lody miętowe napisał/a:Co niezwykłego w tym, że niektórym podobają się, jak to tutaj zostało ujęte, szkielety? Co tu do rozumienia? Nie każdy lubi krągłe kobiety
nie dla każdego duzy biust i spory tyłek jest atrakcyjny
Dokładnie. Tak jak nam podobają się bardzo różni mężczyźni, co zresztą nawet ten wątek pokazuje, tak i mężczyźni mają różne gusta - jeden woli krągłości, inny szczupłe sylwetki. Jednym słowem każda z nas ma szansę być w czyimś typie - bez względu na wzrost, wagę, kolor włosów i to wszystko, co nas między sobą różni.
Dokładnie, gusta są różne, tak jak ja nie lubię "ideałów" to tak niektórzy mogą nie lubić figury klepsydra, nie każdemu to samo i po to jest ten wątek
zresztą odnośnie upodobań, ten wątek pokazuje, że potencjalne uwarunkowania genetyczne jednak dość często są pomijane i ludziom podoba się zupełnie co innego
Jakoś jak czytam takie rzeczy to mam wrażenie że ktoś chce zaklinać rzeczywistość. Wg mnie zawsze większość ludzi wystawi podobną ocenę czyjejś atrakcyjności fizycznej. Choćby zdjęcia kobiety wstawionej przez Winter, to że Snake napisał że to nie jego typ nie zmienia faktu że to bardzo atrakcyjna dziewczyna, która na pewno robi wrażenie na mężczyznach. A nie sądzę że nietypowość typu blizna mocno wpływa na ogólną ocenę.