To nie tak ja już nie pracuje tam od 2 miesięcy, chodzę tam tylko 3 razy w tygodniu bo pracuje tam już tylko dorywczo na umowę zlecenie a mimo to kontakt jest bo jesteśmy zgrana paczka od 4 lat,i nie chodzę tam tylko dlatego że ona jest częścią tej paczki po prostu my się naprawdę kumplujemy i jesteśmy zgrana paczka bynajmniej tak myślałem
------------
I po prostu lepiej będzie jak nie będę już z nimi imprezował bo to nie jest mile patrzeć jak dziewczyna o której względy się zabiegało i na ktorej mi zależało całuje się albo śpi z innym po każdej imprezie to naprawdę nie jest przyjemne uczucie i chyba wolę się bardziej nie dołować i nie chodzić niż mam chodzić i się później jeszcze bardziej dołować nakręcać tak chyba będzie najlepiej jak i tak już nic z tego nie wyjdzie prawda ?
-------------
I wszystkie osoby z paczki mnie lubią i wszyscy są moimi kolegami i miło spędzamy czas albo przynajmniej lubili dopóki nie zacząłem się uzalac nad sobą tylko ja traktuje trochę inaczej bo czuję do niej cos więcej niż koleżeństwo szkoda tylko że ona tego nie widzi i dlatego lepiej będzie jak odpuszczę sobie to wszystko i wszystko tak będzie lepiej