki facet, który mi dał lajka z gwiazdką, których ma kilka (3?) miesięcznie. O czym to świadczy jak nie o tym, że inni faceci tez mają duży wybór? Weźcie tez pod uwagę, że ja żadnych modeli nie lajkuję, bo mam swoje lata i lubię facetów starszych ode mnie, czyli 40+. Ale pierwsza nie piszę nigdy, bo wystarczająco dużo rozmów inicjują faceci i mam co robić.
Ale jesli panowie 40-50 mają wybór, to co dopiero młodsi.

695

Kasssja napisał/a:

edit: jeszcze co do waszych podejrzeń, że faceci mają po jedną parę tygodniowo. Gdyby tak było, to każdy albo prawie każdy, z kim mnie sparowało, napisałby do mnie, a przecież wielu nie pisze. Skoro zalajkowali, to znaczy, ze są aktywni, a skoro nie napisali, to znaczy, że mają inne pary i z nimi rozmawiają, a mój profil albo dodali do kolekcji, albo trzymają na później, jeśli aktualne rozmowy nie wypalą, albo nawet nie zauważyli pary, bo mają ich tak dużo. A zdarza się, że nie napisze nawet taki facet, który mi dał lajka z gwiazdką, których ma kilka (3?) miesięcznie. O czym to świadczy jak nie o tym, że inni faceci tez mają duży wybór? Weźcie tez pod uwagę, że ja żadnych modeli nie lajkuję, bo mam swoje lata i lubię facetów starszych ode mnie, czyli 40+. Ale pierwsza nie piszę nigdy, bo wystarczająco dużo rozmów inicjują faceci i mam co robić.

No właśnie nie. Faceci mają serio bardzo mało par na takich apkach. A czemu nie odpisują? Bo może po prostu im się nie chce xD

696 Ostatnio edytowany przez Kasssja (2023-02-01 12:20:17)

No właśnie nie. Faceci mają serio bardzo mało par na takich apkach. A czemu nie odpisują? Bo może po prostu im się nie chce xD

Jasne XD Po to ludzie sa na tinderze, żeby im się nie chciało pisać do swojej jedynej pary (albo jednej z nielicznych). Tobie tez się nie chce? Po prostu, tak jak ja mają duży wybór, masę par i nie da się rozmawiać ze wszystkimi.

697

Kasssja napisał/a:

Jasne XD Po to ludzie sa na tinderze, żeby im się nie chciało pisać do swojej jedynej pary (albo jednej z nielicznych). Tobie tez się nie chce? Po prostu, tak jak ja mają duży wybór, masę par i nie da się rozmawiać ze wszystkimi.

Serio wierzysz, że faceci mają kilkadziesiąt par tygodniowo? Może jak są mega przystojni i mieszkają w bardzo dużym mieście.

698

Kasssja napisał/a:

Serio wierzysz, że faceci mają kilkadziesiąt par tygodniowo? Może jak są mega przystojni i mieszkają w bardzo dużym mieście.

Ja jestem w dużym mieście i moje pary też. I nie tylko wierzę, ale wiem, bo z nimi o tym rozmawiam. Tak, mają dużo par. Choć są 40+ i nie wyglądają jak Cloooney, ale wciąż atrakcyjnie (na fotkach, moim zdaniem). Mało par mogą mieć panowie ze wsi, gdzie nie łapią się na suwaczki odległości u kobiet z pobliskich miast oraz po prostu panowie nieatrakcyjni, z kiepskimi fotkami, z opisem naszpikowanym błędami, z podanym niskim wzrostem lub jakimiś kretyństwami w opisie. Np. wczoraj widziałam profil kolesia wyglądającego turbo przeciętnie, ot chudziaczek niezbyt wysoki z twarzą jak co drugi na ulicy i on miał w opisie: "podstawa to wygląd, zapomnij o ciuchach oversize, w takich możesz co najwyżej sprzątać, a na spotkania ze mną obowiązkowe szpilki i sukienka". Hehehe, mam wielką nadzieję, że on ma ZERO lajków, bo nie zasługuje na żadne zainteresowanie.

699 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2023-02-01 13:04:08)

Kasssja napisał/a:

Ja jestem w dużym mieście i moje pary też. I nie tylko wierzę, ale wiem, bo z nimi o tym rozmawiam. Tak, mają dużo par. Choć są 40+ i nie wyglądają jak Cloooney, ale wciąż atrakcyjnie (na fotkach, moim zdaniem).

Mieszkam w centrum Śląska. Mam 32 lata. Zdjęcie od fotografa jako profilowe, zdjęcie jak biegam półmaraton i zdjęcie z gór. Wynik: jakieś 15 par od października. A licząc 3 miesiące przerwy wcześniej, to przez rok może z 50 par.

Dodatkowo mam platynowe premium i używam raz na miesiąc boosta i 5x w tygodniu mam te lepsze polubienia do użycia (mogę napisać wiadomość bez pary).

Nawet jak pisałem na redditowym kanale dotyczącym Tindera, to mi napisali, że to jest normalny wynik dla faceta.

700 Ostatnio edytowany przez Kasssja (2023-02-01 13:13:27)

Kasssja napisał/a:

Ja jestem w dużym mieście i moje pary też. I nie tylko wierzę, ale wiem, bo z nimi o tym rozmawiam. Tak, mają dużo par. Choć są 40+ i nie wyglądają jak Cloooney, ale wciąż atrakcyjnie (na fotkach, moim zdaniem).

Mieszkam w centrum Śląska. Mam 32 lata. Zdjęcie od fotografa jako profilowe, zdjęcie jak biegam półmaraton i zdjęcie z gór. Wynik: jakieś 15 par od października. A licząc 3 miesiące przerwy wcześniej, to przez rok może z 50 par.

No ale co z tego, że od fotografa, jeśli jesteś nieatrakcyjny? Na profesjonalnej fotce jeszcze lepiej to widać. A maratony to biega cały tinder, co drugi gość ma fotkę w błocie z runmageddonu. Spróbuj dać foto, na którym nie jesteś dobrze widoczny, jakieś takie tajemnicze półcienie, może ktoś polajkuje na zasadzie ryzyk-fizyk, a nuż niebrzydki, tylko się czai.  Albo jeżeli masz dobre ciało, to żeby była widoczna szeroka klata w obcisłej koszulce, to się dobrze sprzedaje. A twarz wtedy mniej widoczna. No i opis, jaki masz opis? Dla mnie to podstawa, na podstawie opisu częściej lajkuję niż dla zdjeć.

edit: nie kieruj się redditowymi czy wykopowymi statystykami, bo w takich miejscach kumuluja się incele, nieatrakcyjni jak sam diabeł (nie tylko fizycznie). Faceci, którzy mają pary, siedzą na tinderze i tam prowadzą rozmowy.

701 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2023-02-01 13:07:27)

Kasssja napisał/a:

Spróbuj dać foto, na którym nie jesteś dobrze widoczny, jakieś takie tajemnicze półcienie, może ktoś polajkuje na zasadzie ryzyk-fizyk, a nuż niebrzydki, tylko się czai.

To działa tylko w przypadku kobiet. Jeśli facet nie pokazuje swojej twarzy, to go to skreśla całkowicie.

Kasssja napisał/a:

Albo jeżeli masz dobre ciało, to żeby była widoczna szeroka klata w obcisłej koszulce, to się dobrze sprzedaje.

Oj to tu podpadłaś, bo ile razy faceci tu piszą, że pokazanie klaty na Tinderze to gwarancja sukcesu, to są zjedzeni żywcem xD Więc zaraz pewnie ktoś się przyczepi.

Nie, nie mam czego pokazać tongue

702 Ostatnio edytowany przez Kasssja (2023-02-01 13:12:30)

Oj to tu podpadłaś, bo ile razy faceci tu piszą, że pokazanie klaty na Tinderze to gwarancja sukcesu, to są zjedzeni żywcem xD Więc zaraz pewnie ktoś się przyczepi.

Nie, nie mam czego pokazać tongue

Goła klata - dislike, nigdy nie lajkuję golasów na tinderze. Dobra (!) klata w sportowej koszulce albo dobrze skrojonej marynarce - ooo tak. No ale nie jest to "gwarancja sukcesu", bez przesady. Po prostu duży plus. Sportowcy zawsze są na propsie, na tinderze i w życiu.
No ale skoro nie masz czego pokazać, to może zadbaj o to, żeby mieć? Od kobiet wymagacie dobrej sylwetki, a sami jecie chipsy przy Netfliksie.

703

Kasssja napisał/a:

Goła klata - dislike, nigdy nie lajkuję golasów na tinderze. Dobra (!) klata w sportowej koszulce albo dobrze skrojonej marynarce - ooo tak. No ale nie jest to "gwarancja sukcesu", bez przesady. Po prostu duży plus. Sportowcy zawsze są na propsie, na tinderze i w życiu.
No ale skoro nie masz czego pokazać, to może zadbaj o to, żeby mieć? Od kobiet wymagacie dobrej sylwetki, a sami jecie chipsy przy Netfliksie.

No niestety jak ktoś jest po prostu brzydki, to mu nic nie pomoże na apkach, gdzie wygląd się tylko liczy smile

704

Kasssja napisał/a:

No niestety jak ktoś jest po prostu brzydki, to mu nic nie pomoże na apkach, gdzie wygląd się tylko liczy smile

No to zamiast narzekać, weź się za siebie. Nawet nieatrakcyjna twarz wygląda lepiej na atrakcyjnym ciele, a to może wypracować sobie każdy. Wygląd liczy się zresztą nie tylko w apkach, liczy się wszędzie, na żywo też. Może nawet bardziej na żywo, bo ja sama po sobie widzę, że jeśli ktoś nie jest bardzo przystojny, ale ma naprawdę ciekawy, błyskotliwy opis, to z miejsca punktuje i daję mu like. Gdy mężczyzna zaczepia mnie na ulicy, to ma na stracie tylko wygląd i od tego zależy, czy dam się zaprosić na kawę.

705 Ostatnio edytowany przez Kaszpir007 (2023-02-01 14:13:05)

Kasssja napisał/a:

Kaszpir, jesli ty tym kobietom odpisujesz tak, jak mnie tutaj, czyli totalnie nie rozumiejąc tego, co przeczytałeś, to nic dziwnego, że znikają bez słowa. Po to wam właśnie pokazałam swój profil, żeby wytłumaczyć, że kobiety mają masę lajków, a młodsze z pewnością jeszcze więcej, więc nie ma się co dziwić, że nie odpisują/nie lajkują/znikają w trakcie rozmowy. A ty mi nagle zaczynasz to wyjaśniać  lol Zastanów się nie tylko nad swoimi kryteriami (co to znaczy, że nie w takim wieku, jak sobie życzysz, 60-latki do ciebie raczej nie piszą, a jeśli zbywasz rówieśniczki to pora zakumać, że dla trzydziestek po prostu nie jesteś atrakcyjny i nikogo takiego nie znajdziesz), ale też nad tym, jak prowadzisz rozmowę, czy w ogóle rozumiesz, co czytasz i odpisujesz responsywnie, czy walisz jakieś losowe smęty jak nam tutaj.
I jeśli naprawdę zależy ci na znalezieniu kogoś, to trzeba w to zainwestować. Mnie miesiąc kosztował zaledwie 47 zł, bo była jakaś promka i moim zdaniem warto. Przecież to jeden obiad na mieście.

Hmm ...

Na Sympatii mimo że mam konto premium baaaaaaardzo rzadko mi jakaś kobieta odpowie. Więc jak nie odpowie to nie dochodzi do rozmowy wink
A jak odpowie to bardzo często okazuje się że pewnych rzeczy nie napisała i "zapomniała" o tym . Np. że ma 3-5 dzieci , albo jeszcze rozwodu nie ma ..

Albo że nie mieszka tam gdzie ma napisane.

Tak mam pewne wymagania , ale też pewne rzeczy mogą zaoferować wink
Z kobietami w przedziale wiekowym jaki mnie interesuje się spotykałem na żywo.

Tak mam pewne wymagania , niektóre mogę lekko nagiąć , ale są rzeczy które dla mnie dyskwalifikują daną osobę jako potencjalną żonę/partnerkę.

Rozmowy gdzie widzę brak zainteresowania i zaangażowania , albo że "zapomniały" o niektórych rzeczach powiedzieć albo nie spełniają choć minimalnych moich wymagań wygaszam i wcale się nie dziwię że robią to kobiety które mają dużo dużo dużo więcej "chętnych" ...

706

Kasssja napisał/a:

No to zamiast narzekać, weź się za siebie. Nawet nieatrakcyjna twarz wygląda lepiej na atrakcyjnym ciele, a to może wypracować sobie każdy. Wygląd liczy się zresztą nie tylko w apkach, liczy się wszędzie, na żywo też. Może nawet bardziej na żywo, bo ja sama po sobie widzę, że jeśli ktoś nie jest bardzo przystojny, ale ma naprawdę ciekawy, błyskotliwy opis, to z miejsca punktuje i daję mu like. Gdy mężczyzna zaczepia mnie na ulicy, to ma na stracie tylko wygląd i od tego zależy, czy dam się zaprosić na kawę.

Jak ktoś ma 32 lata i nigdy nie podobał się żadnej dziewczynie, to się już nie spodoba xD

A na opis prawie nikt nie patrzy.

707

Kasssja napisał/a:
Kasssja napisał/a:

Kasssja nie nabieraj się na to. Człowiek nie jest brzydki, wręcz przeciwnie,  może robić za chada takie ma zdjęcie profilowe.
Pisze z niewłaściwymi kobietami albo jakimiś fake kontami i potem ma jak ma.

708

Agnes76 napisał/a:

Kasssja nie nabieraj się na to. Człowiek nie jest brzydki, wręcz przeciwnie,  może robić za chada takie ma zdjęcie profilowe.

Dzięki Agnes, ale chad znaczy trochę co innego.

A ja jestem serio znacznie poniżej przeciętnej jeśli chodzi o wygląd, starczy popatrzeć jak inni wyglądają.

709

Kaszpir007 napisał/a:

Tak mam pewne wymagania , ale też pewne rzeczy mogą zaoferować wink

A co masz do zaoferowania?
No i skoro widzisz, że ta metoda, którą stosujesz od dawna, po prostu nie działa, to pora zmienić i metodę, i wymagania. Widocznie nie jesteś targetem dla swojego targetu i to cały sekret.

710

Kasssja napisał/a:

Wiesz rozmowa polega na zaangażowaniu i chęci obu stron a na portalach często wygląda to że tylko facet zadaje pytania a taka "rozmowa" szybko staje się nudna dla obu stron.
Ja takie "rozmowy" szybko wygaszam , bo jak nie ma chęci na początku gdzie powinno być mnóstwo pytań i duża chęć poznania drugiej osoby to szkoda na to czasu ..

I właśnie dużo takich moich "znajomośc" szybko padło , bo albo był brak zaangażowania albo bardzo niski drugiej strony , albo wyszły pewne rzeczy po którym zrezygnowałem ..

711

Agnes76 napisał/a:

Na co mam się nie nabierać? Jeśli mówisz o jakimś-człowieku to ja go nie widziałam na fotce, ale skoro ma tak mało lajków, to nie moze być przystojny.

712

Agnes76 napisał/a:

Dzięki Agnes, ale chad znaczy trochę co innego.

A ja jestem serio znacznie poniżej przeciętnej jeśli chodzi o wygląd, starczy popatrzeć jak inni wyglądają.

Ty masz zaburzone postrzeganie własnej osoby.
Nad tym powinieneś pracować a nie nad wyglądem czy swoimi cechami, bo z tym jest wszystko w porządku.

713 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2023-02-01 14:27:02)

Agnes76 napisał/a:

Ty masz zaburzone postrzeganie własnej osoby.
Nad tym powinieneś pracować a nie nad wyglądem czy swoimi cechami, bo z tym jest wszystko w porządku.

Nad postrzeganiem własnej osoby - tak.

Ale wygląd to też jednak problem. Akurat taki Tinder to jest dość dobry wyznacznik atrakcyjności kogoś. Może z 30 lat temu miałbym szansę większą, ale nie w tych czasach tongue

714

Kasssja napisał/a:

Ja jestem w dużym mieście i moje pary też. I nie tylko wierzę, ale wiem, bo z nimi o tym rozmawiam. Tak, mają dużo par. Choć są 40+ i nie wyglądają jak Cloooney, ale wciąż atrakcyjnie (na fotkach, moim zdaniem). Mało par mogą mieć panowie ze wsi, gdzie nie łapią się na suwaczki odległości u kobiet z pobliskich miast oraz po prostu panowie nieatrakcyjni, z kiepskimi fotkami, z opisem naszpikowanym błędami, z podanym niskim wzrostem lub jakimiś kretyństwami w opisie. Np. wczoraj widziałam profil kolesia wyglądającego turbo przeciętnie, ot chudziaczek niezbyt wysoki z twarzą jak co drugi na ulicy i on miał w opisie: "podstawa to wygląd, zapomnij o ciuchach oversize, w takich możesz co najwyżej sprzątać, a na spotkania ze mną obowiązkowe szpilki i sukienka". Hehehe, mam wielką nadzieję, że on ma ZERO lajków, bo nie zasługuje na żadne zainteresowanie.

Mieszkam w okolicach miasta które ma 10 razy mniejszą ilość mieszkańców niż Warszawa.

Więc zapewne też szanse mam minimum 10x mniejsze niż w Warszawie wink

Dziś ma 3 pary na Tinderze. Sądzę że jakbym mieszkał w Warszawie ilość par była by większa.

715 Ostatnio edytowany przez Kasssja (2023-02-01 14:29:38)

Agnes76 napisał/a:

Agnes, ale skoro chłop nie ma lajków, to wyciąga prosty wniosek: nie podoba się oglądającym jego profil kobietom. Co innego, gdyby miał te pary jak Kaszpir, ale po kolei wszystkie "wyciszał" jak on to mówi, bo mu źle odpisują, za mało albo inne tam wymysły. Kaszpir ma przede wszystkim problem z responsywnością, co doskonale widać na tym forum: gość cytuje czyjąś wypowiedź, żeby się odnieść, ale się nie odnosi, tylko plecie trzy po trzy na swój temat, kompletnie od czapy często są te jego odpowiedzi. Daję rękę, że robi to samo z kobietami w apkach.
Chciałabym zobaczyć profile naszych panów, chętnie bym coś doradziła na podstawie tego, co sama na Tinderze widzę, lajkuję albo dislajkuję. Oraz co lajkują moje koleżanki, bo mam dwie młodsze znajome aktywnie umawiające się na tej platformie.

Posty [ 651 do 715 z 2,046 ]

Strony Poprzednia 1 9 10 11 12 13 32 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » randkowanie/poznawanie przez internet

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024