Brak orgazmów u kobiet-kilka przemyśleń prawiczka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Brak orgazmów u kobiet-kilka przemyśleń prawiczka

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 71 z 71 ]

66

Odp: Brak orgazmów u kobiet-kilka przemyśleń prawiczka
m4jkel napisał/a:

Autorze, jak wyżej już pisano, zacznij od empirycznego zbadania tematu poprzez bezpośredni kontakt z pachnącą cipką, potem tu wróć i przyznaj jak bardzo myliłeś się w swoich osądach.
Nie dziękuj.

Do tego musi być najpierw zdolny.
Oczekujesz od niego niemożliwego.

Zobacz podobne tematy :

67 Ostatnio edytowany przez Chingachgook (2021-02-20 01:56:58)

Kobiety? Skoro ja będę miał zawsze orgazm o co u prawiczka nietrudno a ją mam zostawiać często w łóżku niezaspokojoną

A czemu masz zostawiać?
Jeśli nie wyjdzie w trakcie stosunku (wychodzi tak z 1-2 razy na 10) to idzie w ruch język, palce, albo nawet wibrator. W czym problem?

Bo ja jako facet jestem w tej komfortowej sytuacji,że zawsze będę miał wytrysk co jest równoznaczne z orgazmem.

Żebyś się nie zdziwił.
I nie, wytrysk nie jest równoznaczny z orgazmem, bo to pierwsze mogę mieć bez drugiego. Icoteras? tongue

68

Chingachgook napisał/a:

A czemu masz zostawiać?
Jeśli nie wyjdzie w trakcie stosunku (wychodzi tak z 1-2 razy na 10) to idzie w ruch język, palce, albo nawet wibrator. W czym problem?

W tym problem, że zdaniem Podgrzybka to nie jest coś, co mogłoby kobietę jakkolwiek usatysfakcjonować:

Podgrzybek napisał/a:

Jakoś nie przekonuje mnie gadanie,że są lepsze alternatywy niż doprowadzenie do orgazmu przy pomocy penisa.Sorry ale penis i pochwa zostały stworzone żeby się ze sobą połączyć i jest to właśnie najbardziej satysfakcjonujący rodzaj seksu.Nie chciałbym aby kobieta robiła mi dobrze częściej ręką niż pochwą,tak samo jak kobieta woli penisa niż palec czy dildo.

I pozamiatane wink.

69

Olinka napisał/a:
Chingachgook napisał/a:

A czemu masz zostawiać?

W tym problem, że zdaniem Podgrzybka to nie jest coś, co mogłoby kobietę jakkolwiek usatysfakcjonować:

Podgrzybek napisał/a:

Jakoś nie przekonuje mnie gadanie,że są lepsze alternatywy niż doprowadzenie do orgazmu przy pomocy penisa.Sorry ale penis i pochwa zostały stworzone żeby się ze sobą połączyć i jest to właśnie najbardziej satysfakcjonujący rodzaj seksu.Nie chciałbym aby kobieta robiła mi dobrze częściej ręką niż pochwą,tak samo jak kobieta woli penisa niż palec czy dildo.

I pozamiatane wink.

Lucyfer666 napisał/a:
m4jkel napisał/a:

Autorze, jak wyżej już pisano, zacznij od empirycznego zbadania tematu poprzez bezpośredni kontakt z pachnącą cipką, potem tu wróć i przyznaj jak bardzo myliłeś się w swoich osądach.
Nie dziękuj.

Do tego musi być najpierw zdolny.
Oczekujesz od niego niemożliwego.

Zawsze można zacząć od powyższego ale Autor innych form aktywności seksualnej nie uznaje.

70

tajedyna94 napisał/a:

ja osobiscie mysle inaczej jak ide z chłopakiem do łóżka oczekuje że będe miała ten orgazm jak nie miałam bo za szybko skończył to mu powiedziałam: ,,już jestes dla mnie za szybki '' nie przyjął tego zbyt dobrze ale na 2 raz już miałam orgazm o technice powiem tyle że cieżej mi osiągnoć ten orgazm na jeźca (jak siedze chłopakowi na kolanach) dlatego tak nie lubie i każdemu to mówię a odnosnie erekcji seks nie powinien być najważniejszy w związku jak chłopak leczy te problemy bo mu zależy żeby zaspokoić kochanke i nie boi sie o tym rozmawiać to dobrze o nim swiadczy

Czy twoim zdaniem seks zakończony orgazmem jest lepszy niż ten bez?

Nie pytam czy dobrze o nim świadczy fakt leczenia erekcji.Pytam czy przeszkadzałoby ci gdyby jedyną możliwą wskazaną przez lekarza metodą leczenia impotencji było STAŁE zażywanie viagry na godzinę przed stosunkiem.Mówiąc prościej-facet byłby w stanie osiągnąć wzwód nie za twoją sprawą tylko za sprawą tabletki.
Czy czyłabyś się przy kimś takim mało atrakcyjna?  Byłby dla ciebie mało męski?

71

Z tego wniosek że podgrzybki mało wiedzą XD

Posty [ 66 do 71 z 71 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Brak orgazmów u kobiet-kilka przemyśleń prawiczka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024