Dawno nikt tak się nie plątał w sprzecznościach jak ty Katarzyno szybko ci się percepcja zmienia tak jakby teraz pisała to inna osoba
cóż wszystko się zmienia ,a taki mętlik i kocioł w głowie po rozwodzie to w sumie nic niezwykłego
Mężowi zabrakło motywacji a taki pan z niego ładny był ,to wreszcie miał czy nie miał problem z tym uzależnieniem ?
mącisz coś błąkasz w zeznaniach,zaprzeczasz temu co pisałaś wcześniej ,pogrążasz się i brniesz w absurdy
Na potrzebę chwili ?
Taka małpia przekora, złośliwość , dziecinada .
Panna,KoloroweSny,Wieka ,Ela nie napisały Ci przecież nic znowu takiego szokującego ,a Ty się straszliwie obruszasz i burzysz .
Robisz z czegoś zwyczajnego coś niesamowitego ,przyjmij do siebie może że dla nas z boku to inaczej wygląda niż dla ciebie .
Kiedy Ty zdążyłaś być w tylu super udanych szczęśliwych związkach,
skutkiem takiego sukcesu te świetne związki nie przetrwały niby dlaczego ?
Czegoś za mało było czy za dużo ?
możesz sobie dalej pielęgnować te złudzenia i życzenia opowiadając bajki,to też nic nadzwyczajnego i niezwykłego w twojej sytuacji
wolno Ci młoda jesteś jeszcze .
Strasznie cię tąpnęło to odrzucenie przez pana starszego ,tyle mrzonek ,oczekiwań i cała para w gwizdek ,zdarza się takie życie ,nie każdy ma ochotę być plastrem dla zarozumiałej ,rozwydrzonej, głupiutkiej, rozwódki.
Na temat uzależnień przestań pisać te głupoty bo zdaję się że masz słabe pojęcie czym jest ta choroba.
Twoje teorie to taki ignoranckie bełkot pitolenie pełne zarozumialstwa ,ale ja nie mam ochoty się licytować i chandryczyć z tobą ,nie mam misji uszczęśliwiani kogoś na siłę .
Ty wiesz co to jest detoks ? Wypocić to se możesz toksyny jak za dużo kapusty się najesz
Tak samo o terapiach wypisujesz durnoty piszesz tak jak mówią ćpuny na temat terapii o której nic nie wiedzą ,bo nie byli nie mają motywacji i chcą dalej ćpać lub pić powtarzasz głupstwa zastanów się dwa razy zanim coś napiszesz na ten temat.
mało oryginalne te twoje racjonalizacje,to takie "mundrości" dzieciaka co wykiwał wszystkich i zwiał z odwyku i teraz jest supr silny bo już trzy dni nie ćpa, już nie jest ćpunem" intelygencjom i siłom woly" pokonał nałóg a inni to słabeusze bo siedzą na odwyku
.
Teorie i opinie bez ładu i składu same jakiś uprzedzenia i mity bzdurne stereotypy powtarzane bezmyślnie i bezkrytycznie
,anegdot to ja Ci mogę naopowiadać ile tylko chcesz .Inteligentni ludzie to sięgają po wiedzę między innymi rzetelną a nie po jakieś pierdoły
wielu inteligentnych to już nie żyje, bo byli inteligentni tylko że mądrości zabrakło ,nie sięgnęli po wsparcie i pomoc we właściwym czasie,byli silni nad wyraz ,pycha i duma nie pozwoliły się przyznać do słabości .
Resztę pozostawię bez komentarza bo znowu będzie zadyma kompletnie niepotrzebna nikomu .
Chyba że to jakaś prowokacja
Proponuje w następnym odcinku wrócić do męża zabrać go z psami nad Pacyfik
Nie ma rzeczy niemożliwych.