Zostawił mnie przez moje zachowanie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zostawił mnie przez moje zachowanie

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 78 z 78 ]

66 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2019-01-23 12:59:47)

Odp: Zostawił mnie przez moje zachowanie
Jerzynka napisał/a:

Mi już specjalista nie pomoże. Utonelam. On ma rację. Nikt nie będzie ze mną szczęśliwy. Nikt że mną nie wytrzyma. Dla mnie oddychanie to już jest koszmar. Nic mnie nie cieszy. Kocham go. A on jest ślepy. Tak bardzo chciałam żeby mnie dostrzegł. Dojrzał że się staram.  A on nawet o tych najlepszych momentach mówi że jak histeryczka. Przyjechał na godz, dwa razy na odczepnego i nic nie mówiłam. Tylko starałan się dać więcej miłości. Ja nie wiem jak jest być kochana, potrzebna. Najważniejsza.

Ok. przepraszam, że napisałam w Twoim wątku.
Wycofuję się.
Boję się takich ludzi, jak Ty.
Powodzenia w życiu, jak oczywiście będziesz chciała coś zmienić.

Zobacz podobne tematy :

67

Nie krejzolko wybacz. Do terapeutkk byłam umówiona na ten piątek. Ale mam wyjazd więc przełożyłam na poniedziałek. Wszystko mnie przerasta. Nie chciałam tego napisać. Wybacz

68

Jerzynko, a czy jesteś świadoma tego, że nie możesz nikogo zmusić żeby Cię kochał ?
I że jeśli ktoś Cię nie kocha, to Cię zwyczajnie nie kocha i nie jesteś w stanie tego zmienić ?
Związek to nie jest relacja typu pan --> pies, w którym to pies musi zasłużyć na miłość.
Dlaczego tak rozpaczliwie się za nim uganiasz i nie masz w tym wszystkim żadnej godności, czy troski o siebie samą ?
Ze złota jest ten najdroższy odlany ? Czy co sprawia, że jego wartość w Twoich oczach jest taka ogromna ?

69

Psychiatra potrzebny od zaraz
Forum tu nic nie pomoże a nawet zaszkodzi
30latka  a zachowuje się jak gimbuska

70

Jerzynka, halo, wracamy na ziemie.

Tak, jest tu duzo Twojej winy. Ale ona nie polega na tym, ze masz swoje uwagi i czegos wymagasz.
Twoja wina polega na tym, ze pozwalasz sie mu tak traktowac. Wez wreszcie zawalcz o siebie. Milosc nie oznacza, ze bezwarunkowo akceptujesz wszystko, co robi Twoj partner. On na Ciebie pluje, a Ty sie cieszysz bo deszcz pada.
Nikt nie ma prawa Cie tak traktowac.

Ty za to masz prawo wymagac.
A jego powinnas dawno kopnac w tylek zeby zniknal z Twojego zycia.

71

Ja chyba ciągle czekałam na cud. Ze się zmieni, że nagle coś się wydarzy, że im więcej miłości będę dawać. On umiał powiedzieć że mam spierd... Znaleźć innego. A za chwilę powiedzieć że słyszę co chce słyszeć, że mu nie o to chodziło i odwracać to w ten sposób, ze znów ja wychodziłam na złą.
Kiedy '' rozmawialiśmy '' zdawałam pytania. I pytałam też np o kogoś. Zawsze słyszałam że się nigdy nie zmieni, ze ile można pytać,ze wykańczam go jak pytam.. Starałam się tłumaczyć, że dialog polega na rozmowie na pytaniach.
Ostatnio zapytałam jak czuje się jego ciocia (jest to osoba bardzo schorowana, już przy 90 w podeszłym wieku,ale również bardzo ważna dla mnie) i czy gdyby umarła mógł by mi dać znac. Zaczął na mnie krzyczeć że się wszystkim interesuje, że co to za pytania. Ile ma mi powtarzać żebym nie pytała. Ze do mnie nie dociera. Pytam jak w pracy, czy jak się czuje słyszę to samo.

72

Odpowiesz na moje pytania ?

73

Tak postaram się..
Chyba jest to moje zaslepienie, miłość a zarazem tak niskie poczucie własnej wartości. Boję się że skoro taki on ma mnie za taką to na nic nie zasługuje.
Zresztą boję się. Boję że faktycznie zawiode w nowej relacji.
Najgorsze jest to,ze tak naprawdę jestem niezależna kobieta. W oczach innych jestem kimś. W jego nikim. Nawet sytuacja kiedy ostatnio kupiłam sobie autko. O tyle o ile od innych słyszałam pochwały. Od niego oczywiście usłyszałam że co ja kupiłam, że złom, ze mało koni, ze on by tyle nie dał. A ja nawet wybierając ten samochod wybieralam '' pod jego gust''

74

Ale dlaczego ? Z jakiego powodu on ma w Twoim życiu status Boga ?
Czy jest np. bardzo inteligentny ? Świetnie wykształcony ? Albo dobry ? Empatyczny ?
A może odniósł sukces zawodowy ? Finansowy ?

Dlaczego nie kierujesz się np. moim zdaniem we wszystkich poczynaniach i wyborach o których piszesz powyżej ?

75

Nie mam pojęcia. Nie mogę go podpiąć pod nic z tego co wymieniłas. Przeciwnie. Aktualnie wygląda jak wyglodnialy menel z dlugami, bez stałej pracy, uzależniony od mamusi siostruni. Ani wykształcony, ani super inteligentny. Czy dobry. Bywa czuły, troskliwy, szczególnie dla nowych partnerek.

Nie wiem czemu to w jego oczach chce być kimś. Może dlatego że to właśnie u niego zawsze byłam nikim. Ludzie mają mnie za zadbana kobietę, umiał powiedzieć to o byłej o mnie nie. Tak naprawdę zawsze tylko mnie potępial, a ja zawsze chciałam przez moment by mnie dostrzegl.

76

Mój były kochanek błagał mnie, abyśmy wrócili za wszelką cenę po tym, jak przez 2 miesiące zostawił mnie ze złamanym sercem. Po raz kolejny mówię: „Wahoo!” Ja i mój były wróciliśmy.. Dzięki temu rzucającemu zaklęcie___________(( R.buckler11))gmail. com

77 Ostatnio edytowany przez onaanna (2024-02-20 15:03:56)

Ty chyba mialas bardzo trudne dotad zycie. Dziedzinstwo.

Masz poukladane zycie. Tzn masz prace?
Mam nadzie ze tak. To zajmij sie praca.
I idz na leczenie psychiatryczne. Teraz. Nie przesowaj terminow.  Idz teraz!
Jesli nie pojdziesz  bedziesz wrakiem i skonczysz w psychistryku!
Zajmij sie soba! Walcz o swoje zdrowie psychiczne! Ty nie chcesz stresu ty chcesz bezstresowego zycia z dobrym czlowiekiem. To jest Twoj cel.
Kiedys odpowiedni facet sam do Ciebie przyjdzie. Jesli bedziesz zdrowa psychicznie.

A jesli nie przyjdzie . To trudno. Stan na wlasne nogi!

78

onaanna napisał/a:

Ty chyba mialas bardzo trudne dotad zycie. Dziedzinstwo.

Masz poukladane zycie. Tzn masz prace?
Mam nadzie ze tak. To zajmij sie praca.
I idz na leczenie psychiatryczne. Teraz. Nie przesowaj terminow.  Idz teraz!
Jesli nie pojdziesz  bedziesz wrakiem i skonczysz w psychistryku!
Zajmij sie soba! Walcz o swoje zdrowie psychiczne! Ty nie chcesz stresu ty chcesz bezstresowego zycia z dobrym czlowiekiem. To jest Twoj cel.
Kiedys odpowiedni facet sam do Ciebie przyjdzie. Jesli bedziesz zdrowa psychicznie.

A jesli nie przyjdzie . To trudno. Stan na wlasne nogi! Musisz. Inaczej przegrasz.

Posty [ 66 do 78 z 78 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zostawił mnie przez moje zachowanie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024