Cały czas mówią nam jak mamy wyglądać... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Cały czas mówią nam jak mamy wyglądać...

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 132 z 132 ]

131 Ostatnio edytowany przez kwadrad (2019-01-10 23:43:59)

Odp: Cały czas mówią nam jak mamy wyglądać...

Ja myślę , ze to co jest w tv czy na plakacie....
Tzn. opieranie na tym swojego poglądu  - jak coś powinno wyglądać, to jakby nie mieć własnego zdania :]

Te obrazki są po to żeby sprzedać ciuchy , kosmetyki , zabiegi i masę innych pierdół , oraz żeby wykreować rzeczy które niby powinny być pożądane przez widza.
Nie masz tego  ..., pokażemy ci że maja to fajni ludzie , to kupisz bo też chcesz być fajny ...

No i tyle , kasa musi się zgadzać.
Cierpisz bo nie masz ? 
Kupisz jakiś element tego obrazka poczujesz sie  "lepiej" ale to nigdy sie nie skończy.
Bo za rok będzie trzeba sprzedać coś nowego -  z racji nowych sponsorów :]

Miejsce dla zwykłych ludzi w tym procesie , jest przy kasie - albo za albo przed.

Zobacz podobne tematy :

132

Odp: Cały czas mówią nam jak mamy wyglądać...
kwadrad napisał/a:

Ja myślę , ze to co jest w tv czy na plakacie....
Tzn. opieranie na tym swojego poglądu  - jak coś powinno wyglądać, to jakby nie mieć własnego zdania :]

Te obrazki są po to żeby sprzedać ciuchy , kosmetyki , zabiegi i masę innych pierdół , oraz żeby wykreować rzeczy które niby powinny być pożądane przez widza.
Nie masz tego  ..., pokażemy ci że maja to fajni ludzie , to kupisz bo też chcesz być fajny ...

Dokladnie! Hambuksy w reklamie Mc`a tez takie bardziej dorodniejsze, niz na zywo lol

O wyglad trzeba dbac. Ale trzeba tez siebie kochac i nie wprowadzac w kompleksy. Nie porownywac do innych i deko obnizyc udzial "wygladu" w pojeciu "atrakcyjnosci". Wazny, wazny, ale nie jest jedyny. Idzie nadrobic i to nie tylko wyglad wink Wkurza mnie ta presja - perfekcyjny wyglad, perfekcyjna w kuchni, bogini seksu, najlepsza matka itp. Z.......bac sie idzie big_smile i co najgorsze - nikomu to szczescia nie daje.

Posty [ 131 do 132 z 132 ]

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Cały czas mówią nam jak mamy wyglądać...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024