Fajny Facet- Brak kobiety - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Fajny Facet- Brak kobiety

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 133 z 133 ]

131

Odp: Fajny Facet- Brak kobiety

Może zmień troche swoje nastawienie. Piszesz że nie będziesz starał sie dla kobiety która okazuje niechęć. Może zle interpretujesz tą niechęć? Kobiety lubia jak facet sie troche dla nich "pomęczy" na początku.

Zobacz podobne tematy :

132 Ostatnio edytowany przez Leśny_owoc (2018-11-11 14:16:47)

Meks89 napisał/a:

(...) Co robic? Chciałbym komuś dać szczęscie. Wspólne wyjazdy do kina, teatru na imprezy. Wspólne wakacje czy też wspólne pasje. Nie chce być nachalny, gdy widze ze laska kręci nosem na mój widok to włacza mi sie męskie ego i mysle sobie - zwykła pospolita dziewczyna, a wybrzydza wartosciwoym facetem, patrzac na jego facjate? Jestem wrażliwy na odrzucenie, odpycha mnie to, gdy ktoś mnie na wstępie skreśla. Włącza mi sie reakcja obronna - nabieram dystansu. Nie lubie ganiać za kimś i robić z siebie głupka, gdy widzę niechęć, czuje odrzucenie. Uwazam, ze jestem na tyle spoko,  inteligentny gość, który wiele wylał potu i przepalił ostatnie szare komórki - w swoim życiu - żeby dojść do tego co mam. Skąd te odrzucenie?

To może z innej strony - w jaki sposób chcesz zainteresować sobą kobietę? Jak ma poznać, że jesteś wartościowym mężczyzną? Po Twoim mieszkaniu, wykształceniu, bądź pracy? Osobiście uważam, że Twoje podejście do kobiet świadczy o przykrywanych poprzez wykształcenie/pracę osobistych problemach - w tym właśnie niskiej samooceny. Stąd te absurdalne myśli/zachowania i odbieranie kobiecego "nie jestem Tobą zainteresowana" jako odrzucenie. Jak można odrzucić nieznajomego mężczyznę? Trzeba odróżnić zdrową pewność siebie, od pozornego zamiatania problemów pod dywan. Kobiety to od razu wyczuwają. Coraz lepiej dzieje się w sferze finansowej, tym samym nie są zmuszane przez sytuację, aby wiązać się z pierwszym lepszym.
Postawiłeś na naukę i rozwój kariery - musisz się z tym pogodzić, że zaniedbałeś relacje międzyludzkie i to Ty (a nie kobiety które spotykasz) jesteś teraz w trudnej sytuacji.
Do tego nie mam zielonego pojęcia jaki "target", choćby z wieku, sobie obrałeś.

Nitka997 napisał/a:

Może zmień troche swoje nastawienie. Piszesz że nie będziesz starał sie dla kobiety która okazuje niechęć. Może zle interpretujesz tą niechęć? Kobiety lubia jak facet sie troche dla nich "pomęczy" na początku.

W sumie jest w tym trochę racji smile. To najszybszy sposób, aby sprawdzić czy mężczyzna jest zainteresowany znajomością tylko na jedną noc.

133

Meks89 napisał/a:
GabrielaKlym napisał/a:

Ciągle tylko o wykształceniu mówisz. Bardzo pyszny jesteś. I mówię to obracając się w towarzystwie osób, które skończyły dobre studia i na tym nie zakończyły swojej edukacji.

A o tym kto ma własne mieszkanie czy samochód dowiadywałam się po czasie przy okazji, bo ci ludzie mieli dużo więcej do zaoferowania.

Wydaje mi się, że jesteś zakompleksiony na tle swojego wyglądu czy charakteru i dlatego tak podkreślasz, że jesteś inteligentny. Bo normalnie ludzie się aż tak nie chwalą, bo lepiej poczekać, aż ktoś inny nas pochwali. Kariera ci się udała, więc teraz popracuj nad resztą, bo to za mało, aby stworzyć związek.

Gabriela - każdy ma swoje słabości. Nie ma ludzi idealnych. No chyba, że Ty taka jestes :-) Do każdego można przylepić negatywną łatkę. Opisałem moją sytuację i moją osobę w taki sposób, w który nie opisuje w normalnej rozmowie - anonimowo :-) Oceniam człowieka za to jaki jest, a nie za to co ma. Z wieloma pracownikami na produkcji przedyskutuje więcej i szanuje bardziej niż osoby "z wyższych swer". Mają po prostu równiej pod sufitem i wiecej mądrego przekazu. Czemu mam uważać się za debila? Lepiej myśleć o sobie w pozytywych barwach :-) Optymizm dodaje życia.

Nie jestem idealna, ale widzę swoje wady i staram się nad nimi pracować. Polecam.

To sobie myśl o sobie w pozytywnych barwach W SAMOTNOŚCI.

Posty [ 131 do 133 z 133 ]

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Fajny Facet- Brak kobiety

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024