Burzowy napisał/a:Z dojrzałościa to nie ma nic wspólnego, bo akurat to jest rzecz uwarunkowana biologicznie w nas i od zawsze istniała, a chodziło o pewność, że kobieta nie sypia z innymi i dziecko jest nasze na pewno. Reszta już mniej ważna.
Domyslilem się LL, ale po prostu inaczej gdzie indziej to przedstawiłas.
Skupmy się na 3
.
Bo właśnie o to chodzi Burzowy, że w zależności o co pytasz, to odpowiedzi są różne. W ilu facetach byłam zakochana? Z iloma spałam? Z iloma byłam w związku? Jaka jest suma wszystkich? Na ilu mi zależało? Z iloma się tylko całowałam, z iloma chodziłam za rękę?
Będziesz miał różne liczby. Różne liczby dostaniesz też w zależności od charakteru danej kobiety, bo niektóre po prostu nie liczą partnerów tylko do seksu albo takich, z którymi przespały się raz i nic więcej z tego nie wyszło, a u niektórych było długie FwB. Równie dobrze kobieta mogła mieć już kilku partnerów, ale z żadnym nie być w związku, bo nie umie budować dojrzałej relacji.
Lucuś, inaczej to ujmę. Dojrzały facet nie drąży. Warto wiedzieć czy ktoś był wcześniej czy nie, warto się przebadać, ale dojrzałość polega na tym, że się nie dopytuje o szczegóły, bo i nie ma sensu.
Przed napisaniem odpowiedzi skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą.