Twojej historii postów niestety nie ma, bo z każdym kolejnym kontem zostaje w końcu usunięta. A szkoda.
327 2018-10-11 22:10:25 Ostatnio edytowany przez madradziwczyna99 (2018-10-11 22:12:17)
Nazwanie kogoś trollem internetowym = prześladowanie. Hmmmmmm
prześladować
1. «robić stale przykrości, szykany, wyrządzać krzywdy»
2. «nieustannie nagabywać o coś, niepokoić czymś»
Każdy post to zaczepka lub przykre wyzwisko w stylu "TROLL".
Definicja zgadza się.
A ja wciąż pytam. Co ja takiego powiedziałam/obraźiłam kogoś?
328 2018-10-11 22:11:38 Ostatnio edytowany przez jjbp (2018-10-11 22:12:22)
Nie nie zgadza się. Nazwano Cie trollem raz. Gdzie to "ciągłe" i "stale"? Jesteś tu od kiedy? Godziny? Dwóch?
Możemy zakończyć ten temat?
N temat seksu prostytucji i ogólnie życia mamy tak odmienne zdania że raczej dalsza dyskusja tylko pogorszy sytuacje.
331 2018-10-11 22:13:42 Ostatnio edytowany przez madradziwczyna99 (2018-10-11 22:17:54)
Nie nie zgadza się. Nazwano Cie trollem raz. Gdzie to "ciągłe" i "stale"? Jesteś tu od kiedy? Godziny? Dwóch?
Troll był raz, ale zaczepek było więcej razy. I to nie tylko do mnie. Taki trolling ona stosuje do innych osób też. Bo czytam to forum od jakiegoś czasu.
I moderacja to accepting.
Tylko dlatetgo że jakaś goścówa jest stałym klientem.
Zrozum. Ja wyraźiłam swoje zdanie. I na tym powinno się skończyć. Zwykły koment. Bez wyzwisk typu troling.
To ona jest trolem. Zobacz ile przez ten jej komantarz powstało postów? Nie na temat. Heh.
jjbp napisał/a:Nie nie zgadza się. Nazwano Cie trollem raz. Gdzie to "ciągłe" i "stale"? Jesteś tu od kiedy? Godziny? Dwóch?
Troll był raz, ale zaczepki były więcej razy. I to nie tylko do mnie. Taki troling ona stosuje do innych osób też. Bo czytam to forum od jakiegoś czasu.
A ja czuję się prześladowana kolejnymi zakładanymi przez Ciebie kontami, z których wbijasz w dyskusję, w której napiszę chociaż jednego posta, a potem intensywnie mnie obrażasz wynajdując argumenty z kosmosu i powołując się na niesamowitą ilość 5k postów, których większość nabiłam pisząc z ludźmi w dziale rozstań no mega jestem.
Jakiej reakcji oczekujesz przychodząc i prowokując od pierwszego swojego posta mówiąc, jakie to forum jest beznadziejne?
333 2018-10-11 22:18:54 Ostatnio edytowany przez madradziwczyna99 (2018-10-11 22:21:50)
madradziwczyna99 napisał/a:jjbp napisał/a:Nie nie zgadza się. Nazwano Cie trollem raz. Gdzie to "ciągłe" i "stale"? Jesteś tu od kiedy? Godziny? Dwóch?
Troll był raz, ale zaczepki były więcej razy. I to nie tylko do mnie. Taki troling ona stosuje do innych osób też. Bo czytam to forum od jakiegoś czasu.
A ja czuję się prześladowana kolejnymi zakładanymi przez Ciebie kontami, z których wbijasz w dyskusję, w której napiszę chociaż jednego posta, a potem intensywnie mnie obrażasz wynajdując argumenty z kosmosu i powołując się na niesamowitą ilość 5k postów, których większość nabiłam pisząc z ludźmi w dziale rozstań
no mega jestem.
Jakiej reakcji oczekujesz przychodząc i prowokując od pierwszego swojego posta mówiąc, jakie to forum jest beznadziejne?
To Ty zaczęłaś nie ja. W drugim poscie prosiłam byś się odczepiła. Niestety, Ty dalej swoje. Żegnam.
Twój pierwszy post do mnie to trolling i atak. A teraz jeszcze raz Cię proszę, nie komentuj moich postów. To aż takie trudne?
Lady Loka napisał/a:madradziwczyna99 napisał/a:Kto to troll? Wyjaśnisz mi? Bo nie wiem?
Ty
Ale co złego powiedziałam? Wyjaśnij?
Czy kogoś uraziłam czy kogoś skrzywdziłam?
Nie rozumiem? I czy za to zostanę zbanowana, bo Ty stwierdziłaś, że jestem trolem?
Tylko dlatego, że zgodziłam się z autorką?
Jeśli tak, to moderacja powinna raczej Tobą się zająć. Sorry.
I do Ciebie nie mówiłam, tylko do autorki, więc po co trolu jeden wywołujesz gownoburze? Obrażasz?
Bo to nic innego jak chamski TROLLING. Tak, jesteś trolem.
Trol, który prowokuje tutaj.
Szukając tego mitycznego drugiego posta, w którym kazałaś mi się odczepić trafiłam na piękny, zedytowany po 30min od opublikowania, kiedy dyskusja poszła już dalej.
Cóż mogę rzec. Widocznie mierzysz ludzi swoją miarą, że tak Cię bardzo uraziło oskarżenie o trolling, że musisz wykorzystać to słowo 5 razy w jednym poście obrażając nie tą osobę, która takie oskarżenie wysnuła wobec Ciebie.
Żegnaj liczę na to tak szczerze mówiąc, że już nie wrócisz.
madradziwczyna99 napisał/a:Lady Loka napisał/a:Ty
Ale co złego powiedziałam? Wyjaśnij?
Nie rozumiem? I czy za to zostanę zbanowana, bo Ty stwierdziłaś, że jestem trolem?
I do Ciebie nie mówiłam, tylko do autorki, więc po co trolu jeden wywołujesz gownoburze? Obrażasz?
Szukając tego mitycznego drugiego posta, w którym kazałaś mi się odczepić trafiłam na piękny, zedytowany po 30min od opublikowania, kiedy dyskusja poszła już dalej.
Cóż mogę rzec. Widocznie mierzysz ludzi swoją miarą, że tak Cię bardzo uraziło oskarżenie o trolling, że musisz wykorzystać to słowo 5 razy w jednym poście obrażając nie tą osobę, która takie oskarżenie wysnuła wobec Ciebie.
Żegnaj
liczę na to tak szczerze mówiąc, że już nie wrócisz.
Dobrze. NIe czytam tego nawet. Żegnam. I daj mi żyć i mówić o życiu, jak ja je widzę.
Lady Loka napisał/a:madradziwczyna99 napisał/a:Ale co złego powiedziałam? Wyjaśnij?
Żegnaj
Dobrze. NIe czytam tego nawet. Żegnam. I daj mi żyć i mówić o życiu, jak ja je widzę.
Pa tylko tym razem już nie wracaj.
337 2018-10-11 22:25:18 Ostatnio edytowany przez madradziwczyna99 (2018-10-11 22:25:45)
Lady Loka napisał/a:madradziwczyna99 napisał/a:Ale co złego powiedziałam? Wyjaśnij?
Żegnaj
Nie ma czegoś takiego jak oskarżenie o troling. TY TU NIE JESTEŚ OD TEGO. Od tego JEST MODERACJA. NIE TY.
Nazywając kogoś trolem łamiesz regulamin. Pogódź się z tym.
338 2018-10-11 22:26:53 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2018-10-11 22:28:29)
madradziwczyna99 napisał/a:Lady Loka napisał/a:Szukając tego mitycznego drugiego posta, w którym kazałaś mi się odczepić trafiłam na piękny, zedytowany po 30min od opublikowania, kiedy dyskusja poszła już dalej.
Żegnaj
Nie ma czegoś takiego jak oskarżenie o troling. TY TU NIE JESTEŚ OD TEGO. Od tego JEST MODERACJA. NIE TY.
Chyba odnosiłaś się do swojej wypowiedzi bo ja wobec Ciebie nie wywalałam takich oskarżeń jak Ty wobec mnie
więc tak w sumie to Ty łamiesz regulamin, a nie je bo od tego jest moderacja a nie Ty, żeby stwierdzić, czy jestem trollem
propnuję, żebyś teraz wróciła do jednego z Twoich pierwszych postów i zobaczyła, KTO pierwszy napisał do Ciebie trol
bo uwierz mi i sprawdź, nie byłam to ja
339 2018-10-11 22:28:18 Ostatnio edytowany przez madradziwczyna99 (2018-10-11 22:31:25)
madradziwczyna99 napisał/a:madradziwczyna99 napisał/a:Dobrze. NIe czytam tego nawet. Żegnam. I daj mi żyć i mówić o życiu, jak ja je widzę.
Chyba odnosiłaś się do swojej wypowiedzi
bo ja wobec Ciebie nie wywalałam takich oskarżeń jak Ty wobec mnie
więc tak w sumie to Ty łamiesz regulamin, a nie jebo od tego jest moderacja a nie Ty, żeby stwierdzić, czy jestem trollem
Nie, Ty nazwałaś mnie trolem w pierwszym poście do mnie. A teraz dalej zaśmiecasz wątek i dalej mnie nękasz Sorry.
Nieistotne dla mnie. Po prostu. Niech Ci będzie i skończ już z tym. OK?
Gdyby odpisywanie komuś na posta na forum podpadalo pod nekanie to nie chyba nie byłoby żadnych forów
341 2018-10-11 22:42:09 Ostatnio edytowany przez madradziwczyna99 (2018-10-11 22:44:04)
Gdyby odpisywanie komuś na posta na forum podpadalo pod nekanie to nie chyba nie byłoby żadnych forów
Wyzywanie od troli? Zapoznaj się lepiej z regulaminem.
I co? Kolejne posty z tego powodu. Dalej nie kumasz, czemu takie zachowanie jest banowane?
342 2018-10-11 22:43:38 Ostatnio edytowany przez jjbp (2018-10-11 22:43:56)
No worries znam regulamin
Zdaje się że miałaś oglądać mecz?
Dobrej nocy
No worries znam regulamin
Zdaje się że miałaś oglądać mecz?
Dobrej nocy
To tak jak każde inne wyzwisko, które powoduje burze. Dobrej nocy
madradziwczyna99, ktoś próbuje narzucić autorce swoje zdanie?! Błagam. Kilkukrotnie zapewniano ją, że ma pełne prawo uważać co chce i postępować jak chce. Wiele osób podzieliło też jej podejście do seksu. Brak zgody jest jedynie na wtykanie nosa w życie innych ludzi i pochopne oceny.
Też uważam, że wątek to prowokacja. Autorka, rzekomo studentka, a oczy pękają od czytania tych potworków.
Temat jednak, jak wskazał Gary, ciekawy i pobudza dyskusję. Sama gdzieś już pisałam, że do seksu potrzebuję nawiązania więzi emocjonalnej. Zwyczajnie nie odczuwam pociągu fizycznego do obcych lub obojętnych mi osób, stąd przygodny seks to nie moja bajka. Moja przyjaciółka z lat studenckich natomiast uwielbiała takie relacje. Z wypiekami na twarzy dziwiła mi się: jak możesz tego nie odczuwać? Wymiana spojrzeń, uśmiechu. Flirt, taniec. Napięcie rośnie. Niby przypadkowe muśnięcia. Czy zmierzamy w tym samym kierunku? Pomimo braku zrozumienia tych emocji, bardzo lubiłam słuchać jej opowieści.
Współczuje autorce, że potrafi otaczać się wyłącznie ludźmi o podobnych poglądach. Przecież właśnie te różnice między nami są tak ciekawe, poznawanie odmiennego spojrzenia na świat, emocje, relacje. Jak nudno byłoby mieć wokół siebie tylko własne kopie.
Dalsza agonia wątku, w postaci kilkustronicowych, nieregulaminowych przepychanek, bezlitosnych off topów i ciągłych prowokacji, zostaje niniejszym zakończona.
Obecnie dyskusja w tym temacie nie ma już najmniejszego sensu, dlatego zostaje on zamknięty.
Jednocześnie chciałabym przypomnieć forumowiczom z dłuższym stażem, że regulamin serwisu dotyczy ich w takim samym stopniu w jakim obowiązuje wszystkich innych użytkowników, i za kolejne lekceważenie naszych zasad (jakich mamy w tym wątku cały wachlarz) otrzymają ostrzeżenia.
Moderator IsaBella77