Zmieszanie jej zachowaniem. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zmieszanie jej zachowaniem.

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 68 z 68 ]

66

Odp: Zmieszanie jej zachowaniem.

Pojechaliśmy na ten wypad.

Wróciły całowania z języczkiem, po PZN chodziliśmy cały dzień śmiejąc się i rozmawiając o wszystkim - było spoko, nawet się zgubiliśmy i pojechaliśmy autobusem 10km od Poznania.

Zauważyłem że kleiła się troche - rozmawialiśmy na tematy czułości , powiedziala ze jest czuła ale ona nie lubi tak ciągle cały czaas bo jej sie az niedobrze robi, lubi ale nei ciagle i tak mocno mocno ..

ciesze sie ze wrocily calusy z jezyczkiem bo na pozegannei byl i tam byl i ogolnie widze ze na przyklad sie troche martwi o mnie, ze wpycha mi na chama jedzenie, ze sie cos mna tam interesuje...  ze ona chce abym to ja duzo decydowal, ale chce abym tez jej sie posłuchał.

a wieczorem wino i był seks.
Tylko szkoda ze nie chciala ze mna nic dodać na portal spolecznosciowy - powiedziala ze i tak kazdy wie ze ja z nia jest, ale ze doda mimo wszystko i tak 2x powiedziala ale nie dodala, no ale spoko no coz ja poradze tongue

sadze ze jakby nie chciała to by nawet nie pojechałe ze mną, a tak to wrocilo wiele rzeczy i jest mysle jeszcze troche lepiej wink

Zobacz podobne tematy :

67

Kombinu21, Twoje analizowanie każdego szczegółu, gestu, pocałunku, dramatyzowanie przy najmniejszej wątpliwości i euforyczne nastawienie, kiedy cokolwiek dzieje się po Twojej myśli z równoczesnym kręceniem się w kółko, wykraczają poza moje schematy, dlatego im dłużej czytam, co piszesz, tym bardziej dochodzę do wniosku, że jeśli temat ma się opierać na rozkładaniu wszystkiego na czynniki pierwsze, ba, niemal na pierwiastki, to szkoda mi na to czasu, bo z tej dyskusji niewiele już może wyniknąć.

68

To nie dziewczyna wydaje się być niedojrzała, tylko autor. Notoryczne omawianie z innymi ludźmi każdego aspektu CZYJEGOŚ zachowania, opisywanie co ktoś powiedział czy zrobił i zastanawianie się co to miało na celu, jest dla mnie co najmniej niepoważne. Gdybym się dowiedziała, że facet, z którym się spotykam, po każdej mojej wypowiedzi siada przed komputerem i opisuje wszystko grupie obcych mi ludzi jakbym zrobiła niewiadomo co, to zerwałabym z nim wszystkie kontakty i zabroniła się do siebie zbliżać.

Inaczej jak na forum szuka się rozwiązania swojego problemu, inaczej jak zdaje się codzienny raport, poddając nototrycznie w wątpliwość intencje osoby, z którą rzekomo jest się w relacji. Zamiast skupiać się na dziewczynie, powinien skupić się na swoich działaniach, bo jest sporo do zrobienia.

Nie wiem ile lat ma autor, ale brzmi jak 15-latek z problemem nadmiernej kontroli, który z całą pewnością nie powinien być w związku. Nie wiem jak to ma docelowo wyglądać - przez kolejne miesiące będzie się z nią spotykał tylko po to, że móc za chwilę napisać innym "czegoż to ona znowu nie wymyśliła"? Za mało tu zaufania i szczerego uczucia, za dużo psychoanalizy i najzwyklejszego w świecie obgadywania osoby, o którą powinno się dbać i którą powinno się chronić.

Posty [ 66 do 68 z 68 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zmieszanie jej zachowaniem.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024