16 lat roznicy w zwiazku spotkanie po latach - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » 16 lat roznicy w zwiazku spotkanie po latach

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 196 do 260 z 292 ]

196

Odp: 16 lat roznicy w zwiazku spotkanie po latach
wieka napisał/a:

Ale z tą wiadomością gdzie mieszkasz wyszłaś przed szereg, choć nie nie wiem czy w tym przypadku ma to znaczenie.

Nie myślę ze w ogole juz nie ma. W koncu w sumie sie nie odezwalam ze mieszkam blisko a moglam dac znac. Ja juz sie juz tym nie przejmuje wiec nie rozkminiam.

Zobacz podobne tematy :

To było do przewidzenia, że się odezwie. Są tacy tzw. faceci-bumerangi tzn. co jakiś czas wracają na starą łąkę (bez urazy), żeby sprawdzić i wybadać teren czy tutaj jest jeszcze szansa na jakieś korzyści. I tutaj dokładnie z kimś takim mamy do czynienia. Pojawia się, wywołuje emocje, a potem szybko znika jak widzi, że nic z tego. Olej tego typa, serio szkoda Twojego czasu i stać Cię na coś lepszego.

198

Nie wiem po co oszukujesz, ze Ci za bardzo nie zalezy. Jakby Ci nie zalezalo to bys nie zrobila haczyka jak sama napisalas wyzej smile. Jak dla mnie to 1:0 dla niego, bo nadal rozkminiasz i prowokujesz jakimis zdjeciami.

199

KoloroweSny napisał/a:

Nie wiem po co oszukujesz, ze Ci za bardzo nie zalezy. Jakby Ci nie zalezalo to bys nie zrobila haczyka jak sama napisalas wyzej smile. Jak dla mnie to 1:0 dla niego, bo nadal rozkminiasz i prowokujesz jakimis zdjeciami.

Chyba wiem co mysle nie? Porownujac do tego co bylo na jesien a teraz to jest duuuza roznica. Po prostu ja juz o nim nie mysle kazdego dnia. A zdjec to ja wstawiam i tak w miare duzo a wstawiajac te pomyslalam o zobaczymy, jak to jestem daleko. I intuicja mnie nie zawiodla..Bardziej to byla szpila niz chec spotkania sie znowu! Rozumiesz?

200

uczenczarnoksieznika napisał/a:

To było do przewidzenia, że się odezwie. Są tacy tzw. faceci-bumerangi tzn. co jakiś czas wracają na starą łąkę (bez urazy), żeby sprawdzić i wybadać teren czy tutaj jest jeszcze szansa na jakieś korzyści. I tutaj dokładnie z kimś takim mamy do czynienia. Pojawia się, wywołuje emocje, a potem szybko znika jak widzi, że nic z tego. Olej tego typa, serio szkoda Twojego czasu i stać Cię na coś lepszego.

Jasne tak wlasnie mysle. Mial swoja szanse tyle czasu i sie nie wykazal. Pora isc dalej!

Katarzyna8877 napisał/a:

No i odezwal sie.
Kto stawia gina?
Czulam ze bedzie mnie nadal podgladal na fb, mimo ze nie mam go w znajomych i jako ze teraz jego miasto jest sasiadujace z moja wsia i tam chodze na spacery po lasach wrzucilam fotke z lokalizacja i napisal.

1:0 dla mnie  wink

To konkret po byku big_smile  Dziewczyno, zlituj się ... nad sobą.

202

Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:
Katarzyna8877 napisał/a:

No i odezwal sie.
Kto stawia gina?
Czulam ze bedzie mnie nadal podgladal na fb, mimo ze nie mam go w znajomych i jako ze teraz jego miasto jest sasiadujace z moja wsia i tam chodze na spacery po lasach wrzucilam fotke z lokalizacja i napisal.

Hahah teraz to juz sie zlituje

203 Ostatnio edytowany przez Katarzyna8877 (2021-12-31 20:16:36)

Moze inaczej nie chce podawac duzo szczegolow ale ja mam hodowle psow rasowych i co chwile wstawiam ich zdjecia z roznych miejsc bo to jest moja reklama. Wiec jesli ktos mysli ze wstawilam jakies glupie selfie czy cos to nie do konca tak. Moj facebook to jest moja reklama. Reklama tego co w zyciu robie. Zawsze wstawiam tez lokalizacje. Duzo jezdzimy w rozne miejsca i na moim fejsie nie ma duzo moich zdjec za to moje psy sa wszedzie. Moj profil to taki fan page. Pod zdjeciami pojawia sie duzo komentarzy i roznych dyskusji. Itp itd ta aktywnosc w internecie jest podyktowana hodowla, dlatego jak mam szczeniaki nigdy nie mam problemu zeby je sprzedac. "Klienci" sa na moim fb.

204 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2021-12-31 20:22:01)

Katarzyna8877 napisał/a:
Katarzyna8877 napisał/a:

No i odezwal sie.
Kto stawia gina?

No cóż. Pierwsze słyszę aby dojrzały, doświadczony mężczyzna tak się czaił, do tego znajomy, który dokładnie wie jak jest wink Ale ok. Doczekałaś się lajka. 1:0 dla Ciebie w lajkowaniu na fb wink

Odezwij się jak będziecie w związku. wink

205 Ostatnio edytowany przez Katarzyna8877 (2021-12-31 20:27:10)

Katarzyna8877 napisał/a:

No cóż. Pierwsze słyszę aby dojrzały, doświadczony mężczyzna tak się czaił, do tego znajomy, który dokładnie wie jak jest wink Ale ok. Doczekałaś się lajka. 1:0 dla Ciebie w lajkowaniu na fb wink

Nie bylo lajka. Wez czytaj ze zrozumieniem a dopiero potem sie wypowiadaj. Niech nie wchodzi juz na moj profil bo nic z tego nie bedzie. Nie mam go w znajomych i nie bede miala. Wiec zwiazku nie bedzie nie martw sie!

206 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-01-01 18:40:27)

Katarzyna8877 napisał/a:
Katarzyna8877 napisał/a:

Nie bylo lajka. Wez czytaj ze zrozumieniem a dopiero potem sie wypowiadaj. Niech nie wchodzi juz na moj profil !

O pardon big_smile Wybacz, faktycznie nie lajk tylko wow SKOMENTOWAŁ ZDJĘCIE big_smile 1:0 dla Ciebie big_smile

Katarzyna8877 napisał/a:

Skomentowal publicznie zdjęcie o Tyyy z jakas smutna minka ze tam bylam, a nigdy mi niczego nie komentowal, ze mu nie bylo glupio ze widac ze mnie podglada i musi wchodzic specjalnie na profil.. Zaregowalam smiechem i napisalam prywatna wiadomosc ze mieszkam tu i tu  odpisal ze nie nadaza za mna.
ale wiecie mi juz za bardzo nie zalezy lol.

big_smile

Właściwie, to co Ci daje to udawanie, że Ci nie zależy, skoro widać jak na dłoni (on też to widzi), że niezmiennie Ci zależy?

207

No właśnie tez sie zastanawiam po co ten cyrk big_smile tak nie zalezy ze posypaly sie posty big_smile. Odnoszac sie autorko do Twojej odpowiedzi do mojego postu, nie nie rozumiem big_smile. Pozostanę przy swoim skromnym zdaniu smile)

208 Ostatnio edytowany przez Gary (2022-01-02 12:37:58)

Katarzyna8877 napisał/a:

No i odezwal sie.
Kto stawia gina?....

Zatem możesz się z nim teraz ostro podroczyć no i trochę zgiąć mu kręgosłupa...

-- Kto stawia gina?

Twoja odpowiedź:

-- Prawdziwy mężczyzna
-- Zdecydowany mężczyzna
-- Konkretny mężczyzna
-- Wiedzący czego chce mężczyzna
-- Nie uciekający mężczyzna
-- Potrafiący zdobywać kobiety mężczyzna...

Katarzyna8877 napisał/a:

... widze ze to sa takie gierki glupie, troche dziecinne ale troche tez pociagajace.

Pograj z nim. Ostrzej.

Katarzyna8877 napisał/a:

... Po prostu ja juz o nim nie mysle kazdego dnia.

I dzięki temu możesz ostrzej grać, bo jesteś gotowa go stracić.

Bądź otwarta, chętna, zadowolona,    zero negatywów...           ale z dystansem taki jak TYYY chcesz.

209 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-01-02 12:58:53)

Gary napisał/a:
Katarzyna8877 napisał/a:

No i odezwal sie.
Kto stawia gina?....

-- Kto stawia gina?

Twoja odpowiedź:

-- Prawdziwy mężczyzna
-- Zdecydowany mężczyzna
-- Konkretny mężczyzna

Gary big_smile Gina stawia ten, kto przegrał zakład. Jak na mój gust zakładu wcale nie przegrał ten, kto twierdził, że ów Pan się już nie odezwie, bo chyba nikt ma ma wątpliwości, że skomentowanie czegokolwiek na fb, to żaden prawdziwy kontakt, odezwanie się czy chęć spotkania.

Pan dostał info w prywatnej wiadomości, gdzie aktualnie koleżanka mieszka i co? I odpisał ni w pięć ni w dziewięć, że "nie nadąża" big_smile

To może pokuśmy się o interpretację tego, co autor miał na myśli tongue

210 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-01-02 13:39:28)

że "nie nadąża" big_smile

Uuuu ile tu można sobie do tego "nie nadąża"dopisać ,wyrozumieć i wyczuć co między wierszami smile
zająć się ulubiona rozrywką i grą w domyślenie się i zgadywanie big_smile
spróbujemy :

To dziwne
Nie rozumiem Cię
Nie chce mi się biegać za Tobą
Jesteś szurnięta
Podziwiam odwagę
Masz niezłe tempo
To nie dla mnie już
No fajnie i super
Widzę dzieje się u Ciebie
O co Ci w ogóle chodzi tak naprawdę 
Za stary już jestem na takie akcje smile
Kobieta zmienną jest smile
etc ,etc,etc big_smile

211 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-01-02 14:02:13)

paslawek napisał/a:

że "nie nadąża" big_smile

Uuuu ile tu można sobie do tego "nie nadąża"dopisać ,wyrozumieć i wyczuć co między wierszami smile
zająć się ulubiona rozrywką i grą w domyślenie się i zgadywanie big_smile
spróbujemy :

Wersja realistyczna do rozkminienia w pierwszej kolejności tongue

paslawek napisał/a:

Nie chce mi się biegać za Tobą

big_smile

Wersja optymistyczna wink

paslawek napisał/a:

Widzę dzieje się u Ciebie

Można byłoby się z Panem podroczyć, tylko wtedy niepotrzebny był ten adres przesłany pw tongue
Bo jeśli chce się z kimś droczyć, to zdecydowanie bycie oczywistą odpada.

212

Katarzyna8877 napisał/a:

W koncu w sumie sie nie odezwalam ze mieszkam blisko a moglam dac znac. Ja juz sie juz tym nie przejmuje wiec nie rozkminiam.

Katarzyna8877 napisał/a:

ale wiecie mi juz za bardzo nie zalezy lol. Wiecej juz nic nie pisalismy sam niech sie odzywa jak chce. A ja juz widze ze to sa takie gierki glupie, troche dziecinne ale troche tez pociagajace. Ja specjalnie to zrobilam na fb wszystkie posty ukrywalam tylko ten wstawilam publicznie i on polknal haczyk. wink

Katarzyna8877 napisał/a:

[Po prostu ja juz o nim nie mysle kazdego dnia. A zdjec to ja wstawiam i tak w miare duzo a wstawiajac te pomyslalam o zobaczymy, jak to jestem daleko.

Katarzyna8877 napisał/a:

Niech nie wchodzi juz na moj profil bo nic z tego nie bedzie. Nie mam go w znajomych i nie bede miala. Wiec zwiazku nie bedzie nie martw sie!

Ile tu w tych stwierdzeniach obojętności ,braku zainteresowania i uwolnienia od myślenia życzeniowego  to aż strach big_smile
zero ,zero focha (foszka)
totalna neutralność klinicznie czysta przebija z każdego zdania smile
podświadomość i świadomość opróżniona do cna smile

Oj Kaska Kaśka za przeproszeniem bujać to my a nie nas

213 Ostatnio edytowany przez KoloroweSny (2022-01-02 14:36:47)

paslawek napisał/a:
Katarzyna8877 napisał/a:

ale wiecie mi juz za bardzo nie zalezy lol. Wiecej juz nic nie pisalismy sam niech sie odzywa jak chce. A ja juz widze ze to sa takie gierki glupie, troche dziecinne ale troche tez pociagajace. Ja specjalnie to zrobilam na fb wszystkie posty ukrywalam tylko ten wstawilam publicznie i on polknal haczyk. wink

Moje ulubione #niezalezymiwogolemamtogdzieswcaleonimniemysle# to to pogrubione big_smile

214 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2022-01-02 14:41:17)

Rzecz w tym że autorka przy nim ma w głowie ciagle czas przeszly.
Gdy była młodszą, niepewną siebie wobec niego kobietą.
Sukcesy, pieniądze jakoś tutaj nie pomogły w zobaczeniu siebie jako równej temu Panu.
Musieliby się spotykać by była jakaś otwartość,
Nie wyjedziesz go z tej pozycji.
Ty w sumie nawet chyba nie wiesz, czego szuka w kobiecie i nie wiemy czy po prostu kogoś nie ma w jego życiu.

KoloroweSny napisał/a:
paslawek napisał/a:
Katarzyna8877 napisał/a:

Moje ulubione #niezalezymiwogolemamtogdzieswcaleonimniemysle# to to pogrubione big_smile

Każdy z nas, kto ma fb połyka te haczyki big_smile I o czym to niby ma świadczyć? tongue

Pan połknął haczyk, lecz udławi się nim autorka wink

216 Ostatnio edytowany przez Katarzyna8877 (2022-01-02 16:20:16)

Gary napisał/a:
Katarzyna8877 napisał/a:

No i odezwal sie.
Kto stawia gina?....

-- Kto stawia gina?

Twoja odpowiedź:

-- Prawdziwy mężczyzna
-- Zdecydowany mężczyzna
-- Konkretny mężczyzna

Gary big_smile Gina stawia ten, kto przegrał zakład. Jak na mój gust zakładu wcale nie przegrał ten, kto twierdził, że ów Pan się już nie odezwie, bo chyba nikt ma ma wątpliwości, że skomentowanie czegokolwiek na fb, to żaden prawdziwy kontakt, odezwanie się czy chęć spotkania.

Pan dostał info w prywatnej wiadomości, gdzie aktualnie koleżanka mieszka i co? I odpisał ni w pięć ni w dziewięć, że "nie nadąża" big_smile

Nie nadaza bo duzo podrozuje zwiedzilam 35 krajow w kilka lat... tak. Ciezko za mna nadazyc i jest on 100 osoba w moim zyciu ktora tak mowi. Nie ma tu czego interpretowac. 3 tyg temu surfowalam po Pacyfiku a dzis jestem tu. O wlasnie tak

217

Nie martw sie nie udlawie sie haczykiem jesli nie udlawilam sie po rozwodzie z mezem to teraz tym bardziej

218 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-01-02 16:28:09)

Katarzyna8877 napisał/a:
Gary napisał/a:

-- Kto stawia gina?

Twoja odpowiedź:

-- Prawdziwy mężczyzna
-- Zdecydowany mężczyzna
-- Konkretny mężczyzna

Nie nadaza bo duzo podrozuje zwiedzilam 35 krajow w kilka lat... tak. Ciezko za mna nadazyc i jest on 100 osoba w moim zyciu ktora tak mowi. Nie ma tu czego interpretowac. 3 tyg temu surfowalam po Pacyfiku a dzis jestem tu. O wlasnie tak

Wierzę i tym bardziej rozumiem rozgoryczenie, że Twój światowy styl życia nie robi na Panu wrażenia na tyle, aby zaprosić Cię do swojego. Tym bardziej rozumiem irytację, że trzeba "zastawiać haczyki" i wpraszać się z aktualnym adresem zamieszkania wink

219

Katarzyna8877 napisał/a:

Wierzę i tym bardziej rozumiem rozgoryczenie, że Twój światowy styl życia nie robi na Panu wrażenia na tyle, aby zaprosić Cię do swojego. Tym bardziej rozumiem irytację, że trzeba "zastawiać haczyki" i wpraszać się z aktualnym adresem zamieszkania wink

Nie robi ale robi na tyle ze robi z siebie glupka na facebooku zreszta wysmialam ten jego komentarz. hahahah

220 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-01-02 16:45:29)

Katarzyna8877 napisał/a:
Katarzyna8877 napisał/a:

Nie robi ale robi na tyle ze robi z siebie glupka na facebooku zreszta wysmialam ten jego komentarz. hahahah

Ale Ci wskoczyło na ambicję.

A widziałaś może jego reakcję, kiedy czytał wiadomość od Ciebie? Nie. No właśnie wink

Wiesz, co robi osoba, której w takich okolicznościach już w ogóle nie zależy? Nic nie robi. Nie reaguje.

221 Ostatnio edytowany przez Katarzyna8877 (2022-01-02 18:20:49)

A wiesz co robi facet ktory ma pelno kasy i rzadze wladzy? Gra w glupie gierki bo mysli ze moze wszystko. Moja kumpela tez miala takiego, wracal co jakis czas sprawdzic czy nadal na niego leci, raz sie zdziwil bo w koncu nie poleciala. znalazla normalnego kolesia. Ten ewidentnie normalny nie jest, 50 latek a zachowuje sie jak gowniarz. Kiedys myslalam rany czemu on nie zalozyl rodziny czemu sie nie ozenil czemu zwiazki mu nie wychodza, nie dawalo mi to spokoju. Teraz juz wiem. Ten typ tak ma. Jedyne co mu sie w zyciu udalo to kase zarobic...a teraz moze sobie podgladac moje glowne zdjecie profilowe. Niech sie mu wiedzie.

222 Ostatnio edytowany przez Katarzyna8877 (2022-01-02 18:20:27)

Niektorzy z naszych wspolnych znajomych ktorzy znaja go dobrze od lat stwierdzili ze zaczal nowy rok od zenady, bo to co zrobil to jest zenada. Dlatego ja na te gierki juz nie bede reagowac i nie bede odzywac sie do niego. Ktos moze napisac ze tez gralam wstawiajac zdjecie psow ale jak juz pisalam cala moja tablica to sa psy z roznych lokalizacji. Nie zrobilam nic nowego. Codziennie gdzies wychodzimy w rozne miejsca, a nie wokol bloku jak wiekszosc polaczkow wink i oznaczamy sie na fb.

Gary masz racje. Mozna zagrac ostrzej bo mam to w pupsku, a najostrzejsze jest totalne olewanie.
Z tym czy mi zalezy czy nie moze zle.to zostalo odebrane. Chodzilo mi o to ze poszlam do przodu zdecydowanie, nawet bedac u niego w miescie zalatwiajac swoje sprawy nie myslalam o nim. Nawet raz sobie pomyslalam kurde czy to mozliwe ze moge tu byc a on nie chodzi mi po glowie? Wrocilam z cudownego urlopu naladowana pozytywnymi bateriami. Zobaczylam swiat o jakim wiele ludzi moze pomarzyc. Spelnilam swoje marzenie surfujac po Pacyfiku...to byly piekne chwile ktorych nikt mi nie zabierze.

Oczywiscie ze mu napisalam gdzie sie przeprowadzilam. Lepsze to niz zeby myslal ze jade 120km z innego miasta do jego lasu. No ludzie. To by dopiero byl stalking. Ja jestem otwarta i spontaniczna i on wie o tym doskonale. Kompletnie mi to nie przeszkadza co mu napisalam. To on postapil glupio a nie ja. I bardzo sie z tego ciesze. Wlasciwie to mi dalo kopa do jeszcze wiekszego dzialania, czyli do pojscia swoja droga. Moze wyniose sie za ocean. A
Ten koles do tego nie pasuje.

Kazdy po mnie jedzie a nikt nie napisal po co on w ogole napisal ten komentarz. Jaki mial w tym cel? Ciekawosc no nie! Hahaha. Lol.

Katarzyna8877 napisał/a:

Gary masz racje. Mozna zagrac ostrzej bo mam to w pupsku, a najostrzejsze jest totalne olewania

big_smile
Ci którzy mają to w pupsku nie grają. Mają inne zajęcia. A olewaniem trudno naprawdę nazwać wysyłanie prywatnych wiadomości z aktualnym adresem zamieszkania.

224

"Kazdy po mnie jedzie"

Też się zastanawiam, po co?

225 Ostatnio edytowany przez Katarzyna8877 (2022-01-02 18:31:17)

Katarzyna8877 napisał/a:

Gary masz racje. Mozna zagrac ostrzej bo mam to w pupsku, a najostrzejsze jest totalne olewania

big_smile
Ci którzy mają to w pupsku nie grają. Mają inne zajęcia. A olewaniem trudno naprawdę nazwać wysyłanie prywatnych wiadomości z aktualnym adresem zamieszkania.

Jasne ja gram ale on nie. Lol On to swieta krowa jest. Kochany chloptaś. Nie wyslalam adresu zamieszkania, nie pisalam mu gdzie mieszkam, siedzialam cicho 2 miesiace!!!!

To on wlasciwie mogl pomyslec kurcze mieszkala tu obok a nic mi nie dala znac? Czemu sie nie odezwala ze jest tutaj. No czyz on tak mogl pomyslec czy nie? Jasne ze nie on ma przeciez w pupsku wszystko ale wszystkje story oglada jak jakis kuzwa cichy stalker. Fuj.niech spada.

226

Po co napisał komentarz ? A musiał po cos...bez przesady. Mogl to zrobic i to zrobił. Nie rozkładaj wszystkiego na czynniki pierwsze. Po co to robisz skoro niby olewasz? Odpusc w koncu.

Katarzyna8877 napisał/a:
Katarzyna8877 napisał/a:

big_smile

Jasne ja gram ale on nie. Lol On to swieta krowa jest. Kochany chloptaś. Masakra co z ciebie za czlowiek. Nie wyslalam adresu zamieszkania, nie pisalam mu gdzie mieszkam, to on wlasciwie mogl pomyslec kurcze mieszkala tu obok a nic mi nie dala znac? No czyz on tak mogl pomyslec czy nie? Jasne ze nie on ma w pupsku ale wszystkje story oglada jak jakis kuzwa cichy stalker. Fuj.

Katarzyna8877 napisał/a:

Kazdy po mnie jedzie a nikt nie napisal po co on w ogole napisal ten komentarz. Jaki mial w tym cel? Ciekawosc no nie! Hahaha. Lol.

Zapytaj go.

228 Ostatnio edytowany przez Katarzyna8877 (2022-01-02 18:32:39)

Sama sie zapytaj. Mi ten komentarz powiedzial wszystko. Ze typ jest nienormalny i od takich lepiej trzymac sie z daleka

229 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-01-02 18:34:31)

Katarzyna8877 napisał/a:

Sama sie zapytaj

Katarzyna8877 napisał/a:

Skomentowal publicznie zdjęcie o Tyyy z jakas smutna minka ze tam bylam, a nigdy mi niczego nie komentowal, ze mu nie bylo glupio ze widac ze mnie podglada i musi wchodzic specjalnie na profil.. Zaregowalam smiechem i napisalam prywatna wiadomosc ze mieszkam tu i tu  odpisal ze nie nadaza za mna.

Ja nie jestem Twoim wrogiem.

Piszę Ci jak wygląda to z boku, dla osoby trzeciej, nie zaangażowanej w te relację.

Reagujesz na każdy jego najmniejszy gest. Upatrując w tym Bóg wie czego wink

230

Katarzyna8877 napisał/a:

Sama sie zapytaj. Mi ten komentarz powiedzial wszystko. Ze typ jest nienormalny i od takich lepiej trzymac sie z daleka

Dlaczego? big_smile Bo skometował cos co wstawiłaś publicznie ? big_smile.

KoloroweSny napisał/a:
Katarzyna8877 napisał/a:

Bo połknął haczyk big_smile

Dziewczyna jest zdrowo zakręcona na jego punkcie.

232

Katarzyna8877 napisał/a:

Sama sie zapytaj

Katarzyna8877 napisał/a:

Ja nie jestem Twoim wrogiem.

Piszę Ci jak wygląda to z boku, dla osoby trzeciej, nie zaangażowanej w te relację.

Reagujesz na każdy jego najmniejszy gest. Upatrując w tym Bóg wie czego wink

Tak napisalam mu wiadomosc. Skoro koles specjalnie wchodzi na moj profil wystukuje moje imie i nazwisko w wyszukiwarce wchodzi i komentuje publicznie zdjecie (teraz byly maz pyta kto to jest) to tak napisalam mu wiadomosc skad sie tam wzielam. Odpisal po sekundzie. Piszesz jakbym go meczyla i wysylala ciagle jakies wiadomosci. Pisalam juz nie odzywalam sie 2 miesiace. Nic a nic.

To on po 2 miesiacach komentuje mi zdjecie. Czego on ode mnie chce???? No czego? Jasnee niczego, tak se komentuje z dupy bo moze no nie  czasem wasze rozumowanie mnie na prawde dziwi. Czy ja pisze tu z jakimis 20latkami? Eh..

233 Ostatnio edytowany przez Katarzyna8877 (2022-01-02 18:41:34)

Mieszkam tu i tu. To nie byl adres zamieszkania.

Po komentarzu.

"No mieszkam w Lodzi, pozdrawiam sasiada"
"Trudno za toba nadazyc"
"Haha no, to byla szybka przeprowadzka, bo wlascicielka nie zgodzila sie na psy mimo ze jej maz sie zgodzil. Mowilam ci juz ze wroce do (nazwa miasta)"

I tyle raany ludzie. Bez przesady. Znamy sie x lat. To nie jakis koles z tindera ze bede rozkminiac oh  napisac czy nie napisac. Adresu mu nie wysylalam. Nazwe miasteczka ludzie....

234 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-01-02 18:43:09)

Katarzyna8877 napisał/a:

To on po 2 miesiacach komentuje mi zdjecie. Czego on ode mnie chce???? No czego? Jasnee niczego, tak se komentuje z dupy bo moze no nie  czasem wasze rozumowanie mnie na prawde dziwi. Czy ja pisze tu z jakimis 20latkami? Eh..

Ale jakie to ma znaczenie dla osoby, której nie zależy? Masz na niego tzw. wyj*e? To komentarz trzeba było ostentacyjnie usunąć. Ale nie, w ramach obojętności Ty wysłałaś mu priv. No dajże już spokój.

To ja mam wrażenie że piszę z jakąś 20latką. Rozkminiasz czego chce od Ciebie facet na tej podstawie że skomentował Ci zdjęcie na fb big_smile Które to zdjęcie sama tam wystawiłaś w roli haczyka big_smile

Jakby coś od Ciebie chciał, to uwaga, uwaga.. dorosły, dojrzały facet, który na dodatek już raz Cię przeleciał (bez urazy) wyartykułowałby Ci to wprost, literalnie.

235

KoloroweSny napisał/a:
Katarzyna8877 napisał/a:

No widze big_smile zaraz będzie kolejna strona o tym jak bardzo ma go w d***e, ale co oznacza, ze zostawił komentarz big_smile. I wałkowanie jak to jej nikt nie rozumie.

236

KoloroweSny napisał/a:
Katarzyna8877 napisał/a:

Bo skomentowal cos co dalas publicznje  hahaha rany. Serio ludzie jestesmy z innego swiata. Nie dogadam sie z wami i spadam z tego forum (dzieki Gary za wszystko xxx )

Tak samo jak wczesniej pisaliscie nigdy sie nie odezwie nie nie nieeee a tu zonk co. Ale przeciez komentarz to nie odzywanie sie.

Napisze tu moze kiedys jak wskoczy mi do lozka. Pozdrawiam!

Katarzyna8877 napisał/a:
KoloroweSny napisał/a:

Bo skomentowal cos co dalas publicznje  hahaha rany. Serio ludzie jestesmy z innego swiata. Nie dogadam sie z wami i spadam z tego forum (dzieki Gary za wszystko xxx )

Tak samo jak wczesniej pisaliscie nigdy sie nie odezwie nie nie nieeee a tu zonk co. Ale przeciez komentarz to nie odzywanie sie.

Matko jedyna ! Ileż Ty masz lat?

238

Oho ale zabolało, ze ktos ma inne zdanie i nie usłyszałaś tego, co chciałaś. No zobacz taki zonk big_smile

239

Nie o to chodzi czy ktos ma inne zdanie ale slowa (ktore sie juz tu wiele razy powtarzaly) bo mogl bo chcial sa tak dziecinne ze nie wiem juz jak mam reagowac i dyskutowac. No nie da sie.

240 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-01-02 18:54:28)

KoloroweSny napisał/a:

Oho ale zabolało, ze ktos ma inne zdanie i nie usłyszałaś tego, co chciałaś. No zobacz taki zonk big_smile

Niepoważna jesteś. Właściwie to nie dziwię się temu facetowi,ani tego jak było z jego strony w przeszłości ani tego jak jest teraz. Dla dojrzałego faceta to chyba tylko może być zabawa, i nic więcej. Zweryfikuj swoją postawę jeśli czegoś od niego chcesz, w szczególności jeśli chcesz mu utrzeć nosa. Tylko pamiętaj o tym że nie da się utrzeć nosa komuś, kto w relacji rozdaje karty. A rozdającym jest tu on, bo to Ty przecież analizujesz jego najmniejszy gest.

241 Ostatnio edytowany przez Katarzyna8877 (2022-01-02 18:56:45)

Ale to nie jest dojrzaly facet? Pomylilas go z kims innym? Ile juz znajomych pisalo mi olej go on jest taki duzy dzieciak i nigdy nie dorosnie. Mowil to koles ktory zna go od 15 roku zycia.

242

Katarzyna8877 napisał/a:

Matko jedyna ! Ileż Ty masz lat?

Tyle samo co Ty.

243

Jezu dziewczyno bo moze tu nie ma o czym dyskutowac ? To co piszesz to jakis jeden wielki nonsens. Zobacz ile osob powtarza to samo, nikt nie mysli tak jak Ty - nie daje Ci to do myslenia ? Nawet troche? Dziecinnie to Ty sie zachowujesz, jak jakas nieogarnięta nastolatka a nie kobieta na poziomie na ktorą się tak pracowicie tutaj kreujesz. Przyjmij do wiadomosci co kazdy Ci tu pisze, nie doszukuj się drugiego dna gdzie go nie ma.

244 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-01-02 18:59:17)

Oczywiście, że nie jest. Ten 50latek byłby dojrzały, gdyby po tych wszystkich latach rzucił się na Ciebie i wszedł z butami prosto w Twoje życie, tak jak sobie tego wymarzyłaś, po tych latach, po których go spotkałaś w wersji, która przyprawiła Cię prawie o zemdlenie.

245 Ostatnio edytowany przez Katarzyna8877 (2022-01-02 19:04:04)

Koles ktory ma gdzies kobiete tocnie podglada jej na fb i nie komentuje jej zdjec. To moje zdanie Twoje czy kogos innego moze byc inne. Ja zasialam ziarenko juz dawno i jak widac on nie odpuscil. A powinien. Mam nadzieje ze juz teraz odpusci jak zobaczyl ze tu zamieszkalam a nawet sie do niego nie odezwalam. Oby tak bylo.

Serio uwazasz ze dojrzale jest komentowanie mi zdjec i jakies glupie podchody? W jakim swiecie ty zyjesz? Masz faceta? Mialas kiedykolwiek?

No tak. Facebook. Wyznacznik zainteresowania w relacjach.

247 Ostatnio edytowany przez KoloroweSny (2022-01-02 19:07:33)

Moze juz zostawmy tego trola bo nabijamy niepotrzebnie atencje tongue. Nie karmić ! tongue

248 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-01-02 19:10:04)

KoloroweSny napisał/a:

Moze juz zostawmy tego trola bo nabijamy niepotrzebnie atencje tongue. Nie karmić ! tongue

Może i tak. Ale prawdą jest też, że niestety fb spełnia teraz taką właśnie rolę.

249

Oczywiście, że nie jest. Ten 50latek byłby dojrzały, gdyby po tych wszystkich latach rzucił się na Ciebie i wszedł z butami prosto w Twoje życie, tak jak sobie tego wymarzyłaś, po tych latach, po których go spotkałaś w wersji, która przyprawiła Cię prawie o zemdlenie.

Ten dziadek nie jest dojrzały dlatego nie docenił Autorki , bo  "każdy" facet po 50 to świr,narcyz ,psycho-socjopata
wypalony ,umęczony,zużyty, przegryw i nieudacznik ,tchórz,neurotyk w depresji ,erotoman,seksoholik,stalker ,narkoman,impotent i pijak a każdy pijak to złodziej smile
no popapraniec bo korzysta z FB zamiast niańczyć wnuki i siedzieć w kościele

paslawek napisał/a:

Ten dziadek nie jest dojrzały dlatego nie docenił Autorki , bo  "każdy" facet po 50 to świr,narcyz ,psycho-socjopata
wypalony ,umęczony,zużyty, przegryw i nieudacznik ,tchórz,neurotyk w depresji ,erotoman,seksoholik,stalker ,narkoman,impotent i pijak a każdy pijak to złodziej smile
no popapraniec bo korzysta z FB zamiast niańczyć wnuki i siedzieć w kościele

wtf big_smile

251 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-01-02 20:53:28)

wtf big_smile

figle takie tam smile

Nie pocieszyłem Kaśki psychoanalityczną diagnozą ? smile

252

Wiesz slawcio mysle ze jego znajomi lepiej go jednak znaja niz ty. Sorki!

253 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-01-02 21:57:24)

poważnie ? big_smile big_smile

To faktycznie facet  już wcale ciebie nie rusza
znaczy jesteś już z niego wyleczona
a te opinie kumpli to po co ci były i są potrzebne ?

254

Jezuu czlowieku te opinie to byly juz kilkanascie lat temu lol! Uspokoj sie

255

Ale on sie zmienil. Teraz jest super mega dojrzalym facetem.

256

ale ja jestem spokojny nadzwyczaj

nikt tu po tobie nie jedzie ,nie wiem przed czym się tak bardzo bronisz skoro nikt ciebie nie atakuje
po prostu mało wiarygodne jest takie szybkie uwolnienie od kilkunastoletniego myślenia o tym facecie
i dziwne że w trakcie rozwodu ci się bardziej przypomniało nasiliło ,masz po prostu nieprzepracowane związki dlatego tak łatwo odlatujesz z marzeń w kolejne złudzenia
oczekiwania są największym źródłem rozczarowań to też się zdarza nawet jeżeli ma się wysokie mniemanie o sobie
ludzka rzecz.

257 Ostatnio edytowany przez Katarzyna8877 (2022-01-02 22:15:25)

"On bedzie zawsze duzym dzieciakiem"
"Zdradza swoje dziewczyny"
"Boze jestes tak super laska czemu akurat on? Nie widzisz jaki on jest?"
"Jestes taka mloda daj sobie spokoj jedyne co bedzie potrafil to cie zranic"
"On nigdy nie dojrzeje wspomnisz moje slowa za kilkanascie lat"
"Matko co ty w nim widzisz przeciez on nawet inteligentny nie jest"
"Ten gosc rodziny nigdy nie zalozy zawsze bedzie dzieckiem we mgle"
"O czym ty z nim rozmawiasz calymi nocami ja nie moge z nim zdania zamienic matko boska"
"Tyle fajnych kolesi wokol a ty sie jego uczepilas takiego fajnego chlopaka mialas" itp itd. Ahh. Ja im wtedy nie wierzylam. Ale teraz wlasnie po kilkunastu latach uwierzylam.

258 Ostatnio edytowany przez Katarzyna8877 (2022-01-02 22:16:18)

To nie bylo w trakcie rozwodu. Rozwod byl w listopadzie a pisalam z nim w kwietniu...jeszcze mi powiedz ze mam isc na terapie przepracowac zwiazki hihi. Chociaz fakt spotkalismy sie we wrzesniu kiedy juz decyzja o rozwodzie byla podjeta. Mialam ochote na nowe wyzwania!

Duzo mialam fajnych zwiazkow i duzo bylych pisalo do mnie pozniej po latach. Jednak mieli dobre wspomnienia. Z jednym przyjaznilam sie 10 lat po rozstaniu, nawet walentynki spedzilam z nim i z moim mezem. Nigdy nie rozstawalam sie w zlosci. Nikomu nie mam nic do zarzucenia, ani nikt mnie. Mysle tez ze nikt z bylych nie mysli o mnie zle. Raczej na zasadzie szkoda ze nie wyszlo. Dwoch sie nawet odezwalo widzac ze mam zmienione nazwisko. Ahh to byly piekne zwiazki!
Nie tylko z Polakami. Bylam z Turkiem Kurdem Hiszpanem...Fajnie bylo. Moj maz tez nie byl Polakiem. Jakos tak lubilam wyzwania w zyciu.

259 Ostatnio edytowany przez Katarzyna8877 (2022-01-02 22:24:01)

O nawet ostatnio majac przesiadke w innym kraju spotkalam sie tam z dawnym chlopakiem takim w sumie prawie chlopakiem bo do zwiazku nie doszlo bo on byl bawidamek i ja ucieklam. Tylko ze soba troche sypialismy.
Teraz juz nie jest bawidamkiem nie spotkal kobiety na swojej drodze z ktora zwiazalby sie na dluzej. Koles jest swietny ma super charakter jest przystojny wyglada jak brad pit. i tez mu nie bardzo wychodzi..jak mi opowiadal co kobiety wyrabialy to szkoda gadac. Czasem lepiej byc brzydkim i glupim wtedy wieksza szansa na milosc. I tak sobie rozmawialismy o naszych zyciach.

Nawet mi kiedys ojciec powiedzial ze pomimo tego ze ja ogolnie jestem nerwowa i emocjonalna to potrafie fajnie zakonczyc relacje. Jeden z bylych chlopakow jeszcze latami odwiedzal moich rodzicow a ja jego. Nie mam sobie nic do zarzucenia oprocz tego ze szukalam idealow i mialam zawsze duze oczekiwania.

Z bylym mezem tez minely 2 miesiace od rozwodu. Przyjechal do Polski pilnowac naszych psow kiedy pojechalam na urlop. Kto tak robi? Jakbym byla swinia w malzenstwie odwrocilby sie i poszedl. Do dzis mamy kontakt dzwonimy do siebie rano i wieczorem codziennie. Wiem ze powinnismy do urwac ale on jest moim najlepszyn przyjacielem. Najblizsza mi osoba...

260 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-01-02 22:26:51)

to przed tobą też świetlana przyszłość jak tak żyć nie umierać
możesz nic nie zrobić przymusu nie ma ,terapie nie są za karę smile
to już twoja sprawa co zrobisz z przeszłością w której ciągle ewidentnie żyjesz ,możliwe że nie jesteś zdolna do stworzenia stabilnej relacji,przez jakieś twoje  lęki  ,albo nie taka twoja natura
istnieje też ryzyko i szansa,prawdopodobieństwo  że jesteś ideałem skończonym  i nikt się nie pozna na tym z maluczkich,prostaczków smile
trochę jednak za gęsto się tłumaczysz smile

Posty [ 196 do 260 z 292 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » 16 lat roznicy w zwiazku spotkanie po latach

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024