Miałam 3 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Miałam 3

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 89 z 89 ]

66

Odp: Miałam 3

kobiety mówią że miały 3 partnerów a mężczyźni mówią że mają 18 cm -:)

Zobacz podobne tematy :

67

O, nawet nie wiedziałem, że tu była taka dyskusja ciekawa big_smile. To jak tam, ilu teraz się podaje?

68

Be. napisał/a:

O, nawet nie wiedziałem, że tu była taka dyskusja ciekawa big_smile. To jak tam, ilu teraz się podaje?

Tak...nie wiedziałeś, chociaż sam temat założyłeś, skleroza?

69

Nie, droga wojowniczko. Po otrzymaniu bana nie przeglądałem forum.

70 Ostatnio edytowany przez cześka8 (2022-05-04 11:54:19)

Be.... jak to się mówi do 3 razy sztuka  smile

71

Czy, to ma jakieś znaczenie? kto ile miał?  Jest, to sprawa każdego prywatna i uważam, że nie powinno się pytać czy oznaczać ile czy akurat tyle czy tylu. temat dla samego tematu aby coś napisać. Chyba, że kogoś, taki temat "rajcuje", bo kogoś coś rusza????

72 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-05-04 15:11:52)

Pewnie, najlepsze są związki gdzie nie mamy pojęcia kim jest 2 osoba, jak traktuje innych ludzi, czy ma taką samą wizję związku. Już widzę jak kobieta mająca 20 facetów wiąże się z facetem, który miał 0 kobiet i odwrotnie. Na pewno by się dogadali, a co tam...może jakiś wener wpadnie.

Czekam na tą amnezję w stosunku do zarobków, wzrostu, penisa, wyglądu ogólnie, usposobienie, zainteresowań... big_smile

73

.. jak to się mówi: ...podobieństwa ( tongue) się przyciągają, wiec trzeba szukac kogoś o podobnym podejściu do... świata :]

74

I to się zgadza. Natomiast na tym forum użytkowniczki nie potrafią tego zrozumieć.

75

Nirvanka87 napisał/a:

Burzowy, Burzowym, ale fakt faktem też się spotkałam  w praktyce z teorią "Miałam 3". Wydaje mi się, że kobiety często mówią miałam 3, ewentualnie- jesteś trzeci bo:
1= wielka miłość, kochałam go, on kochał mnie, tzn tak myślałam, a on świnia mnie zostawił
ewentualnie:
1= byłam młoda naiwna, myślałam, ze mu sie podobam, że coś z tego będzie, a on mnie uwiódł, wykorzystał i porzucił

Podczas pierwszej opcji- Pan nr 2, jest pocieszycielem po pierwszej wielkiej miłośći, a podczas drugiej opcji- jest wielką miłością (jak nr 1 w pierwszej opcji)

no i magiczna 3-  w pierwszym przypadku zazwyczaj kobiety twierdzą, że obecny facet, któremu to mówią jest tym trzecim, a w drugim przypadku, nr 3 jest pocieszycielem po panu nr 2, czyli wielkiej miłości. Czyli tzw nic nie znaczącym klinem.  Po prostu tak to ładnie wygląda, kobieta jest wtedy ofiarą, romantyczką i lekko szalona, ze sobie może klina znaleźć na pocieszenie, ale tylko raz, bo ogólnie to przecież porządna jest.

Co śmieszniejsze, ja na serio miałam trzech, ale zupełnie inaczej bym ich nazwała.

Strasznie dziwne są dla mnie takie gierki. Chyba normalne, że jak mialam dwadzieścia kilka lat, to miałam inne priorytety niż dzisiaj i miłość do grobowej deski raczej się do nich nie zaliczala. Tak, poważnych partnerów mialam wlaśnie trzech, ale przecież jako singielka nie siedziałam w worku po kartoflach w międzyczasie. Na pytanie "ilu?", to musiałabym zacząć poważnie liczyć i pewnie i tak kogoś bym pominęła tongue

Be. się pewnie strasznie oburzy na taką rozpustę, ale jemu przecież nikt nie karze latać za takimi luzackimi kobietami jak ja. Chce dziewicy, nich szuka dziewicy, a nie wyżywa sie na kobietach, które nie wpasowuja sie w jego ideał.

76 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-05-05 08:10:48)

Akurat w tym temacie nie chodziło o to by oceniać, czy to dobrze czy nie, że ktoś jest rozwiązły, a o magiczne "3", które się jednak dalej przewija. Tym niemniej widać pewne tendencje związane z dużą ilością big_smile.

77

Jakie tendencje? Ludzie są różni, przypadki różne u obu płci.
Prawda jest taka, że Ty, Burzowy patrzysz na kobiety przez pryzmat swoich z nimi niepowodzeń

78

Be. napisał/a:

Akurat w tym temacie nie chodziło o to by oceniać, czy to dobrze czy nie, że ktoś jest rozwiązły, a o magiczne "3", które się jednak dalej przewija. Tym niemniej widać pewne tendencje związane z dużą ilością big_smile.

No, ale to przecież dosyć proste. Pierwszą milość zwykle spotyka sie w liceum lub na początku studiów i takie związki zwykle się rozpadają z racji młodego wieku, potem spotyka się drugiego faceta podczas dalszych studiów lub na początku pierwszej pracy i tu dochodzi do rozejścia się na podłożu kiedy i czy chce sie mieć dzieci lub rozwoju kariery, a finalnego gościa poznaje się gdy ma sie już te 27- 30 lat i każdy, przynajmniej teoretycznie, jest dojrzały i wie czego chce. Takie do trzech razy sztuka. To naprawde nie jest trudne do rozkminienia.

Tak się zapytaj siebie, ile kobiet idzie do ślubu z pierwszym i jedynym chlopakiem? Może z drugim, tu nie dysputuję- zdarza się. A jakbyś patrzyl na kobiete, co wchodzi w zwiazki co kilka miesięcy? Chyba uznalbys ją za troche rozchwianą, jeżeli nie potrafi stworzyć nawet jednej dłuższej relacji.

79 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-05-05 12:20:52)

Jak ktoś zdaje się na seks bez zobowiązań to jest tak samo jak gdyby co kilka miesięcy zmieniał związek, jest to osoba niestabilna i przyzwyczajona do zmian, ginie jakakolwiek aura wyjątkowości i intymności, nie kumam jak się można starać o kogoś takiego, skoro przede mną 10 gości dostalo finałowe stadium znajomości za darmo. To jest strasznie upokarzające. No i takie kobiety skaczące od jednego do drugiego zwykle myślą tylko o swojej przyjemności i bardzo łatwo im zdradzić czy porzucić kogoś, bo robią to non stop.

Miłości nie przetrwały, bo interesowałas się innymi i nie ściemniaj, że nie;))))). Soreczka, ale no takie osoby mają po prostu pewien odpychający styl bycia i po Tobie np od razu widać, że masz taką przeszłość, a potem ta akcja z Twoim facetem, fuj. Wszystko się potwierdza. A w wieku 30 jest kilkuletnia pozorna stabilizacja, bo zegar biologiczny Wam tyka, nic więcej. Przed 40 i tak jest kolejny skok. Kto by chciał być tym kimś wziętym z rozsądku lol.

80

Stary, Ty wóżbią Maciejem powinienes zostać big_smile

Żaden z moich związków nie rozpadł się z powodu innego faceta. Z pierwszym chłopakiem rozeszlam się po kilku latach, bo mieliśmy kompletnie inne priorytety po studiach i przestaliśmy mieć wspólny kierunek. Z drugim dlatego, że okazał sie babiarzem i mialam dosć jego flirtów i innych akcji. Z ex mężem się rozwiodłam, bo okazało się, że miał większe problemy psychiczne ze sobą niż sie przyznał przed ślubem. To wszystko były kilkuletnie relacje, a nie romans na wakacjach.

Ciebie cztery litery bolą, że nawet jednego nie jestes w stanie zbudować.

81

Boli mnie, że takie zdradzieckie twory jak ty nie są jeszcze wystarczająco przejrzyste dla społeczeństwa i ktokolwiek jeszcze wam wierzy.

Beyondblackie napisał/a:

Nie wiem jakie szaleństwo zawładnęło mną latem. Coś mi się na mózg rzuciło, że zamiast rozmawiać z Misiem popłynęłam z zalotami podstarzałego lowelasa. Jestem głupia czasem.

Jak już psujesz temat to rzućmy tym klasykiem na potwierdzenie z tego jaka z Ciebie złota kobieta.

82

Be., człowieku, Ty w ogóle rozumiesz różnicę pomiędzy glupim zauroczeniem, które trwalo kilka tygodni, a autentyczna zdradą? To jak kobieta jakiegoś aktora uwielbia, to też uważasz, że Cie zdradza? A może jak sie do listonosza usmiecha, to też żmija z niej i pewnie coś knuje?

Przestań się ośmieszać, bo co post piszesz, to wiekszy foliarz z Ciebie wychodzi.

83

XDDDD lubić aktora = latać do sąsiada i z nim romansowac, opisywać jaki jest super i rozważać rzucenie obecnego (tylko kasę daje, ahh), bo śmiał mieć dołek. Idealne potwierdzenie, że puszczalstwo wynika z debilizmu.

84

Be. zdecyduj się co wolisz… transparentność o którą wołasz czy o tajemniczość, której Ci tak żal… fvck logic, man smile

I czemu Cię cudze tyłki, wybory obchodzą? Co to zmienia w Twoim życiu? O jakiej rewolucji marzysz? Skup się może na jakiejś pracy charytatywnej, wolontariat, coś pożytecznego…

85

DeepAndBlue napisał/a:

Be. zdecyduj się co wolisz… transparentność o którą wołasz czy o tajemniczość, której Ci tak żal… fvck logic, man smile

I czemu Cię cudze tyłki, wybory obchodzą? Co to zmienia w Twoim życiu? O jakiej rewolucji marzysz? Skup się może na jakiejś pracy charytatywnej, wolontariat, coś pożytecznego…

Przecież jasno widać o co jemu chodzi. On chciałby, żeby jakaś super piękna dziewica mu sie na tacy podała, a on nawet małym paluszkiem nie musiałby kiwnąć. A że widoków na taka nie ma, to wywala swoje żale na wszystkie kobiety i usiluje obrażać i wymyślać jakieś teorie z odwłoka w temacie niewierności kobiet i ich generalnej degrengolady.

86

Beyondblackie napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Przecież jasno widać o co jemu chodzi. On chciałby, żeby jakaś super piękna dziewica mu sie na tacy podała, a on nawet małym paluszkiem nie musiałby kiwnąć. A że widoków na taka nie ma, to wywala swoje żale na wszystkie kobiety i usiluje obrażać i wymyślać jakieś teorie z odwłoka w temacie niewierności kobiet i ich generalnej degrengolady.

No, ale mu redpille obiecali dwie dziewice po śmierci ale najpierw ma żyć jak dziad ostatni smile Zindoktrynowany chłopak, to trzeba zadawać mu pytania, niech się zastanawia, bo wydaje mu się, że już wszystko wie a my wiemy, że gówno jeszcze wie.

87

Na razie to same przed sobą nie umiecie przyznać się do zdrady jak BB także z całą pewnością można z was czerpać garściami.

Dziewice? No jasne, kto by nie chciał. Natomiast wolałbym wdowę po milionerze i niech sobie robi co chce, ale da hajs.

88

Cwaniak trafia na cwaniary a potem cwaniakuje biednego misia wink

89

To, że latasz za jakimiś blacharami Be., a potem placzesz jak Cię traktują, to nie nasza wina. Może warto scenę zmienić i do jakiejś Oazy zaglądnąć.

Posty [ 66 do 89 z 89 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Miałam 3

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024