randkowanie/poznawanie przez internet - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » randkowanie/poznawanie przez internet

Strony Poprzednia 1 8 9 10 11 12 32 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 586 do 650 z 2,046 ]

586 Ostatnio edytowany przez Kaszpir007 (2022-11-19 16:50:12)

Odp: randkowanie/poznawanie przez internet

Wiesz ja też nie skreślam kobiet które mają dziecko i szczerze mówiąc wolałbym kobietę z malutkim dzieckiem niż sporo starszym , bo sądzę że takie małe dziecko by mnie szybciej zaakceptowało i nawet pokochało niż jakiś nastolatek patrzący na mnie i traktujacy jako wroga. Dlatego wiele facetów nie chce kobiet z dziećmi , bo wiedzą że będą na ostatnim miejscu i będą musieli i tak płacić na obce dziecko , na dziecko które będzie ich jeszcze nienawidziło i robilo wszystko aby wypędzić faceta od matki.

Choć uważam też że kobiety z dzieckiem są w większości bardziej normalne od tych panien po 40-stce lub w okolicy , bo takie "panny" to czesto już samotniczki , które takie życie już wybrały i nie nadają sie do związku , bo są samolubne i myślą tylko o sobie ...
A kobieta z dzieckiem już cały czas poza "JA" , musiała myśleć MY ..

A co do samotnych "mamuś" to wcale nie są łatwe , są bardzo trudne smile

Z jedną rozmawiałem to powiedziałem jej że przecież nie jest samotna , bo ma dziecko. Że ja to jestem samotny ...
I tak naprawdę nie mają "parcia" na związek , bo w związku już były , kasę mają (alimenty) , same tak naprawdę nie są i tak naprawdę bardzo często wcale nie zależy im na poważnym związku ...

Zobacz podobne tematy :

587

Kaszpir007 napisał/a:

Wiesz ja też nie skreślam kobiet które mają dziecko i szczerze mówiąc wolałbym kobietę z malutkim dzieckiem niż sporo starszym , bo sądzę że takie małe dziecko by mnie szybciej zaakceptowało i nawet pokochało niż jakiś nastolatek patrzący na mnie i traktujacy jako wroga. Dlatego wiele facetów nie chce kobiet z dziećmi , bo wiedzą że będą na ostatnim miejscu i będą musieli i tak płacić na obce dziecko , na dziecko które będzie ich jeszcze nienawidziło i robilo wszystko aby wypędzić faceta od matki.

Choć uważam też że kobiety z dzieckiem są w większości bardziej normalne od tych panien po 40-stce lub w okolicy , bo takie "panny" to czesto już samotniczki , które takie życie już wybrały i nie nadają sie do związku , bo są samolubne i myślą tylko o sobie ...
A kobieta z dzieckiem już cały czas poza "JA" , musiała myśleć MY ..

A co do samotnych "mamuś" to wcale nie są łatwe , są bardzo trudne smile

Z jedną rozmawiałem to powiedziałem jej że przecież nie jest samotna , bo ma dziecko. Że ja to jestem samotny ...
I tak naprawdę nie mają "parcia" na związek , bo w związku już były , kasę mają (alimenty) , same tak naprawdę nie są i tak naprawdę bardzo często wcale nie zależy im na poważnym związku ...

Też nie jesteś samotny, masz dzieci, nastolatki z tego co pisałes.  A kto wie, mize będą chciały zamieszjac z Tobą. Nastolatki, z tego co wiem same decydują, z którym rodzicem chcą mieszkać.

588

Farmer napisał/a:
blueangel napisał/a:

mam znajomego, ktory o dziwo celuje tylko w takie. nie wiem czy to jakis fetysz, czy sam nie moze miec dzieci, czy w tym wieku wiekszosc singielek to z dziecmi (on ma 37). nie jestesmy jakos blisko zakolegowani, zeby sie go spytac, ale troche to dziwne. jest na jakis apkach, ale jesli sie z kims spotyka/pisze to tylko i wylacznie z samotnymi matkami.

ale moze inne juz w zwiazkach/powychodzily za maz smile

Samotne mamusie są wyposzczone i dużo zrobią, gdy okaże się odrobinę zainteresowania.
To jak gra na kodach. Wystarczy się minimalnie postarać.

Nie, to stare panny z kotem. Samotne matki nie mają głowy do robienia glupot i czasu.

589

blueangel napisał/a:

... wiekszosc singielek to z dziecmi (on ma 37). .... ale jesli sie z kims spotyka/pisze to tylko i wylacznie z samotnymi matkami.

Kobieta która ma dzieci jest bardzo zorganizowana, odpowiedzialna, wie co to życie.

590 Ostatnio edytowany przez rossanka (2022-11-19 17:55:49)

Gary napisał/a:
blueangel napisał/a:

... wiekszosc singielek to z dziecmi (on ma 37). .... ale jesli sie z kims spotyka/pisze to tylko i wylacznie z samotnymi matkami.

Kobieta która ma dzieci jest bardzo zorganizowana, odpowiedzialna, wie co to życie.

Oraz wybredna i wymagająca.
Nie wiem skąd ten mit że matki z dziećmi łapią wszystki co się rusza.
Ale co zauważyłam, jak już zwiaza się z nowym mężczyzna, to często jest to mężczyzna przez duże eM.

Edit:
Gary , kobiety bez dzieci też są zorganizowane i odpowiedzialne.

591

rossanka napisał/a:

Ale co zauważyłam, jak już zwiaza się z nowym mężczyzna, to często jest to mężczyzna przez duże eM.

Ja pisałem o seksie, nie o związku.

592

Farmer napisał/a:
rossanka napisał/a:

Ja pisałem o seksie, nie o związku.

A co z tym seksem?

593

Samotne matki są chętne, trzeba wiedzieć tylko kiedy.

594

Farmer napisał/a:

A to samotne bez dzieci nie bywają chętne. A to ciekawe.

595

W ogóle jest tu jakiś facet, który korzysta z Tindera i ma pary częściej niż raz na 2 tygodnie?

596

tylko ze nawet te samotne matki go nie chcialy xD facet hajs ma, ale brak mu prezencji. tak jak ktos wspomnial, takie kobeity sa bardziej wymagajace. do tego musze przyznac, ze wszystkie bardzo ladne, wiec na brak zainteresowania pewnie nie narzakaja i moga przebierac.

wydaje mi sie, ze w wiego wieku (37) musi byc trudno znalezc kogos z czysta karta. zwlaszcza kobiety. przeciez powszechnie wiadomym jest, ze powyzej 35 r dzieci juz moga miec rozne syndromy, zatem jaka kobieta czekalaby do 37, zeby dopiero planowac dzieci, a  wiekszosc kobiet jednak chce miec w zyciu dziecko.

597 Ostatnio edytowany przez blueangel (2022-11-20 02:07:45)

jakis_czlowiek napisał/a:

W ogóle jest tu jakiś facet, który korzysta z Tindera i ma pary częściej niż raz na 2 tygodnie?

jestem kobieta, nie mam tindera. moze jeski kiedys bede kogos sobie szukac to zainstaluje smile tylko ze jednak sama fotka to troche dla mnie za malo, bo co to mowi o czlowieku? nic.
i chyba male szanse ze kogos znajde poprzez takie apki. nie wiem jak z kobietami, ale jezeli chodzi o mezczyzn to gdy mialam z tydzien ta opcje dating na fejsie i wrazenie, ze gora jakies 5% facetow jest sensownych, a reszta to roochacze albo niedojrzali albo cos innego z nimi nie tak.

598

rossanka napisał/a:
Farmer napisał/a:

A to samotne bez dzieci nie bywają chętne. A to ciekawe.

Samotne bez dzieci też są chętne smile
Ale samotne matki są łatwiejsze.

599 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-11-20 02:25:58)

blueangel napisał/a:

jestem kobieta, nie mam tindera. moze jeski kiedys bede kogos sobie szukac to zainstaluje smile tylko ze jednak sama fotka to troche dla mnie za malo, bo co to mowi o czlowieku? nic.
i chyba male szanse ze kogos znajde poprzez takie apki. nie wiem jak z kobietami, ale jezeli chodzi o mezczyzn to gdy mialam z tydzien ta opcje dating na fejsie i wrazenie, ze gora jakies 5% facetow jest sensownych, a reszta to roochacze albo niedojrzali albo cos innego z nimi nie tak.

No na moje oko tak z 10% profili dziewczyn jest normalne, więc mamy podobne wrażenia. Masa fake kont, dziewczyny-celebrytki rekalmujące insta, puste profile, itp.

Ale mi chodzi w sumie o to, czy jest tu jakiś facet, który ma Tindera i ma pary... Bo zdołować się można... Nie wiem co mam zrobić, żeby mieć jakieś pary... Fotki są, opis jest, a i tak nic to nie daje.

600 Ostatnio edytowany przez Karp23 (2022-11-20 23:30:11)

Mogę sie przyznać że 2 lata temu poznałam przez podobbną aplikację co tinder mega fajnego faceta. I choć może nie jesteśmy w związku ani jeszcze się nie spotkaliśmy na żywo (bo mieszka daleko) to i tak przyjaźnimy się i ciesze się, że mogłam spotkać tak wspaniałą osobę. I to prawda, że bardzo ciężko znaleźć tam porządnego faceta, wiec dziwie się że mi się to udało

601 Ostatnio edytowany przez Kaszpir007 (2022-11-22 14:38:01)

Zwyczajna_Dziewczyna napisał/a:

Człowieku, ja też korzystałam z różnych portali, i też nic z tego nie wyszło, mimo że podobno jestem atrakcyjną kobietą (zdaniem znajomych, facetów itp) i nigdy nie narzekałam na powodzenie, i podobno fajnie się ze mną rozmawia, nawet faceci z portali wręcz nalegali że chcieli by kontakt utrzymać, spotkać się itp, to jednak po jakimś czasie ten kontakt się urywał, w większości z ich inicjatywy. Może za długo chciałam pisać czy rozmawiać przez tel, w sensie zanim bym się spotkała, ale nie chciałam się spotykać nie wiedząc nic o tej osobie, nie wiedząc czy mi pasuje w rozmowie, i czy w ogóle będę chciała się z tym kimś spotkać. Nie umiem tak, chciałabym odrobinę najpierw kogoś poznać, na tyle na ile da się przez neta, .

Tyle że nie da się chyba poznać przez neta. To znaczy rozumie kilka dni porozmawiać i zadać pytania "podstawowe" i wtedy już wiadomo czy chociaż cześciowo pasujemy i czy chociaż cześciowo "nadajemy na tych samych falach" a przecież tak naprawdę człowiek tak naprawdę angażuje się jak spotka drugą osobę na żywo , albo chociaż przez telefon porozmawia.

U mnie takie gadanie i gadania zabija wszystko bo patrzy sie na smartfona a nie widzi tej osoby ani nie słyszy.
Jakie emocje czy zaangażowanie może być jak pisze sie na smartonie i czyta to co na smartfonie druga osoba napisze ?

Inna rzecz że takie ciągnące sie rozmowy zniechęcają , bo druga strona czyna podejrzewać że nie rozmawia wcale z tą osobą za która ta osoba się podaje albo ta osoba rozmawia naraz z kilkoma osobami.
To zabija chęć , emocje i sens dalszej rozmowy ..

Napisała do mnie w niedzielę jedna kobieta.  Nie poprzez portal. Piszemy od niedzieli. W niedzieli pisaliśmy sporo . Ze zdjęca (jeśli jest prawdziwe) wygląda naprawdę fajnie. Dobrze się rozmawia i itd. Podałem jej swój numer telefonu abyśmy teleofnicznie porozmawiali , ale nie bo woli jeszcze popisać.
Chciałem sie spotkać ale też na razie nie ...

I nie ukrywam że pojawiło się u mnie zniechęcenie ...

Emocje i tego typu rzeczy są tylko przy spotkaniu na żywo.
Bo wtedy jest mimika twarzy , glos , różne drobne rzeczy których wirtualnei nie widać i nie czuć.

Ale ok na razie będę pisał , ale nie ukrywam że pojawiły się pewne wątpliwości ...

Jakiś czas temu napisałem jeszcze do innej kobiety. Raczej wątpiłem że odpowie bo sporo młodsza i panna bez dzieci , ale odpisała.
Okazalo się że pół roku wcześniej koleżanka ją namówiła aby się zarejestrowała , ale jak mówi nic tam nie szukała. Odpowiedziała mi i codziennie pisaliśmy , choć z problemami bo nie ma konta premium i moze tylko 1 wiadomość dziennie wysłać aż wreszczie dała mi swój numer telefonu bo myślałem aby zakończyc , bo takie "pisanie" to nie dla mnie wink (chyba 2 tygodnie tak pisaliśmy). Pytała się o moją przeszłość i inne pytania które raczej zadaje osoba ktorą interesje związek a nie zwykła przyjaźń.
Rozmawiałem telefonicznie i .... powiedziała mi że niczego nie szuka i pasuje jej życie singla , więc po co to wszystko ?
Dziś do niej napisałem na temat  tej rozmowy , ale nie widzę odpowiedzi ..

Dlatego ja się nie dziwię że wiele facetów kończy bez słowa , bo jak widzi że rozmawia , rozmawia i druga strona nie ma ochoty się spotkać , to po co to ? Tak naprawdę bardzo szybko po wymianie pewnych informacj i akceptacji powinno nastąpić spotkanie na żywo , bo nie ma się co oszukiwać że kontakt wzrokowy i na żywo jest ... najważniejszy i nawet najpiękniejsze wiadomości pisane przez internet nie pomogą jak na żywo ta osoba nam się  nie spodoba i jak będzie fatalnie się na żywo rozmawialo ..

602 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-11-22 15:12:17)

Kaszpir007 napisał/a:

Dlatego ja się nie dziwię że wiele facetów kończy bez słowa , bo jak widzi że rozmawia , rozmawia i druga strona nie ma ochoty się spotkać , to po co to ? Tak naprawdę bardzo szybko po wymianie pewnych informacj i akceptacji powinno nastąpić spotkanie na żywo , bo nie ma się co oszukiwać że kontakt wzrokowy i na żywo jest ... najważniejszy i nawet najpiękniejsze wiadomości pisane przez internet nie pomogą jak na żywo ta osoba nam się  nie spodoba i jak będzie fatalnie się na żywo rozmawialo ..

No ja proponuję spotkanie po jakichś 2 dniach. Tylko że zwykle nawet rozmowy nie są w stanie dotrwać do tych 2 dni, bo dziewczyny przestają się odzywać tongue

Kaszpir007 napisał/a:

Rozmawiałem telefonicznie i .... powiedziała mi że niczego nie szuka i pasuje jej życie singla , więc po co to wszystko ?

Standard. Też tak parę razy miałem. Tworzą profile na apkach z nudów i żeby sobie ego podreperować.

603

Kobiety w tego typu apkach dzielą się na 3 kategorie:
1. Ruchałbym
2. Ruchałbym, ale potrzebowałbym alkoholu
3. Nie ma tyle alkoholu smile

604

Farmer napisał/a:

Kobiety w tego typu apkach dzielą się na 3 kategorie:
1. Ruchałbym
2. Ruchałbym, ale potrzebowałbym alkoholu
3. Nie ma tyle alkoholu smile

Ta, ile wynosi liczba lasek z portali, które żeś ruchał? Pewnie całe 0 tongue

605

jest spora ilosc osob, ktore koncza bez slowa i  mimo spotkan. na portalach az sie wylewa od "czemu on sie nie odzywa", wiec nie sadze aby powodem bylo zbyt male zainteresowanie kobiety.

z innej beczki: czy tinder moze uzalezniac?
czy tez macie wrazenie, ze niektorzy tam sa po ty by szukac, a nie po to by znalezc?

mam kolezanke, ktora siedzi na tym juz z 3 lata. nawet jesli sie kims bardziej zainteresuje to pisze z innymi. spotka sie, ale szuka dalej. koniec koncow te zainteresowanie w ciagu 2-4 tygodni przerzuca na kogos innego i tak w kolko.

606 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-11-22 23:52:47)

blueangel napisał/a:

czy tez macie wrazenie, ze niektorzy tam sa po ty by szukac, a nie po to by znalezc?

mam kolezanke, ktora siedzi na tym juz z 3 lata. nawet jesli sie kims bardziej zainteresuje to pisze z innymi. spotka sie, ale szuka dalej. koniec koncow te zainteresowanie w ciagu 2-4 tygodni przerzuca na kogos innego i tak w kolko.

Nie opisujesz niczego odkrywczego. To jest mega powszechne zjawisko. Tak to działa. Dziewczyny mają tylu chętnych facetów, że nawet jak kogoś poznają fajnego, to dalej szukają, bo wiedzą, że zaraz ktoś inny, równie interesujący się trafi. A nuż znajdą kogoś lepszego. Takie szukanie księcia w kółko i w kółko. Nikt nigdy im nie pasuje i siedzą lata na Tinderze, chociaż normalnie by pewnie po miesiące już kogoś poznały.

U facetów chyba nie ma tego zjawiska zbyt widocznego, bo faceci dostają kilkanaście(dziesiąt) razy mniej par niż dziewczyny. Więc jak facet ma 1 parę na tydzień, to się cieszy. A dziewczyna w tym czasie może mieć ich 100-200, jeśli ma dobry profil.

Bogactwo urodzaju i tyle. Dziewczyny mają taki wybór, że wybrać nie potrafią.

blueangel napisał/a:

jest spora ilosc osob, ktore koncza bez slowa i  mimo spotkan. na portalach az sie wylewa od "czemu on sie nie odzywa", wiec nie sadze aby powodem bylo zbyt male zainteresowanie kobiety..

Sorry blue, ale nie kumam o co Ci chodzi w tym zdaniu. Jak dla mnie brak odezwania się jest równoznaczny z brakiem zainteresowania. Np. na Tinderze, skoro dziewczyna ma parę, to jednak sama dała polubienie. Więc jak potem się nie odzywa, to widocznie nie jest zainteresowana i tyle. Chyba że mówimy o portalach, gdzie się normalnie pisze wiadomości bez żadnych par/polubień. Wtedy jest szansa, że dziewczyna ma tyle wiadomości, że nie ma jak odpisać i po prostu nie wie, że ktoś pisał.

607

Standard. Też tak parę razy miałem. Tworzą profile na apkach z nudów i żeby sobie ego podreperować.

Powiedzmy że sytuacja się zmieniała , być może wyczuła że chcę zakończyć znajomość , bo nagle się okazało że źle ją zrozumiałem bo szuka poważnego związku a jedynie że nie szuka deperacko wink
Jak zapytałem czy nie jestem dla niej za stary (12 lat różnicy) to niby że nie wink

Pisaliśmy i za jakiś czas mamy umówić sę na kawę  , nawet podała gdzie (niedaleko jej miejsce zamieszkania).

Ale się zobaczmy , bo niestety nawet udana randka na żywo i chęć dalszej znajomości nic nie znaczy i czasami z znajomości najbardziej rokującej po jakim czasie okazuje się że jest już mniej rokującą ...

608 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-11-23 14:03:40)

W ogóle mnie już szlag trafia...

Na Tinderze mam parę może raz na 1-2 tygodnie. Ostatnio jakaś fajna dziewczyna mnie polubiła. Patrzę w opisie, że wspólne zainteresowania - sport, planszówki. Nawet szukała kogoś do oglądania wspólnie MŚ. To to zrobiłem parę i napisałem do niej z pytaniem "Hej :) To jak, awansujemy z grupy w końcu?". Usunęła mnie xD

To jak kurna mam się do tych dziewczyn zwracać, żeby mi się jakaś odezwała??? 9 par i żadna dziewczyna nie odezwała się nawet. W 1 przypadku raz napisała i mnie potem usunęła. Kurna mać...

609

Na Tinderze mam parę może raz na 1-2 tygodnie. Ostatnio jakaś fajna dziewczyna mnie polubiła. Patrzę w opisie, że wspólne zainteresowania - sport, planszówki. Nawet szukała kogoś do oglądania wspólnie MŚ. To to zrobiłem parę i napisałem do niej z pytaniem "Hej smile To jak, awansujemy z grupy w końcu?". Usunęła mnie xD

To jak kurna mam się do tych dziewczyn zwracać, żeby mi się jakaś odezwała??? 9 par i żadna dziewczyna nie odezwała się nawet. W 1 przypadku raz napisała i mnie potem usunęła. Kurna mać...

Może zdjęcie się jej nie podobało  . Też byś nie odpisywał do tych, które Ci się nie podobają.

610

To usuń te gówniane apki.
Będzie ci lżej.

Kiedyś nie było takich uwien i się żyło. Umawiało, zaliczało itp.

Skup się może na sobie, odkładaj hajs, ucz się, a jakaś księżniczka sama się nawinie. Aż ci prędzej niż myślisz, zbrzydnie.

611

blueangel napisał/a:

jest spora ilosc osob, ktore koncza bez slowa i  mimo spotkan. na portalach az sie wylewa od "czemu on sie nie odzywa", wiec nie sadze aby powodem bylo zbyt male zainteresowanie kobiety.

To tak jak w życiu.  Jednym bardziej się zainteresuje, innym wcale, rozmawia z różnymi ludźmi, dla mnie ta koleżanka zachowuje się normalnie.

612

Na Tinderze mam parę może raz na 1-2 tygodnie. Ostatnio jakaś fajna dziewczyna mnie polubiła. Patrzę w opisie, że wspólne zainteresowania - sport, planszówki. Nawet szukała kogoś do oglądania wspólnie MŚ. To to zrobiłem parę i napisałem do niej z pytaniem "Hej smile To jak, awansujemy z grupy w końcu?". Usunęła mnie xD

Pewnie chętnych do oglądania meczu miała wielu i po prostu odpadłeś smile Takie życie. Weź to na klatę. A po wczorajszym meczu naszych, może w ogóle zrezygnowała z dalszego oglądania big_smile
Tinder to naprawdę gówno. Nie znam nikogo, kto by tam kogoś znalazł.

613 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-11-23 14:36:38)

rossanka napisał/a:

Może zdjęcie się jej nie podobało  . Też byś nie odpisywał do tych, które Ci się nie podobają.

Ross, czytasz to co ja piszę? Sama mnie polubiła pierwsza, więc co niby jej się miało nie podobać?

Misinx napisał/a:

Pewnie chętnych do oglądania meczu miała wielu i po prostu odpadłeś smile Takie życie. Weź to na klatę. A po wczorajszym meczu naszych, może w ogóle zrezygnowała z dalszego oglądania big_smile

W opisie miała, że odpisuje każdemu tongue

Fakt, po tym meczu to się żyć odechciewało...

Ale tak źle jeszcze nie miałem... Mam fajne fotki nawet. A przez miesiąc żadnej rozmowy...

rossanka napisał/a:

To tak jak w życiu.  Jednym bardziej się zainteresuje, innym wcale, rozmawia z różnymi ludźmi, dla mnie ta koleżanka zachowuje się normalnie.

Nie, nie zachowuje się normalnie.

614

rossanka napisał/a:

Ross, czytasz to co ja piszę? Sama mnie polubiła pierwsza, więc co niby jej się miało nie podobać?

Misinx napisał/a:

Mogła klikać polubienia jak leci albo przypadkiem. Sama kiedyś dałam a cofnąć nie mogłam i się sparowalo. sad

615

Ale wiesz, że niektóre kobiety pracują dla tindera jako wabiki?

616 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-11-23 14:54:20)

Behemoth666 napisał/a:

To usuń te gówniane apki.
Będzie ci lżej.

Kiedyś nie było takich uwien i się żyło. Umawiało, zaliczało itp.

Skup się może na sobie, odkładaj hajs, ucz się, a jakaś księżniczka sama się nawinie. Aż ci prędzej niż myślisz, zbrzydnie.

Ale ja nie mam szans nikogo poznać normalnie (czy zaliczyć xD), nikt mi się "sam nie nawinie". Mam 31 lat i do tej pory żadna dziewczyna nawet nie okazała ani śladu zainteresowania nigdy. Więc zostają tylko apki.

Farmer napisał/a:

Ale wiesz, że niektóre kobiety pracują dla tindera jako wabiki?

Tak jak na każdym tego typu portalu.

617

Ale tak źle jeszcze nie miałem... Mam fajne fotki nawet. A przez miesiąc żadnej rozmowy...

Ale w Tinderze nie ma treści. Ja na Sympatii miałem spory opis, który się powiększał kiedy mnie nachodziła wena. Ci którym się nie chce nic pisać twierdzą, że i tak nikt tego nie czyta. Może i większość nie czyta, ale mnie nie interesowała ta część, której się nie chce czytać. Mnie kompletnie odrzucały ogłoszenia kobiet, które nawet jeśli były bardzo atrakcyjne na zdjęciach, to nie miały ani grama treści.

Naprawdę warto pisać. Im więcej treści, tym lepiej znaleźć punkt zaczepienia do rozmowy.

618 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-11-23 15:02:43)

Misinx napisał/a:

Ale w Tinderze nie ma treści. Ja na Sympatii miałem spory opis, który się powiększał kiedy mnie nachodziła wena. Ci którym się nie chce nic pisać twierdzą, że i tak nikt tego nie czyta. Może i większość nie czyta, ale mnie nie interesowała ta część, której się nie chce czytać. Mnie kompletnie odrzucały ogłoszenia kobiet, które nawet jeśli były bardzo atrakcyjne na zdjęciach, to nie miały ani grama treści.

Naprawdę warto pisać. Im więcej treści, tym lepiej znaleźć punkt zaczepienia do rozmowy.

Chcesz kurna link do mojego profilu na Sympatii? Zobaczymy, czy uznasz, że jest tragiczny czy nie. W każdym razie nic to nie daje.

619

Misinx napisał/a:

Chcesz kurna link do mojego profilu na Sympatii? Zobaczymy, czy uznasz, że jest tragiczny czy nie. W każdym razie nic to nie daje.

No możesz mi podesłać. Jeśli interesują Cię moje spostrzeżenia.

620

Misinx napisał/a:

Poszło.

621

Misinx napisał/a:

Poszło.

Nie da się obejrzeć Twojego profilu, bo w ustawieniach masz pewnie przypisane filtry, kto może go oglądać.

622

Misinx napisał/a:
Misinx napisał/a:

Poszło.

Nie da się obejrzeć Twojego profilu, bo w ustawieniach masz pewnie przypisane filtry, kto może go oglądać.

Gotowe.

623 Ostatnio edytowany przez Misinx (2022-11-23 15:37:40)

Misinx napisał/a:

Poszło.

Gotowe.

No zobaczyłem. Zdjęcia są moim zdaniem ok, ale chociaż na jednym byś się uśmiechnął. To naprawdę pomaga. W ogóle przydałaby się odrobina humoru. Strasznie poważne masz to konto. I ja bym sobie odpuścił wszelkie malkontenctwo. Po jaką cholerę piszesz jakieś takie wstawki, że "Netflix schodzi na psy", albo że powinien spłonąć za to co zrobił z Wiedźminem. Tu nie chodzi o to, że masz taką opinię, bo masz całkowite prawo do tego, ale ja jak czytam coś takiego to od razu mi się włącza lampka "Znowu jakiś gościu któremu coś się nie podoba". Pisz o tym co Cię kręci, co lubisz, a nie o negatywnych odczuciach. A co jeśli jakiejś lasce się podoba serial Wiedźmin ? Trafia na Twoją stronę i co ?
Jeśli uważasz, że Twój wzrost jest powodem tego, że odpadasz w filtrach, to usuń informację o nim z "Wyglądu", a napisz ile masz wzrostu w opisie. Żeby nie było ściemy i rozczarowań. Ale dzięki temu będzie Twój profil widoczny w większej ilości.

624 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-11-23 15:38:28)

Misinx napisał/a:

No zobaczyłem. Zdjęcia są moim zdaniem ok, ale chociaż na jednym byś się uśmiechnął. To naprawdę pomaga. W ogóle przydałaby się odrobina humoru. Strasznie poważne masz to konto. I ja bym sobie odpuścił wszelkie malkontenctwo. Po jaką cholerę piszesz jakieś takie wstawki, że "Netflix schodzi na psy", albo że powinien spłonąć za to co zrobił z Wiedźminem. Tu nie chodzi o to, że masz taką opinię, bo masz całkowite prawo do tego, ale ja jak czytam coś takiego to od razu mi się włącza lampka "Znowu jakiś gościu któremu coś się nie podoba". Pisz o tym co Cię kręci, co lubisz, ani o negatywnych odczuciach. A co jeśli jakiejś lasce się podoba serial Netflix ? Trafia na Twoją stronę i co ?
Jeśli uważasz, że Twój wzrost jest powodem tego, że odpadasz w filtrach, to usuń informację o nim z "Wyglądu", a napisz ile masz wzrostu w opisie. Żeby nie było ściemy i rozczarowań. Ale dzięki temu będzie Twój profil widoczny w większej ilości.

Ale ja się nie umiem uśmiechać. Tak po prostu wyglądam. To jest właśnie uśmiech u mnie.

Wzrostu nie usuwam, bo to sensu nie ma. Skoro ktoś nie chce kogoś z moim wzrostem to i tak nie będzie ze mną rozmawiał.

Najwyżej nikogo nie poznam i tyle. Wyglądu nie zmienię.

625 Ostatnio edytowany przez Misinx (2022-11-23 15:40:51)

Misinx napisał/a:

No zobaczyłem. Zdjęcia są moim zdaniem ok, ale chociaż na jednym byś się uśmiechnął. To naprawdę pomaga. W ogóle przydałaby się odrobina humoru. Strasznie poważne masz to konto. I ja bym sobie odpuścił wszelkie malkontenctwo. Po jaką cholerę piszesz jakieś takie wstawki, że "Netflix schodzi na psy", albo że powinien spłonąć za to co zrobił z Wiedźminem. Tu nie chodzi o to, że masz taką opinię, bo masz całkowite prawo do tego, ale ja jak czytam coś takiego to od razu mi się włącza lampka "Znowu jakiś gościu któremu coś się nie podoba". Pisz o tym co Cię kręci, co lubisz, ani o negatywnych odczuciach. A co jeśli jakiejś lasce się podoba serial Netflix ? Trafia na Twoją stronę i co ?

Ale ja się nie umiem uśmiechać. Tak po prostu wyglądam. To jest właśnie uśmiech u mnie.

Wzrostu nie usuwam, bo to sensu nie ma. Skoro ktoś nie chce kogoś z moim wzrostem to i tak nie będzie ze mną rozmawiał.

Jak to się nie umiesz uśmiechać ? Masz paraliż twarzy ? Problemy z uzębieniem ? Do nikogo się nigdy nie uśmiechasz ?

626

Kolega dobrze ci radzi i punktuje błędy ale i tak to odrzucasz..

627 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-11-23 15:42:46)

Misinx napisał/a:

Jak to się nie umiesz uśmiechać ? Masz paraliż twarzy ? Problemy z uzębieniem ? Do nikogo się nigdy nie uśmiechasz ?

Od zawsze jestem poważny.

Zresztą, wszędzie właśnie nie zalecają uśmiechania się na zdjęciach. Że lepiej wychodzi się z poważniejszym wyrazem twarzy.

Behemoth666 napisał/a:

Kolega dobrze ci radzi i punktuje błędy ale i tak to odrzucasz..

Co niby odrzucam? Normalnie się odniosłem. A opis już zmieniłem.

Wyglądu nie zmienię. Skoro odrzucam wyglądem, nie jestem np. fotogeniczny, to nic z tym się nie da zrobić. Nie zrobię przecież sobie operacji plastycznej.

628

Misinx napisał/a:

Od zawsze jestem poważny.

Zresztą, wszędzie właśnie nie zalecają uśmiechania się na zdjęciach. Że lepiej wychodzi się z poważniejszym wyrazem twarzy.

Mnie moja pani ciągle powtarza, że jej się od razu spodobałem na spotkaniu, bo wszedłem do restauracji uśmiechnięty.

UŚMIECH !!

Gdzie Ci zalecają się nie uśmiechać na zdjęciach ?? To bzdura kompletna.

Możesz być i poważny, ale to nie znaczy, że musisz być smętny. Nie masz poczucia humoru ? Nic Cię nie śmieszy ?

629 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-11-23 15:45:38)

Misinx napisał/a:

Poczytaj sobie artykuły o tym jak robić zdjęcia na Tindera i czego unikać. Uśmiechać się nie powinno.

Misinx napisał/a:

Możesz być i poważny, ale to nie znaczy, że musisz być smętny. Nie masz poczucia humoru ? Nic Cię nie śmieszy ?

Mam poczucie humoru. Ale nie na zawołanie.

Dobra, kończmy temat. Z tym wyglądem nie mam szans i tyle.

630

Misinx napisał/a:

[

Kumpel z pracy. Poznałem na Tinderze żonę , są chyba razem 4-5lat i mają dziecko smile Dowiedziałem się jak znalazłem kobiete na Badoo wink

Ja też byłem 3 tygodnie rozmawiałem z kobieta z Tindera. bardzo szybko przeszliśmy na WhstsUp , później byly 2 randki na żywo i ... zrezygnowała bez słowa dlaczego ..

631 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-11-23 15:56:23)

Kaszpir007 napisał/a:

Kumpel z pracy. Poznałem na Tinderze żonę , są chyba razem 4-5lat i mają dziecko smile Dowiedziałem się jak znalazłem kobiete na Badoo wink

Ja też byłem 3 tygodnie rozmawiałem z kobieta z Tindera. bardzo szybko przeszliśmy na WhstsUp , później byly 2 randki na żywo i ... zrezygnowała bez słowa dlaczego ..

Widocznie po prostu mi nie jest to dane i tyle. Nawet na randce nigdy w moim życiu nie byłem.

Dwa razy jak się spotykałem, to uważałem to za randkę. Tylko że druga strona uważała inaczej tongue Raz po prostu dziewczyna chciała sobie pogadać, a druga dziewczyna chyba z nudów po prostu poszła.

632

Misinx napisał/a:

Poczytaj sobie artykuły o tym jak robić zdjęcia na Tindera i czego unikać. Uśmiechać się nie powinno.

Misinx napisał/a:

Mam poczucie humoru. Ale nie na zawołanie.

Dobra, kończmy temat. Z tym wyglądem nie mam szans i tyle.

Różne głupoty wypisują w artykułach. Sam pomyśl - widzisz dwa zdjęcia, na jednym jest atrakcyjna kobieta z pochmurną miną, a na drugim atrakcyjna kobieta uśmiechnięta. Która przyciągnie większą uwagę ? Uśmiech powoduje, że jesteś odbierany bardziej pozytywnie, cieplej. Nie musisz się szczerzyć jak Tom Cruise. Nie każdy ma uśmiech hollywoodzki. Wystarczy już nawet lekki uśmiech. Jak nie umiesz, to ćwicz przed lustrem.

Co to znaczy masz poczycie humoru, ale nie na zawołanie ? Masz poczucie humoru kiedy Ciebie ktoś rozśmiesza, czy potrafisz też rozśmieszyć ?

Z Twoich zdjęć wynika, że Twój wygląd nie stanowi problemu. Wmawiając tak sobie sam się wpędzasz w jeszcze większe kompleksy, a tych już i tak Ci nie brakuje.

633

@Misinx niektórzy mają po prostu taki wyraz twarzy jakby wiecznie byli wkurzeni na wszystko, np. ja się często uśmiecham, ale po prostu tego nie widać big_smile, musiałbym ciągle chodzić z uśmiechem takim jak na tej emotce ---> big_smile

634

Misinx napisał/a:

Co to znaczy masz poczycie humoru, ale nie na zawołanie ? Masz poczucie humoru kiedy Ciebie ktoś rozśmiesza, czy potrafisz też rozśmieszyć ?

Z Twoich zdjęć wynika, że Twój wygląd nie stanowi problemu. Wmawiając tak sobie sam się wpędzasz w jeszcze większe kompleksy, a tych już i tak Ci nie brakuje.

No jak mi ktoś robi zdjęcie, to nie jestem w stanie się uśmiechnąć i tyle. Musi być jakiś powód do tego uśmiechu.

Ja zawsze mam po prostu poważną twarz.

No wygląda na to, że jednak te zdjęcia są problemem. Skoro ani na Tinderze, ani na Sympatii, ani na innych portalach, gdzie fotki to w sumie najważniejsza rzecz, nie mam żadnych szans, by kogoś poznać.

635

Serberys napisał/a:

@Misinx niektórzy mają po prostu taki wyraz twarzy jakby wiecznie byli wkurzeni na wszystko, np. ja się często uśmiecham, ale po prostu tego nie widać big_smile, musiałbym ciągle chodzić z uśmiechem takim jak na tej emotce ---> big_smile

Zdaję sobie z tego sprawę i nie mówię, że ktoś ma chodzić cały czas z uśmiechem przyklejonym do twarzy, bo tak się nie da.
Ale jak ktoś mi mówi, że nie potrafi się uśmiechnąć do zdjęcia. Zrobić po prostu grymas twarzy. Choćby jak Gioconda big_smile No to coś jest nie tak. I chyba na poziomie emocjonalnym, a nie z mięśniami twarzy.

636

Misinx napisał/a:
Misinx napisał/a:

Gotowe.

No zobaczyłem. Zdjęcia są moim zdaniem ok, ale chociaż na jednym byś się uśmiechnął. To naprawdę pomaga. W ogóle przydałaby się odrobina humoru. Strasznie poważne masz to konto. I ja bym sobie odpuścił wszelkie malkontenctwo. Po jaką cholerę piszesz jakieś takie wstawki, że "Netflix schodzi na psy", albo że powinien spłonąć za to co zrobił z Wiedźminem. Tu nie chodzi o to, że masz taką opinię, bo masz całkowite prawo do tego, ale ja jak czytam coś takiego to od razu mi się włącza lampka "Znowu jakiś gościu któremu coś się nie podoba". Pisz o tym co Cię kręci, co lubisz, a nie o negatywnych odczuciach. A co jeśli jakiejś lasce się podoba serial Wiedźmin ? Trafia na Twoją stronę i co ?

Tez omijałam profile typu:
nie pisz do mnie jescli jesteś leniwą materialistką, nie znosze głupoty i fałszu, nie interesuje mnie zaleganie przed TV i oglądanie Netflixa, nie toleruję głupoty i płytkośc-
takie profile odstraszają. Myślałam wtedy: a cóż to za bufon.

637 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-11-23 19:27:01)

rossanka napisał/a:

nie pisz do mnie jescli jesteś leniwą materialistką, nie znosze głupoty i fałszu, nie interesuje mnie zaleganie przed TV i oglądanie Netflixa, nie toleruję głupoty i płytkośc-

Jezu, przecież to zupełnie ma się nijak do mojego opisu. Gdzie ja odnosiłem się do kogoś?

Misinx napisał/a:

Zdaję sobie z tego sprawę i nie mówię, że ktoś ma chodzić cały czas z uśmiechem przyklejonym do twarzy, bo tak się nie da.
Ale jak ktoś mi mówi, że nie potrafi się uśmiechnąć do zdjęcia. Zrobić po prostu grymas twarzy. Choćby jak Gioconda big_smile No to coś jest nie tak. I chyba na poziomie emocjonalnym, a nie z mięśniami twarzy.

No ale ja zwyczajnie nie umiem zmusić mięśni do tego. Kiedyś już z Deep o tym pisałem. Jak robię na siłę uśmiech, to zaczynają mi kąciki ust drżeć i to mocno.

638 Ostatnio edytowany przez rossanka (2022-11-23 19:28:21)

rossanka napisał/a:

Jezu, przecież to zupełnie ma się nijak do mojego opisu. Gdzie ja odnosiłem się do kogoś?

Misinx napisał/a:

No ale ja zwyczajnie nie umiem zmusić mięśni do tego.

Nadal twierdzę,poznawaj na zywo skoro na internecie nie wychodzi to po co to kontynuować.
Albo tu na forum poznać. Nie ma tu jakiejś wolnej 20-30 latki?

639

@rossanka wiem, że faceci też są zjebani, ale po waszej stronie również nie brakuje opisów typu: nie pisz, albo pisz jeśli - i tu lista wymagań, zero wzmianki o sobie tongue

640

Serberys napisał/a:

@rossanka wiem, że faceci też są zjebani, ale po waszej stronie również nie brakuje opisów typu: nie pisz, albo pisz jeśli - i tu lista wymagań, zero wzmianki o sobie tongue

Nie wiem, na kobiece nie wchodziłam.

641 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-11-23 19:31:57)

rossanka napisał/a:

Nadal twierdzę,poznawaj na zywo skoro na internecie nie wychodzi to po co to kontynuować.

Ile razy mam się jeszcze powtórzyć, że nie dam rady poznać kogoś realnie? Nie podejdę do dziewczyny, żeby zarywać. Zresztą, żadna by na mnie nie spojrzała nawet.

Pisałem kilka razy maila, ale żadna nie odpowiedziała nigdy. Zresztą, mnie interesuje dość bliska okolica, a nie drugi koniec Polski.

642

rossanka napisał/a:

Na profile facetów też nie wchodziłem, a jestem w stanie uwierzyć, że jest tam cała masa zjebów, bufonów i cholera wie czego jeszcze, dlaczego w odwrotną stronę jest już ciężej? tongue

643

No ale ja zwyczajnie nie umiem zmusić mięśni do tego. Kiedyś już z Deep o tym pisałem. Jak robię na siłę uśmiech, to zaczynają mi kąciki ust drżeć i to mocno.

No to mówię, ćwicz przed lustrem w domu. Od dzisiaj.

644

Serberys napisał/a:
rossanka napisał/a:

Na profile facetów też nie wchodziłem, a jestem w stanie uwierzyć, że jest tam cała masa zjebów, bufonów i cholera wie czego jeszcze, dlaczego w odwrotną stronę jest już ciężej? tongue

Nie na moje nerwy ten internet big_smile

645

rossanka napisał/a:

Ile razy mam się jeszcze powtórzyć, że nie dam rady poznać kogoś realnie? Nie podejdę do dziewczyny, żeby zarywać. Zresztą, żadna by na mnie nie spojrzała nawet.

Pisałem kilka razy maila, ale żadna nie odpowiedziała nigdy. Zresztą, mnie interesuje dość bliska okolica, a nie drugi koniec Polski.

Poznanie na żywo eliminuje problem poznania kogos z drugiego końca Polski.

Nie uwierze, ze zagadywaleś przez 10 lat i zadna nie odpowiedziała nigdy.

646

rossanka napisał/a:

Oj tam oj tam, są też fajni ludzie w necie big_smile

647

Serberys napisał/a:
rossanka napisał/a:

Oj tam oj tam, są też fajni ludzie w necie big_smile

Miałam na myśłi portale i apki randkowe. Kiedyś się w to bawiłam, teraz mnie odrzuca. Nie wiem, czemu się zmieniło.

648

@rossanka na apkach też są fajni ludzie, ale rzadko się ich spotyka tongue

649

Serberys napisał/a:

@rossanka na apkach też są fajni ludzie, ale rzadko się ich spotyka tongue

Przyznaj się, na której jesteś big_smile

650

@rossanka byłem na badoo i na sympatii, ale konta skasowane już dawno tongue

Posty [ 586 do 650 z 2,046 ]

Strony Poprzednia 1 8 9 10 11 12 32 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » randkowanie/poznawanie przez internet

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024