Oczywiście.
Wszelkie poradniki "bądź taki i sraki" prędzej czy później zaczną bokiem wychodzić, bo nie da się w nieskończoność pilnować, żeby nie wypaść z roli.
Dlatego ja osobiście polecam robić swoje i mieć wywalone, a jak coś ma się wydarzyć, to się wydarzy.
66 2019-12-04 18:21:05 Ostatnio edytowany przez anderstud (2019-12-04 21:10:16)
Co przyciąga? To zależy czy szukasz na 1 noc, wakacyjny romans czy na całe życie. Zresztą ile kobiet tyle odpowiedzi.
U mnie na budowie jest chłopak, który w pół minuty poderwie dowolnie wybraną laskę, chociaż iloraz inteligencji ma taki, że maskę przeciwpyłową nosi na brodzie, bo ciężko mu się w niej oddycha przez folię zabezpieczającą, którą trzeba najpierw wyjąć ze środka...
Myślę sobie, że trzeba byłoby jeszcze zdefiniować co w tym przypadku oznacza stwierdzenie "poderwie dowolnie wybraną laskę". To tak w skrócie, ale na marginesie dodam, że jeśli celuje w podobne sobie i/lub jako podryw zalicza kilka wymienionych ze sobą zdań, to raczej żadna to sztuka.
Udawanie kogoś kim się nie jest mści się okrutnie..
Poza tym wypada się sztucznie i - jak słusznie zauważył Anderstud - kiedyś się człowiek tym zmęczy, a po pokazaniu swojej prawdziwej twarzy u obu stron może nastąpić rozczarowanie - jej, bo poczuje się oszukana, i jego, kiedy zostanie sam.
69 2019-12-06 00:55:01 Ostatnio edytowany przez kamiloo86 (2019-12-06 00:55:30)
Nie wiem do czego autora miałby doprowadzić ten wątek, bo co kobieta to preferencje. Oby jeszcze sama je znała..
No chyba że to jakaś sprytna wędka i liczysz że wypowie się ta jedną właściwa?:) Ale co wtedy? Dostosujesz się do tego?
Udawanie kogoś kim się nie jest mści się okrutnie..
Potwierdzenia że nie ma jednej metody, jednego sposobu, że każdemu podoba się coś innego, na coś innego zwraca uwagę, aczkolwiek wiele wpisów się powtarza co dowodzi że jednak są pewne uniwersalne cechy, na które wiele kobiet (co nie znaczy że wszystkie) zwraca uwagę, za wszystkie szczere opinie jestem wdzięczny, na prawdę chciałem się dowiedzieć.
Wszystkim mężczyznom, którzy jak zwykle głównie trollują i wiedzą najlepiej radzę wyluzować, ja nie wiem i nie mam z tym problemu, życie wcale nie jest jednowymiarowe jak niektórzy z Was uważają.
70 2019-12-06 21:53:37 Ostatnio edytowany przez john.doe80 (2019-12-06 21:53:54)
W moim odczuciu Trójkąt Bajer - Wygląd - Kasa. Jak masz dobry bajer i kasę nie potrzebujesz wyglądu, jak masz bajer i wygląd nie musisz mieć kasy, a jak masz dobry wygląd i kasę nie musisz mieć bajeru...
Oczywiście dla mastera jednego z tych trzech elementów nic więcej nie potrzeba.