Skoro jest tak, jak napisałaś, to należy tylko cieszyć się z tego, tzn mam na myśli to, że czujesz niechec do tego człowieka, a nie z tego, że cierpisz. Bo cierpisz na pewno. Może nawet czujesz się jak piąty gatunek kobiety, jak ostatnia frajerka.
Sorry, wiesz że ja tak o tobie nie myślę. Jednak wiem doskonale jak teraz możesz się czuć, znam to z autopsji.
Myślę, że weszłaś w ten badziew, bo rok temu nie miałaś zielonego pojęcia na czym polegają tego rodzaju "zabawy" żonatych, czułaś się samotna i jak napisałaś wcześniej, masz zerowe możliwości poznania kogoś dla siebie. Ten zakręcił się koło ciebie, pobajerowal, podobał ci się jako facet i poszloo. Byłaś w tym układzie uczciwa i zaangażowałas się uczuciowo. On oczywiście bardzo szybko cię rozgryzł i wiedział, że bez żadnych starań będzie miał ładna i na dodatek zakochana w nim kobitkę. Stworzył sobie idealny układ.
Tacy faceci są bardzo cwani i już na pierwszy rzut oka wiedzą, która kochanka bedzie oczekiwała wyjazdów, kasy, nowego auta, mieszkania, a która będzie szara skromna myszką wyczekującą samotnie w domu, aż pan na nią gwizdnie.
Dzisiaj sasanko kobiety są bardzo sprytne, mają własne mieszkania, są samodzielne i cenia się, są oczytane, obyte w świecie i one wiedzą, że o swoje trzeba walczyć, a nie dawać się wykorzystywać byle cwaniaczkom, więc coś za coś.
I powiem ci, że lepiej być taka kobieta niż spolegliwa ciucma, bo jak facet wyłoży duże pieniądze, to on ma poczucie, że kupił coś wartościowego. Natomiast gdy facet nie inwestuje w kobietę ani złotówki, to wiesz jak podchodzimy do czegoś, co dane nam zostało za darmo.Tak więc facet pomiatanie kobieta, która sama się nie szanuje, lekceważy ja i nawet do łba mu nie przyjdzie, że szara myszka potrafi być dobra obserwatorka i mysles takie zle rzeczy.
To jest typowy przykład na to, jak to niektórzy ludzie uważając się za lepszych lekceważą tych, ich zdaniem, gorszych, a potem przeżywają szok, gdy ta niby głupsza nagle wstaje i pokazuje gdzie się zginą dziób poingwina.
Dotrwaj w tym postanowieniu i nie tylko że względu na jego dzieci, one i tak są na straconej pozycji, bo prędzej czy później ten facet rozwali rodzinę, trwaj w swojej decyzji przede wszystkim ze względu na siebie.
To nawet soczku ci nie kupił? Ale facet. Zal cztery litery ściska.
Zobaczysz przyjdzie taki czas, że poznasz faceta, a ponieważ będziesz mądrzejsza o doświadczenie z xonatym, to nie dasz się już nikomu tak zapędzić w kozi róg, bo łatwo poradzisz sobie z rozpoznaniem intencji faceta. Cwaniaczków gon, niech wykorzystują inne, a ty zatrzymuj się tylko przy życzliwych ci ludziach.