Fajny Facet- Brak kobiety - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Fajny Facet- Brak kobiety

Strony Poprzednia 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 130 z 133 ]

66

Odp: Fajny Facet- Brak kobiety

Moim zdaniem jesteś idealnym kandydatem na partnera. Moim zdaniem problem jest w twoim podejście. Robisz jakieś chore akcje z podbojami na ulicy. Do mnie nawet jakby podszedł na ulicy jakiś sławny aktor i poprosił o randkę to bym po prostu odmówiła ze stresu, że zrobię z siebie idiotkę na oczach tylu ludzi. Próbowałabym jak najszybciej wydostać się z takiej niekomfortowej sytuacji - bo nie ukrywajmy, dla kobiety podryw na ulicy nigdy nie jest komfortowy, to jest bardzo CREEPY.

Nie idź też w stronę jakichś sztuczek, gier, PuA i innych takich. My kobiety cenimy facetów szczerych i naturalnych, z silnym charakterem. Sztuczkami nie zbudujesz silnego charakteru ani nie obudzisz uczuć w kobiecie.

Moim zdaniem za bardzo chcesz i Ci nie wychodzi. Widać po tobie desperacje i chęć związku, a to odstrasza potencjalne kandydatki. Radziłabym Ci spędzać jak najwięcej czasu w damskim gronie - to znaczy poznawaj wiele koleżanek z nastawieniem
na ciekawą znajomość, a nie na związek. Z czasem jak poznasz dużo kobiet, one poznają Cię ze swoimi koleżankami, ty będziesz lepiej się czuł w gronie bo poznasz dużo kobiet i zdobędziesz jakieś doświadczenie. W końcu któraś wpadnie Ci w oko, zagadasz i zostawienie parą. Tylko obiecaj mi - zero presji i parcia na związek. Przekieruj to parcie na poznawanie nowych ludzi z nastawieniem na poznanie ciekawej osoby. Spytaj się w myślach - "czego ciekawego mogę się od niej dowiedzieć?" i drąż temat.

Musisz nauczyć się fascynować rozmową z kobietą. Wielu facetów rozmawia bardzo sztywno. Kobieta mówi:
- byłam dzisiaj na siłowni, pobiłam swój rekord, potem stało się [...] i zaczyna ci opowiadać ciekawą historię. Nudni faceci odpowiedzą coś w tylu
- aha, super, dobrze że o siebie dbasz <zmiana tematu>

To jest bardzo nudna odpowiedź, zero tematu i wielu facetów tak rozmawia. Ciekawi faceci wypowiadają się tak:
- wow, to się ceni. Podziwiam Cię, mało kobiet dzisiaj przykłada wagę do dbania o siebie i swoją sylwetkę! Pasja u kobiet jest bardzo seksowna. Musimy się kiedyś wybrać razem. Jakie jest twoje ulubione ćwiczenie [...]

Nudny facet wypowiada się bez emocji i bez zainteresowania.
Ciekawy facet wypowiada się w sposób pełen emocji, interesuje go twoje zdanie nawet jeśli mówiłaby 3 godziny o paznokciach. Rozumiesz gdzie robisz błąd?

Makijaż, paznokcie i te spawy to taka sama pasja dla kobiet, jak dla faceta motoryzacja czy piłka nożna, rozumiesz? Jakbyś ty przez 3 godziny opowiadał tylko o swoim aucie to każda kobieta by cię pogoniła bo to nie jest interesujący dla niej temat. Tak samo jak dla ciebie rozmowa o paznokciach. Dlatego staraj się poruszać tematy dotyczące i łączące was.

Kolejna sprawa to kwestia kultury. Nic o tym nie napisałeś, więc nie mówię, że to robisz źle, ale tak:
- pamiętaj o otwieraniu kobiecie drzwi, przepuszczaniu w drzwiach
- zawsze płać za pierwsze randki, jak kobieta zdecyduje się zapłacić za siebie to sama Ci o tym powiem. Nie broń jej tego. To jej decyzja. Nigdy nie proś kobiety o dorzucenie się do rachunku - to wysoce niemęskie.
- zawsze po randce możesz zaproponować kobiecie taksówkę. Zamawiasz i płacisz. To drobny gest ale świadczy o twojej kulturze i zainteresowaniu. Wielu facetów jest skąpych i nie zamawia taksówek.
W ten sposób możesz się pokazać z dobrej strony.
- zabieraj kobietę w ciekawe miejsca. Spacer jest dobry na pierwszą randkę, ale nie można wiecznie spacerować i chodzić. W pewnym etapie znajomości trzeba podnieść poprzeczkę i zaprosić kobietę do jakiejś fajnej restauracji, na jakiś koncert, wydarzenie. Oczywiście ty zapraszasz więc nie oczekuj za to pieniędzy od kobiety. Wielu facetów zaprasza tylko na spacery albo do tanich kawiarni. Takie randki są dobre dla dziewczyn z liceum, dorosła kobieta oczekuje od faceta klasy.
Faceta z klasą stać na randki w ciekawych miejscach.

Zobacz podobne tematy :

67

dominika152 napisał/a:

Moim zdaniem jesteś idealnym kandydatem na partnera.

Ty weź !! Ja pierwsza...pierwszy byłam...byłem... Fuck !!! Pierdzieli mi się już tongue

68

Kierownik spawalnictwa brzmi jak jakiś pracownik fizyczny w zakładzie u janusza. Twój zawód wcale nie jest prestiżowy, a spawalnictwo kojarzy się z nudną fizyczną pracą, a nie ciekawym, innowacyjnym zajęciem.

Dla wielu kobiet pewnie twój zawód wydaje się za mało prestiżowy, podczas gdy jest tylu lekarzy, informatyków, prawników. Może i więcej zarobisz niż informatyk, ale nie masz takiej pozycji społecznej. Co innego, gdybyś był dyrektorem dużej spółki.

69 Ostatnio edytowany przez Misinx (2018-11-07 13:29:25)

DamianLee napisał/a:

Kierownik spawalnictwa brzmi jak jakiś pracownik fizyczny w zakładzie u janusza. Twój zawód wcale nie jest prestiżowy, a spawalnictwo kojarzy się z nudną fizyczną pracą, a nie ciekawym, innowacyjnym zajęciem.

Dla wielu kobiet pewnie twój zawód wydaje się za mało prestiżowy, podczas gdy jest tylu lekarzy, informatyków, prawników. Może i więcej zarobisz niż informatyk, ale nie masz takiej pozycji społecznej. Co innego, gdybyś był dyrektorem dużej spółki.

Jakiego spawalnictwa ?? Coś nie doczytałem ? Było "Kierownik kontroli jakości". Tak na marginesie to spawalnictwo to dobry fach. Zwłaszcza jeśli ktoś jest naprawdę fachowcem i umie spawać skomplikowane materiały. Wtedy jest i dobry zarobek. A kasa to jest w dzisiejszych czasach bardzo dobry afrodyzjak smile

70

Jazzmine napisał/a:

A skąd odrzucenie? Moze robisz po prostu cos nie tak i zwyczajnie zniechęcasz dziewczyny do siebie? Moze masz za duże parcie na związek? To mozna łatwo wyczuć i powiem Ci, ze taka desperacja mocno odstrasza

Wyjaśnij dlaczego taka desperacja cię odstrasza? Czy nie chciałabyś faceta, który ma mieszkanie, samochód, fajną pracę i jest fajny? A może masz alergię na facetów?

71

dominika152 napisał/a:

Moim zdaniem jesteś idealnym kandydatem na partnera. Moim zdaniem problem jest w twoim podejście. Robisz jakieś chore akcje z podbojami na ulicy. Do mnie nawet jakby podszedł na ulicy jakiś sławny aktor i poprosił o randkę to bym po prostu odmówiła ze stresu, że zrobię z siebie idiotkę na oczach tylu ludzi. Próbowałabym jak najszybciej wydostać się z takiej niekomfortowej sytuacji - bo nie ukrywajmy, dla kobiety podryw na ulicy nigdy nie jest komfortowy, to jest bardzo CREEPY.

Nie idź też w stronę jakichś sztuczek, gier, PuA i innych takich. My kobiety cenimy facetów szczerych i naturalnych, z silnym charakterem. Sztuczkami nie zbudujesz silnego charakteru ani nie obudzisz uczuć w kobiecie.

Moim zdaniem za bardzo chcesz i Ci nie wychodzi. Widać po tobie desperacje i chęć związku, a to odstrasza potencjalne kandydatki. Radziłabym Ci spędzać jak najwięcej czasu w damskim gronie - to znaczy poznawaj wiele koleżanek z nastawieniem
na ciekawą znajomość, a nie na związek. Z czasem jak poznasz dużo kobiet, one poznają Cię ze swoimi koleżankami, ty będziesz lepiej się czuł w gronie bo poznasz dużo kobiet i zdobędziesz jakieś doświadczenie. W końcu któraś wpadnie Ci w oko, zagadasz i zostawienie parą. Tylko obiecaj mi - zero presji i parcia na związek. Przekieruj to parcie na poznawanie nowych ludzi z nastawieniem na poznanie ciekawej osoby. Spytaj się w myślach - "czego ciekawego mogę się od niej dowiedzieć?" i drąż temat.

Musisz nauczyć się fascynować rozmową z kobietą. Wielu facetów rozmawia bardzo sztywno. Kobieta mówi:
- byłam dzisiaj na siłowni, pobiłam swój rekord, potem stało się [...] i zaczyna ci opowiadać ciekawą historię. Nudni faceci odpowiedzą coś w tylu

To jest bardzo nudna odpowiedź, zero tematu i wielu facetów tak rozmawia. Ciekawi faceci wypowiadają się tak:
- wow, to się ceni. Podziwiam Cię, mało kobiet dzisiaj przykłada wagę do dbania o siebie i swoją sylwetkę! Pasja u kobiet jest bardzo seksowna. Musimy się kiedyś wybrać razem. Jakie jest twoje ulubione ćwiczenie [...]

Ciekawy facet wypowiada się w sposób pełen emocji, interesuje go twoje zdanie nawet jeśli mówiłaby 3 godziny o paznokciach. Rozumiesz gdzie robisz błąd?

Makijaż, paznokcie i te spawy to taka sama pasja dla kobiet, jak dla faceta motoryzacja czy piłka nożna, rozumiesz? Jakbyś ty przez 3 godziny opowiadał tylko o swoim aucie to każda kobieta by cię pogoniła bo to nie jest interesujący dla niej temat. Tak samo jak dla ciebie rozmowa o paznokciach. Dlatego staraj się poruszać tematy dotyczące i łączące was.

Kolejna sprawa to kwestia kultury. Nic o tym nie napisałeś, więc nie mówię, że to robisz źle, ale tak:
- zawsze płać za pierwsze randki, jak kobieta zdecyduje się zapłacić za siebie to sama Ci o tym powiem. Nie broń jej tego. To jej decyzja. Nigdy nie proś kobiety o dorzucenie się do rachunku - to wysoce niemęskie.
- zawsze po randce możesz zaproponować kobiecie taksówkę. Zamawiasz i płacisz. To drobny gest ale świadczy o twojej kulturze i zainteresowaniu. Wielu facetów jest skąpych i nie zamawia taksówek.
- zabieraj kobietę w ciekawe miejsca. Spacer jest dobry na pierwszą randkę, ale nie można wiecznie spacerować i chodzić. W pewnym etapie znajomości trzeba podnieść poprzeczkę i zaprosić kobietę do jakiejś fajnej restauracji, na jakiś koncert, wydarzenie. Oczywiście ty zapraszasz więc nie oczekuj za to pieniędzy od kobiety. Wielu facetów zaprasza tylko na spacery albo do tanich kawiarni. Takie randki są dobre dla dziewczyn z liceum, dorosła kobieta oczekuje od faceta klasy.

Makijaż i paznokcie to raczej nie pasja tylko próżność. Pasja to coś pożytecznego a nie bezużytecznego.

72

canarios napisał/a:
dominika152 napisał/a:

Makijaż i paznokcie to raczej nie pasja tylko próżność. Pasja to coś pożytecznego a nie bezużytecznego.

Aleś chłopie walnął teorię. Pasją może być nawet zbieranie kapsli, puszek po piwie. Co w tym pożytecznego ? A jak ktoś np. ma pasję grania w World of Tanks ? To też pasja. A co w niej pożytecznego ? W sumie nic.

73

Dajcie spokój tym paznokciom i makijażowi, serio.

74 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2018-11-07 15:43:31)

canarios napisał/a:
Jazzmine napisał/a:

A skąd odrzucenie? Moze robisz po prostu cos nie tak i zwyczajnie zniechęcasz dziewczyny do siebie? Moze masz za duże parcie na związek? To mozna łatwo wyczuć i powiem Ci, ze taka desperacja mocno odstrasza

Wyjaśnij dlaczego taka desperacja cię odstrasza? Czy nie chciałabyś faceta, który ma mieszkanie, samochód, fajną pracę i jest fajny? A może masz alergię na facetów?

Mnie osobiście nie razi pisanie o tej zaradności materialnej.. To jest na plus. Natomiast desperację widzę w tym, że oczekuje z marszu entuzjazmu od nieznajomych kobiet i jak go nie widzi, to od razu się najeża.- jak to, jak Ona śmie mnie nie doceniać- prostaczka z zapadłej dziury- mnie, kierownika czgośtam.. I tu jest błąd..
Dziewczyna mogła rozmawiać o paznokciach i interesująco i płytko.. Ciekawy kobiety facet, inteligentny, znajdzie w tym temacie paznokci wiele punktów zaczepienia by się czegoś więcej dowiedzieć o niej samej, chociażby był i prezesem w tej firmie, a nie tylko kierownikiem wink wink
Jakby był ciekawy kobiety, to nawet jakby nic z tej znajomości nie wyszło, to przy randce z inną, będzie już coś wiedział o paznokciach kolejnej- może tamta szybciej poda mu dłoń, gdy o paznokciach coś powie?zmieniając temat z podróży kosmicznych na pzykład? Tak rozmawiają z kobietami  mężczyżni, których kobiety interesują.. smile

75 Ostatnio edytowany przez navelbina (2018-11-07 15:41:54)

Misinx napisał/a:

Aleś chłopie walnął teorię. Pasją może być nawet zbieranie kapsli, puszek po piwie. Co w tym pożytecznego ? A jak ktoś np. ma pasję grania w World of Tanks ? To też pasja. A co w niej pożytecznego ? W sumie nic.

PunBB bbcode test

76 Ostatnio edytowany przez Misinx (2018-11-07 15:44:05)

Ela210 napisał/a:
canarios napisał/a:
Jazzmine napisał/a:

Mnie osobiście nie razi pisanie o tej zaradności materialnej.. To jest na plus. Natomiast desperację widzę w tym, że oczekuje z marszu entuzjazmu od nieznajomych kobiet i jak go nie widzi, to od razu się najeża.- jak to, jak Ona śmie mnie nie doceniać- prostaczka z zapadłej dziury- mnie, kierownika czgośtam.. I tu jest błąd..
Dziewczyna mogła rozmawiać o paznokciach i interesująco i płytko.. Ciekawy kobiety facet, inteligentny, znajdzie w tym temacie paznokci wiele punktów zaczepienia by się czegoś więcej dowiedzieć o niej samej, chociażby był i prezesem w tej firmie, a nie tylko kierownikiem wink wink

"Kierownik kontroli jakości" zawsze może się odnieść do jakości paznokci i ich obróbki tongue

77

Dokładnie! chociażby do trwałości materiałów smile A może się wtedy okazać, ze Panna ma przemyślenia na temat światowej gospodarki, o które by ją nie podejrzewał.. A On robi casting- jestem kierownikiem olśnij mnie kobieto, pokaż żeś godna zaszczytu..
A może przez płytkie podejście straciłeś okazję życia- Ona okazałaby się ciepłą, wspierającą kobietą, która w Twoim miasteczku otworzyłaby 3 salony paznokci, gdzie Ty byś doradził jej w czymś i dochowalibyście się 5 dzieci..

78

Misinx napisał/a:
canarios napisał/a:
dominika152 napisał/a:

Tobie chyba pasuje intelektualnie taka pasja: zbieranie kapsli i puszek i opróżnianie zawartości. Wiele dziewczyn lubi facetów z taką pasją.

79

to ja dodam też coś od siebie big_smile
1. Zostaw internet, weź koleżankę, żonę kumpla a najlepiej kilka i zasięgnij opinii u nich. Może to coś w twoim wyglądzie, sposobie mówienia, raczej nie odbiegasz znacznie od norm z tego co piszesz więc musi być coś co niszczy twoje pierwsze wrażenie jakie robisz.
2. Twoje BMI mówi że masz nadwagę a masz dopiero 29 lat, to ci nie pomaga
3. Masz czas, nie spinaj się. Nie przejmuj się zasłyszanymi czy przeczytanymi historiami o tym jak ktoś po tygodniu ma już kolejną dziewczynę albo z jedną nie skończył już z drugą zaczyna.... Nie każdy ma tyle szczęścia i jest spora grupa co żywot singla wiedzie długie lata.
koniec rad

80 Ostatnio edytowany przez BulgGirl (2018-11-08 11:19:04)

Lady Loka napisał/a:

btw czy Ty masz jakiś ból dupy, że wypominasz Garemu ciągle te prostytutki, chociaż nie ma to najmniejszego związku z tematem?

Ma związek z tematem, bo Gary mówi: edukacja, meble, rozwój itd. itd.  - nie to sie wszystko nie liczy. Nie oczekuj niczego. Nie tak zdobywa się kobiety itd. To niech powie autorowi, jak zdobyć kobietę.

Jak Gary zdobywa te kobiety?  Płacisz i masz - ot tak. Poza kasą, do zdobycia kobiety nic mu nie potrzeba. Nawet własna żona czy edukacja nie jest potrzebna itd.

To tak jakby głuchy radził innemu głuchemu, jak nie być głuchym.

81

Ale tą swoją żonę jakoś poderwał chyba? Chyba, że to żona jego poderwała. Tak też można tongue wink

82 Ostatnio edytowany przez Misinx (2018-11-08 11:24:57)

canarios napisał/a:

Tobie chyba pasuje intelektualnie taka pasja: zbieranie kapsli i puszek i opróżnianie zawartości. Wiele dziewczyn lubi facetów z taką pasją.

Oj oj oj, aleś mi przywalił... Strasznie zabolało. A Ty jaką masz pasję ?? Bo szukam inspiracji.

BulgGirl napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

btw czy Ty masz jakiś ból dupy, że wypominasz Garemu ciągle te prostytutki, chociaż nie ma to najmniejszego związku z tematem?

Ma związek z tematem, bo Gary mówi: edukacja, meble, rozwój itd. itd.  - nie to sie wszystko nie liczy. Nie oczekuj niczego. Nie tak zdobywa się kobiety itd. To niech powie autorowi, jak zdobyć kobietę.

Jak Gary zdobywa te kobiety?  Płacisz i masz - ot tak. Poza kasą, do zdobycia kobiety nic mu nie potrzeba. Nawet własna żona czy edukacja nie jest potrzebna itd.

Pozwolę sobie zauważyć, że żeby tak szaleć z prostytutkami to trzeba mieć konkretną kasę, a ta nie rośnie na drzewach. Więc, żeby tak dobrze zarabiać, to jednak trzeba być w czymś fachowcem, w czymś być dobrym.
No dobra, są idioci, którzy mają kupę kasy np. taki Trump, ale nawet Trump musi być jednak w czymś dobry, że taką kasę zrobił.

83 Ostatnio edytowany przez Misinx (2018-11-08 11:25:22)

No znowu mnie poniosło... Prrrrrr...

84 Ostatnio edytowany przez BulgGirl (2018-11-08 17:40:33)

Misinx napisał/a:
canarios napisał/a:

Oj oj oj, aleś mi przywalił... Strasznie zabolało. A Ty jaką masz pasję ?? Bo szukam inspiracji.

BulgGirl napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Pozwolę sobie zauważyć, że żeby tak szaleć z prostytutkami to trzeba mieć konkretną kasę, a ta nie rośnie na drzewach. Więc, żeby tak dobrze zarabiać, to jednak trzeba być w czymś fachowcem, w czymś być dobrym.
No dobra, są idioci, którzy mają kupę kasy np. taki Trump, ale nawet Trump musi być jednak w czymś dobry, że taką kasę zrobił.

Chodzi o jedno. Przekaz Gariego do autora jest taki - prawdopodobnie nie jesteś fajnym facetem. Te rzeczy, o których napisałeś, nie czynią Cie fajnym facetem itd. To ja się pytam, co czyni Gariego fajnym facetem? Czy mówienie facetowi, że nie jest fajny jest fajne? Nie sądzę.  A czy w mówieniu o sobie, że jest się fajnym jest coś złego? Z tego co widzę, mówienie tutaj, że jest się do dupy też jest złe. Dziwni ludzie tutaj piszą. A jak Gary zdobywa kobiety? Przecież on nawet nie musi czytać Straussa. Bo niby po co?

Ale już skończymy z tym. Bo to nie nasza sprawa.

85

No dla mnie to oczywiste ze Autor nie jest fajnym facetem. A przynajmniej nie wylania sie z jego opisu ktos fajny.
Poza tym jezeli to co robi nie dziala to znaczy, ze cos robi zle. Wiec Gary ma racje.

86 Ostatnio edytowany przez BulgGirl (2018-11-08 17:57:57)

Lady Loka napisał/a:

No dla mnie to oczywiste ze Autor nie jest fajnym facetem. A przynajmniej nie wylania sie z jego opisu ktos fajny.
Poza tym jezeli to co robi nie dziala to znaczy, ze cos robi zle. Wiec Gary ma racje.

Tak, a kto dla Ciebie jest fajny? Gary? Dlaczego?

Przyganiał kocioł garnkowi, a sam smoli. !

87 Ostatnio edytowany przez Gary (2018-11-08 18:10:43)

BulgGril napisał/a:

Przekaz Gariego

Nie mówi się "Gariego" tylko "Garego" -- bo imię to nie Gari tylko Gary. smile

Wracając do autora... Ma mieszkanie, pracę, zawód, jest zaangażowany. Mężczyzna tak powinien mieć, prawda? No i brawo, to naprawdę jest świetne, że on utrzyma rodzinę, zapewni dobry byt, ma też świetną pasję-pracę.

Ale z jego postów, podobnie jak z postów innych panów "some guys that complain", wylewa się frustracja i pogarda dla innych. On ma swoją religię, wizję świata, różne teorie i dogmaty jak to wszystko powinno działać. Coś jak geocentrycy... gotowi zabijać jak ktoś uważa, że Ziemia nie jest w centrum. MImo ich zacięcia rzeczywistość jest wciąż taka sama tak teraz jak i 500 lat temu.

88

Gary napisał/a:
BulgGril napisał/a:

Przekaz Gariego

Nie mówi się "Gariego" tylko "Garego" -- bo imię to nie Gari tylko Gary. smile

OK, dzięki.

89

BulgGirl napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Nigdzie tak nie powiedziałam.
Gary sam potwierdzi, że w jego temacie też nie popierałam jego stylu życia.
Ale to nie jest temat o nim, a temat, w którym chcemy doradzić Autorowi.

Dla mnie Autor jest bucem i tyle.
Taki obraz mi się wyłania. Powtórzę - skoro jest taki fajny i jednak na dziewczyny to nie działa, to znaczy, że coś robi nie tak.
I nie, płacenie za seks niczego tutaj nie zmieni, Autor dalej bedzie miał dokładnie takie same problemy.

90 Ostatnio edytowany przez BulgGirl (2018-11-08 19:16:56)

Lady Loka napisał/a:
BulgGirl napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Dla mnie Autor jest bucem i tyle.
Taki obraz mi się wyłania. Powtórzę - skoro jest taki fajny i jednak na dziewczyny to nie działa, to znaczy, że coś robi nie tak.
I nie, płacenie za seks niczego tutaj nie zmieni, Autor dalej bedzie miał dokładnie takie same problemy.

Ano właśnie, doradzanie autorowi to zupełnie nie to samo co "jeźdżenie" po nim. A wiadomo, że nie po to tu przecież napisał. Klasyka...

Dlatego uważam, że to forum bardziej szkodzi niż pomaga ludziom. I tyle.

91

Tak, Lady Loka nie popiera mojego złego świata. Tak, płacenie za seks niczego nie zmienia.
Prostytutka jest kobietą.

92 Ostatnio edytowany przez BulgGirl (2018-11-08 19:57:31)

Gary napisał/a:

Tak, Lady Loka nie popiera mojego złego świata. Tak, płacenie za seks niczego nie zmienia.

Płacenie za seks zmienia wszystko smile Nie po to facet się tu produkuje smile Też mógłby zapłacić i tematu by nie było. A stać go smile

Nie musialby się czuć sfrustrowany ani nic takiego. Tak jakby prostytucja nie była ucieczką od tej frustracji? Oczywiście, że to ucieczka wynikająca z frustracji. Bo tak najwygodniej.

Tak, prostytutka jest kobietą, której nie musisz zdobywać, starać się w ogóle. Wystarczy trochę kasy, nieważne czy mieszkasz pod mostem czy w drogiej posiadłości. Dla niej nie ma to takiego znaczenia.

93

Gary napisał/a:

Prostytutka jest kobietą, która traktuje seks instrumentalnie. Nie podnieca się na Twój widok tylko widok Twoich pieniędzy na półce. A da tyłka by mieć na nowe dzinsy. Bo tak lubi. I to jej sprawa. Nic mnie do tego big_smile tongue

94

Harvey napisał/a:
Gary napisał/a:

Prostytutka jest kobietą, która traktuje seks instrumentalnie. Nie podnieca się na Twój widok tylko widok Twoich pieniędzy na półce. A da tyłka by mieć na nowe dzinsy. Bo tak lubi. I to jej sprawa. Nic mnie do tego big_smile tongue

Prostytutka podnieca się jak kobieta. Jest człowiekiem.

Cytuję pewną żonę:   "Jak mąż mnie dotyka to czuję się jakby konia przed zakupem obmacywał...".     Takie to mity romantycznej miłości.

BulgGirl napisał/a:

Płacenie za seks zmienia wszystko smile Nie po to facet się tu produkuje smile Też mógłby zapłacić i tematu by nie było. A stać go smile
Nie musialby się czuć sfrustrowany ani nic takiego. Tak jakby prostytucja nie była ucieczką od tej frustracji? Oczywiście, że to ucieczka wynikająca z frustracji. Bo tak najwygodniej.

Aaaa... niech sobie każdy ucieka jak chce. Ja chodzę dla seksu.
I ciągle piszesz o prostytutkach a przecież autor szuka dziewczyny aby razem żyć, a nie seksu tylko.
Mam nadzieję że to rozumiesz. Bo przez chwilę odniosłem wrażenie, że twierdzisz, że on by mógł pójść na płatny seks i byłoby po problemie...

Tak, prostytutka jest kobietą, której nie musisz zdobywać, starać się w ogóle. Wystarczy trochę kasy, nieważne czy mieszkasz pod mostem czy w drogiej posiadłości. Dla niej nie ma to takiego znaczenia.

Oczywiście że dla niej nie ma to znaczenia. Tak samo jak dla księcia w bajce nie miało znaczenia czy Kopciuszek jest królewną czy pomocnikiem u macochy -- po prostu im się dobrze tańczyło na balu.

Odróżnij zabawę od życia razem.

95

Gary napisał/a:
Harvey napisał/a:
Gary napisał/a:

No tak, to normalne przecież. Jak jej robisz minetę to na pewno jej się podoba. Ale w głowie ma swój ulubiony serial na HBO a nie Ciebie. Gary, pobudka. Albo sobie jaja robisz albo żyjesz na innej planecie.

96 Ostatnio edytowany przez BulgGirl (2018-11-08 21:06:18)

Gary napisał/a:
Harvey napisał/a:
Gary napisał/a:

Cytuję pewną żonę:   "Jak mąż mnie dotyka to czuję się jakby konia przed zakupem obmacywał...".     Takie to mity romantycznej miłości.

BulgGirl napisał/a:

Aaaa... niech sobie każdy ucieka jak chce. Ja chodzę dla seksu.
I ciągle piszesz o prostytutkach a przecież autor szuka dziewczyny aby razem żyć, a nie seksu tylko.
Mam nadzieję że to rozumiesz. Bo przez chwilę odniosłem wrażenie, że twierdzisz, że on by mógł pójść na płatny seks i byłoby po problemie...

Szuka dziewczyny do życia i jest za to tu piętnowany - przez Ciebie. Nawet jeśli, to Ty mimo, że żonaty po cichu płacisz za seks. Coś mi tu nie gra. Kto kogo powinien piętnować? Czy on Ciebie czy Ty jego? On napisał, nie po to, byś go piętnował. Mówisz, że jest niefajny, a sam nie postępujesz fajnie, chociażby wobec swojej żony czy rodziny.

97 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2018-11-08 21:10:39)

Kolejna co przyszła piętnować smile
Jedynej porady jakiej tu udzieliłaś to robisz dobrze, spotykaj się dalej z kobietami. reszta to krytyka tego co inni napisali.
Tak jak LL napisała masz "bul"  d..y.. girl... smile

98 Ostatnio edytowany przez Gary (2018-11-08 21:12:48)

BulgGirl napisał/a:

Szuka dziewczyny do życia i jest za to tu piętnowany - przez Ciebie.

Aaaaa... teraz zaczaiłem co Cię tak boli. Otóż nie -- ja go nie piętnuję. Nawet chwalę za sukces życiowy w twardych sferach (telewizor, meble, mały fiat). Tylko że kobiety które nie są blacharami/materialistkami/tipsiarami/solarami wiedzą, że będą spędzać czas i życie z człowiekiem. Ocenę jakim on jest człowiekiem zostawię kobietom z którymi miał do czynienia. Może trafiał na złe kobiety... a może ...   uff... przemilczę, aby nie krytykować.

No tak, to normalne przecież. Jak jej robisz minetę to na pewno jej się podoba. Ale w głowie ma swój ulubiony serial na HBO a nie Ciebie. Gary, pobudka. Albo sobie jaja robisz albo żyjesz na innej planecie.

Na Sympatii/Erodate/Tinderze kobieta musi poznać wielu, wielu facetów, aby trafić na kogoś fajnego. Z prostytutkami też tak jest.

99

Ela, "bul" no weee wink

100 Ostatnio edytowany przez BulgGirl (2018-11-08 21:36:20)

Ela210 napisał/a:

Jedynej porady jakiej tu udzieliłaś to robisz dobrze, spotykaj się dalej z kobietami. reszta to krytyka tego co inni napisali.

Nie, Ty wy najechaliście na gościa. Krytyka równa się krytyce. Gościu szukał rady, a dostał krytykę.

Gary napisał/a:

Aaaaa... teraz zaczaiłem co Cię tak boli. Otóż nie -- ja go nie piętnuję. Nawet chwalę za sukces życiowy w twardych sferach (telewizor, meble, mały fiat). Tylko że kobiety które nie są blacharami/materialistkami/tipsiarami/solarami wiedzą, że będą spędzać czas i życie z człowiekiem. Ocenę jakim on jest człowiekiem zostawię kobietom z którymi miał do czynienia. Może trafiał na złe kobiety... a może ...   uff... przemilczę, aby nie krytykować.

Mówisz za kobiety, które właśnie nazwałeś "blacharami/materialistkami/tipsiarami/solarami". Wskażesz palcem, które to? Czy to nie te, za które płacisz? Bo która inna wartościowa kobieta zniży się tak nisko? By spać z bezdomnym, który rzuci 100 czy 200 zł.

Czyli które kobiety szanujesz? Blachary czy prostytutki ?

101

BulgGirl napisał/a:

Szuka dziewczyny do życia i jest za to tu piętnowany - przez Ciebie. Nawet jeśli, to Ty mimo, że żonaty po cichu płacisz za seks. Coś mi tu nie gra. Kto kogo powinien piętnować? Czy on Ciebie czy Ty jego? On napisał, nie po to, byś go piętnował. Mówisz, że jest niefajny, a sam nie postępujesz fajnie, chociażby wobec swojej żony czy rodziny.

A ja się z Tobą zgodzę. Nie postępuje fajnie wobec rodziny. Moja była żona zdradziła mnie z 50 latkiem i ma z nim dziecko i nie przeszkadzało jej to że ma rodzinę i dzieci dorosłe (spotkałem się z jego córką i żoną).

Wiem, że myślisz teraz o nim tak bo możliwe, że sama to przeżyłaś. Nie wiem. Ja tam prosty chłopak jestem. I w prostocie jest siła smile

Fajna jesteś wink

102

BulgGirl napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Nie, Ty wy najechaliście na gościa. Krytyka równa się krytyce. Gościu szukał rady, a dostał krytykę.

poczytaj sobie jeszcze raz co od kogo dostał. Ty nie dostrzegłaś w nim wad, inni dostrzegli to napisali.
A On i tak się fochnął i poszedł sobie, więc produkujemy się na darmo.

103 Ostatnio edytowany przez BulgGirl (2018-11-08 21:24:59)

Ela210 napisał/a:
BulgGirl napisał/a:
Ela210 napisał/a:

poczytaj sobie jeszcze raz co od kogo dostał. Ty nie dostrzegłaś w nim wad, inni dostrzegli to napisali.

Napsiał, kto mu nie pasuje. No przecież nie da lubić się każdego na tym świecie. Czy Ty nie posiadasz swoich kryteriów własnych? Gościu przedstawił swoje preferencje. Ma do tego prawo. Czy tak jak Gary idziesz z byle kim?

104

BulgGirl napisał/a:
Ela210 napisał/a:
BulgGirl napisał/a:

Napsiał, kto mu nie pasuje. No przecież nie da lubić się każdego na tym świecie. Czy Ty nie posiadasz swoich kryteriów własnych? Gościu przedstawił swoje preferencje. Ma do tego prawo. Czy tak jak Gary idziesz z byle kim?

No i wg naszych kryteriów Autor jest burakiem.
Dlaczego niby nie możemy o tym powiedzieć? Ty jakoś możesz wziąć sobie jednego użytkownika z tematu i najechać na niego przez stronę.

105

Bo ma ból d*py. I jest anonimowa.

106 Ostatnio edytowany przez BulgGirl (2018-11-08 21:32:25)

Lady Loka napisał/a:
BulgGirl napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Dlaczego niby nie możemy o tym powiedzieć? Ty jakoś możesz wziąć sobie jednego użytkownika z tematu i najechać na niego przez stronę.

Nie bez powodu. Jeśli ktoś jest hipokrytą, to trzeba go uświadomić. Być może masz prawo, tak samo jak ja mam prawo pokazać czystą hipokryzję. Albo nie masz prawa, bo wcale nie jesteś lepsza. Wręcz przeciwnie.

107

BulgGirl napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
BulgGirl napisał/a:

Nie bez powodu. Jeśli ktoś jest hipokrytą, to trzeba go uświadomić. Być może masz prawo, tak samo jak ja mam prawo pokazać czystą hipokryzję. Albo nie masz prawa, bo wcale nie jesteś lepsza. Wręcz przeciwnie.

Nie znasz mnie ani trochę wink wiesz tyle, ile piszę tutaj. Stek kłamstw okraszonych odpowiednimi historiami. Wiesz tyle, ile sama chcę powiedzieć.
Tak samo reszta. Tak samo Gary.
Nie ma hipokryzji w tym, że ktoś daje komuś radę. Zawsze nasze style życia będą się różniły. Autor może wziąć trochę od każdego i wypracować coś swojego.

108

No jasne.. Bulgirl  legitymująca się świadectwem moralności powiedziała Mexowi, że On jest super  a kobiety bee.. no i po bulu.. big_smile
Długie wywody dla nabicia licznika poświęciła uświadamianiu innych, że nie są godni wypowiedzi.. smile
forum uczy i bawi.. big_smile

109 Ostatnio edytowany przez MagdaLena1111 (2018-11-08 21:48:23)

Lady Loka napisał/a:
BulgGirl napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Nie znasz mnie ani trochę wink wiesz tyle, ile piszę tutaj. Stek kłamstw okraszonych odpowiednimi historiami. Wiesz tyle, ile sama chcę powiedzieć.
Nie ma hipokryzji w tym, że ktoś daje komuś radę. Zawsze nasze style życia będą się różniły. Autor może wziąć trochę od każdego i wypracować coś swojego.

LadyLoca, nie zrozumiałaś wypowiedzi BulgGirl.
Chodzi o to, że osoba, która zarzuciła jej krytykę postawy życiowej jednego z użytkowników forum, chociaż sama tu krytykuje postawy innych użytkowników.
Hipokryzja.

BulgGirl, zajrzyj czasami do historii wątków użytkowników, z którymi dyskutujesz. Może się np. okazać, że kobieta jest zdradzana przez męża i musi sobie to jakoś oswoić i uznać, że postawa życiowa zdradzacza jest zupełnie normalna. W konsekwencji będzie atakowała zaciekle wszystkich, którzy zakłócają jej świat.

110 Ostatnio edytowany przez BulgGirl (2018-11-08 22:01:24)

Lady Loka napisał/a:
BulgGirl napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Wiesz, rada to nie to samo, co "najazd" czy "krytyka". To zupełnie co innego.

Nie, Gary krytykuje innych, a sam robi jeszcze gorzej. Nie powinien się nawet odzywać. I to szufladkowanie 'blachary, tipsiary itd. z którymi chodzi po cichu do łóżka. Nawet podświadomie obraża te biedne dziewczyny, które po cichu wykorzystuje za pieniądze!

Poza tym, Ty też nie znasz autora, więc po co go oceniasz?

111

A tak mi się z innego wątku przypomniało:

BulgGirl napisał/a:

Czy niezgodzenie się z Tobą, równa się krytykowaniu? Jeśli tak, to masz ze sobą duży problem. Do tego kategoryzujesz dziewczyny, które się z Tobą nie zgadzają, jako GŁUPIE. Ohydna manipulacja z Twojej strony. Pogódż się, że nie każdy musi być taki jak Ty. Daj ludziom żyć inaczej nie krytykując ich. Sorry, ale wyszłaś na hipokrytkę. Bo sama krytykujesz innych.

Więc przykro mi, że hipokrytka szuka hipokryzji u innych, po to by udowodnić sobie, że taka nie jest. Żałosne.

112

santapietruszka napisał/a:

BulgGirl napisał/a:

Czy niezgodzenie się z Tobą, równa się krytykowaniu? Jeśli tak, to masz ze sobą duży problem. Do tego kategoryzujesz dziewczyny, które się z Tobą nie zgadzają, jako GŁUPIE. Ohydna manipulacja z Twojej strony. Pogódż się, że nie każdy musi być taki jak Ty. Daj ludziom żyć inaczej nie krytykując ich. Sorry, ale wyszłaś na hipokrytkę. Bo sama krytykujesz innych.

Więc przykro mi, że hipokrytka szuka hipokryzji u innych, po to by udowodnić sobie, że taka nie jest. Żałosne.

Ale masz pamięć, Pietruszka smile

113

MagdaLena1111 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
BulgGirl napisał/a:

Chodzi o to, że osoba, która zarzuciła jej krytykę postawy życiowej jednego z użytkowników forum, chociaż sama tu krytykuje postawy innych użytkowników.
Hipokryzja.

BulgGirl, zajrzyj czasami do historii wątków użytkowników, z którymi dyskutujesz. Może się np. okazać, że kobieta jest zdradzana przez męża i musi sobie to jakoś oswoić i uznać, że postawa życiowa zdradzacza jest zupełnie normalna. W konsekwencji będzie atakowała zaciekle wszystkich, którzy zakłócają jej świat.

Trudno dyskutować z kimś, kto nie potrafi poprawnie napisać mojego nicku... A nie jest trudny.

Tak, zarzucam jej, że krytykuje, bo nie o tym jest ten temat. Jak sobie chce pokrytykować Garego, to niech wpadnie do niego do tematu zamiast tworzyć offtop nie wiadomo skąd. To tak średnio Autorowi pomaga z jego życiem, że ktos wpadł, miał centralnie gdzies problemu Autora, ale wpadł, żeby dokopać konkretnej osobie, która się w wątku wypowiedziała.

Temat jest o życiu Autora.
Jedna osoba powie żeby robić coś, druga, żeby robić coś innego.
Nastepnym razem zamiast krytykować kogoś, kto doradza można powiedzieć "uważam, że to się nie sprawdzi, bo..." i wrzucić tutaj argumenty odnośnie danej rady. Nie odnośnie postawy i życia osoby, która doradza.
Sytuacja życiowa może i jest jaka jest, ale rada może być celna.

114

santapietruszka napisał/a:

BulgGirl napisał/a:

Nie widzę związku.

115

Lady Loka napisał/a:
MagdaLena1111 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Hipokryzja.

Trudno dyskutować z kimś, kto nie potrafi poprawnie napisać mojego nicku... A nie jest trudny.

Tak, zarzucam jej, że krytykuje, bo nie o tym jest ten temat. Jak sobie chce pokrytykować Garego, to niech wpadnie do niego do tematu zamiast tworzyć offtop nie wiadomo skąd. To tak średnio Autorowi pomaga z jego życiem, że ktos wpadł, miał centralnie gdzies problemu Autora, ale wpadł, żeby dokopać konkretnej osobie, która się w wątku wypowiedziała.

Temat jest o życiu Autora.
Jedna osoba powie żeby robić coś, druga, żeby robić coś innego.
Nastepnym razem zamiast krytykować kogoś, kto doradza można powiedzieć "uważam, że to się nie sprawdzi, bo..." i wrzucić tutaj argumenty odnośnie danej rady. Nie odnośnie postawy i życia osoby, która doradza.
Sytuacja życiowa może i jest jaka jest, ale rada może być celna.

Dalej nie rozumiesz.
[Koniec OT]

116

A mnie się wydaje, że to facet podszywa się pod kobietę. Jakiś zakompleksiony gościu co szuka poklasku.

I w pędzlu to mam co kto o kim myśli. Ale wyczuwam trola. Zwłaszcza że ma 40 wpisów big_smile

117 Ostatnio edytowany przez BulgGirl (2018-11-08 22:26:51)

Harvey napisał/a:

A mnie się wydaje, że to facet podszywa się pod kobietę. Jakiś zakompleksiony gościu co szuka poklasku.

I w pędzlu to mam co kto o kim myśli. Ale wyczuwam trola. Zwłaszcza że ma 40 wpisów big_smile

Niech ci będzie smile A pół godziny temu mówiłeś, że jestem "fajna". smile Czy coś takiego.

Dalej wyzwyska. Nie ma argumetnów sensownych, więc najlepiej zwyzywać inną osobę. Taki poziom na tym forum jest. Przykro.

Według Ciebie jestem "zakompleksionym gościem, trolem" który szuka "poklasku", bo mam tylko  40 wpisów, a Ty 3,000.  Więc ja nie mam prawa się wypowiedzieć. Czujesz się lepszy? Masz jakieś sensowene argumenty, czy tylko takie puste słowa?

118

BulgGirl napisał/a:
Harvey napisał/a:

Niech ci będzie smile A pół godziny temu mówiłeś, że jestem "fajna". smile Czy coś takiego.

Dalej wyzwyska. Nie ma argumetnów sensownych, więc najlepiej zwyzywać inną osobę. Taki poziom na tym forum jest. Przykro.

Lache położyłaś na mnie. Kłócisz się bezsensownie z innymi dziewczynami. Po co? Daj żyć innym jak chcą. Jak ktoś nie chce pomocy to nie potrzebuję tracić czasu na taką osobę.

I dopiero teraz zwróciłaś na mnię uwagę.

O co Tobie chodzi człowieku?

119 Ostatnio edytowany przez BulgGirl (2018-11-08 22:12:24)

Harvey napisał/a:
BulgGirl napisał/a:
Harvey napisał/a:

Lache położyłaś na mnie. Kłócisz się bezsensownie z innymi dziewczynami. Po co? Daj żyć innym jak chcą. Jak ktoś nie chce pomocy to nie potrzebuję tracić czasu na taką osobę.

Proszę, czy możesz dać mi spokój? Przecież nic złego do Ciebie nie napisałam. Czemu się czepiasz. Czy ja z Tobą rozmawiałam?

Forum jest po to, by w wolnej chwili podyskutować kulturalnie. Takie moje zdanie. Nawet jeśli mamy odmienne zdanie.

120

BulgGirl napisał/a:
Harvey napisał/a:
BulgGirl napisał/a:

Proszę, czy możesz dać mi spokój? Przecież nic do Ciebie nie napisałam. Czemu się czepiasz. Czy ja z Tobą rozmawiałam?

Tak. Odpisałem tylko. Narciarz.

121

Harvey napisał/a:
BulgGirl napisał/a:
Harvey napisał/a:

Proszę, czy możesz dać mi spokój? Przecież nic do Ciebie nie napisałam. Czemu się czepiasz. Czy ja z Tobą rozmawiałam?

Przestań mnie obrażać i wyzywać. To jest forum dla kobiet.

122

BulgGirl napisał/a:
Harvey napisał/a:
BulgGirl napisał/a:

W którym miejscu Ciebie wyzwałem? Pokaż palcem

123

Harvey napisał/a:
BulgGirl napisał/a:
Harvey napisał/a:

W którym miejscu Ciebie wyzwałem? Pokaż palcem

Dajmy już spokój.

124

Poza tym, robisz offtop.

A wiedz, że znam moderację i ona nie lubi oftopu, więc kończę ten temat.

Bajo smile

125 Ostatnio edytowany przez BulgGirl (2018-11-08 22:19:52)

Harvey napisał/a:

Poza tym, robisz offtop.

Bajo smile

Wow! Pewnie dlatego prowokujesz, bo masz "znajomości". Wielki macho z Ciebie teraz big_smile

126

BulgGirl napisał/a:
Harvey napisał/a:

Poza tym, robisz offtop.

Bajo smile

Wow! Pewnie dlatego prowokujesz, bo masz "znajomości". Wielki macho z Ciebie teraz big_smile

Dalej robisz offtop.

127 Ostatnio edytowany przez BulgGirl (2018-11-08 23:01:09)

Harvey napisał/a:
BulgGirl napisał/a:
Harvey napisał/a:

Poza tym, robisz offtop.

Bajo smile

Dalej robisz offtop.

A Ty nie? Nie bądź śmieszny. Chyba każdy głupi to widzi. (że szukasz uwagi).  Na innym forum już dawno dostałbyś bana smile

128

BulgGirl napisał/a:

Nie widzę związku.

No właśnie. I autor też nie widzi związku, a go szuka.

129

Bardzo proszę wszystkich, a szczególnie Forumowiczkę BulgGirl, o powrót do merytoryki wątku. Zauważyłam, że off topujesz w zasadzie w każdym wątku w jakim się pojawiasz.
Wiedz, że jest to absolutnie niezgodne z naszymi zasadami i o ile będzie się nadal powtarzało - otrzymasz ostrzeżenie.

Każdy kolejny off top z tego tematu będzie usuwany bez ostrzeżenia.
Dodatkowo BulgGirl - proszę, nie kopiuj pół strony wypowiedzi innych użytkowników tylko po to, żeby pod tym dodać dwa słowa. To wprowadza do tematów niepotrzebny bałagan, zmniejsza przejrzystość i czytelność, a dodatkowo stanowi naruszenie regulaminu forum. Wystarczy, że zacytujesz wypowiedź, do której bezpośrednio się odnosisz, naprawdę nie ma potrzeby wklejania przy tym sześciu innych postów.
Moderator IsaBella77

130

Meks89 napisał/a:

Witam,

Moze na wstępie się przedstawię. Nazywam sie Łukasz. Mam 29 lat. Piszę ten list gdyż mam pewien duży problem - samotność :-) Niby mam wszystko na miejscu. Mam swoje małe, przytulne 50 metrowe mieszkanie w małej mieścince, gdzie pracuję na codzień. Mam fajny zawód - jestem Kierownikiem Kontroli Jakości w dużym zakładzie (200 osób) - produkcja konstrukcji stalowych.  Skończyłem Politechnikę Gdańską z wyróżnieniem, a potem studia dopełniające moją specjalizację i pogłębiające moje kompetencje zawodowe -  na Śląsku (Gliwice).  Przeprowadziłem się tutaj 3 lata temu ze względu na problemy zdrowotne (miasto rodzinne, mam tu najbliższą rodzinę) Miałem bolerioze. Rzuciłem pracę w Gdańsku i najem stancji. Byłem hospitalizowany przez 3 miesiące ze względu na powikłania. Brałem silne leki, które nie były neutralne dla mojego organizmu. Przytyłem z 80kg do 115 w przeciągu tych 3 lat. Odstawiłem leki, jestem na diecie od maja i schudłem już 20kg. Waże 95kg. Mimo to, że uważam się za fajnego gościa - nie mam za dużo znajomych. Jestem pewny siebie, lubie swój charakter, sposób bycia. Czuję się spełniony w życiu. Fajna praca, dobre wykształcenie,  własne małe lokum, ktore splace w przyszlym roku. Lubie motoryzacje - za rok gdy splace mieszkanie, chce swój 5 letni samochód wymienić na nowszą edycję tego co mam. Czuję się niezależny finansowo, nie brakuje mi na życie i przyjemności. Chciałbym założyć rodzinę, jestem dobrym człowiekiem, chciałbym mieć dzieci. Wszyscy kumple już po ślubie, maja swoje rodziny, swój świat. Ja szczerze mówiąc nie mam z kim sie spotkać. W moim mieście albo sama gówniarzenia, prostaki, dziwaki albo fajne osoby, które są w związkach i mają swój świat. Próbowałem różnych sposobów - zawsze bez skutku :-) Czy to zagadać w kawiarni ekspediętkę czy juz nawet zdesperowany na ulicy. Zawsze mnie spławili :-) Na dyskotece też raczej nie mam powodzenia. Laski kleją się do pięknych pustaków, lovelasów. Nie wiem, moze to moja waga? Zawsze miałem jakieś tam powodzenie jak ważylem 80kg (180cm wzrostu). Teraz ważę 95kg. Może nie byłem typem co podobał się wszystkim laskom, ale zdarzalo sie ze laska sama mnie zagadywała za czasów liceum czy na studenckich imprezach w klubach i mówiła mi że jestem przystojny.
Żałuję, że nie poznalem nikogo na studiach, gdy tętniło życie akademickie. Byłem głupi. Nieraz poderwałem laske na dyskotece, ale nie wziąłem numeru. Albo wziąłem, a sie nie odezwałem.  Nie szukałem dziewczyny, myslalem sobie - laske mozesz zawsze sobie znalezc. Przespałem swój czas :-) Tutaj w tym mieście ,gdzie się osiedliłem nikogo nie ma. Może i są, ale jak szukać? Deprymujące to jest,  gdy miło zagadam, a dostaje na wstępie kosza :-)

Co robic? Chciałbym komuś dać szczęscie. Wspólne wyjazdy do kina, teatru na imprezy. Wspólne wakacje czy też wspólne pasje. Nie chce być nachalny, gdy widze ze laska kręci nosem na mój widok to włacza mi sie męskie ego i mysle sobie - zwykła pospolita dziewczyna, a wybrzydza wartosciwoym facetem, patrzac na jego facjate? Jestem wrażliwy na odrzucenie, odpycha mnie to, gdy ktoś mnie na wstępie skreśla. Włącza mi sie reakcja obronna - nabieram dystansu. Nie lubie ganiać za kimś i robić z siebie głupka, gdy widzę niechęć, czuje odrzucenie. Uwazam, ze jestem na tyle spoko,  inteligentny gość, który wiele wylał potu i przepalił ostatnie szare komórki - w swoim życiu - żeby dojść do tego co mam. Skąd te odrzucenie?

O rany, nie dziwię się, że jesteś sam. Już Cię nie lubię, a przeczytałam tylko jeden post. Przede wszystkim pogarda do ludzi, traktowanie ich z góry. "podrywanie lasek", "pustaki", "lovelasi". Używanie takich inwektyw w stosunku do innych to o Tobie świadczy źle, nie o nich. Jesteś chamski i zadufany w sobie. Poza tym masz ogromne ego i zalatujesz materialistą. Tusza tu nie ma raczej wiele do tego, że jesteś sam.

Posty [ 66 do 130 z 133 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Fajny Facet- Brak kobiety

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024