Snake napisał/a:Ghosty napisał/a:Bo pajacu, ten Twój ulubiony Sikorski mówi zupełnie co innego niż ty.
Ha, ha popraw antenkę, bo ci bunkier słabo odbiera i sztuczna inteligencja szwankuje.
Ghosty napisał/a:To ile w tobie żółci, to aż uciekam na odległość od takich ludzi jak TY.
To czemu przykleiłeś się jak mokry kleks do majtek?

Przecież to ty do mnie, nie ja do ciebie.
Ja odpisałem na wiadomość Olinka (nie pisałem do ciebie), a Ty co tu znowu (po raz kolejny) wyprawiasz, to jest po prostu żałosne.
Od początku, jak tylko tu napisałem, to podświadomie lub celowo powtarzam słowa Sikorskiego sprzed kilku dni, haha...
Jak widać, jesteś przekłamany propagandą i nawet nie słuchasz tego, co ostatnio powiedział Sikorski (to samo co PiS). Twój ulubieniec, na którego głosowałeś.
To jest to, celowo powtarzałem to, co Sikorski wcześniej mówił, jeszcze nawet w tym drugim wątku. Haha... jesteś na to za stary i tyle... do polityki się nie nadajesz już...
Krytykując tutaj mnie, krytykujesz Sikorskiego xD Ze śmiechu się chyba położę... haha
Taka obłuda, taka propaganda i takie kłamstwa, jakie tu wygadujesz. Te bezpodstawne obrażanie innych itd. Bez kary to przechodzi?
Aha, moderacji tu nie ma... to dlatego poniżasz innych...
Ale... co PO mówi? Że Polak to biały murzyn? Amber Gold? Nie, dzięki... nie wracamy do tego bagna. Nigdy więcej!
I żeby nie było. Na obronę, mam nagrania, publiczne z publicznych mediów. Baranie. Również te sprzed kilku dni, jeśli chodzi o wirusa i pandemię.
Jak i te sprzed kilku lat.
Jednak nawet te sprzed kilku dni zupełnie przeczą temu, co ty tu wypisujesz... stary byku... nie nadążasz już nawet za polityką.