krolowachlodu87 napisał/a:Przepraszam że będzie troche nie na temat ale muszę się podzielić swoim spostrzeżeniem
tak więc pracując w firmie prowadzącej sklepy internetowe w wielu krajach Europy jednoznacznie muszę stwierdzić że najwięcej awanturników jest właśnie na rynku polskim. Co druga reklamacja to groźby że jak nie rozwiążemy tak jak chce klient to pójdzie do sądu, najdłuższa średnia długość rozmów przez telefon no... Dramat
a głośne komentarze w kolejce na temat jej długości to już chamstwo level hard. Fajnie że jak to ktoś napisał dziewczyna nie daje sobie wejść na głowę ale szkoda że jednocześnie włazi na głowę innym bo ja będąc w sklepie nie mam ochoty słuchać skrzęczącego babsztyla nadającego mi za uchem że jej sie kolejka nie podoba.
Pokaż jej jak się rozwiązuje takie sytuacje bo może brak jej dobrego przykładu i inaczej nie umie. Ja bym nie tolerowała na pewno choćby w domu był to anioł.
Ludzie, nikt nie pochwala chamstwa, ale jednoczesnie... Nie zdarzyło się nikomu z was, że gdzieś, w jakiejś "zapalnej" sytuacji, przemilczeliscie bo nie chcielicie wyjść "na chama", a potem okazało się, że wyszliście na idiotę? Mnie się to zdarzało naprawdę często. Zawsze milczałam, nawet gdy ktoś ewidentnie robił mnie "w konia". Siedziałam cichutko, bo byłam "tak dobrze wychwana" (sic!) że wchodzenie z kimś w polemikę w ogóle nie wchodziło w grę! Byłam nauczona, że własciwie nigdy nie mam racji i to przełożyło się na moje późniejsze życie. Naprawdę skopane życie, bo gdybym potrafiła parę razy "zjechać" kogo trzeba było, to może dziś nie byłabym "kobietą po przejściach" tylko "kobietą z przyszłością.
Ja osobiście uważam, że jeśli jest się kobietą w dzisiejszych czasach, to naprawdę trzeba mieć albo stalowy pancerz, albo umiejętność lawirowania między chamami właśnie. Tego narzeczonej autora naprawdę zazdroszczę. Da sobie radę kobieta i przeżyje, chyba że wcześniej (tak jak mnie) ktoś jej nie wytłumaczy, że jest tym, tamtym i do tego chamem w spódnicy. Wtedy skończy jak ja... A tego naprawdę nikomu nie życzę.
Aha!! Jeszcze jedno; Autorze:) Jeśli ci ta kobieta nie odpowiada, zostaw ją w spokoju i pozwól jej żyć jak chce. Nie wychowuj jej i nie naprawiaj, tylko znajdź sobie śliczną jak obrazek, cichą i malomówną kobietkę, a wszyscy troje będziecie w życiu szczęsliwi. Ona bez ciebie szczególnie.