Istotka6 napisał/a:To teraz z drugiej strony, mówi się że typ kobiet to brunet, mięśnie itp i w sumie kobiety też krzywdzą mężczyzn ponieważ za takimi się uganiaja... Tacy hmm jak ktoś oglądał Warsaw Shore czy jakiś tak to wie o czym mówię
czyli mięśnie, koniecznie zel na włosach, potężna klatka piersiowa i o zgrozo, nogi patyki, w głowie pusto... Kurcze jak obserwuje kobiety to na takie spora część zwraca uwagę i mężczyźni myślą, że tak powinien wyglądać prawdziwy mężczyzna... Jeeej poznałam takich, jakże tego nie znoszę, to nawet męskie nie jest a męski jest NORMALNY facet i pytanie, co komu normalne... Hm taki po prostu co drugi na ulicy, taki normalny no
piz ehem picus glantus jest bardzo nie męski i w sumie z doświadczenia, w głowie też dużo nie mają, bo przywiązują głównie uwagę do wyglądu a nie by mieć coś w głowie. Nie mylmy z zadbanym mężczyzną, to co innego. Po prostu nie lubię chłopaków, bo tak ich mogę nazwać, co przesadnie przywiązują uwagę do swojego wyglądu i czegoś tam na insta. Być może nie zupełnie przedstawiłam ten rysopis zrozumiałe, ale jeśli ktoś oglądał kiedykolwiek te programy MTV czy też teraz o zgrozo, popularny Hotel Paradise to wie co opisuje 
Mam znajomą która zrobiła sobie nos, usta na Typ obecnej mody,
teraz modny jest konkretny typ ust, konkretny typ nosa, i niektóre chcą właśnie takie usta, nosy i sobie poprawiaja,
właśnie takie robią.
Oglądam 3 odcinki tego Programu
„Hotel Paradise” i mi starczyło,
strasznie powierzchowne traktowanie człowieka, sztuczny świat, bez pokory, już nie chodzi o to że niektórzy poprawiali swój wygląd, ale ich sposób bycia, traktowanie drugiego człowieka, jest tam pewien uczestnik który szczególnie zwrócił moją uwagę,
ma 24 lata, zrobiony na siłowni, strasznie zepsuty, manipulant, pozer, intrygant,
pewnie naczytał się poradników jak manipulować ludzmi, kobietami,
albo po kursie Pikapu.
Nieprawdopodobne by w tak młodym wieku być już tak zepsutym, wyćwiczonym manipulantem, przerażajace.
Dlaczego mężczyzna robi klatę na siłowni? Bo chce się podobać, bo z natury nie jest zbyt męsko silnie zbudowany,
ja wole tych z natury bardziej barczystych misiów, niż takich zrobionych na siłowni, jeszcze jak lekko mężczyzna zrobi klatę na siłowni to Ok,
ale jak próbuje upodobnić się do samego Adonisa, to już nie za bardzo, do tego wylizany-wyczesany
od razu widać ze zrobiony, czuć ze ma zbytnie parcie na wygląd.
Ale są kobiety którym to się podoba.