współczesne podejście do seksu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » współczesne podejście do seksu

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 261 do 325 z 345 ]

261 Ostatnio edytowany przez jjbp (2018-10-11 19:08:08)

Odp: współczesne podejście do seksu

Mogę wypowiedzieć się tylko za siebie ale jeśli moja rodzona siostra powiedziałabym mi że jest prostytutka z wyboru, że chce to robić i nie dzieje się jej żadna krzywda to co niby bym miała zrobić? Zaakceptowalabym to. Nie ocenialabym jej moralności. Nie byłabym zachwycona ze względu na ryzyko jakie jest w tej pracy ale nie stracilabym siostry z takiego powodu.

Zobacz podobne tematy :

262 Ostatnio edytowany przez ANKA920 (2018-10-11 19:31:19)

Całkiem odrzucić siostrę a oceniać negatywnie to co robi to dwie rózne sytuacje raczej chodziło mi o ograniczenie kontaktów coś  w tym stylu.
Jednak na prawdę wydaje mi się że prostytutki są samotne i mają nazwijmy to koleżanki ze swojej branży a inne relacje po  zdecydowaniu się na tą profesję zanikły.Serio uważam że takie osoby nie mają poparcia raczej im się współczuje takiego podejścia do życia ale są wyjątki takie jak ty i nie oceniam tego może i dobrze bo każdy zasługuje przynajmniej na odrobinę szacunku nawet kiedy w jakiś sposób w oczach kogoś je generalnie utracił nikt nie jest zły do końca nawet jak nam się tak wydaje.

263

Kontaktów też bym nie ograniczyła smile

264 Ostatnio edytowany przez authority (2018-10-11 19:43:00)

Prostytucja całkowicie jest zakazana w Europie u nowego nabytku demoludów jak Rumunia, Białoruś, Chorwacja,Słowenia, Serbia, Czarnogóra, Albania , Bośnia i Hercegowina i oczywiście Rosja.  W Szwecji Norwegii Islandii ze względu na mocno zakorzeniony tam feminizm prostytucja jest nielegalna i uznana za formę upokorzenia krzywdzenia kobiet karani są tam tylko klienci. Czechy, Słowacja, Polska, Estonia i Bułgaria mają prostytucję legalną ale za wyjątkiem sutenerów choć domy publiczne są tolerowane. Legalna jest w Belgii, Danii, Finlandii, Francji, Hiszpanii, Irlandii, Luksemburgu, Portugalii, Wielkiej Brytanii i we Włoszech lecz zakazane jest sutenerstwo. Legalizacja z pełnym uregulowaniem prostytucji jest u Niemczech Holandii, Austrii, Szwajcarii Grecji(płaca składki podatki są obowiązkowo badane zakazane są ulicznice i mafijne sutenerstwo które jednak po tych regulacjach praktycznie znikło).

265

Ja o ile nie jestem katoliczką (a co ma w ogóle piernik do wiatraka), to podejście do seksu mam raczej tradycyjne i nie interesują mnie relacje bez zobowiązań i na pewno nie w kontekście zaspokajania potrzeby fizjologicznej bo uważam, że to przedmiotowe traktowanie i siebie i drugiej osoby, niezależnie czy ktoś jest kobietą czy mężczyzną.

266

cabotine napisał/a:

Ja o ile nie jestem katoliczką (a co ma w ogóle piernik do wiatraka), to podejście do seksu mam raczej tradycyjne i nie interesują mnie relacje bez zobowiązań i na pewno nie w kontekście zaspokajania potrzeby fizjologicznej bo uważam, że to przedmiotowe traktowanie i siebie i drugiej osoby, niezależnie czy ktoś jest kobietą czy mężczyzną.

Ale właśnie o to chodzi: żeby każdy miał swoje podejście, jednocześnie nie broniąc tego innym. Jak to mówią: żyj i pozwól żyć smile

267 Ostatnio edytowany przez authority (2018-10-11 19:57:36)

Katoliczka nie katoliczka jakie to ma znaczenie. Ludzie wierzący wcale mniej nie zdradzają tylko kobiety są bardziej tolerancyjne do zdrad mężów.  Mam żonę nie chodzę po domach publicznych czy ulicznicach ale nie zakazuję tego innym. Moje zdanie jest takie sutenerstwo to patologia prostytucja tu mam mieszane uczucia. Spotkałem w życiu różnych ludzi a jeśli chodzi o osoby trudniące się nierządem nimfomankę oraz ćpunkę i studentkę pracującą na utrzymanie a przede wszystkim operację matki w    Szwajcarii ta druga to  na bank 100% patologia. Co bym jeszcze wprowadził rejestrację klientów kto korzysta tka by ograniczyć zamężnych korzystających z tego procederu.

268

W końcu nie jestem sama ze swoimi poglądami....

269

authority napisał/a:

Katoliczka nie katoliczka jakie to ma znaczenie. Ludzie wierzący wcale mniej nie zdradzają

To samo miałam na myśli, to że ktoś się deklaruje jako "wierzący i praktykujący", nie znaczy że jego moralność będzie na wysokim poziomie. I na odwrót. Ja jestem areligijna a mam swoje zasady.

270 Ostatnio edytowany przez authority (2018-10-11 20:03:13)

Pisałem o ćpunce nimfomanki i studentki nie uważam za patologii uważam iż prostytucja jest dla singli zew względów moralnych(dla 90% kobiet to zdrada) a przede wszystkim możliwości zarażenia partnerki czy partnera (homo, czy męska prostytucja).

271

gdzie pisałam??

272 Ostatnio edytowany przez authority (2018-10-11 20:07:16)

O może nie zauważyłem nie albo dodałaś.

273

Pisałam że "nie jestem"

274 Ostatnio edytowany przez authority (2018-10-11 20:07:51)

cabotine napisał/a:

Pisałam że "nie jestem"

OK moja pomyłka. Wiem iż niektórzy ludzie potrzebują pieniędzy niektóre kobiety mają duży niezaspokojony popęd i to rozumiem ale nie ćpunów czy takich kobiet z jakimiś zaburzeniami co lubią jak je faceci upokarzają.

275 Ostatnio edytowany przez ANKA920 (2018-10-11 20:08:33)

Tak jak już pisałam każdy zasługuje na odrobinę szacunku abstrachując co o takiej osobie się myśli dlatego też kiedy by taka dziewczyna potrzebowała rzeczywiście pomocy a ja bym mogła jej pomóc pewnie bym to zrobiła ale przyjażń w moim przypadku jest wykluczona może bym i chciała umieć na takie rzeczy nie zwracać uwagi i i wyrzucić z głowy ale najzwyczajniej bym się z tym czuła niepoprawnie.
Każdy jest inny jednemu ma to gdzieś i nie sprawia mu to problemu drugiemu wręcz przeciwnie.

276 Ostatnio edytowany przez madradziwczyna99 (2018-10-11 20:09:49)

ANKA920 napisał/a:

Pewnie, że nie sama. Jest wiele osób, które dzielą się z twoimi poglądami. Tutaj jednak ich nie znajdziesz.

Tak, to forum istnieje i kieruję się JEDNĄ idealogią. Coś innego/odmiennego wszcześniej czy później jest banowane lub wyśmiane. Te same konta, te same osoby. Ci sami moderatorzy.

Ale cieszę się, że na świecie  wciąż isntieją takie osoby jak Ty...

277

madradziwczyna99 napisał/a:

Te same konta, te same osoby.

Te same trolle...

278

ANKA920 napisał/a:

Pewnie, że nie sama. Jest wiele osób, które dzielą się z twoimi poglądami. Tutaj jednak ich nie znajdziesz.

Tak, to forum istnieje i kieruję się JEDNĄ idealogią. Co innego wszcześniej czy później jest banowane lub wyśmiane. Te same konta, te same osoby. Ci sami moderatorzy.

Ale cieszę się, że na świecie  wciąż isntieją takie osoby jak Ty...

Boże naprawdę?Pierwszy post chyba  w którym mnie ktoś popiera sorki drugi ale jestem zaskoczona;p

279

santapietruszka napisał/a:

Te same trolle...

Kto to troll? Wyjaśnisz mi? Bo nie wiem?

280

Te same trolle...

Ty smile

281 Ostatnio edytowany przez madradziwczyna99 (2018-10-11 20:49:37)

Lady Loka napisał/a:

Te same trolle...

Ty smile

Ale co złego powiedziałam? Wyjaśnij?

Czy kogoś uraziłam czy kogoś skrzywdziłam?

Nie rozumiem? I czy za to zostanę zbanowana, bo Ty stwierdziłaś, że jestem trolem?

Tylko dlatego, że zgodziłam się z autorką?

Jeśli tak, to moderacja powinna raczej Tobą się zająć. Sorry.

I do Ciebie nie mówiłam, tylko do autorki, więc po co trolu jeden wywołujesz gownoburze? Obrażasz?

Bo to nic innego jak chamski TROLLING. Tak, jesteś trolem.

Trol, który prowokuje tutaj.

282

Generalnie ja chciałam delikatnie zakcentować swoje zdanie na tem dzisiejszego podejścia do seksu przy czym nikogo nie obrażając niestety spotkała się z falą krytyki i w taki sposób ta dyskusja się potoczyła.

283 Ostatnio edytowany przez madradziwczyna99 (2018-10-11 20:27:22)

ANKA920 napisał/a:

Generalnie ja chciałam delikatnie zakcentować swoje zdanie na tem dzisiejszego podejścia do seksu przy czym nikogo nie obrażając niestety spotkała się z falą krytyki i w taki sposób ta dyskusja się potoczyła.

To forum nie dla Ciebie. Tutaj mało osób, które myślą jak Ty. Spróbuj się sprzeciwić, a dostaniesz bana.

Ale ja szanuję takie osoby jak Ty. Tu jednak nie ma żadnych szans. Sama widzisz.

284

Jakoś dziwnie wszyscy przestali się udzielać hmmm

285

ANKA920 napisał/a:

To forum nie dla Ciebie. Tutaj mało osób, które myślą jak Ty. Spróbuj się sprzeciwić, a dostaniesz bana.

Ale ja szanuję takie osoby jak Ty. Tu jednak nie ma żadnych szans. Sama widzisz.

Czyli te forum jest dla kogo?

286 Ostatnio edytowany przez madradziwczyna99 (2018-10-11 20:37:06)

ANKA920 napisał/a:
ANKA920 napisał/a:

Czyli te forum jest dla kogo?

Dla osób, które ciągle Tobie i innym osobom wpajają te same ideologie i zasady. Swoje własne wizje życia i świata, do których Ty jednak nie wydajesz się należeć. Z resztą, ja też nie.

287

Co prawda większość osób tutaj ma odmienne zdanie niż moje aczkolwiek żeby  w jakiś nachalny narzucano swoję zdanie to myślę żę nie, bez przesady.Natomiast temat z prostytutkami mnie zirytował nie wiem skąd ci ludzie wymyślili że nie ma potępienia dla prostytutek wręcz przeciwnie.

288

ANKA920 napisał/a:

Co prawda większość osób tutaj ma odmienne zdanie niż moje aczkolwiek żeby  w jakiś nachalny narzucano swoję zdanie to myślę żę nie, bez przesady.Natomiast temat z prostytutkami mnie zirytował nie wiem skąd ci ludzie wymyślili że nie ma potępienia dla prostytutek wręcz przeciwnie.

Bo delikatnie próbują Ci narzucać swój światopogląd. Nie przejmuj się. To tylko garstka tych samych osób od wielu lat na tym forum. Zignoruj i rób swoje.

Pozdrawiam.

289 Ostatnio edytowany przez jjbp (2018-10-11 20:48:01)

Ja się np przestałam udzielać bo gotowalam obiad smile
Natomiast bawi mnie fakt że uważasz że jedynie co to delikatnie akcentowalas swoje zdanie smile większość czasu (pod koniec trochę zluzowalas przyznaje) próbowałaś wmówić nam że jeśli nie podzielamy Twojego poglądu to propagujemy patole itd.

290

jjbp napisał/a:

Ja się np przestałam udzielać bo gotowalam obiad

O tej godzinie obiad? Rozśmieszyłaś mnie big_smile Ja już po kolacji smile

291 Ostatnio edytowany przez jjbp (2018-10-11 20:51:09)

jjbp napisał/a:

Niektórzy do późna siedzą w pracy  smile tak więc jeśli lecimy kolejnością posiłków to tak jest to mój obiad ale cieszę się że ktoś się dzięki mnie uśmiecha :madradziwczyna99 a co Ty tu robisz? Ryzykuje że będziemy wpajacć Ci nasze zasady? big_smile

292 Ostatnio edytowany przez madradziwczyna99 (2018-10-11 20:53:04)

jjbp napisał/a:
jjbp napisał/a:

Niektórzy do późna siedzą w pracy  smile tak więc jeśli lecimy kolejnością posiłków to tak jest to mój obiad ale cieszę się że ktoś się dzięki mnie uśmiecha smile

W pracy masz czas pisać na forum, a nie masz czasu zjeść dobrego obiadku? Jakaś ciekawa praca?

No fajnie, fajnie, że to przeczytałam. Uśmiech, fajna rzecz dla każego smile

293 Ostatnio edytowany przez jjbp (2018-10-11 20:54:07)

jjbp napisał/a:

Niektórzy do późna siedzą w pracy  smile tak więc jeśli lecimy kolejnością posiłków to tak jest to mój obiad ale cieszę się że ktoś się dzięki mnie uśmiecha smile

W pracy masz czas pisać na forum, a nie masz czasu zjeść dobrego obiadku? Jakaś ciekawa praca?

Taka w której mam przerwy na 5 min na kawkę i mogę sobie wtedy zajrzeć na forum smile
A nie narzekam całkiem ciekawa

294 Ostatnio edytowany przez madradziwczyna99 (2018-10-11 20:55:43)

jjbp napisał/a:
jjbp napisał/a:

Taka w której mam przerwy na 5 min na kawke mogę sobie wtedy zajrzeć na forum smile
A nie narzekam całkiem ciekawa

No dobrze, nie będę wnikać, co to za tajemnicza/ciekawa praca? smile

Akurat, do mnie nie należy smile

295

Owszem nie należy smile

296

Spoko, ja robię teraz obiad, żeby mieć co zabrać do pracy i jutro big_smile
ale widzę, że każde odstępstwo od normy jest przykładnie wyśmiane.

297 Ostatnio edytowany przez madradziwczyna99 (2018-10-11 20:59:54)

Lady Loka napisał/a:

Spoko, ja robię teraz obiad, żeby mieć co zabrać do pracy i jutro big_smile
ale widzę, że każde odstępstwo od normy jest przykładnie wyśmiane.

Nikogo nie wyśmiałam lub za to skrytykowałam. Wręcz przeciwnie, tylko uśmiechnęłam się pozytywnie.

Twoje negatywne nastawienie na tym forum jest po prostu żałosne. Atakujesz każdego za nic.

Z takimi osobami jak Ty, ciężko robi się na tym forum. Na szczęście, mam to gdzieś big_smile

298

jjbp napisał/a:

:madradziwczyna99 a co Ty tu robisz? Ryzykuje że będziemy wpajacć Ci nasze zasady? big_smile

Hm, konto dziś założone... może to takie alter ego Autorki? wink

299 Ostatnio edytowany przez madradziwczyna99 (2018-10-11 21:08:37)

rampampam napisał/a:
jjbp napisał/a:

:madradziwczyna99 a co Ty tu robisz? Ryzykuje że będziemy wpajacć Ci nasze zasady? big_smile

Czyli do tego portalu mają dostęp dwie grupy osób?

- Osoby stałe, z tysiącami postów, których poglądy są zawsze takie same.
- Osoby, nowe, które mają takie same poglądy na dany temat?

No proszę Was. Czy Wy reprezentujecie Europe lub EU? Takim podejściem? A może USA?

Śmieszny komentarz, jak dla mnie.

Jak ktoś tu już powiedział. Dajcie ludziom żyć po swojemu i się wypowiadać. Przestańcie ich nękać.

Dziewczyna ma takie poglądy i wartości. OK. Co ci do tego? Mówicie, aby jej nic do innych nie było, więc przestańcie mieć coś do jej poglądów i wartości.

Bo to podchodzi pod narzucanie swoich poglądów lub hipokryzję.

300

rampampam napisał/a:
jjbp napisał/a:

No proszę Was. Czy Wy reprezentujecie Europe lub EU? Takim podejściem? A może USA?

Śmieszny, komentarz, jak dla mnie.

Jak ktoś tu już powiedział. Dajcie ludziom żyć po swojemu i się wypowiadać. Przestańcie ich nękać.

Dziewczyna ma takie poglądy i wartości. OK. Co ci do tego? Mówicie, aby jej nic do innych nie było, więc przestańcie mieć coś do jej poglądów.

Po pierwsze, to nie jest pierwsze Twoje konto tutaj.
Po drugie, w mojej opinii było to wyśmianie.
Po trzecie, to Autorka wbiła tutaj narzucając nam swoje poglądy, my jedyne co, to cały czas właśnie powtarzałyśmy, że nic nam do życia innych.

Swoją drogą, skoro tak Ci się tu nie podoba, to po co zarejestrowałaś konto? Żeby intensywnie chronić Autorkę? Już to w tym temacie robiłaś i skończyło się banem.

301 Ostatnio edytowany przez madradziwczyna99 (2018-10-11 21:27:03)

Lady Loka napisał/a:
rampampam napisał/a:

Dziewczyna ma takie poglądy i wartości. OK. Co ci do tego? Mówicie, aby jej nic do innych nie było, więc przestańcie mieć coś do jej poglądów.

Po trzecie, to Autorka wbiła tutaj narzucając nam swoje poglądy, my jedyne co, to cały czas właśnie powtarzałyśmy, że nic nam do życia innych.

Swoją drogą, skoro tak Ci się tu nie podoba, to po co zarejestrowałaś konto? Żeby intensywnie chronić Autorkę? Już to w tym temacie robiłaś i skończyło się banem.

Ale jakie konto ja miałam? Masz jakiś dowód/potwierdzenie?

Takie oskarżenia? Z jakiej racji? Nie mogę podzielać zdania autorki?

Cóś mi tu śmierdzi. Próbujesz tu prowokować mnie, moją osobę, wartości i poglądy.

Czekam, bo inaczej zgłoszę cię moderacji za prześladowanie.

Nie masz prawa zupełnie bezpodstawnie mnie tu atakować. Wyzywanie od troli? Na jakiej podstawie?  To jest publiczne forum dla kobiet. Nie dla Ciebie!

Powiedziałam, co myślę, a Ty się ode mnie po prostu odczep. Bo troling właśnie polega na takim przyczepianiu się/obrażaniu. Stosujesz wobec mnie trolling, a moderacja to akceptuje??? Stosowanie takich zaczepek?

Jak nie rozumiesz, co to trolling to przeczytaj  100 razy definicję na wikipedii.

302 Ostatnio edytowany przez ANKA920 (2018-10-11 21:33:33)

Ja tutaj nikomu nie wpieram swoich poglądów ani nie obrażam za inne jedynie z czym się nie zgadzam to  z tym jak reagują ludzie na prostytutki.
Napisałem swoje spostrzeżenia zakładając ten post a że nikt nie podzielił mojego zdania tak wyszło trudno a żeby taka rozmowa zakończyła się bez małych uszczypliwości jest to raczej mało prawdopodobne.

303 Ostatnio edytowany przez madradziwczyna99 (2018-10-11 21:43:05)

ANKA920 napisał/a:

Ja tutaj nikomu nie wpieram swoich poglądów ani nie obrażam za inne jedynie z czym się nie zgadzam to  z tym jak reagują ludzie na prostytutki.
Napisałem swoje spostrzeżenia zakładając ten post a że nikt nie podzielił mojego zdania tak wyszło trudno a żeby taka rozmowa zakończyła się bez małych uszczypliwości jest to raczej mało prawdopodobne.

Nie mówiłam do Ciebie smile Ty nie wyzywasz innych od TROLI itp. Już ktoś tu napisał w tym wątku, że to jest trolowanie.

Niestety, moderator nie da jej nawet ostrzeżenia, tylko dlatego że nabiła 5000K postów.

Żałosne.... idę stąd. Sorry...

A Ty jak chcesz to tu dalej siedź... może Cie "wyleczą" tym pustym gadaniem tongue

304

Lady Loka napisał/a:

Cóś mi tu śmierdzi. Próbujesz tu prowokować mnie, moją osobę, wartości i poglądy.

Nie masz prawa zupełnie bezpodstawnie mnie tu atakować. Wyzywanie od troli? Na jakiej podstawie?  To jest publiczne forum dla kobiet. Nie dla Ciebie!

Powiedziałam, co myślę, a Ty się ode mnie po prostu odczep. Bo troling właśnie polega na takim przyczepianiu się/obrażaniu. Stosujesz wobec mnie trolling, a moderacja to akceptuje??? Stosowanie takich zaczepek?

Jak nie rozumiesz, co to trolling to przeczytaj  100 razy definicję na wikipedii.

Zgłaszaj!
Szybciej pójdzie Twój ban smile

305 Ostatnio edytowany przez madradziwczyna99 (2018-10-11 21:48:01)

Lady Loka napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Zgłaszaj!
Szybciej pójdzie Twój ban smile

Niby za co? Niczego złego nie powiedziałam. Czy złamałam regulamin? Proszę, oświeć mnie?

306 Ostatnio edytowany przez jjbp (2018-10-11 21:48:19)

Prześladowanie?
Spore słowo jak na parę postów na anonimowym forum w necie

307

Tak spojrzałam teraz na posty nijakiego garego i dowiedziałam się tego że ten gość po pierwsze tylko udziela się w tematach seksu a po drugie próbuje usprawiedliwiać prostytutki i zdradę.

308

Więc chyba nie trafiłem na odpowiednie miejsce dla siebie.

309 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2018-10-11 21:51:18)

ANKA920 napisał/a:

Tak spojrzałam teraz na posty nijakiego garego i dowiedziałam się tego że ten gość po pierwsze tylko udziela się w tematach seksu a po drugie próbuje usprawiedliwiać prostytutki i zdradę.

W sumie póki co to Ty też udzielasz się tylko w tematach seksu i próbujesz wmówic wszystkim, jaki seks powinien być;)

edit.
nie. Zdecydowanie nie trafiłeś drogi ANiu.

310 Ostatnio edytowany przez jjbp (2018-10-11 21:52:00)

Gary akurat ma swoje specyficzne poglądy ale bardzo często także ciekawe.
No i poziom jego dyskusji zawsze jest na wysokim poziomie - rzeczowe odnoszenie się do argumentów, kultura słowa zachowana, nie daje się sprowokować. Nie zawsze podzielam opinie ale zawsze czytam z miłą przyjemnością smile

311 Ostatnio edytowany przez ANKA920 (2018-10-11 21:53:00)

Nigdzie nie napisałam jak być powinien  tylko wyraziłam swoje zdanie na ten temat;p

312 Ostatnio edytowany przez madradziwczyna99 (2018-10-11 21:53:34)

jjbp napisał/a:

No i poziom jego dyskusji zawsze jest nienaganny - rzeczowe odnoszenie się do argumentów, kultura wypowiedzi zachowana, nie daje się sprowokować. Nie zawsze podzielam opinie ale zawsze czytam z miłą przyjemnością

W przeciwieństwie do osób, takie jak LadyLoka, która wykłóca się i wyzywa od TROLI. Co jest trolingiem w czystej postaci. I to nie po raz pierwszy. Ban już dawno być powinien...

313

Szkoda czasu może lepiej sobie mecz włączyć?

314 Ostatnio edytowany przez madradziwczyna99 (2018-10-11 21:55:51)

ANKA920 napisał/a:

Szkoda czasu może lepiej sobie mecz włączyć?

Tak, jest tyle przyjemniejszych rzeczy do roboty niż to forum smile Dzięki za sugestię smile

315

Zresztą jak moja koleżanka stwierdziła jak ludzie mają tak odmienne zdanie na takie tematy jak seks, aborcja homoseksualizm to raczej wszystkie dyskusje kończą się tak samo i chyba ma rację.

316

A to już zależy od tego na ile strony dyskusji faktycznie są zainteresowane zagłębieniem się w przekonania i zdanie innych dyskutujacych.
Myślę że jak to zainteresowanie naprawdę jest to wtedy z rozmowy może coś wyniknąć fajnego smile

317

Tak, jest tyle przyjemniejszych rzeczy do roboty niż to forum smile

Prawda. Seks jest przyjemny... na przykład tongue

318

Rozumiem że pijesz do mnie;p

319 Ostatnio edytowany przez madradziwczyna99 (2018-10-11 22:02:59)

ANKA920 napisał/a:

Nigdzie nie napisałam jak być powinien  tylko wyraziłam swoje zdanie na ten temat;p

Dokładnie, na tym polega trolowanie. Próbuje delikatnie 'zdeptać" Twój pogląd ciągłym nękaniem. Niech wyrazi swoje zdanie raz, i niech przestanie nękać i negować Twoje zdanie pod każdym Twoim postem. Nie mówiąc już o wyzywaniu od "TROLI".

Jestem tu nowa, ale czy to ma być kultura tego portalu? Kultura tutejszych kobiet?

320

rampampam napisał/a:

Tak, jest tyle przyjemniejszych rzeczy do roboty niż to forum smile

Prawda. Seks jest przyjemny... na przykład tongue

Myślisz że prowokujesz i jesteś fajna?

321

jjbp napisał/a:

No i poziom jego dyskusji zawsze jest nienaganny - rzeczowe odnoszenie się do argumentów, kultura wypowiedzi zachowana, nie daje się sprowokować. Nie zawsze podzielam opinie ale zawsze czytam z miłą przyjemnością

W przeciwieństwie do osób, takie jak LadyLoka, która wykłóca się i wyzywa od TROLI. Co jest trolingiem w czystej postaci. I to nie po raz pierwszy. Ban już dawno być powinien...

Jak na kogoś, kto jest tu od dzisiaj, dobrze zdążyłaś/eś mnie poznać.

322

Lady Loka napisał/a:
jjbp napisał/a:

Jak na kogoś, kto jest tu od dzisiaj, dobrze zdążyłaś/eś mnie poznać.

Wiesz, wystarczy kliknąć na twoją historię postów. Nie trzeba się wcale wysilać.

323 Ostatnio edytowany przez jjbp (2018-10-11 22:06:31)

Madradziwczyna99
Prześladowanie teraz nekanie.... Czy Ty znasz słowa których używasz? Czy my na pewno jesteśmy w tym samym temacie i czytamy te same posty?....

324 Ostatnio edytowany przez madradziwczyna99 (2018-10-11 22:08:20)

jjbp napisał/a:

Madradziwczyna99
Prześladowanie teraz nekanie.... Czy Ty znasz słowa których używasz? Czy my na pewno jesteśmy w tym samym temacie i czytamy te same posty?....

Tak. Za co zostałam zwyzywana od troli? Znasz odpowiedź?

Za odmienne zdanie?

325

Nazwanie kogoś trollem internetowym = prześladowanie. Hmmmmmm

Posty [ 261 do 325 z 345 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » współczesne podejście do seksu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024