Mąż się odsunął i ma kochanke - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Mąż się odsunął i ma kochanke

Strony Poprzednia 1 4 5 6

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 326 do 345 z 345 ]

326

Odp: Mąż się odsunął i ma kochanke
niebieskasardynka napisał/a:

Sorry Volver ale Duchem Swietym nie jestes, wszystkiego nie wiesz,  nie wiesz jak tam w sumie bylo i jest,byc moze jest co ratowac , z roznych sytuacji malzenstwa wychodza, to jest rodzina sa dzieci, moze facet sie opamieta..zawsze mozna sprobowac.

Duchem św  nie jest, może i męża "przywoła" do porządku na chwilę, za ucho weżmie. Ale mleko się rozlało, obraz mężczyzny przy niej upadł a On pokazał gdzie ma rodzinę. Podejrzewam zresztą, że nic ten szantaż nie da.

Zobacz podobne tematy :

327

Sorry Volver ale Duchem Swietym nie jestes, wszystkiego nie wiesz,  nie wiesz jak tam w sumie bylo i jest,byc moze jest co ratowac , z roznych sytuacji malzenstwa wychodza, to jest rodzina sa dzieci, moze facet sie opamieta..zawsze mozna sprobowac.

A z której części mojej wypowiedzi wywnioskowałaś, że pretenduje do tytułu jasnowidza ? Napisałam wyraźnie, że w mojej ocenie ratować nie ma czego. Autorka wątku zrobi, co będzie uważała za słuszne. To jej decyzje i jej konsekwencje wyborów. Póki co kwestia opamiętania się męża pozostaje w sferze marzeń.

328

dexx napisał/a:

Dluuugi ten wątek i nic się nie dzieje:-)
Kochanka, kochanka - a oni spali ze sobą w ogóle? Co to za kochanka? Nie odnotowałem bo przy 7 stronie zacząłem przeskakiwać posty.
Rozumiem oni tylko gadu, gadu cały czas.

Jest bardzo prosty sposob, żeby to uciąć i to skutecznie a zarazem tak, żeby jej mąż nie wiedział i żył w spokoju.

Napisz do kochanki, że poinformujesz jej męża o wszystkim (pokaż że coś masz ciekawego - że nie żarty) chyba, że utnie kontakty z twoim mężem raz na zawsze.

Ona nie wie, że ty nie masz kontaktu z jej mężem -  Twój blef ale wież mi będzie miała pełne spodnie i w trybie ekspresowym odpuści sobie twojego faceta.
Na tym poziomie zaangażowania tak to zadziała.

Swoją drogą nie wiadomo czy ona nie ma jeszcze ze dwóch takich "kochanków" jak się bardzo nudzi w domu.

Gdybyś powiedziała jej mężowi mógłby w ferworze walki ja kopnąć w dupę (może to nie pierwsza taka jej akcja).
A tak załatwisz sprawę dyplomatycznie.

Możesz nawet przedstawić warunek, że twój mąż ma nic nie wiedzieć o twoim udziale - po prostu pani się odkochala i kropka.

Co ze swoim mężem zrobisz po tym to później zdecydujesz ale "romans" (co to za romans bez konsumpcji - wiem że wy kobiety inaczej to odbieracie) zakończ już dziś.

Do roboty...... Jak ładnie to sprzedasz to mąż się nie dowie. Bedzie chodził smutny przez dwa tygodnie i mu przejdzie.

Konsumpcja to taka sama zdrada jak mówienie komuś ze sie go kocha przynajmniej wedlug mnie. Jak ja bym chciała miec tyle siły co tutaj niektórzy stanąć i wywalic wszystko z mostu

329

Nie wiem czy wyznanie innej miłości nawet nie boli bardziej.

330

AmiaAmia napisał/a:

Nie wiem czy wyznanie innej miłości nawet nie boli bardziej.

Chyba jest gorsze niestety

331

Ela210 napisał/a:

Duchem św  nie jest, może i męża "przywoła" do porządku na chwilę, za ucho weżmie. Ale mleko się rozlało, obraz mężczyzny przy niej upadł a On pokazał gdzie ma rodzinę. Podejrzewam zresztą, że nic ten szantaż nie da.

Ja juz sama nie wiem czy chce cokolwiek ratować chyba nie ma sensu skoro sie kochają.  Tylko dlaczego nie potrafią się przyznać dlaczego ranią bliskie sobie osoby.

332

Andaluzja34 napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Ja juz sama nie wiem czy chce cokolwiek ratować chyba nie ma sensu skoro sie kochają.  Tylko dlaczego nie potrafią się przyznać dlaczego ranią bliskie sobie osoby.

Żeby chronić swoje tylki? A osoby bliskie zamienili na inne bliskie (przynajmniej Twój mąż) a te pierwsze bliskie bliskimi juz nie są. Dobrych decyzji w nowym roku.

333

terazszczesliwa napisał/a:
Andaluzja34 napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Żeby chronić swoje tylki? A osoby bliskie zamienili na inne bliskie (przynajmniej Twój mąż) a te pierwsze bliskie bliskimi juz nie są. Dobrych decyzji w nowym roku.

Przecież powinni sobie zdawać sprawę ze prędzej czy później to sie wyda wiec lepiej być szczerym i mieć czyste sumienie.

334

Jak minął ci sylwester Andaluzjo... Udawałaś, że się bawisz, czy było na zimno?

335

AmiaAmia napisał/a:

Jak minął ci sylwester Andaluzjo... Udawałaś, że się bawisz, czy było na zimno?

Było sporo ludzi starałam sie trzymać ale jest coraz gorzej w pewnym momencie Zaczelam sie rozkleiac i poszlam spać.

336

I po czasie zdeterminowana odwagi znowu przyszedł ten strach i bezsilność brak snu i ptzeplakane noce a muslalam ze mam to juz za sobą załamka.

337

Przeczytałam.

Kochankę możesz postraszyć. Ucieknie. Ale jaką masz pewność, że mąż nie znajdzie nowej?

Gdyby to było takie proste, to mężowie po odejściu kochanki zostawali by z żonami i tworzyli od nowa piękne rodziny...

338

Andaluzja, daj czasowi czas. Jesli podjełaś decyzje swoje emocje skieruj na realizacje. zaufaj sobie

339 Ostatnio edytowany przez terazszczesliwa (2019-01-06 11:42:43)

Andaluzja34 napisał/a:

I po czasie zdeterminowana odwagi znowu przyszedł ten strach i bezsilność brak snu i ptzeplakane noce a muslalam ze mam to juz za sobą załamka.

Za sobą? Ale kochana Ty jeszcze nic nie zrobiłaś, nic nie załatwiłas nie zostałaś sama z dziećmi, rachunkami, leakrzami, opiekunka i, problemami wychowawczymi i bytowymi .  Wszystkie decyzje i zakamki przed Tobą tak że dbaj o siebie a leczenie siebie po utraconych nadziejach trwa podobno połowę trwania związku czyli przygotuj się na lata zalamek. Ja Ci źle nie życzę ani straszyć nie chce tylko pisze jak to w realnie wygląda.

340

terazszczesliwa napisał/a:
Andaluzja34 napisał/a:

Za sobą? Ale kochana Ty jeszcze nic nie zrobiłaś, nic nie załatwiłas nie zostałaś sama z dziećmi, rachunkami, leakrzami, opiekunka i, problemami wychowawczymi i bytowymi .  Wszystkie decyzje i zakamki przed Tobą tak że dbaj o siebie a leczenie siebie po utraconych nadziejach trwa podobno połowę trwania związku czyli przygotuj się na lata zalamek. Ja Ci źle nie życzę ani straszyć nie chce tylko pisze jak to w realnie wygląda.

Nie masz racji- wtedy jak jest się samym, jest mobilizacja po chwilowych dołkach, tu jest niepewność. I chyba lepiej przekłuć ten balon..

341

Witaj Andaluzjo! Sledze Twoj watek od poczatku i bardzo Ci kibicuje. Chcialam zapytac, co u Ciebie, bo od dluzszego czasu nic nie piszesz... Porozmawialas z mezem?

342

Wielka zmiana miala nastapic 9 stycznia bo tak to bylo tylko bicie piany.
Jakos nie wierze ze cos sie zmienilo.

343

josz napisał/a:
Mathas napisał/a:
josz napisał/a:

Nie wiem, czy to dobry pomysł, ale może mąż tej pani powinien dowiedzieć się o podwójnym życiu żony, podczas, gdy on za granicą zarabia na rodzinę.

A to po co? Zachowanie w stylu - ja mam źle to drugiej osobie też spieprzę życie? Po co mieszać się w czyjeś sprawy i życie?

Zupełnie nie to miałam na myśli. Domyślam się, że Andaluzja chce ratować rodzinę, pominę ewentualne skutki jego zdrady, gdyby jednak zostali razem.
Z tego, co pisze Andaluzja, jest to "świeża" sprawa i może byłaby szansa zdusić ten romans w zarodku, gdyby okazało się, że mąż kochanki postawił sprawę na ostrzu noża, czy po prostu odszedłby. Wątpię, że kochanka tak łatwo zrezygnuje z rodziny, zwłaszcza z zagranicznych dochodów męża. Zresztą, co trzeba mieć w głowie, żeby dla 2-miesięcznego zauroczenia rozwalić dwie rodziny, chyba, że trwa to dłużej.
Oczywiście nie jest to złoty środek i mógłby przynieść odwrotne skutki, ale na ten moment, Andaluzja jest w kiepskiej sytuacji, jeśli mąż już dzieli majątek i nie ukrywa, że rodzina mu raczej zwisa.

też się zastanawiam nad tym co trzeba mieć w głowie żeby na chwilę własnej egoistycznej przyjemności robić Taką krzywdę tylu osobom.

344

Andaluzja34 napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Skoro sie kochaja?

Czyli Innymi słowy mamy do czynienia z miłością dwóch ludzi?

Na moje oko to nie jest żadna miłość. Co to za miłość która krzywdzi tyle osób naraz?
To jakiś egoistyczny pakt. Bo miłością nie można tego nazwać.

345

themusik napisał/a:
Andaluzja34 napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Skoro sie kochaja?

Czyli Innymi słowy mamy do czynienia z miłością dwóch ludzi?

Na moje oko to nie jest żadna miłość. Co to za miłość która krzywdzi tyle osób naraz?
To jakiś egoistyczny pakt. Bo miłością nie można tego nazwać.

To samo miałem dodać o jakiej krzywdzie tutaj ktoś pisze . Każdy myśli tylko o sobie i tyle .

Posty [ 326 do 345 z 345 ]

Strony Poprzednia 1 4 5 6

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Mąż się odsunął i ma kochanke

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024