Niesmaczne zachowania faceta, jest szansa na zmiane? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Niesmaczne zachowania faceta, jest szansa na zmiane?

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 134 z 134 ]

131

Odp: Niesmaczne zachowania faceta, jest szansa na zmiane?
Benita72 napisał/a:

Dla mnie jest dziwne, ze banuje się ludzi, którzy jednak generują jakąs dyskusję, no ale to już sa decyzje administracji.
Autorka miała problem, może dla niektórych dziwaczny, ale co to szkodzi porozmawiać.
Coraz bardziej nie rozumiem tego forum smile

Benita72 - zawsze, jeśli masz pytanie do moderacji, możesz zwrócić się z tym bezpośrednio do moderatorów poprzez e-mail.
Korzystając z okazji, chciałabym Cię zapewnić, że Autorka tego wątku wcale nie miała żadnego problemu, oprócz może nadmiaru wolnego czasu, który wykorzystywała tylko do tego, żeby mnożyć u nas trollowe konta i prowokacyjne wątki o podobnej treści.
A ponieważ jest to niezgodne z zasadami naszego forum - każde jej wcielenie zostało zbanowane.
Natomiast w tym temacie toczy się już bez udziału Autorki ciekawa dyskusja, i na razie nie ma podstaw do tego, żeby go zamykać smile

Zobacz podobne tematy :

132

Witajcie ! Byłam z chłopakiem a raczej narzeczonym 7 lat pierwszy raz był z nim.. miał być ślub była suknia ślubna garnitur ale okazało się ze nie mamy dość pieniędzy na wesele przełożyliśmy.. ale po roku czasu on powiedział ze chyba nie ma sensu.. i bam rozstanie.. poznałam kogoś.. zamieszkaliśmy razem.. tak wiem szybko.. mija już 8 miesięcy od rozstania a ja nadal tesknie za byłym..:( mamy wspólnego psa .. wienc czesto go widze .. obecnego  chłopaka szanuje itd ale nie chce go okłamywać wienc nie długo się wyprowadzam.. czesto tesknie za byłym płacze nie mogę się skupić tesknie pomóżcie proszę sad

133

A skąd założenie ze nie znam tematu  od początku?lub forum?l.

134

Moim zdaniem można porozmawiać o takich rzeczach. Rodzice może i powinni nauczyć, ale wiadomo że różnie to bywa i różne zachowania są akceptowane/wymagane w różnych środowiskach. Ludzie mają umiejętność zmieniania zachowań. Możesz mówić o swoich odczuciach i oczekiwaniach.
Skoro byłaś z nim na rocznicy rodziców, to wiedziałaś czy jest prezent od was czy nie i można było coś zorganizować, poruszyć z chłopakiem ten temat. Jak dla mnie pasowałoby dać wspólnie prezent.
Chyba, że jak już ktoś pisał wcześniej, gdzieś w głębi będziesz czuła, że on ci nie odpowiada. Nie ma co się śpieszyć z poważniejszymi krokami aż lepiej się nie poznacie i nie "dotrzecie".

Posty [ 131 do 134 z 134 ]

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Niesmaczne zachowania faceta, jest szansa na zmiane?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024