Fajny Facet- Brak kobiety - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Fajny Facet- Brak kobiety

Strony 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 133 ]

1 Ostatnio edytowany przez Meks89 (2018-11-06 22:02:33)

Temat: Fajny Facet- Brak kobiety

Witam,

Moze na wstępie się przedstawię. Nazywam sie Łukasz. Mam 29 lat. Piszę ten list gdyż mam pewien duży problem - samotność :-) Niby mam wszystko na miejscu. Mam swoje małe, przytulne 50 metrowe mieszkanie w małej mieścince, gdzie pracuję na codzień. Mam fajny zawód - jestem Kierownikiem Kontroli Jakości w dużym zakładzie (200 osób) - produkcja konstrukcji stalowych.  Skończyłem Politechnikę Gdańską z wyróżnieniem, a potem studia dopełniające moją specjalizację i pogłębiające moje kompetencje zawodowe -  na Śląsku (Gliwice).  Przeprowadziłem się tutaj 3 lata temu ze względu na problemy zdrowotne (miasto rodzinne, mam tu najbliższą rodzinę) Miałem bolerioze. Rzuciłem pracę w Gdańsku i najem stancji. Byłem hospitalizowany przez 3 miesiące ze względu na powikłania. Brałem silne leki, które nie były neutralne dla mojego organizmu. Przytyłem z 80kg do 115 w przeciągu tych 3 lat. Odstawiłem leki, jestem na diecie od maja i schudłem już 20kg. Waże 95kg. Mimo to, że uważam się za fajnego gościa - nie mam za dużo znajomych. Jestem pewny siebie, lubie swój charakter, sposób bycia. Czuję się spełniony w życiu. Fajna praca, dobre wykształcenie,  własne małe lokum, ktore splace w przyszlym roku. Lubie motoryzacje - za rok gdy splace mieszkanie, chce swój 5 letni samochód wymienić na nowszą edycję tego co mam. Czuję się niezależny finansowo, nie brakuje mi na życie i przyjemności. Chciałbym założyć rodzinę, jestem dobrym człowiekiem, chciałbym mieć dzieci. Wszyscy kumple już po ślubie, maja swoje rodziny, swój świat. Ja szczerze mówiąc nie mam z kim sie spotkać. W moim mieście albo sama gówniarzenia, prostaki, dziwaki albo fajne osoby, które są w związkach i mają swój świat. Próbowałem różnych sposobów - zawsze bez skutku :-) Czy to zagadać w kawiarni ekspediętkę czy juz nawet zdesperowany na ulicy. Zawsze mnie spławili :-) Na dyskotece też raczej nie mam powodzenia. Laski kleją się do pięknych pustaków, lovelasów. Nie wiem, moze to moja waga? Zawsze miałem jakieś tam powodzenie jak ważylem 80kg (180cm wzrostu). Teraz ważę 95kg. Może nie byłem typem co podobał się wszystkim laskom, ale zdarzalo sie ze laska sama mnie zagadywała za czasów liceum czy na studenckich imprezach w klubach i mówiła mi że jestem przystojny.
Żałuję, że nie poznalem nikogo na studiach, gdy tętniło życie akademickie. Byłem głupi. Nieraz poderwałem laske na dyskotece, ale nie wziąłem numeru. Albo wziąłem, a sie nie odezwałem.  Nie szukałem dziewczyny, myslalem sobie - laske mozesz zawsze sobie znalezc. Przespałem swój czas :-) Tutaj w tym mieście ,gdzie się osiedliłem nikogo nie ma. Może i są, ale jak szukać? Deprymujące to jest,  gdy miło zagadam, a dostaje na wstępie kosza :-)

Co robic? Chciałbym komuś dać szczęscie. Wspólne wyjazdy do kina, teatru na imprezy. Wspólne wakacje czy też wspólne pasje. Nie chce być nachalny, gdy widze ze laska kręci nosem na mój widok to włacza mi sie męskie ego i mysle sobie - zwykła pospolita dziewczyna, a wybrzydza wartosciwoym facetem, patrzac na jego facjate? Jestem wrażliwy na odrzucenie, odpycha mnie to, gdy ktoś mnie na wstępie skreśla. Włącza mi sie reakcja obronna - nabieram dystansu. Nie lubie ganiać za kimś i robić z siebie głupka, gdy widzę niechęć, czuje odrzucenie. Uwazam, ze jestem na tyle spoko,  inteligentny gość, który wiele wylał potu i przepalił ostatnie szare komórki - w swoim życiu - żeby dojść do tego co mam. Skąd te odrzucenie?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Jazzmine (2018-11-06 21:18:24)

Odp: Fajny Facet- Brak kobiety

O rany, mam wrażenie, ze to 50metrowe mieszkanie to jedyne co masz do zaoferowania;) ogólnie jak czytam ten post to odnoszę wrażenie, ze jestes niby-przekonany-owlasnejzajebistosci. Dlaczego niby? Bo to tylko pozory. Jesli masz problem ze swoim wyglądem jest na to prosty sposob - dieta + siłownia. Nie dosc, ze zrobisz cos dla zdrowia to i mozesz całkiem fajnie zadbać o ciało. A co do tego „zwykła laska wybrzydza wartościowym facetem ze względu na facjatę” - tak, mozesz nie podobać sie „zwykłej lasce”, równie zwykły kolesiu;)

3

Meks89 napisał/a:

Witam,

Moze na wstępie się przedstawię. Nazywam sie Łukasz. Mam 29 lat. Piszę ten list gdyż mam pewien duży problem - samotność :-) Niby mam wszystko na miejscu. Mam swoje 50 metrowe mieszkanie w małej mieścince, gdzie pracuję na codzień. Mam fajny zawód - jestem Kierownikiem Kontroli Jakości w dużym zakładzie (200 osób) - produkcja konstrukcji stalowych.  Skończyłem Politechnikę Gdańską, a potem studia dopełniające moją specjalizację i pogłębiające moje kompetencje zawodowe -  na Śląsku (Gliwice). Przeprowadziłem się tutaj 3 lata temu ze względu na problemy zdrowotne (miasto rodzinne, mam tu najbliższą rodzinę) Miałem bolerioze. Byłem hospitalizowany przez 3 miesiące ze względu na powikłania. Brałem silne leki, które nie były neutralne dla mojego organizmu. Przytyłem z 80kg do 115 w przeciągu tych 3 lat. Odstawiłem leki, jestem na diecie od maja i schudłem już 20kg. Waże 95kg. Mimo to, że uważam się za fajnego gościa - nie mam za dużo znajomych. Jestem pewny siebie, lubie swój charakter, sposób bycia. Czuję się spełniony w życiu. Fajna praca, własne mieszkanie 50 metrów, ktore splace w przyszlym roku. Lubie motoryzacje - za rok gdy splace mieszkanie, chce swój 5 letni samochód wymienić na nowszą edycję tego co mam. Czuję się niezależny finansowo, nie brakuje mi na życie i przyjemności. Chciałbym założyć rodzinę, jestem dobrym człowiekiem, chciałbym mieć dzieci. Wszyscy kumple już po ślubie, maja swoje rodziny, swój świat. Ja szczerze mówiąc nie mam z kim sie spotkać. W moim mieście albo sama gówniarzenia, prostaki, dziwaki albo fajne osoby, które są w związkach i mają swój świat. Próbowałem różnych sposobów - zawsze bez skutku :-) Czy to zagadać w kawiarni ekspediętkę czy juz nawet zdesperowany na ulicy. Zawsze mnie spławili :-) Na dyskotece też raczej nie mam powodzenia. Laski kleją się do pięknych pustaków, lovelasów. Nie wiem, moze to moja waga? Zawsze miałem jakieś tam powodzenie jak ważylem 80kg (180cm wzrostu). Teraz ważę 95kg. Może nie byłem typem co podobał się wszystkim laskom, ale zdarzalo sie ze laska sama mnie zagadywała za czasów liceum czy na studiach i mówiła mi że jestem przystojny.
Żałuję, że nie poznalem nikogo na studiach, gdy tętniło życie akademickie. Byłem głupi. Nieraz poderwałem laske na dyskotece, ale nie wziąłem numeru. Albo wziąłem, a sie nie odezwałem.  Nie szukałem dziewczyny, myslalem sobie - laske mozesz zawsze sobie znalezc. Przespałem swój czas :-) Tutaj w tym mieście ,gdzie się osiedliłem nikogo nie ma. Może i są, ale jak szukać? Deprymujące to jest,  gdy miło zagadam, a dostaje na wstępie kosza :-)

Co robic? Chciałbym komuś dać szczęscie. Wspólne wyjazdy do kina, teatru na imprezy. Wspólne wakacje czy też wspólne pasje. Nie chce być nachalny, gdy widze ze laska kręci nosem na mój widok to włacza mi sie męskie ego i mysle sobie - zwykła pospolita dziewczyna, a wybrzydza wartosciwoym facetem, patrzac na jego facjate? Jestem wrażliwy na odrzucenie, odpycha mnie to, gdy ktoś mnie na wstępie skreśla. Włącza mi sie reakcja obronna - nabieram dystansu. Nie lubie ganiać za kimś i robić z siebie głupka, gdy widzę niechęć, czuje odrzucenie. Uwazam, ze jestem na tyle spoko,  inteligentny gość, który wiele wylał potu i przepalił ostatnie szare komórki - w swoim życiu - żeby dojść do tego co mam. Skąd te odrzucenie?

Jesteś zadufany w sobie. Stan posiadania i stanowisko kierownika nie robi z Ciebie fajnego kolesia.

4

A skąd odrzucenie? Moze robisz po prostu cos nie tak i zwyczajnie zniechęcasz dziewczyny do siebie? Moze masz za duże parcie na związek? To mozna łatwo wyczuć i powiem Ci, ze taka desperacja mocno odstrasza

5 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-11-06 21:25:51)

Ktoś, kto jest ponoć wykształcony, pracuje na dobrym stanowisku i uważa się za gościa z klasą, nie szuka "laski". Może stąd Twoje niepowodzenia, pseudozajebisty gościu. Mnie wyglądasz raczej na jakiegoś sebixa, sądząc po słownictwie.

6 Ostatnio edytowany przez Meks89 (2018-11-06 21:39:08)

A co robi ze mnie fajnego gościa? To, że napisałbym, że jestem nieśmiały i nic mi w zyciu nie wychodzi? Brakuje mi w sumie tylko tego. Mam znajomych, ale każdy ma swoja rodzine i nie ma juz czasu na stare znajomosci wink Wszyscy w dużych miastach, porozjeżdzali się, ja w tym małym mieście, gdze nic sie nie dzieje.

Widzę na forum, że faceci z nerwicą i fobią społeczną cieszą się powodzeniem smile

7

Ty kolego nie szukasz kobiety, tylko żyrandola. smile

8 Ostatnio edytowany przez assassin (2018-11-06 21:31:02)

Uuuu ale Cię tu zjechali już... więc rada od razu - uważaj co i jak piszesz...

Logika nakazywałaby porejestrować się na różnych portalach randkowych i zorientować się ile w interesujących widełkach wiekowych kobiet (odpada element zajętości, przynajmniej teoretycznie) jest w okolicy (jakiś promień trzeba przyjąć) i próbować się umawiać itd. itp.

I tak, facjata jest bardzo ważna, takie życie.

9

assassin napisał/a:

Logika nakazywałaby porejestrować się na różnych portalach randkowych i zorientować się ile w interesujących widełkach wiekowych kobiet (odpada element zajętości, przynajmniej teoretycznie) jest w okolicy (jakiś promień trzeba przyjąć) i próbować się umawiać itd. itp.

Fajnym ciałem mozna nadrobić ogromne braki w facjacie big_smile jakkolwiek to brzmi, hah

10

Jak zostałeś w tym małym jeziorku gdzie ładniejsze ryby już dawno wyłowione to nie dziwne, że trudno znaleźć jakąś sztukę na twoim poziomie.
Może spróbuj wypłynąć na szerokie wody.  Zmiana miejsca zamieszkania na coś większego, pracę na pewno znajdziesz z twoim wykształceniem i doświadczeniem. Większy akwen, więcej ryb i większa szansa, że któraś dostrzeże twoją zajebistość.

11

Jazzmine napisał/a:
assassin napisał/a:

Fajnym ciałem mozna nadrobić ogromne braki w facjacie big_smile jakkolwiek to brzmi, hah

Zawsze na łeb można papierową torbę założyć, albo gazetą przykrywać smile

12

Skąd wiesz, że to odrzucenie? Może zaskoczenie z powodu zagadującego nieznajomego raczej, które Ty nadinertpretowujesz.

13

assassin napisał/a:
Jazzmine napisał/a:
assassin napisał/a:

Zawsze na łeb można papierową torbę założyć, albo gazetą przykrywać smile

O to to wlasnie smile jak marshmello :Dniezle sie prezentuje tongue

14 Ostatnio edytowany przez Meks89 (2018-11-06 22:15:21)

No dobra. Drogą dedukcji. Co jest dla Was atrakcyjne? Jak to mówią - ładna miska jeść nie daje, tak mi mówiła zawsze moja babcia :-) Moja pseudozajebistosc? Tak, czuje sie fajnym gościem, czemu mam siebie nie lubić? Jestem ekstrawertykiem, który tryska energią. Zawsze dusza towarzystwa. Szymix? Wydaje mi sie, że zwykły debil nie kończy ciężkiego kierunku technicznego z wyróżnieniem. No dobra, wiec skad ten wrzut? Mam mieć kompleksy, wtedy mnie docenicie? Tylko mieszkanie 50 metrowe do zaoferowania - to znaczy, ze Ty dostrzegasz tylko rzecz materialną w całej wypowiedzi. Myslę, że świadczy to o zaradności życiowej i dążeniu do niezależności finansowej i odcięciu się od pępowiny. Co w tym zjebanego?  Obrałem sobie cel w liceum, potem w czasie wyboru specjalizacji na studiach i dążyłem wytrwale żeby zostać specjalistą i mieć stabilny, atrakcyjny na rynku pracy zawód. Coś w tym złego?

15

Chodzi o to z jaka zaciętością w kolko o tym wspominasz w swoim poście, a nie to jest najważniejsze. Owszem, zaradność jak najbardziej na plus, ale nie trzeba o tym w kolko powtarzać;) raz wystarczy, serio. Znac swoja wartość tez dobrze. Ja swoja rownież znam i siebie lubie, ale po co sie z tym przesadnie afiszować? Nikt nie robi z Ciebie debila, a raczej traci tu takim „ura bura szef podwóra”.

Jesli szukasz kobiety, a nie wychodzi Ci „na ulicy i w parku” to moze załóż profil na portalu randkowym? Tylko tam trzeba zrobic niezła selekcje wink

16

Jazzmine napisał/a:

Chodzi o to z jaka zaciętością w kolko o tym wspominasz w swoim poście, a nie to jest najważniejsze. Owszem, zaradność jak najbardziej na plus, ale nie trzeba o tym w kolko powtarzać;) raz wystarczy, serio. Znac swoja wartość tez dobrze. Ja swoja rownież znam i siebie lubie, ale po co sie z tym przesadnie afiszować? Nikt nie robi z Ciebie debila, a raczej traci tu takim „ura bura szef podwóra”.

Jesli szukasz kobiety, a nie wychodzi Ci „na ulicy i w parku” to moze załóż profil na portalu randkowym? Tylko tam trzeba zrobic niezła selekcje wink

Masz rację, jestem zacięty gość. Chciałem się przedstawić i opisać, jestem tutaj anonimowy. Nie gadam o tym ze znajomymi. To takie moje złote myśli. Nie afiszuję się tym na codzień. Chciałem po prostu takie coś wylać anonimowo, bo głupio mi o tym gadać ze znajomymi. To nie temat na rozmowy w towarzystwie. Ale fakt, jestem zacięty i zawzięty ;-)

17

Podsumowanie: masz pieniądze, wykształcenie i nadwagę, a o kobietach piszesz - pustaki i dziwki. I oczywiście mający powodzenie faceci, twoim zdaniem, do zaoferowania mają tylko wygląd. I serio jeszcze pytasz, dlaczego jesteś sam? Ja się nie dziwię.

18 Ostatnio edytowany przez Meks89 (2018-11-06 22:33:04)

GabrielaKlym napisał/a:

Podsumowanie: masz pieniądze, wykształcenie i nadwagę, a o kobietach piszesz - pustaki i dziwki. I oczywiście mający powodzenie faceci, twoim zdaniem, do zaoferowania mają tylko wygląd. I serio jeszcze pytasz, dlaczego jesteś sam? Ja się nie dziwię.

Gdzie wspomniałem dziwki i pustaki? Napisałem prostaki, osoby które nie czytają książek, wiadomości, nie rozwijają się. Nie mają pojęcia co dzieje się za oknem.  Ostatnio poznałem osobę, która gadała mi 3h o paznokciach, gdy starlem sie zmienić temat to mówiła, że jej to nie interesuje. Paznokcie są jej życiem. Co mam myśleć o takiej osobie? Ze jest elokwentna i ma duży wachlarz zainteresowań? Napisałem o facetach mających powodzenie na imprezach, gdzie decybele z głośników zabijają zwykła rozmowę i dziewczyna widzi tylko jego aparycję? To taka randka w ciemno. Widzi tylko ładną miskę, a nie zna jej zawartości.

19

Przepraszam, bez okularów dziwaki przeczytałam jako dziwki.

Tak czy inaczej, bije od ciebie wywyższanie się. Skoro dziewczyny "na poziomie - niegadające o paznokciach" się tobą nie interesują, to chyba jednak coś jest nie tak.

20

To, że masz mieszkanie i fajny, stabilny zawód, to jak najbardziej na plus. Kobiety chcą ogarniętych życiowo mężczyzn, nie ma w tym nic dziwnego.

Co robiłeś, żeby te kobiety poznać? Na ilu randkach byłeś w ciągu ostatniego roku? Czy dziewczyna daje Ci kosza po pierwszym spotkaniu? Dochodzi do kolejnych spotkań?

21

Napisałeś, ze dziewczyna Cię na wstępie skreśla.. czy nie jest tak, że to Ty ją na wstępie skreślasz, bo nie rzuca Ci się na szyję..może tu popełniasz błąd.?

22

GabrielaKlym napisał/a:

Przepraszam, bez okularów dziwaki przeczytałam jako dziwki.

Tak czy inaczej, bije od ciebie wywyższanie się. Skoro dziewczyny "na poziomie - niegadające o paznokciach" się tobą nie interesują, to chyba jednak coś jest nie tak.

Szczerze? Nie interesuje mnie kobieta, która ma tyle sobą do zaoferowania. Tak, skreśliłem ją, bo o czym miałbym z nią gadać? Skąd ta niecheć do mojej osoby? Też mam swój gust i uważam, że dziewczyna również może być nieatrakcyjna. Nie szukam dziewczyny na raz. Nie bawi mnie to. Szukam kompana z którym pogadam świadomie o życiu, kogoś kto ma pasje i jakieś wartości. Taką jak to się mówi "I do tańca i do różańca"

23

Fajny facet ma kobiet dużo. Widocznie nie jesteś fajny.

24 Ostatnio edytowany przez Meks89 (2018-11-06 22:46:51)

Harvey napisał/a:

Fajny facet ma jedną kobietę, której jest wierny :-) Skoro piszę anonimowo to przyznam się, miałem do czasu choroby dużo dziewczyn wink Jestem po 5 letnim związku. Kobiete kopnąłem w dupe, bo nic nie robiła ze swoim życiem. Mimo, że skończyła edukację -  to nie chce isc do pracy. Mam ją ciągnąć całe życie przez życie? Uważam, że ma być fifty fifty. Psuła mi kliamt życia i stwierdziłem, że nie chcę być w takim toksycznym związku, gdzie ona tylko ma wymagania z kosmosu, a nic nie ma sama do zaoferowania.

25

Meks89 napisał/a:
Harvey napisał/a:

Fajny facet ma jedną kobietę, której jest wierny :-)

Zdziwiłbyś się. Mnie zdradziła po 10 latach z 50 latkiem i chciała rozbić mu rodzinę.

Na liczniku od 2 tygodni mam dopiero 4. A dopiero się rozkręcam. Więc... chcesz pogadać? tongue

26

A czy w takim razie masz koleżanki na poziomie, które jeżeli chodzi o umysł, by ci odpowiadały jako kandydatki na partnerkę?

27

Nikogo nie ma bo zalofciany chodzi. tongue

28 Ostatnio edytowany przez Meks89 (2018-11-06 22:54:03)

GabrielaKlym napisał/a:

A czy w takim razie masz koleżanki na poziomie, które jeżeli chodzi o umysł, by ci odpowiadały jako kandydatki na partnerkę?

No właśnie nie mam. Te fajne są w szczęśliwych związkach. Tutaj dominuje wiek 18-19 lat czyli LICEUM. Ewentualnie kobiety z bagażem doświadczeń, takie po prześciach - rozwódki  z dwójką brzdąców :-) Jestem konserwatystą i chcę wziąć ślub kościelny i przekazać swoje geny do dalszego pokolenia,  normalnie jak wszyscy. Zagadam fajną dziewczynę to mówi mi że ma chłopaka, schemat tego miasta wink

29

To skoro się nie obracasz w takim towarzystwie, to chyba masz wymagania na wyrost...

30

Głupi jesteś. Ja jestem rozwodnik. I wyrywam o wiele piękniejsze dziewczyny niż moja była żona.

31

Ja jestem młodsza od autora, nie mam mieszkania, posady kierownika, mało zarabiam. Jak to inni robią, że mają to, czego ja nie mam?

32

Podrywają takie jak Ciebie wink

33 Ostatnio edytowany przez Meks89 (2018-11-06 23:35:11)

kao_makao napisał/a:

Ja jestem młodsza od autora, nie mam mieszkania, posady kierownika, mało zarabiam. Jak to inni robią, że mają to, czego ja nie mam?

Ciężka i jeszcze raz ciężka praca. Dużo wyrzeczeń. Myślisz, że przyszło mi to od tak? Skończyłem edukację w wieku dopiero 26 lat. 3 lata liceum , przygotowania do matury żeby napisać dobrze matematykę rozszerzoną  i nie martwić się o progi na studia. Potem 5 lat ostrego zakuwania na PG. Kierunek Mechanika i Budowa Maszyn. Obrałem specjalizację związaną z inżynierią spawalnictwa. Wyjazd do Gliwic, - Instytut Spawalnictwa- jedyne miejsce w PL, gdize moge sie tego podjąć , gdzie 3 lata robiłem uprawnienia do wykonywania zawodu. Przeszedłem tam najcięższy i najbardziej stresujący egzamin, gdzie miałem dwu godzinną część ustną  przed komisją profesorów ( prof. dr hab. inż. XXX Profesor zwyczajny IS, czyli osoby tworzące świat tej branży, spory dorobek naukowy, sławy na cały światek spawalnictwa) - obejmującą cały zakres 3 letnich studiów (Dla przykładu, taka podstawa do ogarnięcia: dwa tomy książki po 1000 stron każda i pełno aktualnych norm europejskich do ogarnięcia, których te książki nie obejmują, są w stanie Cie zmiażdzyć przy każdym pytaniu, bo znają temat od podszewki podpierając go sporym doświadczeniem praktycznym. Mimo przygotowania do egzaminu trzeba było mieć troche szczęścia i liczyć na ich pozytywne nastawienie do Twojej osoby). Konkludując - Nie wygrałem tego na loterii tylko ciężką pracą.

34

Some guys have all the luck
Some guys have all the pain
Some guys get all the breaks
Some guys do nothing but complain

@Meks89... Opisz jak podrywałeś dziewczyny, bo inaczej myślę, że narzekasz, a nie pracujesz nad tym.

Po drugie -- uwodzenie kropka org.

Mam nadzieję, że nie jesteś z tych gości, co mają wykształcenie, telewizor, meble, mały fiat i twierdzą, że kobiety powinny do nich lecieć jak ćmy do świecy?

35 Ostatnio edytowany przez Meks89 (2018-11-06 23:31:30)

Gary napisał/a:

@Meks89... Opisz jak podrywałeś dziewczyny, bo inaczej myślę, że narzekasz, a nie pracujesz nad tym.

Mam nadzieję, że nie jesteś z tych gości, co mają wykształcenie, telewizor, meble, mały fiat i twierdzą, że kobiety powinny do nich lecieć jak ćmy do świecy?

Robie to naturalnie. Nie uczę się tanich sztuczek. Po prostu, zagaduje na luzie i gadam na jakis lajtowy temat dotyczący tego co sie dzieje dookoła. Np. piosenki w tle czy po prostu o pogodzie, która nagle sie zmieniła :-) Jaki sens ma nauka uwodzenia? Myślę, że naturalność jest w cenie. Jak to się mówi : i tak wyjdzie szydło z worka smile Nie udaje kogoś kim nie jestem.

36 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2018-11-06 23:43:34)

Harvey napisał/a:
Meks89 napisał/a:
Harvey napisał/a:

Zdziwiłbyś się. Mnie zdradziła po 10 latach z 50 latkiem i chciała rozbić mu rodzinę.

Na liczniku od 2 tygodni mam dopiero 4. A dopiero się rozkręcam. Więc... chcesz pogadać? tongue

Myślę, że podczas ostatnich dwóch tygodni sporo ludzi pobiło Ciebie w dymaniu ludzi o stokroć tongue

Skąd ten cytat Gary?

37 Ostatnio edytowany przez BulgGirl (2018-11-06 23:48:58)

Meks89 napisał/a:
Gary napisał/a:

Robie to naturalnie. Nie uczę się tanich sztuczek. Po prostu, zagaduje na luzie i gadam na jakis lajtowy temat dotyczący tego co sie dzieje dookoła. Np. piosenki w tle czy po prostu o pogodzie, która nagle sie zmieniła :-) Jaki sens ma nauka uwodzenia? Myślę, że naturalność jest w cenie. Jak to się mówi : i tak wyjdzie szydło z worka smile Nie udaje kogoś kim nie jestem.

Jesteś wartościowym gościem. Spotykaj się z wieloma kobietami i je poznawaj. To jedyny sposób. Im więcej, tym lepiej. Wcześniej czy później, spotkasz kogoś, kto ci pasuje.

BTW, znam Instytut Spawalnictwa w Gliwicach - robienie tłumaczeń dla profesora smile Przeszłość. Pozdrawiam.

GARY: Mam nadzieję, że nie jesteś z tych gości, co mają wykształcenie, telewizor, meble, mały fiat i twierdzą, że kobiety powinny do nich lecieć jak ćmy do świecy?

I kto to mówi? Czy do Ciebie lecą z jakiegoś powodu? A może płacisz im za to? I ukrywasz przed żoną? Ah tak, to dlatego lecą jak ćmy do świecy. Zrozum, że nie każdy leci na prostytutki. Uświadom to sobie. Niektórzy się tego brzydzą.

38

Meks89 napisał/a:

Myślę, że naturalność jest w cenie.

I jakie dotychczasowe efekty z bycia naturalnym?

No właśnie.
To może spróbuj coś innego.

39

a ja mam inne pytanie do autora - Czy mógłbyś zdefiniować "naturalnie"?

40

Dla mnie po tym tekście o paznokciach jesteś całkowicie skreślony.
Jasne, że przez cały dzień bym o tym nie rozmawiała, ale pomimo tego, że się rozwijam i pracuję, to miałabym wewnętrzny opór po takim czymś oznajmić, że najbliższe 2h nie będę odpisywać na wiadomości, bo robię sobie hybrydy tongue

może tu leży problem, że po prostu dupek z Ciebie?
Wykopałeś dziewczyne, bo się nie rozwija? No niesamowita miłość musiała w tym związku być. Pomijając fakt, że rozwój bardzo mało ma wspólnego z pracą zawodową.
Dla mnie nie masz nic do zaoferowania. 29 letnie singielki w większości też mają własne mieszkania, samochód i dobrą pracę. Niczym im nie zaimponujesz. Bo w tym wieku nikt nie patrzy na to, że skończyłeś studia z wyróżnieniem. Sorry. Można skończyć bez wyróżnienia i być najlepszą osobą w swoim zespole w pracy.

41 Ostatnio edytowany przez GabrielaKlym (2018-11-06 23:56:05)

Ciągle tylko o wykształceniu mówisz. Bardzo pyszny jesteś. I mówię to obracając się w towarzystwie osób, które skończyły dobre studia i na tym nie zakończyły swojej edukacji.

A o tym kto ma własne mieszkanie czy samochód dowiadywałam się po czasie przy okazji, bo ci ludzie mieli dużo więcej do zaoferowania.

Wydaje mi się, że jesteś zakompleksiony na tle swojego wyglądu czy charakteru i dlatego tak podkreślasz, że jesteś inteligentny. Bo normalnie ludzie się aż tak nie chwalą, bo lepiej poczekać, aż ktoś inny nas pochwali. Kariera ci się udała, więc teraz popracuj nad resztą, bo to za mało, aby stworzyć związek.

42 Ostatnio edytowany przez Meks89 (2018-11-06 23:59:00)

Lady Loka napisał/a:

Dla mnie po tym tekście o paznokciach jesteś całkowicie skreślony.
Jasne, że przez cały dzień bym o tym nie rozmawiała, ale pomimo tego, że się rozwijam i pracuję, to miałabym wewnętrzny opór po takim czymś oznajmić, że najbliższe 2h nie będę odpisywać na wiadomości, bo robię sobie hybrydy tongue

może tu leży problem, że po prostu dupek z Ciebie?
Wykopałeś dziewczyne, bo się nie rozwija? No niesamowita miłość musiała w tym związku być. Pomijając fakt, że rozwój bardzo mało ma wspólnego z pracą zawodową.
Dla mnie nie masz nic do zaoferowania. 29 letnie singielki w większości też mają własne mieszkania, samochód i dobrą pracę. Niczym im nie zaimponujesz. Bo w tym wieku nikt nie patrzy na to, że skończyłeś studia z wyróżnieniem. Sorry. Można skończyć bez wyróżnienia i być najlepszą osobą w swoim zespole w pracy.

Tak jestem dupek. Czemu mam być z kimś, kto okazał się destrukcyjny dla mnie? Nigdy nie bylo tej osoby w potrzebie? Mam być z kimś z przyzwyczajenia? Nie mieliśmy ślubu, dzieci, wspólnych zobowiązań finansowych. Kiedy zakończyć toksyczną znajomość jak nie wtedy? W kontroli jakości liczy się wiedza i spostrzegawoczość :-) Nie jestem handlowcem czy speakerem, gdzie liczy się przebojowość. Chociaż czasami muszę być dupkiem w pracy, gdy ktoś powiela te same błędy i nie wyciąga wniosków. Po prostu jak to się mówi: "Walnąć ósemkę i do domu - bez minimum ambicji, ze szkodą dla zakładu".

43 Ostatnio edytowany przez Gary (2018-11-07 00:01:55)

Lucyfer666 napisał/a:

Skąd ten cytat Gary?

Rod Steward Some Guys

Alone in a crowd on a bus after work
and I'm dreaming
The guy next to me has a girl in his arms
My arms are empty
How does it feel when the girl next to you
says she loves you
It seem so unfair when there's love everywhere
but there's none for me

Meks89 napisał/a:

Asz Ci wstrętni uwodziciele, PUA, manipulanci wredni! smile smile     To powodzenia. smile   Mam nadzieję, że masz geeeeenialną inteligencję emocjonalną i empatię. Wielu się musi uczyć -- głównie jakich błędów nie popełniać.

44 Ostatnio edytowany przez BulgGirl (2018-11-07 00:02:19)

Lady Loka napisał/a:

Wykopałeś dziewczyne, bo się nie rozwija?

A czy Ty byś nie wykopała gościa, który siedzi przed TV z piwkiem i się nie rozwija? No nie wierzę! A facet musi??

Krytykujesz obu: ten który się rozwija i coś wymaga; i ten który nic nie robi i się nie rozwija. Pomijając fakt, że to się również tyczy kobiet.

45 Ostatnio edytowany przez Meks89 (2018-11-07 00:08:58)

GabrielaKlym napisał/a:

Ciągle tylko o wykształceniu mówisz. Bardzo pyszny jesteś. I mówię to obracając się w towarzystwie osób, które skończyły dobre studia i na tym nie zakończyły swojej edukacji.

A o tym kto ma własne mieszkanie czy samochód dowiadywałam się po czasie przy okazji, bo ci ludzie mieli dużo więcej do zaoferowania.

Wydaje mi się, że jesteś zakompleksiony na tle swojego wyglądu czy charakteru i dlatego tak podkreślasz, że jesteś inteligentny. Bo normalnie ludzie się aż tak nie chwalą, bo lepiej poczekać, aż ktoś inny nas pochwali. Kariera ci się udała, więc teraz popracuj nad resztą, bo to za mało, aby stworzyć związek.

Gabriela - każdy ma swoje słabości. Nie ma ludzi idealnych. No chyba, że Ty taka jestes :-) Do każdego można przylepić negatywną łatkę. Opisałem moją sytuację i moją osobę w taki sposób, w który nie opisuje w normalnej rozmowie - anonimowo :-) Oceniam człowieka za to jaki jest, a nie za to co ma. Z wieloma pracownikami na produkcji przedyskutuje więcej i szanuje bardziej niż osoby "z wyższych swer". Mają po prostu równiej pod sufitem i wiecej mądrego przekazu. Czemu mam uważać się za debila? Lepiej myśleć o sobie w pozytywych barwach :-) Optymizm dodaje życia.

46

BulgGirl napisał/a:

I kto to mówi? Czy do Ciebie lecą z jakiegoś powodu? A może płacisz im za to? I ukrywasz przed żoną? Ah tak, to dlatego lecą jak ćmy do świecy. Zrozum, że nie każdy leci na prostytutki. Uświadom to sobie. Niektórzy się tego brzydzą.

Boszzzzz... ale krucjata smile.

47 Ostatnio edytowany przez BulgGirl (2018-11-07 00:14:14)

Gary napisał/a:
BulgGirl napisał/a:

Boszzzzz... ale krucjata smile.

Nie, po prostu pytam: dlaczego do Ciebie lecą kobiety jak ćma do...? Chyba jednak sam masz z tym problem, a doradzasz innym? To nieuczciwe. To bezsensu.

48 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2018-11-07 00:13:19)

Dziękuję Gary
I w sumie zapomniałem podziękować za książkę, którą mi kiedyś wysłałeś - w ostateczności  bardzo pomocna była wink Jakby była kiedyś okazja to stawiam jakiś trunek.

Meks bez urazy, ale Twoje sukcesy … nie powalają - nie powalają nie dlatego, że nie masz się czym chwalić, tylko sposób w jaki je przedstawiasz jest odpychający.

49

BulgGirl napisał/a:

Nie, po prostu pytam: dlaczego do Ciebie lecą kobiety jak ćma do...? Chyba jednak sam masz z tym problem, a doradzasz innym? To nieuczciwe. To bezsensu.

Daj dziewczyno spokój... nie czujesz jaki offtop robisz? Poza tym nie rozumiesz sensu nie tylko moich wypowiedzi.

50

Lucyfer666 napisał/a:

Dziękuję Gary
I w sumie zapomniałem podziękować za książkę, którą mi kiedyś wysłałeś - w ostateczności  bardzo pomocna była wink Jakby była kiedyś okazja to stawiam jakiś trunek.

Serio? Wysłałem Ci książkę? Jaką? Grę Straussa? Czy Kernera o minetce? Kiedy to było?

51 Ostatnio edytowany przez BulgGirl (2018-11-07 00:18:06)

Gary napisał/a:
BulgGirl napisał/a:

Daj dziewczyno spokój... nie czujesz jaki offtop robisz? Poza tym nie rozumiesz sensu nie tylko moich wypowiedzi.

"Krucjata" i "prostytucja" jednak nie mają nic ze sobą wspólnego. Sorry.

Prostytucja to wcale nie XXI wiek. To nie nowoczesność. Z resztą oszukiwanie własnej żony i dzieci też nie... czy to "krucjata"? Man...

To raczej mniejszości społeczne w Polsce.

Podaj statystyki.

OK, sorry za offtop, ale chłopak powinien jednak wiedzieć, kto mu coś radzi.

I sorry, za moją złośliwość, ale na nią zasłużyłeś. Już nie odpisuj proszę.

52 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2018-11-07 00:19:54)

A mówiłeś, że wykopałeś dziewczynę bo nie było 50/50 i ciągnąłeś ją za sobą, teraz piszesz co innego- wczesniej, że w ogóle nie miałeś czasu na dziewczyny, a potem 5 letni związek .. Jak dla mnie To kiedy ten związek był jak nie na studiach? Bo od 3 lat mieszkasz w mieścinie..

53

Lucyfer666 napisał/a:
Harvey napisał/a:
Meks89 napisał/a:

Myślę, że podczas ostatnich dwóch tygodni sporo ludzi pobiło Ciebie w dymaniu ludzi o stokroć tongue

Skąd ten cytat Gary?

A ja myślę, że chciałbyś w to wierzyć. Nie róbmy oftopu.

54

Gary napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

Dziękuję Gary

Serio? Wysłałem Ci książkę? Jaką? Grę Straussa? Czy Kernera o minetce? Kiedy to było?

The Game Neila Straussa jest już mocno przeterminowana jak na dzisiejsze czasu, mam nadzieję że polecasz to ludziom jako ciekawostkę a nie poradnik wink

55 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2018-11-07 00:20:46)

Gary napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

Dziękuję Gary

Grę Straussa i Jej orgazm najpierw - było to chyba z półtora roku temu. Potem miałem przerwę od forum i jakoś tak rozeszło się.
No, ale lepiej późno niż wcale.

Harvey napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:
Harvey napisał/a:

Skąd ten cytat Gary?

A ja myślę, że chciałbyś w to wierzyć. Nie róbmy oftopu.

Politycy są jak życie - ruchają każdego smile

56 Ostatnio edytowany przez BulgGirl (2018-11-07 00:31:34)

MysteryP napisał/a:
Gary napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

Dziękuję Gary

The Game Neila Straussa jest już mocno przeterminowana jak na dzisiejsze czasu, mam nadzieję że polecasz to ludziom jako ciekawostkę a nie poradnik wink

Strauss był/jest (oraz inne materiały) dla osób, które nie muszą płacić za prostytutki. To zupełnie coś innego. Ktoś, kto płaci, nie potrzebuje przecie szkoły uwodzenia, ani żadnego wysiłku, uczenia się, rozwoju, ani jakiegoś Strausaa itp. itd.

Te książki chyba powstały po to, by nie płacić za kobiety czy seks. Więc Gary raczej nie ma nic z tym wspólnego hmm

57 Ostatnio edytowany przez Meks89 (2018-11-07 00:33:10)

Ela210 napisał/a:

A mówiłeś, że wykopałeś dziewczynę bo nie było 50/50 i ciągnąłeś ją za sobą, teraz piszesz co innego- wczesniej, że w ogóle nie miałeś czasu na dziewczyny, a potem 5 letni związek .. Jak dla mnie To kiedy tn związek był jak nie na studiach? Bo od 3 lat mieszkasz w mieścinie..

Zakończyłem 1.5 roku temu :-) Tak, czułem się że wszystko leży na mojej glowie. Jak nie ogarnąłem planu wyjazdu, nie opłaciłem hotelu nie zawiozłem jej na miejsce - to ona nie ruszylaby ręką. Lenistwo, brak wartości, złe nawyki wyciągnięte z domu. Długo sie ukrywała, ja tez byłem troche w różowych okularach przez 2-3 lata. Nie ugotowała nawet obiadu jak wrocilem z pracy (po uczelni zdobywałem doświadczenie na praktykach w firmach branżowych w całym trójmieście), zamawiała z dowozem - oczywiscie biorąc mnie na ładne oczy zebym zapłacił. W domu pełna lodówka. Ostatni rok związku - na świeta dostałem NIC. Teraz tutaj zostane pojechany ze jestem materialista smile Dla mnie to lenistwo, bo kazdy jest w stanie odłożyć w pare miesiecy pare złotych. Brak szacunku dla mojej osoby. Egoizm.

Ja jak byłem zakochany - stawałem na rzęsach zeby ja zadowolic, nie chcąc nic w zamian. Mam nauczke - nigdy nie wejde w zwiazek, gdy kobieta nic nie daje od siebie. Nawet szacunku do mojej osoby. Jak wyczuje, ze dziewczyna tylko CHCE (zabieganie, komplementy, atrakcje, prezenty) a nie daje nic w zamian i nie jest jej niezręcznie - Ucinam znajomość :-) Zrozumiem -  początek znajomości, pierwsze randki, ale nie dłużej :-)

58 Ostatnio edytowany przez BulgGirl (2018-11-07 00:30:08)

Meks89 napisał/a:
Ela210 napisał/a:

A mówiłeś, że wykopałeś dziewczynę bo nie było 50/50 i ciągnąłeś ją za sobą, teraz piszesz co innego- wczesniej, że w ogóle nie miałeś czasu na dziewczyny, a potem 5 letni związek .. Jak dla mnie To kiedy tn związek był jak nie na studiach? Bo od 3 lat mieszkasz w mieścinie..

Zakończyłem 1.5 roku temu :-) Tak, czułem się że wszystko leży na mojej glowie. Jak nie ogarnąłem planu wyjazdu, nie opłaciłem hotelu nie zawiozłem jej na miejsce - to ona nie ruszylaby ręką. Lenistwo, brak wartości, złe nawyki wyciągnięte z domu. Długo sie ukrywała, ja tez byłem troche w różowych okularach przez 2-3 lata. Nie ugotowała nawet obiadu jak wrocilem z pracy (po uczelni zdobywałem doświadczenie na praktykach w firmach branżowych w całym trójmieście), zamawiała z dowozem - oczywiscie biorąc mnie na ładne oczy zebym zapłacił. W domu pełna lodówka. Ostatni rok związku - na świeta dostałem NIC. Teraz tutaj zostane pojechany ze jestem materialista smile Dla mnie to lenistwo, bo kazdy jest w stanie odłożyć w pare miesiecy pare złotych. Brak szacunku dla mojej osoby. Egoizm.

Ja jak byłem zakochany - stawałem na rzęsach zeby ja zadowolic, nie chcąc nic w zamian. Mam nauczke - nigdy nie wejde w zwiazek, gdy kobieta nic nie daje od siebie. Nawet szacunku do mojej osoby.

Pełna racja! Jest wiele takich przypadków. Na szczęście, istnieje wiele materiałów/książek w Internecie dla takich facetów - jak radzić sobie z życiu, a właściwie jak spławiać takie kobiety.

59

MysteryP napisał/a:

Polecam tę książkę z całą stanowczością. Ona jest jak bajka... Bajka o trzech świnkach mówi, że warto pracować dobrze. A Gra Straussa mówi o podrywaniu kobiet, zaiwera bardzo ważny morał -- iż "kobiety podrywa się rozmawiając z nimi", podrywa przez emocje (rozmowa o pogodzie albo muzyce -- jakie emocje wywołuje?).

60 Ostatnio edytowany przez UżytkownikForum (2018-11-07 00:36:34)

A wiesz, że Robbie Williams odbił Strausowi dziewczynę wink ?

61 Ostatnio edytowany przez BulgGirl (2018-11-07 00:54:29)

Gary napisał/a:
MysteryP napisał/a:

Polecam tę książkę z całą stanowczością. Ona jest jak bajka... Bajka o trzech świnkach mówi, że warto pracować dobrze. A Gra Straussa mówi o podrywaniu kobiet, zaiwera bardzo ważny morał -- iż "kobiety podrywa się rozmawiając z nimi", podrywa przez emocje (rozmowa o pogodzie albo muzyce -- jakie emocje wywołuje?).

Jak już wspomniano powyżej to:

1. Trochę przestarzałe. Bo kobiety ewoluują, są coraz mądrzejsze, już dziś wyprzedzają wielu facetów... i te książki stały się nudne.
2. To Ciebie nie dotyczy, bo korzystasz ze wspomnianych usług ukrywając to przed żoną i dziecmi. Ty nie musisz czytać. Wystarczy, że zapłacisz.
3. Sorry. Mam nadzieję, że prawda nie zaboli. Życzę dużo szczęścia smile

Aaa... i 4. Wszelkie materiały czy książki tego typu nie nadają się do wspólnego życia. Jest to tylko bajer, by wyrwać dziewczynę na jeden raz lub kilka razy, dopóki sama się nie skapnie, o co chodzi. A potem następna...

62 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2018-11-07 09:13:12)

BulgGirl napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Wykopałeś dziewczyne, bo się nie rozwija?

A czy Ty byś nie wykopała gościa, który siedzi przed TV z piwkiem i się nie rozwija? No nie wierzę! A facet musi??

Krytykujesz obu: ten który się rozwija i coś wymaga; i ten który nic nie robi i się nie rozwija. Pomijając fakt, że to się również tyczy kobiet.

Prędzej wykopałabym kogoś, kto w związku robi "kontrolę jakości".
Chyba, że więcej tam było toksyczności poza brakiem pracy.
I ja najpierw bym faceta wykopała do pracy, a nie ze związku.
Jasne, że trzeba wymagać. I trzeba się rozwijać. Ale Pan tutaj wpadł w dwie skrajności.

btw czy Ty masz jakiś ból dupy, że wypominasz Garemu ciągle te prostytutki, chociaż nie ma to najmniejszego związku z tematem?

63

Bardzo proszę o powrót do tematyki wątku.
Wszelkie prywatne wycieczki i tony off topu są niezgodne z regulaminem, od tej chwili każdy kolejny post zawierający takie treści będzie usuwany bez ostrzeżenia.
Dziękówka/ IsaBella77

64

Jak przeczytałem Twojego pierwszego posta to tak mi przyszło do głowy, że jak masz zawód "Kierownik kontroli..." (nie ważne czego) to Twój zawód jest fajny, ale tylko dla Ciebie big_smile Może Ty generalnie w życiu jesteś "Kierownik kontroli" i w tym tkwi problem ?
W ogóle opis jest cudowny. Ja bym się z Tobą ożenił jakbym był gejem big_smile Chciałem powiedzieć: kobietą. Tylko w czym tkwi haczyk ? Na pewno nie w tych 15 kg więcej.

65

Chyba jednak trochę przeceniasz swoją zajebistość smile

Posty [ 1 do 65 z 133 ]

Strony 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Fajny Facet- Brak kobiety

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024