toksyczny związek? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » toksyczny związek?

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 135 z 135 ]

131

Odp: toksyczny związek?

I tak do następnego razu ...

Zobacz podobne tematy :

132

Zaczynam podejrzewać, że koleś jest jakimś sadystą, który cały czas z rozmysłem rozgrywa tą grę, w sobie tylko znanym celu..

133

bagienni_k napisał/a:

Zaczynam podejrzewać, że koleś jest jakimś sadystą, który cały czas z rozmysłem rozgrywa tą grę, w sobie tylko znanym celu..

Możesz mieć jak najbardziej rację Bagienniku. Jednak zawsze jest nadzieja. Może sobie i być sadystą, jednak kiedy druga osoba z tej gry powie - nie mam ochoty na tę chorą grę, nara - to nie będzie miał nad kim się znęcać.

134

Mam wrażenie, po przeczytaniu całego postu, że tak naprawdę, ani przez myśl Ci nie przechodzi chęć prawdziwego zerwania z partnerem. Nawet, gdy powiedziałaś, że z nim zrywasz, to gdzieś z tyłu głowy błąkała się myśl, że on zacznie walczyć o odzyskanie Twoich względów. Gdyby tego nie zrobił, pewnie po niedługim czasie sama byś do niego zagadałem, pod byle pretekstem. Ty nie przekonuj nas, że chcesz z nim zerwać. Najpierw przekonaj siebie a na pewno pomoże Ci w tym porządna terapia, innego wyjścia nie ma. Powodzenia.

135

Witam.A ja uważam,że to rzeczywiście jest toksyczny,męczący związek.Ale nie tylko Ty jesteś toksyczna,ale Twój partner też.Toksyczny związek tworzą dwie osoby a nie tylko jedna.

Posty [ 131 do 135 z 135 ]

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » toksyczny związek?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024