Czy iść w taką relację ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy iść w taką relację ?

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 69 z 69 ]

66 Ostatnio edytowany przez Britan (2021-05-03 13:14:17)

Odp: Czy iść w taką relację ?

Ile tematów na tym forum okazuje się zwykłym trollingiem. Ludzie aż tak się nudzą, że wymyślają takie historie?

Zobacz podobne tematy :

67

Britan napisał/a:

Ile tematów na tym forum okazuje się zwykłym trollingiem. Ludzie aż tak się nudzą, że wymyślają takie historie?

Tylko dwie bliźniacze historie? Facet albo kobieta musi mieć na tym tle mega bzika. Obstawiałabym, że to jednak facet i to młody, który jara jakąś starszą koleżanką z pracy i o niej fantazjuje. Pisze na forum bo chce usłyszeć czy przeczytać jak to bywa.
W obu wątkach wypowiadałam, oba wydały mi mało prawdopodobne (po czasie). W pierwszym, kiedy kobieta opowiadała, że jest tak super i poleca, a w drugim... no cóż.. sama podejrzewałam trolling.

68 Ostatnio edytowany przez Jasminn (2021-05-03 23:52:15)

Britan napisał:

Mają ludzie bujną fantazję, że też nie szkoda im czasu na opisywanie swoich fantazji. Zamiast żyć w świecie iluzji trzeba zająć się swoim życiem w realu, a nie zaśmiecać forum niezdrowymi fantazjami.

69

Jest też mnóstwo znudzonych nastolatków.

Posty [ 66 do 69 z 69 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy iść w taką relację ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024